Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια είχα άγχος όταν έμεινα έγκυος στο Γιωργάκη.Μετά την αποβολή που είχα είχα φοβηθεί πάρα πολύ.Κάθε φορά που πήγαινα στο γιατρό στια μάτια την κοιτούσα και μου φαινότανε αιώνας ώσπου να μου πει ότι όλα είναι μια χαρά.

526437xvildghyb3.gif

fafela μου ο πόνος που έχεις χαμηλά στην κοιλιά μήπως είναι το έντερο;Με πιάνει και μένα.Την πρώτη φορά που μ επιασε πήγα στην γυναικολόγο μου και αυτή με είδε και μου το είπε.Από το άγχος το παθαίνω εγώ.

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

τί κάνετε κοριτσάκια μου????!!

βουλίτσα μου ξεκουράστηκες??

που είναι το χωριό του άντρα σου???

πάντως αυτό που μπορείς και αφήνεις τα παιδιά έστω και για λίγες ωρες ειναι πολύυυυυ σημαντικό.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλημέρα Ευάκι μου.Τι κάνετε;Η Φένια;

Το χωριό του άντρα μου είναι το Ασβεστοχώρι.Προάστιο της Θεσσαλονίκης είναι.

Ξεκουράστηκα λίγο.Αλλαξαν παραστάσεις και τα παιδάκια μου.Μια χαρά.

526437xvildghyb3.gif

Ευάκι είναι όντως πολύ σημαντικό να έχεις κάπου ν αφήσεις τα παιδιά να χαλαρώσεις και εσύ λίγο και να κάνεις και κάποιες δουλειές με την ησυχία σου.Εμένα και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου τρελαίνονται για τα παιδιά και έχει τύχει πολλές φορές να τα ζητάνε οι ίδιοι να κάτσουνε μαζί τους.

526437xvildghyb3.gif

Εμένα όταν ήμουνα μικρή με κρατούσε η γιαγιά μου γιατί η μαμά μου δούλευε.Η άλλη μου η γιαγιά ήτανε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό.Εχουμε τρομερό δέσιμο με τη γιαγιά που μεγάλωσα μαζί της.Με την άλλη όχι τόσο.

Ο παππούς μου μας άφησε πολύ νωρίς δυστυχώς.Ολοι μου λένε για την μεγάλη αδυναμία που είχαμε αναμεταξύ μας.Ακόμα και τώρα(έχουν περάσει 28 χρόνια που έφυγε)μ ενοχλεί πάρα πολύ που δεν είναι μαζί μου να χαρεί και αυτός με τα παιδάκια μου.Μου λείπει πάρα πολύ.:(:(:(:(:(

526437xvildghyb3.gif

ναι ειναι πολύ σημαντικό να είναι κοντά!!

χτες όταν γυρισα σπιτι η φενθα ειχα βγει μα την γιαγια βόλτα.καταφερα να σφουγγαρίσω!!!!!τόαο απλό αλλά με την φενια να τριγυρνάει τοσο δυσκολο!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

χτες φιλεναδες μου δεν καταφερα να μπω..

γυρισα σπιτι,πηγα σουπερ, εκανα τοοοοοοοοοσες δουλειες και 8 και μισξ ημουν πτωμα..δεν μπορουσα να μπω ουτε να πω καληνύχτα..

εσβησε η μπαταρία μου,πάει τελειωσε!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...