Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Το ξέρω ότι είμαι μόνη μου, αλλά ας ρωτήσω... Ξαφνικά με έπιασε ένας πολύ έντονος πόνος μπροστά χαμηλά, με το ζόρι μπορούσα να κουνηθώ... Τώρα είμαι καλύτερα, αλλά με ενοχλεί ακόμα... Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι; Δεν περιμένω περίοδο...

πιθανόν ωορηξία ,καλα να παθείς ήθελες και το ν αντρούλη μετά, την πάτησες !!!!χαχαχαχχχα:D

δεν μπορείς να φανταστεις πόσο χρειαζομαι ξεκουραση..

και το πάσχα στο ναυπλιο θα ειναι μια κούραση, το ξέρω..

αλλά θέλω να περάσουν καλά ο γιωργος και η φένια οπότε χαλαλι τους!!

αλλα τον μαιο θα παρουμε την μηχανή και θα ανέβουμε σίγουρα!!

ισως το τριημερο του αγιου πνευματος.

θα δουμε!

α κυρία μου ναύπλιο θα εξηγηθείς

τέλειααααααα

θέλω κι εγώ

έχετε κάποιον εκεί , ή έτσι μόνοι σας?

Εγώ θέλω να του πάρω ανοιξιάτικα ρουχαλάκια αλλά δεν ξέρω έχουν φέρει τα μαγαζιά μ αυτό το κρύο που έχουμε;

πλάκα κάνεις , έχουν βγάλει όλοι καλοκαιρινά, δεν υπάρχουν πλέον ανοιξιάτικα ρούχα !!!! χειμερινά-καλοκαιρινά

ακόμη και στα τζάμπο τα καλοκαιρινά βγάλανε:rolleyes:

μια μεγάλη καλημέρα σε όλες και να σας πω τι προβληματάκι έχεουμ

η μαρία εδώ και 10 μέρες έβγαλε στο μαγουλάκι της κάτι σαν έκζεμα

πίστευα ότι είναι απο το κρύο , και το νεράκι που την πλένω , κρύο ,αλλαγή θερμότητας στο δέρμα

τς έβαζα bepanthol αλλά τίποτα

απόφάσισα να την πάω να τη δεί ένας δερματολόγος καλύτερα ,να είμαι σίγουρη;) και απλά λίγο στεναχωρέθηκα γιατί το ίδιο πρόβλημα το είχα κι έγώ μικρή και μου κράτησε μέχρι την εφηβεία

τη δευτέρα έκλεισα ραντεβου

άντε να δούμε

αμάν πια

δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά όσο να ναι στεναχωρέθηκα, αυτά τα νέα μας!

goodmorning.jpg

Καλημέρα! Καλημέρα! Τι κανετε;

Στη δουλειά κ πάλι πανικός! Αν γυρίσω πλάτη, μπορεί κανείς να μετρήσει μαχαίρια! χαχα! Προσπαθώ να το πάρω στην πλάκα, αλλιώς, ζήτω που καήκαμε!!!

Για αγαπημένα πρόσωπα που είναι μακριά μας, προτιμώ να σκέφτομαι ότι απλά έχω πολύ καιρό να τα δώ... Δεν αντέχω την πραγματικότητα...

Εγώ βαπτιστήρι δεν έχω, οπότε θα πάρω μερικά δωράκια παραπάνω στη Ραφαέλλα που γιορτάζει κιόλας μετά το Πάσχα! Θα κάνουμε την 1η μας γιορτούλα! Γιουπι!

Εμάς στη βάπτιση μας έφεραν πολλά ρουχαλάκια για φέτος κ προτίμησα να μην τα αλλάξω... Ελπίζω να της κάνουν φέτος, έστω κάποια από αυτά...

Ειρήνη, Νικόλ, σας θαυμάζω! Πολύ δύσκολες καταστάσεις, κορίτσια! Μπράβο σας!

Διαφημίσεις

πιθανόν ωορηξία ,καλα να παθείς ήθελες και το ν αντρούλη μετά, την πάτησες !!!!χαχαχαχχχα:D

Α, όλα κ όλα, είμαι προσεχτικό κορίτσι! Πάντα με προφύλαξη... Ό,τι κ να λέει ο σύζυξ! χαχαχα

Α, όλα κ όλα, είμαι προσεχτικό κορίτσι! Πάντα με προφύλαξη... Ό,τι κ να λέει ο σύζυξ! χαχαχα

χαχαχαχχααχχ

σήμερα είσαι καλύτερα ? δεν πονάς να υποθέσω ???

πότε γιορτάζει η ραφαέλλα????

ααα την τρίτη μέρα του Πάσχα??? εεε?????

έχω βαφτίσει μια γυναίκα Αλβανίδα την οποία ονόμασα Νικολέττα αλλά στον Άγ Νικόλαο που είναι με τον Άγ. Ρφαήλ και νομίζω ότι πέτυχα την ημέρα εε? ε?? ε??? 3η μέρα του Πάσχα δεν είναι ???

αλήθεια είπεσ ότι έχει 2 ονόματα το κοριτσι σου ή κάνω λάθος??

ποιο είναι το 2ο όνομα???

και μιας και αναφερθήκαμε

τέλος ΜΑΙΟΥ θα πάω Μυτηλήνη στον Άγ. Ραφαήλ και πολύ χαίρομαι που θα πάω εκεί με το κοριτσάκι μου

Νικόλ, καλύτερα να βρεις παιδοδερματολόγο... Είναι πιο ειδικοί σε τέτοια θέματα... Ασχολούνται μόνο με μικράκια... Στοιχίζουν κάτι παραπάνω, αλλά πιστεύω πως αξίζει!

Αν κ πιστεύω πως η bepanthol είναι πολύ ήπια για τέτοιες περιπτώσεις... Ίσως με κάποια άλλη κρεμούλα να έβλεπες διαφορά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλημέρα! Τι κανετε;

Στη δουλειά κ πάλι πανικός! Αν γυρίσω πλάτη, μπορεί κανείς να μετρήσει μαχαίρια! χαχα! Προσπαθώ να το πάρω στην πλάκα, αλλιώς, ζήτω που καήκαμε!!!

Για αγαπημένα πρόσωπα που είναι μακριά μας, προτιμώ να σκέφτομαι ότι απλά έχω πολύ καιρό να τα δώ... Δεν αντέχω την πραγματικότητα...

Εγώ βαπτιστήρι δεν έχω, οπότε θα πάρω μερικά δωράκια παραπάνω στη Ραφαέλλα που γιορτάζει κιόλας μετά το Πάσχα! Θα κάνουμε την 1η μας γιορτούλα! Γιουπι!

Εμάς στη βάπτιση μας έφεραν πολλά ρουχαλάκια για φέτος κ προτίμησα να μην τα αλλάξω... Ελπίζω να της κάνουν φέτος, έστω κάποια από αυτά...

Ειρήνη, Νικόλ, σας θαυμάζω! Πολύ δύσκολες καταστάσεις, κορίτσια! Μπράβο σας!

και εγώ νονά δεν έχω!!

με εγκατέλειψαν!!!!

τί λες, με αναλαμβάνεις??!!!!!!:D:D:D

FAcZp3.png

gimFp3.png

κυρία νικόλ τέλεια στην μυτηλήνη!!

έχω πάει 2 φορές!!

μακαρι καποτε να ξαναπάω!!!!

εκζεμα βγαλαμε και εμεις στο μπουτακι μας..

της εβαλα ελοκον και μπεπανθολ(1 προς 2) και πέρασε!!!!

τώρα έχω βγάλει στο χέρι μου!!\θα ακολουθησω την ιδια θεραπεία!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...