Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κορίτσια πάει μας ματιάσανε! η Ζωίτσα έπεσε από την εσωτερική σκάλα, τράβηξε το προστατευτικό που είχα μπροστά, άνοιξε η μύτη της και έκανε και μια μεγάλη μελανιά κάτω από το μάτι...την παρακολουθώ και δεν δείχνει κάτι άλλο, ζαλάδα, υπνηλία κλπ...τι λέτε να κάνω???

αυτό έγινε στις 3.15 περίπου...

κορίτσια πάει μας ματιάσανε! η Ζωίτσα έπεσε από την εσωτερική σκάλα, τράβηξε το προστατευτικό που είχα μπροστά, άνοιξε η μύτη της και έκανε και μια μεγάλη μελανιά κάτω από το μάτι...την παρακολουθώ και δεν δείχνει κάτι άλλο, ζαλάδα, υπνηλία κλπ...τι λέτε να κάνω???

Ωχ γμτ ελπιζω να ειστε καλα παρε την παιδιατρο και πες της το....αλλα με το που δεις υπνηλια ζαλαδα η σου κανει εμετο γρηγορα στο γιατρο!!!

τη προστατευτικο της ειχες??? ειναι μεγαλη η σκαλα?? εχουμε και εμεις εσωτερικη σκαλα 18 σκαλια αλλα εγω του εχω φτιαξει πορτακι ξυλινο....

Γμτ φανταζομαι πω πω....εμενα μια φορα πηγε να μου πεσει και μου εφυγε η μιση ζωη...

γτμ η Ζωιτσα μας....:(

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

αννια μου ξεπατωθηκες σημερα!!!!!!

ασε τπτ και για αυριο!!!

προσπαθω να κανω χιουμορ αλλα δεν βγαίνει...

οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε....δυστυχως!!

ελενιτσα την πεθερα-σιδερο που την πουλανε??θελω και εγω μια!!!

η δικη μου ειναι απο τις 8 μονη στο σαλονι και βλεπει τιβι!!εξαιρετικη δεν ειμαι??!!!!!!

παω να πεσω, κοιμαμαι ορθια..

φιλια

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

ωχ μωρέ το κοριτσάκι μας

περαστικά, τίποτα δεν είναι μη φοβάσαι, πως είναι τώρα η ζωούλα?

να ξέρετε οτι τα χτυπήματα που φοβούνται οι γιατροί είναι όταν γίνονται στο σχετικά πίσω πλαιινό μέρος του κεφαλιού

α τώρα είδα ότι την έβαλες για ύπνο

μην ανησυχείς ,περάσανε και ώρες

έχε το νού σου τη νύχτα λίγο και αύριο θα το ξεχάσετε κιόλας;)

σήμερα έπεσε και η μαρία

σκόνταψε και χτύπησε το μέτωπο της στο ξύλο του κρεβατιού της

αλλά δεν έκανε σημάδι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...