Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Τα natural killers είναι τα ΑΝΑ που λένε οι ενδοκρινολόγοι ανοσολογοι είναι στην ουσία τα λευκά αιμοσφαίρια που ανεβαίνουν για διάφορες αιτίες ακόμα Κ από κάποιο ιό . Απλά στον ενδοκρινολόγο γίνετε μια αξιολόγηση αν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο που υποβόσκει. 

Αν βρεθούν αυξημένα χωρίς κάποιο άλλο λόγο ενώ έχουν ερευνηθεί όλα απλά ακολουθείς κάποια διατροφή πλέον για να πέσουν . Αλλιώς κορτιζόνη προληπτικά πριν την εμβρυομεταφορα . 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Ιωαννούλα, ο μικρούλης σου είναι πανέμορφος!

Το σχόλιο του άντρα μου όταν του τον έδειξα: Ωχ, που τη βρήκες αυτή τη φωτο της Ραφαέλλας; Δεν τη θυμάμαι... :o:o:o

xaxaxaxa αντρες παιδι μου.........

Περαστικα σας Νατασσα!!!

ναι ναι εμεις ειμαστε ξυπνιοι ακομα!!! κοιμηθει 11.30 και ξυπνησε 12.15.......

Και ακομα δεν κοιμαται:mad::mad: σε λιγο θα αρχισω να χτυπαω τον κεφαλι μου στον τοιχο.....Αυριο θα τον ξυπνησω απο τις 8 το πρωι!!!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

καλημέρα,καλημέρα!!!!!

πω,πω ξενύχτια διαβάζω!!

εμείς ευτυχώς κοιμηθηκαμε μια χαρά, μάλλον ξεραθηκαμε οικογενειακώς!!

εγώ δεν έχβ όρεξη για ψώνια..παράξενο!!

ευτυχως σήμερα δεν έχω μαγείρεμα..να πάμε καμιά βόλτα..

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλημέρα κι απο εμένα

ξενύχτια άτιμα

υπομονή κορίτσια

θα περάσει

εγώ πάλι έχω ένα μπούκωμα στη μύτη ,χάλια

μόνο μη κολλησω το μικράκι μου

έχω όρεξη για βολτούλα αλλά χλωμό το βλέπω

σ'ημερα έχω παραγγελία μπριζόλες τηγανιτές με πατάτες

το βαριέμαι πολύυυυυ το τηγάνι

αυτά

τα λέμε

ευαγγελία που θα πάτε βολτα?

Διαφημίσεις

σήμερα το κορίτσι θέλει θάλασσα.......

ελπίζω παραλία,θα δούμε!

πρέπει να πάω να στρώσω τα χαλιά στον πατέρα..

γκρρρρ....

βάλε οτριβίν στην μυτούλα να ξεμπουκώσει!!

έχετε ακόμη χιόνια??!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

κορίτσια καλημέρα!

πού θα πάτε Ευαγγελία? Νικόλ το καλύτερο θα κάνεις...

λοιπόν σήμερα έχω την γυναίκα που μου καθαρίζει στο σπίτι η οποια για 5 ώρες παίρνει 45 ευρώ...και θέλει αύξηση γιατί οι αλβανίδες λέει (αυτή είναι πολωνέζα) παίρνουν 50 μεροκάματο..για 5 ώρες τις λέω εγώ??

της είπα όχι...τι να πω βρε κορίτσια....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΞΟΡΙΤΣΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΦΕΛΙΤΣΑ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΡΙΑ ΜΩΡΟ..:lol::lol:

ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ..:-(Κ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ.http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs172.snc3/19972_1323126888290_1534399641_868043_1744380_n.jpg

:-D

σήμερα το κορίτσι θέλει θάλασσα.......

έχετε ακόμη χιόνια??!!!

καλέ ποια χιόνια

πάει τα ξεχασαμε

μια μέρα κράτησαν ,απο προχθες έχουμε και ήλιο:P:D

κορίτσια καλημέρα!

πού θα πάτε Ευαγγελία? Νικόλ το καλύτερο θα κάνεις...

λοιπόν σήμερα έχω την γυναίκα που μου καθαρίζει στο σπίτι η οποια για 5 ώρες παίρνει 45 ευρώ...και θέλει αύξηση γιατί οι αλβανίδες λέει (αυτή είναι πολωνέζα) παίρνουν 50 μεροκάματο..για 5 ώρες τις λέω εγώ??

της είπα όχι...τι να πω βρε κορίτσια....

να πάνε να δουλέψουν στη χώρα τουσ

πάρα πολλά τησ δίνεις

εγώ ελληνίδα που έρχεται όταν τη χρειαστώ, την ώρα παίρνει 6 ε

και΄όλο το σπίτι και σίδερο μαζί κάνει 4 ώρες, τησ δίνω 25 ε

καλομάθανε κι εχουν κάνει περιουσίες

κι ύστερα λένε να μην είσαι ρατσιστής

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΞΟΡΙΤΣΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΦΕΛΙΤΣΑ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΡΙΑ ΜΩΡΟ..:lol::lol:

ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ..:-(Κ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ.http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs172.snc3/19972_1323126888290_1534399641_868043_1744380_n.jpg

είπαμε ο γιοκας σου είναι ο άντρας τησ χρονιάς

φτου φτου !!!:D

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια! Ήρθε κ ο μόνιμος ξενύχτης!

Πριν λίγο κοιμήθηκε η μικρούλα μου ύστερα από πολύ κλάμα... Εκεί που καθόταν κ έπαιζε, άρχισε να κλαίει υστερικά, δεν μπορούσαμε να την ηρεμήσουμε με τπτ. Πήρα τηλ τους γονείς μου μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να έρθουν να την ηρεμήσουμε. Μόλις ήρθαν, τους είδε, χάρηκε κ μετά έπεσε ξερή για ύπνο...

Κατα τ' άλλα, η διάρροια μας ταλαιπωρεί πολύ ακόμα... Το γάλα το πίνουμε πολύ αραιωμένο, από φρούτα κάνει να φάει μόνο μήλο κ μπανάνα, αλλά δεν της αρέσουν, απογευματινό κάνει μόνο ρυζάλευρο, αλλά την αηδιάζει... Έτσι καταλήγουμε να τρώμε τρία γεύματα κρεατάκι με πατάτες κ καρότα... Από το πρωί πίνει κ μια σκονούλα. Πέφτει πολύ κυνηγητό μέχρι να τελειώσει!

Αν μέχρι Δευτέρα δεν έχουμε μειωθεί οι κενώσεις σε 2 (τώρα μετράμε πάνω από 10) πάμε για καλλιέργεια... Έχω αγχωθεί πάρα πολύ!

Σας ζάλισα...

Culte, εγώ έχω δύο (μία Ελληνίδα κ μία Αλβανίδα). Κ οι δύο τους παίρνουν 7?/ώρα. Δεν έχω ακούσει να παίρνουν πιο ακριβά στη γύρω περιοχή! Εϊναι υπερβολή! Αν παίρνουν αυτές 10, εμείς θα πρέπει να παίρνουμε 50;;;

Annia, μπορείς να δοκιμάσεις μαγιά μπύρας! Κυκλοφορεί σε χαπάκια στο φαρμακείο! Κάνει θαύματα! Μου την είχε συστήσει η παιδίατρος. Από τη 2η μέρα που την πήρα, η Ραφαέλλα έκοψε το συμπλήρωμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...