Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

νικολ,νικόλ κλεινεις τα 30 σε λίγες ημέρες ή κανω λάθος?

!!

αυτά δε τα λένε και κυρίως βραδιάτικα

χαχαχχαχαχχαχαχαχχα

κοριτσάκια μου είμαι πτώμα στην κούραση

κλείνουν τα μάτια μου

ελπίχω να έιστε όοοολες καλά

σας φιλώ θα τα πούμε αύριο το μεσημέρι γιατί και το πρωί έχω αρκετά να κάνω

σήμερα είχαμε κόσμο και ψήσαμε στην αυλή, ήταν υπέροχα

και κουραστικά όμως αλλά χαλάλι

τα λέμε

καλό ξημέρωμα κοριτσάκια

Διαφημίσεις

μαριγώ τόσο νωρίς κόβουμε την πάνα?? πωπω.....

Ειρηνάκι μου,sorry αν σε τρόμαξα.Δεν ξέρω πότε ακριβώς είναι η κατάλληλη ηλικία για το κόψιμο της πάνας γιατί καθε παιδί είναι διαφορετικό!!Απλά θυμάμαι στην κόρη μου την έκοψα 2,5 χρονών και μου είχε πει τότε ο παιδίατρος οτι θα δυσκολευτώ γιατι το άργησα και έχει συνηθίσει με την πάνα,ότι έπρεπε πιο νωρίς.Όμως και ο μικρόςς μου είναι πολύ μικρός τώρα.Αλλά αν τον αφήσω για του χρόνου θα είναι πολύ αργά.Οπότε κατά τον Ιούνιο λέω να κάνουμε μια προσπάθεια!! 00020398.gif

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ειρηνη μου βολτιτσα ε???

τέλεια!!!

και εμεις εχουμε ζουζουνέψει πάαααρα πολύ αλλα ευτυχως ακόμα στα ξενα σπίτια ειμαστε καλά!!!

5 μηνων το μωράκι??!!!!αχ,αχ!!!!

αννία περαστικά!!!!!ατιμη ιωση, ατιμη!!!!

θα συμφωνησω με την μαριγω οτι ποτε δεν εχεις παραπονεθει για τπτ!!παρολο που εισαι και μικρουλα και εχεις και 2 παιδιά..μπράβο γλυκιά μου,εισαι αψογη..

μαριγω welcome back!!!!!!!!!!χαιρομαο που όλα πηγαν καλά!!!μην ανησυχείς νομιζω οτι αφού οι συνθηκες ειναι καλές και ευνοικές, πηρατε την καλύτερη αόφαση για τα παιδιά κυρίως!!

τωρα τί θα κάνεις τον ελευθερο σου χρόνο??

θα βάλεις ιντςρνετ και θα τα λέμε όοοοοολη την ώρα!!τι νόμιζες??!!!!μα πως!!000203FC.gif

Εγώ πρέπει να τον προσέχω όπου πάμε γιατί είναι λίγο ζωηρούλης.Εχει σπάσει μια γυάλινη κορνίζα στην κουνιάδα μου κι ένα βάζο στην ξαδέρφη μου ενώ ήμουν δίπλα του.

Τώρα για τον ελεύθερο χρόνο που λες εξαρτάται πόσο θα μου αφήνει ο Ανδρέας!!Πάντως με τα παιδάκια μου θα πηγαίνω στις κούνιες,βόλτα στην παραλία κι ελπίζω να κάνουμε και νέους φίλους να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας!!Πάντως απο σας δε θα χαθώ!!:):)Θα βαρεθείτε να διαβάζετε τους μονολόγους μου!!! 00020532.gif

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ευαγγελία μου, δεν κάναμε τπτ στα γενέθλια επειδή δεν ήμουν πολύ καλά, το αφήσαμε για Σάββατο, αλλά έγινε κάτι θλιβερό... Οπότε δεν έλεγε...

Από ιδέες όμως θέλω κ εγώ! Την Τρίτη του Πάσχα είναι η γιορτή της Ραφαέλλας, η πρώτη μας! Κ θέλω να τη γιορτάσουμε με όλες τις επισημότητες!

Όσον αφορά την ορθογραφία, θα δεις πολλά ακόμα... Υπάρχουν λέξεις που ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω... Με εκνευρίζουν... π.χ. μίγμα, κτίριο, πρίγκιπας, τρένο... Αίσχος κ μόνο που τις βλέπεις...

Διαφημίσεις

χαχα! Μαριγώ, απίστευτο το προβατάκι σου! Τι του έδωσες να πιει; Να πάρω κ εγώ λίγο που είμαι κάθε μέρα κ χειρότερα... Απαπα... Αύριο δε με βλέπω να πηγαίνω για δουλειά!

Η κορούλα σου θα πηγαίνει σχολείο του χρόνου, έτσι δεν είναι;

Να σχολιάσω κ το άσχετο... Πριν μερικές μέρες μιλούσατε για παιχνίδια... Την κουζίνα της φίσερ την έχουμε, αλλά δεν την παίζει τόσο, όσο το σπίτι... Τσάμπα τα χρήματά της... Της αρέσει να ασχολείται με τουβλάκια! Παλιά της φτιάχναμε πυργάκια κ η Ραφαέλλα τα γκρέμιζε, μετά μας έδειχνε που ήθελε να βάζουμε εμείς το κάθε τουβλάκι κ τώρα πλέον τα φτιάχνει μόνη της...΄

Επίσης, της αρέσουν πολύ κάποια παιχνιδάκια ξύλινα σαν παζλ, με ζωάκια... Κάνουμε τις φωνούλες από τα ζώα κ μετά τα βάζει στη σωστή τους θέση. Βέβαια, το καλό που έχει η Ραφαέλλα είναι πως δε βάζει στο στόμα της πράγματα που δεν τρώγονται... Αλλιώς, θα ήταν λίγο επικίνδυνα αυτά τα κομματάκια...

Ακόμα, της αρέσει πάρα πολύ μία κούκλα Ντόρα που της έχουν φέρει που τραγουδάει κ χορεύει (εμένα βέβαια μου έρχεται να τη ρίξω από το μπαλκόνι...)

Κ τέλος, περισσότερο απ' όλα της αρέσει να ασχολείται με βιβλία... Υπάρχουν άπειρα για αυτές τις ηλικίες... Ούτε καν το φανταζόμουν...

Αν θυμηθώ κ τπτ άλλο, θα επανέλθω...

Ναι του χρόνου θα πάει πρώτη δημοτικού!!

Εσύ τι έχεις?Είσαι χειρότερα απο άποψη υγείας εννοείς?

Πολύ όμορφα! Οπότε, θα έχεις πραγματάκια να κάνεις όταν τελειώσει το καλοκαιράκι! Δε νομίζω να βαρεθείς!

Ναι, είμαι χειρότερα... Αν κ μου κάνει εντύπωση... Θα έπρεπε να ήμουν καλύτερα... Ξεκίνησα με πονόλαιμο κ τώρα έχω λίγο πυρετό, πολύ συνάχι, βήχα, φρικτό πονοκέφαλο... Κ φοβάμαι πάρα πολύ μην κολλήσω τη μικρή μου γτ έχει ταλαιπωρηθεί αρκε΄τα τον τελευταίο μήνα...

Είσαι καθηγήτρια αν έχω καταλάβει καλά?Τι διδάσκεις?

Αυτο με τις λέξεις κι εμένα με μπερδεύει.Το κτίριο ειδικά.Κι έχω κι εγώ ένα κόλλημα με την ορθογραφία!!Και να σκεφτείς οτι ακόμα δεν ξέρω πως πρέπει να γράφεται το όνομα της κόρης μου.Βαπτίστηκε Βασιλική και τη φωνάζουμε Σίλια!Τώρα τελευταία μου λέει πως της αρέσει καλύτερα να το γράφει με ήτα,δηλαδή Σήλια.Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ έτσι το έχω δει γραμμένο αλλά πιστεύω το σωστό είναι με 2 γιώτα απο τη ρίζα του ονόματος.Βασιλική=βασιλεία=Σίλια.Εσύ που είσαι και καθηγητρια τι λες?

Επεξεργάστηκαν by marigo

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...