Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

δεν εχουμε κανεναν στο ναυπλιο..

αλλα αρεσει στην ξαδερφη μου και θα πάμε!!

πολύυυ τρεξιμο το διαισθανομαι..

2 κοριτσακια η ξαδερφη(η μεγαλη μας 5 και η μικρη 3 μηνες μεγαλυτερηη απο την φενια)..θα περασουν τα κοριτσια μας πολύ ωραία!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

φαφελιτσα αν εγω επαιρνα στα σοβαρα αυτα που γινονται και λεγονται εδω μεσα, θα επρεπε να εχω παραιτηθει εδω και καιρό....

αλλα ειπαμε

δουλεια=λεφτα και τπτ αλλο!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλημερες κοριτσακια μου τι μου κανετε??εγω προχες ειχε γενεθλια το στεφανι και απο χτες ξεκινησαμε γενικη το σπιτι οποτε μπαινω στα μουλωχτα γιατι αν με δει ο συζυξ οτι χαζευω στον υπολογιστη και δεν κανω δουλειες καηκα..ελπιζω να ειστε ολες καλα..

:-D

Διαφημίσεις

γεια σου αννια!!!!

πανω που θα σου εστελνα μνμ!!!!!!

α ΄γιάυτό χάθηκες!!!!!!!

εντάξει δικαιολογήσε!!!!

να τον χαίρεσαι,να ειναι γερός και δυνατός και να ειστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι!!!

εγω γενική τον μαιο,μια και καλή!!!

καλά τα μωρα σου??

FAcZp3.png

gimFp3.png

Ευαγγελία, το συζητάς;;; Αύριο πάω στο jumbo για λαμπάδα! Πες μου ποια θες! :tongue::tongue::tongue:

Το Ναύπλιο είναι μαγευτικό! Εγκρίνω κ επαυξάνω! Τη λατρεύω αυτή την πόλη!

κοίτα,να είναι για την ηλικία μου αλλά να είναι και λίγο υπερπαραγωγή,γιατι σαν λιοντάρι μια υπερβολή την θέλω:D:D:D

λοιπόν αν το αλλο σ/κ με επισκευτει τελικα μια φίλη μου, θα παμε σαββατο βραδυ στο χημα να μασουλίσουμε τπτ!!!και πιο πριν παραλία για καφέ,δίπλα στην θάλασσα!!

οπότε κανονίζουμε ε??!!!!:D:D:D

FAcZp3.png

gimFp3.png

λεμε να μαζευτουμε οικογενειακα αυριο να σβησουμε και κερακια...ο μικρος εχει 3βραδυα που γκρινιαζει αρκετα μπορω να πω..η μαρια εχει ξεσαλωσει τελειως δεν ακουει τιποτα..και τελος του μηνος εχω να ξεκινησω και τις ετοιμασιες για την γαμοβαφτιση...

:-D

Διαφημίσεις

χαχαχαχχααχχ

τέλος ΜΑΙΟΥ θα πάω Μυτηλήνη στον Άγ. Ραφαήλ και πολύ χαίρομαι που θα πάω εκεί με το κοριτσάκι μου

AAA

ο άντρας μου είναι από Μυτιλήνη και πάμε συχνά στον αγ. Ραφαήλ!!

λοιπόν αν το αλλο σ/κ με επισκευτει τελικα μια φίλη μου, θα παμε σαββατο βραδυ στο χημα να μασουλίσουμε τπτ!!!και πιο πριν παραλία για καφέ,δίπλα στην θάλασσα!!

οπότε κανονίζουμε ε??!!!!:D:D:D

ααα ...μπορούμε να έρθουμε και μεις??

Καλημερα!!! τι κανετε???

Ιωαννα μου να χαιρεσαι τον Αντρα σου Οτι επιθυμειτε!!

Κοριτσια εμας σημερα το μενου εχει ψαρακι,ψαροσουπα και ο μικρος μπιφτεκια (αφου ακομα δεν εχει φαει ψαρι)

Νατασσα μαλλον απο ανχος θα ηταν ο πονος και εμενα με πιανει πολλες φορες....

Νικολ εκζεμα κανει και μενα ο μικρος πολυ συχνα λογο της ατοπικης δερματιτιδας και του βαζω foucidin-h με κορτιζονη...δνε ειναι τπτ και εγω την πρωτη φορα στεναχωρηθηκα αλλα τωρα ποια εχω συνηθισει κανει πολυ συχνα.....ειδικα περσι...φετος εχει κανει μονο τον οκτωμβρη μια φορα αχ εχω σιδερο και βαριεμαι αα παω να παρω τηλεφωνο την πεθερα :-D

κοριτσια την συνταγη για τα κουλουρακια η σημερα η αυριο.

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...