Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ΣΤΗΝ ΠΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΕς ΟΙ ΑΔΕΡΦΕς ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ..ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΗΡΘΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ..ΤΕΣΠΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΦΕΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΚ ΤΗΣ ΛΕΩ ΘΑ ΣΤΑ ΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ..ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ(ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ)ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ..ΟΚ ΤΗΣ ΛΕΩ..ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ..ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΞΕΡΝΟΒΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ...

μαλιστα!!3 μερες μετα,ότι πρεπει να κολλησει :evil::evil::evil::evil:

δεν εχουν καθολου μυαλο,τι αν λεμε τωρα:?:-?

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

ΣΤΗΝ ΠΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΕς ΟΙ ΑΔΕΡΦΕς ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ..ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΗΡΘΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ..ΤΕΣΠΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΦΕΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΚ ΤΗΣ ΛΕΩ ΘΑ ΣΤΑ ΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ..ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ(ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ)ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ..ΟΚ ΤΗΣ ΛΕΩ..ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ..ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΞΕΡΝΟΒΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ...

Ελεος πια δεν εχουν καθολου μυαλο!!!!! Βρεφακι εχεις στο σπιτι!!! 000203F6.gif

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΤΥΘΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ..

και του χρόνου γλυκό μου κοριτσάκι, να ειστε καλά!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ..:confused:

Πρεπει να μπεις με τον ιντερνετ explorer για να στα βγαλει ειναι πανω πανω προς τα αριστερα θα δεις μια φατσουλα..

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

ελένη μακαρι,μακαρι!!

σιγουρα θα περασουμε τελεια!!!!

αννια προσπαθηστε να ερθετε και εσεις εκδρομουλα, να χαλαρωσετε λιγάκι..

μεχρι στιγμης΄:

νικολ,ειρηνη και εγω ειμαστε σιγουρες..

νομιζω και η βουλα θα τα καταφερουν..

FAcZp3.png

gimFp3.png

ελένη μακαρι,μακαρι!!

σιγουρα θα περασουμε τελεια!!!!

αννια προσπαθηστε να ερθετε και εσεις εκδρομουλα, να χαλαρωσετε λιγάκι..

μεχρι στιγμης΄:

νικολ,ειρηνη και εγω ειμαστε σιγουρες..

νομιζω και η βουλα θα τα καταφερουν..

Μια χαρα μακαρι να ερθουμε και εμεις!!! 000203FA.gif

Τα κοριτσια θα φερουν τα παιδια τους η θα ειμαι η μονη τρελη μανα που θα κηνυγαω???

Ειρηνη εννοεις την Culte φανταζομαι

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...