Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

νικόλ 4 μερες θα μεινουμε ναυπλιο..

αλλα τελικα την τριτη θα παω δουλεια, για να λειπουν οι άλλοι..αλλά μάλλον θα κατσω Μ.Πέμπτη και μετα το Πάσχα, εκτος απο Τρίτη..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια το Σάββατο εκτός από τα γεννέθλια του Θοδωράκη μου είχαμε και άλλο ευχάριστο περιστατικό.Λογοδόθηκε η καλύτερη μου φίλη.Εχω χαρεί πάρααααααααααααααααα πολύυυυυυυυυυυυυυ000203FB.gif

sig.asp?img=ad1

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Έχω πολύ περίεργη ίωση... Όσο περνούν οι μέρες, χειροτερεύω... Αν είναι δυνατόν! Σήμερα ήμουν σπίτι όλη τη μέρα κ κοιμόμουν... Πολύ χάλια! Α, ούτε αύριο θα πάω δουλειά, θα πάρω αναρρωτική!

Βούλα, περαστικά σου! Είναι πολύ "μανίκι" το αυχενικό... Να προσέχεις!

Ευαγγελία, υποτίθεται ότι πιάνεις το παιδί από τα πόδια κ με το ελεύθερο χέρι του χτυπάς λίγο την πλατούλα, ενώ είναι ανάποδα... Παρόλο που η Ραφαέλλα έχει πνιγεί μερικές φορές καθότι λαίμαργη, δεν το έχω καταφέρει... Μάλλον από τη μεσούλα την πιάνω κ την γυρίζω (δε θυμάμαι κ καλά - καλά από τον πανικό). Ελπίζω όμως να μη σου χρειαστεί ποτέ! Είναι ψυχοφθόρο...

Ευαγγελία, ο γιατρός μου κάνει ιατρείο Μελίσσια κ Αμπελόκηπους κ συνεργάζεται με το Μητέρα... Αν σ' ενδιαφέρει, να σου πω λεπτομέρειες!

Α, την Παρασκευή έχω κλείσει κομμωτήριο να κάνω ανταύγειες! Έχει γίνει πολύ χάλια το μαλλί... Μάλλον θα το κουρέψω κιόλας για αλλαγή!

Αυτά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...