Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Κι εγω έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για το χωριό!!Απλά είναι που δεν οδηγάω και το σκέφτομαι.Πήρα το δίπλωμα πέρυσι αλλά όταν πήρα αυτοκίνητο το έδωσα κάπου και μου το τρακάρανε.Μου έδωσε όλα τα χρήματα βέβαια,αλλά μετά δεν ξαναπήρα αυτοκίνητο και γενικά δεν έχω καθόλου θάρρος να οδηγήσω και ιδίως με τα παιδιά μέσα!!!

xmm...αυτό είναι ένα θέμα...γιατί αν ο άντρας σου λείπει όλη μέρα, και τα παιδιά χρειαστούν κάτι καλύτερα να είσαι στην πόλη...

Ναι,έχει τα πάντα.Είναι το 2ο-3ο μεγαλύτερο χωριό τους.Απλά δεν έχει μαγαζια και δεν ξέρω αν θα βαρεθώ.Δεν ξέρω και κανέναν εκεί!καλα χαζομάρες λέω!

VOULAM,περαστικά !Δεν έχω διαβάσει τι ακριβώς έχεις.Πάντως αν πονάς πολύ πρέπει να ξεκουραστείς και να σε βοηθήσει κάποιος με τα παιδιά,μήπως ηρεμήσεις μέχρι το ραντεβού!Η θα πρέπει να βάλεις κολάρο υποθέτω.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!!Μάλον θα επιλέξω το χωριό!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Μπορει να διαβαζω καμια ωρα σιγουρα.πονεσε το κεφαλι μου.και πρεπει να βγω κιολας να ταισω την μικρη (που θα γινει μεγαλη)!!θα τα πουμε το μεσημερακι οταν την κοιμησω!Φιλια.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

xmm...αυτό είναι ένα θέμα...γιατί αν ο άντρας σου λείπει όλη μέρα, και τα παιδιά χρειαστούν κάτι καλύτερα να είσαι στην πόλη...

Ωχ!!Ειρήνη,με μπέρδεψες τώρα!!Αλλά σαν τι να χρειαστούν?Παιδίατρο φαντάζομαι.Πιστεύω να μπορεί να έρθει ο σύζηγος 'η να καλέσω κάποιο ταξί.Ωχ!Μπερδεύτηκα πάλι!Κι είμαι και άτομο που μπερδεύεται εύκολα!!:?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Μπορει να διαβαζω καμια ωρα σιγουρα.πονεσε το κεφαλι μου.και πρεπει να βγω κιολας να ταισω την μικρη (που θα γινει μεγαλη)!!θα τα πουμε το μεσημερακι οταν την κοιμησω!Φιλια.

Ωχ!!! ζαλίσαμε τον κόσμο Ευαγγελία!!!!!

πωπω βρε μαριγω μου το αυτοκινητο δεν το δινουμε ποτέ!!!!!!!!

Η αλήθεια είναι οτι δεν το'δωσα εγώ αλλά ο άντρας μου!!

2 φορές το έιχα οδηγήσει μόνο κι αυτές με τον άντρα μου μέσα.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ!!Ειρήνη,με μπέρδεψες τώρα!!Αλλά σαν τι να χρειαστούν?Παιδίατρο φαντάζομαι.Πιστεύω να μπορεί να έρθει ο σύζηγος 'η να καλέσω κάποιο ταξί.Ωχ!Μπερδεύτηκα πάλι!Κι είμαι και άτομο που μπερδεύεται εύκολα!!:?

φαντάζομαι ότι ο άντρας σου θα δουλεύει κάπου στην πολη , οπότε θα είναι σχετικά κοντά ε?

αν είναι έτσι δεν έχεις πρόβλημα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...