Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σου Ελένη!

εμένα η δικιά μου, αν και φουλ αλλεργική, τρώει ψάρι από 10 μηνών...

το κάθε παιδί έχει τα δικά του τελικά....

Αληθεια?? εμενα πιθανον δεν ειναι αλλεργικος ουτε στο ψαρι απλα επειδη το ψαρι μου ειχε πει η αλλεργιολογος οτι αν του δωσω πριν τα 2 και ειναι αλλεργικος γενικα μπορει η αλλεργια εκει που ειναι να φυγει σε 2 χρονια να παραταθει για 15 χρονια(στο γαλα πχ αν του ειχα δωσει ψαρι μπορει η αλλεργια να εμενε και να εφευγε οταν το παιδι ειναι πια 15),μου ειπε επησις οτι αν το παιδι φαει ψαρι πριν τα 2 μπορει στα 3 να μου παρουσιασει αλλεργικο ασμα και ετσι δεν του εχω δωσει.....

Εγω να σου πω δεν εμπιστευομαι την παιδιατρο σε θεμα της αλλεργιας...δεν ξερουν τι τους γινεται....Εμενα η δικια μας επεμενε να του δωσω αβγο και να που ηταν αλλεργικος...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Εγω να σου πω δεν εμπιστευομαι την παιδιατρο σε θεμα της αλλεργιας...δεν ξερουν τι τους γινεται....Εμενα η δικια μας επεμενε να του δωσω αβγο και να που ηταν αλλεργικος...

συμφωνώ, εμένα μου είπε να δοκιμάσω μόνη μου να της δίνω τροφές με αυγό, με σταδιακή αύξηση του...μα είναι δυνατόν??

Διαφημίσεις

ελένη,μαριγώ είναι σημαντική ημερομηνία!!!!!

να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!

σε άλλο τόσο έχουμε γενέθλια!!!!!

κοριτσάκια μου σας χαιρετώ,καλό απόγευμα!!!

θα τα πούμε το βραδάκι!!

φιλάκια

FAcZp3.png

gimFp3.png

sorry κορίτσια δεν το είδαμε.

Χρόνια σας πολλάααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε δεν πειραζει δεν το ειπα γιαυτο....

Απλα μονωπολω.....ποτε εμεινα εγκυος ποτε γεννησα περναει πολυ γρηγορα ο καιρος...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

κυρία νικόλ τέλεια στην μυτηλήνη!!

έχω πάει 2 φορές!!

μακαρι καποτε να ξαναπάω!!!!

εκζεμα βγαλαμε και εμεις στο μπουτακι μας..

της εβαλα ελοκον και μπεπανθολ(1 προς 2) και πέρασε!!!!

τώρα έχω βγάλει στο χέρι μου!!\θα ακολουθησω την ιδια θεραπεία!!!!

έχω ξαναπάει μυτηλήνη και είχα πάει αποκλειστικά στον Άγ, Ραφαήλ, έκανα τάμα ότι όταν με το καλό κρατάω στα χέρια μου μωρό να το πάρω και ΄πάμε να προσκυνήσουμε, οπότε επιβάλλεται!!!!!

καλά λεσ

μας είχε δώσει παλιότερα την ελοκον , θα της βάλω να δώ

κοίτα,να είναι για την ηλικία μου αλλά να είναι και λίγο υπερπαραγωγή,γιατι σαν λιοντάρι μια υπερβολή την θέλω:D:D:D

λοιπόν αν το αλλο σ/κ με επισκευτει τελικα μια φίλη μου, θα παμε σαββατο βραδυ στο χημα να μασουλίσουμε τπτ!!!και πιο πριν παραλία για καφέ,δίπλα στην θάλασσα!!

οπότε κανονίζουμε ε??!!!!:D:D:D

χαχχαχαχαχα

λοιπόν δε το ανεφερα αλλά θα το πώ

ενδέχεται το άλλο σκ να κατέβω αθήνα τίποτα δεν είναι σίγουρο βέβαια

ευαγγελία απλά αν κατέβω θα φέρω και το μαράκι και θα έρθουμε οικογενειακωσ ,δηλαδή και με κουνιάδο-συνυφάδα και τα μικρα τους

δε το συζητώ βέβαια 8α συναντηθούμε όπως και να χει

απλά αυτό θα το ξέρω σίγουρα τη δευτέρα

επίσης αν έρ8ουμε 8α έρθουμε με αεροπλάνο γιατί πρέπει να προλάβουμε την έκθεση

σε ποια περιοχή μένεις ???

AAA

ο άντρας μου είναι από Μυτιλήνη και πάμε συχνά στον αγ. Ραφαήλ!!

τέλεια !!!!

η Τήνος και η Μυτηλήνη θα ήταν τα μοναδικά μέρη που θα μπορούσα να ζήσω μόνιμα:D

Νικολ εκζεμα κανει και μενα ο μικρος πολυ συχνα λογο της ατοπικης δερματιτιδας και του βαζω foucidin-h με κορτιζονη...δνε ειναι τπτ και εγω την πρωτη φορα στεναχωρηθηκα αλλα τωρα ποια εχω συνηθισει κανει πολυ συχνα.....ειδικα περσι...φετος εχει κανει μονο τον οκτωμβρη μια φορα αχ εχω σιδερο και βαριεμαι αα παω να παρω τηλεφωνο την πεθερα :-D

κοριτσια την συνταγη για τα κουλουρακια η σημερα η αυριο.

λέτε να την πάω πρώτα στο παιδίατρο ?????

έκλεισα σε δερματολόγο γιατί είχα ιστορικό και φοβάμαι;)

αλλά ότνα τον πήρα τηλ με ρώτησε αν πρώτα την είδε παιδίατρος:rolleyes:

Κοριτσάρες μου,να΄μαι κι εγώ!Χάθηκα γιατι απο χθες μαμα και γιος είμαστε αρρωστοι!!Ο μικρος μου έχει βήχα και ψηλό πυρετό(39) κι εγώ γαστρεντερίτιδα.Δέκα χρόνια είχα να κάνω εμετό και μου φάνηκε κάπως.

kristianna,ευχαριστώ και μόνο που το σκέφτηκες!(για τη βάπτιση).Όντως ποτέ δεν ξέρεις!Να χαιρόμαστε και ΄τ'άγοράκια μας!!Εγώ το έιχα ξεχάσει...

evangelia, πολύ ωραία επιλογή το Ναύπλιο!Καλά να περάσετε!!Τα μικρά θα το χαρούν πολύ!κΙ εσείς θα ξεδώσετε!!

annia,να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

culte,κι εγώ είχα π.η.τ στις 25/09 και πήγα για να με δει στις 11/9 και με πειραξε κι εμενα και μου προκάλεσε τοκετό.Κι όσο δεν ήθελα να γεννήσω εκείνη την ημερομηνία λόγω της πτώσης των δίδυμων πύργων,τότε έγινε!!Γι' αυτό καμιά φορά τον λέω ταλιμπάν!Εσύ θα πας πουθενά το Πάσχα?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Στη δουλειά τους ανακοίνωσα αυτη τη βδομάδα ότι θα φύγω και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες!!

Αυτές που μ'αγαπούν χάρηκαν για την απόφασή μου και λυπούνται που δε θα με βλέπουν!!Μου είπαν πώς θα έρθουν οπωσδήποτε να με δούν εκεί και ξέρω οτι όλα αυτά που μου είπαν τα εννοούν!!

Αντίθετα οι άλλες..βρήκαν χίλια δυο προβλήματα!!Και πιο πολύ με στεναχώρησε μια που μου είπε οτι ρισκάρω τη ζωή των παιδιών μου πηγαίνοντας εκεί που δεν έχει κανένα μεγάλο νοσοκομείο.Οτι αν τυχει κάτι άντε να φύγεις απο κει!

Εγώ της είπα πως δε γίνεται να σκεφτόμαστε έτσι!Τόσα παιδάκια έχει στο νησί!Αυτά δεν έχουν φόβο!Αν είναι κάτι πολύ σοβαρό φαντάζομαι βάζουν ελικόπτερο και σε πάνε!Αν είναι δυνατόν!

Μου χαλάνε λίγο την ψυχολογία,αλλά ξέρω πως η απόφασή μας είναι σωστή.Εξάλλου πιστεύω κι εγώ στη μοίρα!Αν είναι να σου συμβεί κάτι,θα συμβεί οπουδήποτε.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Αχ Ευαγγελία, κρίμα να μην έρθετε αυτό το Σαβ/κο που δεν έχω τπτ... Υπάρχει κάποια εκδήλωση για το άλλο Σαβ/κο που πρέπει να πάω, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας συναντήσω! Ακόμα κ χωρίς λαμπάδα! χαχα

Απλά επειδή μπερδεύτηκα λίγο... Η φίλη που θα έρθει είναι η Νικόλ;

Νικόλ,σε ποια έκθεση θα πάτε; (Περιέργεια...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...