Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Της βάζεις τπτ; Καμιά κομπρεσούλα με αλουμινόνερο; Αν κάθεται βέβαια... Γτ η δική μου δεν την ήθελε με τπτ κ εγώ της το κολλούσα για να μείνει κανένα δεκάλεπτο κ να κάνει δουλειά.

Διαφημίσεις

Δεν έχει χτυπήσει ποτέ τόσο πολύ... Αλλά της βαζω αλουμινόνερο σε κάθε μελανιά που κάνει, καθώς επίσης κ στο σημείο που κάνει εμβόλιο (σε αυτά που προκαλούν ερυθρότητα). Από το φαρμακείο το παίρνω κ έχω την εντύπωση πως είναι κ πάμφτηνο. Βρέχω κανα - δυο γαζούλες κ της κολλάω πάνω στο δερματάκι της με κάτι που είναι σαν hansaplast, αλλά είναι ταινία κ κόβεις όσο θέλεις εσύ.

3 μήνες;;; Αν είναι δυνατόν... Εμάς είχε κάνει γρομπαλάκι μέσα σε μελανιά! Μόνο η Ραφαέλλα καταφέρνει κάτι τέτοια... Έκανε καμιά δεκαριά μέρες να περάσει γτ δεν είχα σκεφτεί για αλουμινόνερο... Τις τελευταίες μέρες που μου ήρθε η "έμπνευση" είδαμε ξαφνικά πολύ μεγάλη βελτίωση.

Να σας ανημερώσω ότι η Ραφαέλλα μόλις τελείωσε το ξεσκόνισμα (παιχνίδια της, τηλεόραση, βιβλιοθήκη) κ τώρα κάνει τα τζάμια! χαχα! Τι προκομένο κοριτσάκι που έχω! Άντε, σε λίγο θα μαγειρεύει κιόλας!

Διαφημίσεις

Κ μια απορία... Στη Ραφαέλλα έχουμε πάρει καθισματάκι αυτοκινήτου της Maxi Cosi, το Tobi για 9-18 κιλά. Η μικρή μας δεν είναι ακόμα 11 κιλά κ δεν είναι κ πολύ ψηλή (γύρω στους 85 πόντους, αν θυμάμαι καλά). Παρόλα αυτά το καθισματάκι μου φαίνεται κάπως μικρό για τα μέτρα της... Μήπως είναι η ιδέα μου;

όχι νομίζω ότι είναι καλό...εμένα η δικιά μου 82 πόντους (κοντούλα σαν τη μαμά της) μια χαρά την βλέπω να κάθεται...ενώ στο δικό μου αυτοκίνητο που έχω ακόμη το μικρό (0-15 κιλά) κάθε φορά που την βάζω μέσα κλαίει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...