Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

πρέπει να συντονιζόμαστε!!!!

σήμερα έπηξα στο γραφείο!!

είμαι μόνη μου και έχω όλη τη δουλειά του τμήματος,οπότε καταλαβαίνεις...τρέλλα!!!

Φανταζομαι θα εχεις πηξει.....απιστευτες φατσουλες 000203D3.gif

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

μου συνέβει και κάτι πολύ τρυφερό..

φευγει ο συνάδελφος μου,πάει να δουλέψει εξωτερικό..

με αυτό το παιδί τα πηγαιναμε πολύυυυυυ καλά,πάντα..

λοιπόν,αυτη ειναι η τελευταια του εβδιμαδα εδώ..

καθώς πίναμε καφεδάκι το πρωί και τα λέγαμε,μου λεει¨σε σκεφτομαι συνεχεια.νομιζω πως ειμαι ερωτευμενος μαζι σου..¨

μπουχαχαχαχαχα..ευτυχως δεν εβαλα τα γελια,να τον αποπαρω τον ανθρωπο!!

του εξηγησα πως κατι τετοιο δεν ισχυει,απλα επειδη ειμαι μανουλα,με βλέπει αλλιώς,πιο τρυφερά..και στο τελος του είπα να μην μπλεξει ποτε του με παντρεμενες,ειναι χαμενη ιστορια απο χέρι..τί να έλεγα...

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

μου συνέβει και κάτι πολύ τρυφερό..

φευγει ο συνάδελφος μου,πάει να δουλέψει εξωτερικό..

με αυτό το παιδί τα πηγαιναμε πολύυυυυυ καλά,πάντα..

λοιπόν,αυτη ειναι η τελευταια του εβδιμαδα εδώ..

καθώς πίναμε καφεδάκι το πρωί και τα λέγαμε,μου λεει¨σε σκεφτομαι συνεχεια.νομιζω πως ειμαι ερωτευμενος μαζι σου..¨

μπουχαχαχαχαχα..ευτυχως δεν εβαλα τα γελια,να τον αποπαρω τον ανθρωπο!!

του εξηγησα πως κατι τετοιο δεν ισχυει,απλα επειδη ειμαι μανουλα,με βλέπει αλλιώς,πιο τρυφερά..και στο τελος του είπα να μην μπλεξει ποτε του με παντρεμενες,ειναι χαμενη ιστορια απο χέρι..τί να έλεγα...

Απιστευτο......πω πω.....εγω θα κοκκινιζα απο την ντροπη μου ξερεις ειναι πολυ δυσκολο .....θα σε εφερε σε πολυ δυσκολη θεση....

παντως ειναι και πολυ τρυφερο.....εμενα θα ανεβαινε λιγο και το ηθικο μου:-D

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

να σκεφτεσαι οτι μεχρι το καλοκαιρι θα ειμαστε κορμαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο ακριβως σκεφτομαι για να μην τρωω γιατι ξερεις απο την στιγμη που ειπα κανω διαιτα κομμενα ολα.το μυαλο μου ειναι ολο στο φαι..... 00020534.gif 000203F2.gif

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

υπάρχουν λύσεις..

το βασικό ειναι να μην νιωθεις στερηση!!

π,χ.αντι για γλυκο φαε μια φρουτοσαλατα με λίιιιιιιγο μέλι..

και μια φορα την εβδομαδα επιτρεπεται και το γλυκο,και η πιτσα,και το σουβλάκι(ενα καθε φορα!!!)

00020165.gif

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα

έμείς εδώ , πάλι άρρωστοι, έχω βαρεθεί φέτος

κάνουμε πυρετό μέχρι στιγμής μέχρι 38 και όχι ανα τρίωρο αλλά σπανιότερα

δεν ξέρω αν έχει να κάνει με δόντι

το μόνο που φοβάμαι είναι ότι τα ξαδερφάκια μας είναι με στοματίτιδα εδώ και 4 μέρες και την πρώτη πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα τους ήμασταν όλοι μαζί !!!!!:?:|

κατα τ άλλα

άρχισα σήμερα συστηματική διατροφή και γυμναστήριο

σήμερα έκανα 2χμ και 100 κοιλιακούς:mrgreen:

κι εγώ δεν θα πάρω ρούχα τώρα για το πάσχα αλλα πολύ αργότερα

ευαγγελία μου ανάβεις φωτιές βλέπω:tongue::D:D:D:D καλά του είπες του χριστιανού, μακρυά απο παντρεμένες ,μακρυά, και οι γυναίκες επίσης μακρυά απο τους παντρεμένους;)

υπάρχουν λύσεις..

το βασικό ειναι να μην νιωθεις στερηση!!

π,χ.αντι για γλυκο φαε μια φρουτοσαλατα με λίιιιιιιγο μέλι..

και μια φορα την εβδομαδα επιτρεπεται και το γλυκο,και η πιτσα,και το σουβλάκι(ενα καθε φορα!!!) 00020165.gif

χαχαχαχχαχαχχχα αυτό δεν είναι δίαιτα ευαγγελία μου

εγώ ή θα πώ ότι κάνω δίαιτα και τέλος όλα ή αν πώ 1 τη μια φορά ένα την άλλη πάει πέταξε το πουλάκι:mrgreen:

Νικολ περαστικά στη Μαρία.Ελπίζω να είναι δοντάκι και να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ.

μακάρι βούλα μου ,να το περάσουμε ελαφρια ότι κ ιαν είναι αυτό

βαρέθηκα φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τούρτα διαλέξατε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...