Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ναι το ακουσα χτες...

τραγικό..όπως και αν το κάνεις!!

λοιπόν στο χωριό υπήρχε ενας φιλος του πατερα μου,συνομιλικοι κιολας!!

ειχε παντρευτει ακι ειχε 2 παιδια, ενα αγορι και ενα κοριτσι.

αυτος πεθανε γυρω στα 50.μετα απο 1 χρονο η κορη του,22 χρονων, παντρευτηκε και ηταν εγκυος..σε μισο χρονο η κοπελα πεθανε απο επιπλοκη στην εγκυμοσυνη.οι γιατροι ομως καταφεραν να σωσουν το παιδάκι,το οποιο αν και προωρο επεζησε.ο γιος λοιπον παρατησε τα παντα στην αθηνα και πηγε στο χωριο με την μανα του.

η μανα λοιπον δεν καταφερε να ξεπερασει ποτε ετον χαμο της κορης της και του αντρα της και μετα απο 6 χρονια αυτοκτονησε..την βρηκε ο γιος της..

εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε και ο γιος μενει μονιμα στο χωριο,τωρα πρεπει να ειναι κοντα 45 και δεν παντρευεται με τπτ..φοβαται οτι θα προκαλεσει κακο στους ανθρωπους γυρω του..εν τω μεταξυ ειναι εκπληκτικο παιδι, απιστευτα καλό, και νομιζω θα εκανε πολυ σωστη οικογενεια..αλλα επιλεγει την μοναξιά!!

ο μονος εξ αιματος ανθρωπος που εχει ειναι το ανηψακι του, το οποιο ειναι μεγαλο τωρα και μενει στην θεσσαλονικη με την καινουρια οικογενεια του μπαμπα του!!ερχεται συχνα και τον βλέπει και μενει μερες..

το εκπληκτικο ειναι πως και αυτος και ηα αδερφη του ειχαν χαρακτιριστικα κοκκινα μαλλια και φακιδες!!

το παιδι λοιπόν ειναι ιδιο η μαμα του, δλδ σαν τον θειο του!!!!!!!

αυτα

FAcZp3.png

gimFp3.png

Εντωμεταξύ, θέλω τη γνώμη σας όσες κοπέλες ζείτε σε χωριό.έχουμε βρει κάποια σπίτια για να νοικιάσουμε στη Χώρα της Νάξου αλλά είναι ακριβά και έχουμε βρει και πολύ φθηνα σπίτια σε χωρια(περίπου 15 λεπτα με αυτοκίνητο απ' τη Χώρα) και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.Έχουμε μπερδευτεί!! 00020456.gif

Πώς είναι η ζωη στο χωριό? Πιστεύετε θα ελιναι απότομη η αλλαγή απο την Αθήνα σε ένα χωριό?

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλημέρα Ειρήνη!!!Καλημέρα Εύη!!!Εγώ είμαι απογευματινή αυτή τη βδομάδα.Αυτές είναι οι 2 τελευταίες μου βδομάδες στη δουλειά και τις μετράω σαν τους φαντάρους!!!Τι κάνετε?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή η κατάσταση με τον αυχένα μου δεν παλεύεται πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού για ορθοπεδικό.Ξέρετε πότε έχει διαθέσιμο ραντεβού;Για τις 26 Απριλίου.Θέλω να πάω στον συγκεκριμένο γιατρό γιατί με ξέρει.Τι να πώ.

526437xvildghyb3.gif

Εντωμεταξύ, θέλω τη γνώμη σας όσες κοπέλες ζείτε σε χωριό.έχουμε βρει κάποια σπίτια για να νοικιάσουμε στη Χώρα της Νάξου αλλά είναι ακριβά και έχουμε βρει και πολύ φθηνα σπίτια σε χωρια(περίπου 15 λεπτα με αυτοκίνητο απ' τη Χώρα) και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.Έχουμε μπερδευτεί!! 00020456.gif

Πώς είναι η ζωη στο χωριό? Πιστεύετε θα ελιναι απότομη η αλλαγή απο την Αθήνα σε ένα χωριό?

sig.asp?img=ad1

αν είναι μόνο 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και εγώ το χωριό θα επέλεγα..

είναι εύκολα προσβάσιμο δλδ..έχει όμως σούπερ μάρκετ για τα είδη πρώτης ανάγκης εκεί?

Επειδή η κατάσταση με τον αυχένα μου δεν παλεύεται πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού για ορθοπεδικό.Ξέρετε πότε έχει διαθέσιμο ραντεβού;Για τις 26 Απριλίου.Θέλω να πάω στον συγκεκριμένο γιατρό γιατί με ξέρει.Τι να πώ.

ελπίζω να σου έχει περάσει μέχρι τότε...:cool:

Κι εγω έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για το χωριό!!Απλά είναι που δεν οδηγάω και το σκέφτομαι.Πήρα το δίπλωμα πέρυσι αλλά όταν πήρα αυτοκίνητο το έδωσα κάπου και μου το τρακάρανε.Μου έδωσε όλα τα χρήματα βέβαια,αλλά μετά δεν ξαναπήρα αυτοκίνητο και γενικά δεν έχω καθόλου θάρρος να οδηγήσω και ιδίως με τα παιδιά μέσα!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...