Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

σήμερα όλη η μέρα μας ήταν γεμάτη

το βραδάκι πήγαμε στα γκουντυς ((είχαν και παιδότοπο εκεί) ,τέλεια ),με τους νονούς μας και το παιδάκι τουςς

και γυρίσαμε με πολύ υπερένταση

οπότε ώρα για νάνι, το ξενύχτυσα απόψε:tongue:;)

Κοριτσάκια μου,γύρισα!!!!!

voulam, χρόνια πολλά στο Θοδωράκη σου!!Να τα εκατοστήσει!!!!!Να τον χαίρεσαι!!!Περιμένουμε να μας πεις αύριο πώς τα περάσατε!!

fafela,χρόνια πολλά!Να τα εκατοστήσεις!Κια περαστικούλια!!

Βλέπω κανονίζετε εκδρομούλες!!Μπράβο!!Ωραία θα είναι!!!!

culte,φαντάζομαι την τρομάρα σου με το πέσιμο!!Αυτά τα μικρά είναι τετραπέρατα!Νομίζεις οτι έχεις προβλέψει όλα τα ατυχήματα κι οτι το ελέγχεις κι αυτά όλο και κάτι θα βρουν να κάνουν!Κι εγώ με το μικρό φοβάμαι συνέχεια!Όλο σκαρφαλώνει και για δευτερόλεπτα να τον αφήσω μπορεί να τον βρω όρθιο στο κρεβάτι να περπατάει έτοιμος να πέσει!!Κι άλλα πολλά!

evangelia,αυτό το φόβο έχω κι εγώ,μη μου καταπιεί κάτι!Περυσι το καλοκαίρι στην παραλία έκανε οτι κάτι κατάπιε,κι έκλαιγε!Εμένα μου κοπήκαν τα πόδι κι έλεγα του άντρα μου έντρομη:τι κάνουμε τώρα?φοβήθηκα οτι κατάπιε βοτσαλάκι!Τελικά δεν ξέρω τι ήταν.Και μόνο που το θυμάμαι..!Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1014 κι ακόμα παραπάνω!!!!!!!!!!!!

sorry,για την πολυλογία!!

nicol,η κόρη σου σε έχει τρελλάνει τόσο που άρχισες και ξεχνάς!!!Σε καταλαβαίνω !!!!!Κι εγώ απ'την πρώτη γέννα και μετά χαμένα τα'χω!!Συνέχεια ξεχνάω!!!

annia,κι εγώ σε θαυμάζω!!Τοσο μικρή και τα καταφέρνεις με τόσο μικρά μωρά,με δουλειές και δεν σ'εχω δει να παραπονιέσαι ποτέ!!!Μπράβο,κοριτσάκι μου!!Μάλον γι'αυτο λένε οτι όσο πιο μικρή τόσο καλύτερα για να έχεις αντοχές!!

Ωχ!Τώρα διάβασα οτι είσαι κι άρρωστη!!Περαστικά!!Το Μαράκι σου είναι καλύτερα?Μάλον σε κόλλησε!!Προσοχή στο μικρούλη τώρα!!Περαστικα σε κόρη και μαμά!!

Και συνεχίζω...........για να σας πω και τα νέα μου!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

nenaki,τι κάνεις?όλα καλά?

kristianna,ευχαριστούμε για τη συνταγή!!Βλέπω έχουμε κι άλλο κοινό.Έχω κι εγώ πρόβλημα με το θυροειδή μου και μου έχουν πει οτι θα τον βγάλω κάποια στιγμή.Τώρα έκανα κι εγώ πάλι εξετάσεις αιματολογικές και βγήκαν καλές.Θέλω να κάνω και υπέρηχο τώρα να δω αν μεγάλωσαν οι όζοι.Πώς είναι η επέμβαση?Πότε την έκανες?Πόναγες μετά?Μια φίλη μου πόναγε κι έκατσε σπίτι 1 μήνα !Τις πρώτες 10 μέρες πόναγε.Τώρα είανι καλά!Ε'ιναι δύσκολο να βρείς μετά τη δοσολογία?Πόσο καιρο σου πήρε εσένα?Εσύ τι ακριβώς είχες?

Σωστή ανάκριση!!Σε οτι θέλεις μου απαντάς!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Λοίπόν τώρα τα νέα μου!!Περασαμε πολύ καλά στη Νάξο!!Βρήκαμε κάτι φίλους μας και μας έδειξαν στο άριστο πόσο φιλόξενοι είναι και πόσο καλά παιδιά!!!

Δυσκολευτήκαμε να βρουμε σπίτι.Δεν βρίσκαμε κάτι κεντρικό και τώρα που φύγαμε βρήκαμε κάτι!έτσι ο σύζηγος φεύγει πάλι αύριο μόνος του !

Επίσης να πω οτι έχει κι αρκετές δουλίτσες στη Νάξο!Βρήκα κι εγώ δουλειές αν θέλω να δουλέψω,αλλά δεν έχω ατομο να μου κρατάει τα μικρά!Κι έτσι θα καθήσω για φέτος!!

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω συνηθίσει και τόσο να κάθομαι σπίτι.Αν και έκατσα 6 μήνες με το 6μηνο μητρότητας και δεν ήθελα να γυρίσω στη δουλειά,τώρα μου φαίνεται κάπως που θα κάτσω και δε θα δουλεύω!Οπότε kristianna και nicol δώστε μου ιδέες για το πώς περνάτε τη μέρα σας!Απ'τη άλλη λέω πο!πο! τι ωραία που θα είναι!Βόλτες στις κούνιες και στην παραλία!!Καλοκαιράκι στο νησί!!Αλλά απ'την άλλη σκέφτομαι πως θα τα παίξω με τα μικρά μόνη μου!!

Επεξεργάστηκαν by marigo

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας, κορίτσια! Τι κάνετε;

Σας γράφω γρήγορα τα νέα μας... Η Ραφαέλλα είναι μια χαρούλα προς το παρόν, μόνο ένα βράδυ έκανε λίγο πυρετό από το εμβόλιο κ μετά τπτ! Τώρα ξανά εμβόλιο πριν πάμε παιδικό! Ουφ, μεγάλη ανακούφιση!

Εγώ πάλι είμαι λίγο αρρωστούλα, δεν έχω πυρετο, αλλά πονάει ο λαιμός κ έχω κ συνάχι.. Δε γιορτάσαμε χθες, κάτι ψιλοπράγματα. Είχαμε πει για αύριο, αλλά συνέβη κάτι τραγικό σε μια θεία (κουνιάδα της γιαγιάς μου), οπότε δεν έχει γιορτούλα... Του χρόνου, πρώτα ο Θεός!

Θέλω κ εγώ εκδρομούλα μαζί σας! Κλαψ - κλαψ...

Ευαγγελία μου, να ξέρεις άλλη φορά ότι καλό είναι να μη χτυπάς το παιδί... Αν έχει κολλήσει κάτι, χειροτερεύεις την κατάσταση... Το γυρίζεις τούμπα κ φεύγει αμέσως ό,τι έχει στο λαιμουδάκι του! Μην το ξεχάσεις, όσο κ αν σου κόβονται τα πόδια εκείνη την ώρα... Κ αν δεις ότι κλαίει χωρίς να μπορεί να πάρει αναπνοή κ αλλάζει χρώματα, το φυσάς λίγο στο πρόσωπο... Έχω κάνει διατριβή. Η Ραφαέλλα από πολύ μικρή κρατούσε με το παραμικρό την αναπνοή της, τόσο που έκανε εντύπωση ακόμα κ στην παιδίατρο...

Ιωάννα, περαστικά σου! Τι σίδερο έχει πάρει, καλέ; Αν είναι τόσο καλό, να το πάρω κ εγώ που μισώ το σίδερο...

Βούλα, ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα στο πάρτυ! Περιμένω τουρτίτσα! χιχι

Ειρήνη, Μαριγώ, περαστικά σας!

Ελένη, με ζήτησες κ μπήκα! Εσύ που είσαι σήμερα;

Γεια σου, Νικόλ! Γεια σου, Νένα!

Τώρα, κορίτσια, αν τα σχόλια είναι άσχετα, συγχωρέστε με... Διάβασα τα "γεγονότα" ολόκληρης βδομάδας μαζί κ μπορεί να τα έχω μπερδέψει λιγουλάκι...

Καλησπέρα σας, κορίτσια! Τι κάνετε;

Σας γράφω γρήγορα τα νέα μας... Η Ραφαέλλα είναι μια χαρούλα προς το παρόν, μόνο ένα βράδυ έκανε λίγο πυρετό από το εμβόλιο κ μετά τπτ! Τώρα ξανά εμβόλιο πριν πάμε παιδικό! Ουφ, μεγάλη ανακούφιση!

Εγώ πάλι είμαι λίγο αρρωστούλα, δεν έχω πυρετο, αλλά πονάει ο λαιμός κ έχω κ συνάχι.. Δε γιορτάσαμε χθες, κάτι ψιλοπράγματα. Είχαμε πει για αύριο, αλλά συνέβη κάτι τραγικό σε μια θεία (κουνιάδα της γιαγιάς μου), οπότε δεν έχει γιορτούλα... Του χρόνου, πρώτα ο Θεός!

Θέλω κ εγώ εκδρομούλα μαζί σας! Κλαψ - κλαψ...

Ευαγγελία μου, να ξέρεις άλλη φορά ότι καλό είναι να μη χτυπάς το παιδί... Αν έχει κολλήσει κάτι, χειροτερεύεις την κατάσταση... Το γυρίζεις τούμπα κ φεύγει αμέσως ό,τι έχει στο λαιμουδάκι του! Μην το ξεχάσεις, όσο κ αν σου κόβονται τα πόδια εκείνη την ώρα... Κ αν δεις ότι κλαίει χωρίς να μπορεί να πάρει αναπνοή κ αλλάζει χρώματα, το φυσάς λίγο στο πρόσωπο... Έχω κάνει διατριβή. Η Ραφαέλλα από πολύ μικρή κρατούσε με το παραμικρό την αναπνοή της, τόσο που έκανε εντύπωση ακόμα κ στην παιδίατρο...

Ιωάννα, περαστικά σου! Τι σίδερο έχει πάρει, καλέ; Αν είναι τόσο καλό, να το πάρω κ εγώ που μισώ το σίδερο...

Βούλα, ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα στο πάρτυ! Περιμένω τουρτίτσα! χιχι

Ειρήνη, Μαριγώ, περαστικά σας!

Ελένη, με ζήτησες κ μπήκα! Εσύ που είσαι σήμερα;

Γεια σου, Νικόλ! Γεια σου, Νένα!

Τώρα, κορίτσια, αν τα σχόλια είναι άσχετα, συγχωρέστε με... Διάβασα τα "γεγονότα" ολόκληρης βδομάδας μαζί κ μπορεί να τα έχω μπερδέψει λιγουλάκι...

Ηρθα αλλα λιγο καθυστερημενα:cool::cool:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

nenaki,τι κάνεις?όλα καλά?

kristianna,ευχαριστούμε για τη συνταγή!!Βλέπω έχουμε κι άλλο κοινό.Έχω κι εγώ πρόβλημα με το θυροειδή μου και μου έχουν πει οτι θα τον βγάλω κάποια στιγμή.Τώρα έκανα κι εγώ πάλι εξετάσεις αιματολογικές και βγήκαν καλές.Θέλω να κάνω και υπέρηχο τώρα να δω αν μεγάλωσαν οι όζοι.Πώς είναι η επέμβαση?Πότε την έκανες?Πόναγες μετά?Μια φίλη μου πόναγε κι έκατσε σπίτι 1 μήνα !Τις πρώτες 10 μέρες πόναγε.Τώρα είανι καλά!Ε'ιναι δύσκολο να βρείς μετά τη δοσολογία?Πόσο καιρο σου πήρε εσένα?Εσύ τι ακριβώς είχες?

Σωστή ανάκριση!!Σε οτι θέλεις μου απαντάς!!

Λοιπον η επεμβαση δεν ειναι τπτ λιγο η ναρκωση ειναι ενοχλητικη,Την εκανα οταν ημουν 20 χρονων Οχι δεν πονεσα καθολου!! Πονας σαν να εχεις τις αμυγδαλες σου και θα μιλας λιγο βραχνα... το μονο ενοχλητικο ειναι οτι τις πρωτες 14 μερες σε τραβαωε τα ραμματα και δεν μπορεις να εχεις τεντωμενο το κεφαλι Την δοσολογια οχι δεν ειναι καθολου δυσκολο να την βρεις,εγω την βρηκα μετα απο 6 μηνες περιπου αλλα κανω και εξετασεις καθε 6 μηνες.εγω ειχα Νοσο Graves Υπερθυρεοειδισμο μαζι με βρονχοκηλη δεν ειχα εγω οζο.

Ελπιζω να σε βοηθησα οτι αλλο θελεις εδω ειμαι:mrgreen:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα kristianna!!! 00020403.gif

Τι κάνεις?Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!Εγώ έχω οζώδη βρογχοκήλη.Κι εμένα υπερλειτουργει ο θυροειδής μου και γι αυτό παράγει τους όζους.Περιμένουμε να μεγαλώσουν για να τον βγάλουμε.Πάντως στην αρχή μου έδιναν Τ4 οι γιατροι και είχα πολλές ταχυπαλμίες.Απο τότε που μου τα έκοψε ένας γιατρός έχω ηρεμήσει.Μετα την επέμβαση θα τα παίρνω πάλι,αλλά τότε θα είναι αλλιώς.Γενικά έχεις κανένα άλλο πρόβλημα μετα την επεμβαση?

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλημέρα kristianna!!! 00020403.gif

Τι κάνεις?Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!Εγώ έχω οζώδη βρογχοκήλη.Κι εμένα υπερλειτουργει ο θυροειδής μου και γι αυτό παράγει τους όζους.Περιμένουμε να μεγαλώσουν για να τον βγάλουμε.Πάντως στην αρχή μου έδιναν Τ4 οι γιατροι και είχα πολλές ταχυπαλμίες.Απο τότε που μου τα έκοψε ένας γιατρός έχω ηρεμήσει.Μετα την επέμβαση θα τα παίρνω πάλι,αλλά τότε θα είναι αλλιώς.Γενικά έχεις κανένα άλλο πρόβλημα μετα την επεμβαση?

sig.asp?img=ad1

Προβληματα οχι ισα ισα που ηρεμησα,Απλα αν το χαπακι μου ανεβασει η μου μειωσει τις ορμονες πολυ T3 T4 Tsh Εχω πολλες ταχυπαλμιες και αρρυθμιες...

αλλα το αλλαζω παλι και ολα καλα:-D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Ευχαριστώ!!Πήρα λίγο θάρρος τώρα! 00020536.gif

Σήνερα ξανάφυγε ο σύζηγος για Νάξο.Βρήκε κάτι σπίτια και πάει να δει.

Πάντως, άνοιξε η ψυχή μου στο νησί!!Οι άνθρωποι φαίνονται πολύ ειλικρινείς και αληθινοί.Μου λείπει τώρα που έφυγα.Ανυπομονώ να πάω πάλι που θα είναι και το μόνιμο.

Βέβαια βλέπω και τους δικούς μου εδώ που στεναχωριούνται που δε θα μας βλέπουν συχνά και στεναχωριέμαι κι εγώ!Αλλά θέλουμε το καλύτερο για την οικογένειά μας κι αυτό πιστεύω θα το βρούμε στη ζωή στο νησί!!

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

καλησπερα κοριτσια ευτυχως ειμαι καλα και μου κρατησε αυτη η ατιμη γαστρεντεριτιδα μονο 1,5ημερα..αλλα πεθανα εμετο και διαρροια συνεχεια..εκανα και δεκατα και τελος σημερα ειμαι καλα μονο λιγο αδυναμη..τρεμω να μην κολλησει ο μπεμπουλης τιποτα και ειμαι συνεχεια με μασκα και αντισσυπτικο..το μονο θετικο ειναι οτι με την γαστρεντεριτιδα εχασα 3κιλα..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...