Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

η Ζωίτσα εκτός από την τεράστια μελανιά που έχει δεν δείχνει να έχει τίποτα άλλο!!!!

ζουζουνίζει διαρκώς!

αυτή τη στιγμή μου τραβάει το μανίκι για να δει τι γράφω στον υπολογιστή..χιχι

η Ζωίτσα εκτός από την τεράστια μελανιά που έχει δεν δείχνει να έχει τίποτα άλλο!!!!

ζουζουνίζει διαρκώς!

αυτή τη στιγμή μου τραβάει το μανίκι για να δει τι γράφω στον υπολογιστή..χιχι

ευτυχως το κοριτσάκι μας!!!!

ολα καλα τελικά!!:D:D:D

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

το δεύτερο είδα ότι δεν ανοίγει τη σελίδα του...

είναι στο Νεοχώρι που έχει καλύτερη θέα στη λίμνη γιαυτό και είναι πιο ακριβό

το άλλο είναι στην Πεζούλα, που είναι ωραία όμως και εκεί...

Καλημέρα, κορίτσια! Είστε καλά; Έχω να διαβάσω τα άπειρα... Είχαμε πρόβλημα με τα τηλέφωνα σε όλη την περιοχή...

Είμαστε καλά, με εξαίρεση λίγο πυρετούλη που ανεβάσαμε χθες λόγω εμβολίου... Εμένα πάλι με ενοχλεί ο λαιμός και νομίζω πως κρυώνω, αλλά δε δίνω σημασία γτ σήμερα έχω γενέθλια κ πρέπει να ετοιμάσω το κατιτίς... (Κ δεν έχω ιδέα τι...)

Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω, πείτε μου, σας παρακαλώ... Η Ευαγγελία κ η Νικόλ θα έρθουν;;;

Κ ερωτήσεις από την τελευταία σελίδα: Τι έπαθε η Ζωίτσα; Ποιος θα πάει Οιχαλία; Έχω συγγενείς εκεί! Εϊναι πολύ όμορφα!

Διαφημίσεις

νονουλα μου ήρθες!!!!!!!!!!!!

χαίρομαι που είστε καλά!!

όχι τελικά δε θα έρθει η Νικόλ, οπότε δεν θα έρθουμε ούτε εμείς..

σύντομα όμως θα τα πούμε!!

η ζωίτσα επεσε απο την σκαλα,καλα έίναι όμως..απλα τρομαξαμε λίγο!!

στις 24 απριλίου πάμε εκδρομή λίμνη πλαστηρα οικογενειακώς!!

η ειρηνη,η νικόλ,εγώ και ίσως η ελένη από την σύρο..

η ειρηνη κοιταει για δωμάτια!!

΄μακαρι να ερθετε και εσείς!!

αυτά!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Αχ, μου λείψατε τόσες μέρες... Δεν είναι κατάσταση αυτή! Κ καλά μας αναβάθμησαν το δίκτυο της Δ.Ε.Η. Μόνο που νέκρωσαν όλα τα τηλ! χαχα! Ό,τι να 'ναι!

Πω πω... Περαστικά, Ζωούλα! Η Ραφαέλλα έπεσε από το κρεβάτι μας προχθές και τρελαθήκαμε που στο κάτω - κάτω και χαμηλά είναι και χαλί είχε... Πόσο μάλλον να έπεφτε από σκάλα... Μπρρρ....

Κρίμα που δε θα έρθετε... Ελπίζω μόνο να σας δω σύντομα!

Τι όμορφα που κανονίζετε εκδρομή! Φοβάμαι ότι δε θα μπορέσουμε να έρθουμε για πολλούς και διάφορους λόγους... :cry::cry::cry: Κ ο κυριότερος είναι πως θα γίνει πανικός αν το μάθουν τα πεθερικά ότι πάμε κάπου αλλού και όχι εκεί... :twisted:

Ευαγγελία, λαμπάδα δε σου έχω πάρει ακόμα! Καμία δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου! Αλλά που θα μου πάει;;; Θα βρω! χιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...