Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

σας γράφω απο τη μαμα μου:-D

είχαμε παρέα , ήπιαμε το καφεδάκι μας, και είπαμε να μείνουμε εδώ;)

ευαγγελία μου θα γίνω κουραστική και πάλι για να σου απαντήσω για το 2ο παιδί

και θα σου πώ ότι δεν σκεφτόμαστε πλέον τίποτα γιατί με τόσα που περάσαμε έχουμε πτυχίο στο θέμα άγχος !!!!!!!!!!!!!!!

έχουμε πει με τον άντρα μου ότι αν έρθει 2ο ήρθε και δεν το ψάχνω πια

συνεχίζω σε λίγο....

Και εγω ετσι θα παω Νικολ οταν αποφασισω για Δευτερο,Θα πηγαινω ελευθερα και αν κατσει εκατσε!!:mrgreen:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

hello

σήμερα πέρασα πολύ καλά

άφησα το μαράκι και πήγαμε και πάλι τζάμπο,με μια φίλη και τον αδερφό μου και φυσικά το γυρίσαμε όλο και με το πάσο μας:tongue:;)

πήρα τελικά λαμπάδες για τα βαφτισίμια

για το αγοράκι πήρα με μια μηχανή που είναι ρολόι καιμπαίνει και φωτογραφία

και η κοπελιά μου ζήτησε λαμπάδα με τον γουίνι ,και βρήκα ευτυχώς(αυτό το κορίτσι ζητάει οτιδήποτε εκτός απο πριγκίπισσες πεταλούδες νεράιδες και τέτοια ):confused:

μετά πήγαμε για καφεδάκι αφού επέστρεψα με τη συνηφάδα και όλα τα μέλη των 2 οικογενειών και περάσαμε σούπερ

γυρίσαμε ίσα ίσα για νανι;)

του δικού μου του βαφτισιμιού (7 χρονών) δεν του αρέσει καμμιά λαμπάδα και κανένα παιχνίδι!

τι να κάνω? να του δώσω χρήματα για να πάρει ότι θέλει και να του πάρω και μια απλή λαμπάδα δικού μου γούστου για το καλό??

Διαφημίσεις

γεια σου Ελένη! εγώ κορίτσια την ημέρα που γεννήσατε είχα ΠΗΤ..γέννησα όμως (από λάθους του γιατρού) νωρίτερα...όμως στο μυαλό μου έχει κάτσει το 11 Σεπτέμβρη

πότε γέννησες????

ακους εκεί λάθος γιατρού?????????????

εγώ είχα πητ 2νοεμβρίου και γέννησα 29 σεπτέμβρη αλλα απο θέληση δική μου

7 χρονών και δε του αρεσει τίποτε????

και τα λεφτά να τα κάνει τι

εγώ θα έπιαρνα ότι μου άρεζε κι αν δε τα ήθελε ας τα άλλαζαν να πάρουν με το δικό τους γούστο;)

γέννησα 1η..ναι λάθος γιατρού γιατί πήγα στο ιατρείο του εκείνη την ημέρα και μου έβαλε δάχτυλο για να γεννήσω...και με πιάσαν πόνοι, όχι τοκετού όμως, και έκανα και καισαρική!!!

Διαφημίσεις

γέννησα 1η..ναι λάθος γιατρού γιατί πήγα στο ιατρείο του εκείνη την ημέρα και μου έβαλε δάχτυλο για να γεννήσω...και με πιάσαν πόνοι, όχι τοκετού όμως, και έκανα και καισαρική!!!

ααα καλααααα

και πητ ειχες στισ 11?

η ζωούλα μπήκε θερμοκοιτίδα ή όχι?

α τώρα είδα

στο καλό άντε πήγαινε να τον περιποιη8είς

καλό βράδυ

Γεια σας, κορίτσια! Τι κάνετε;;; Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα για τα πτυχία των γερμανικών. Δύο μαθητές μου πέρασαν! Ο τρίτος βέβαια δεν τα κατάφερε, αλλά για αυτόν ήμουν σίγουρη ότι δεν μπορούσε...

Βρε κορίτσια, αυτό με την εξέταση τραχήλου πιστεύετε ότι επισπεύδει τον τοκετό; Μου το έχουν πει κ άλλοι, αλλά σε μένα μάλλον δεν έπιασε... Τον τελευταίο μήνα πήγα 3 φορές στο γιατρό. Με εξέταζε κάθε φορά, αλλά η μικρή μου ήρθε όταν είχε αποφασίσει εκείνη...

Το ξέρω ότι είμαι μόνη μου, αλλά ας ρωτήσω... Ξαφνικά με έπιασε ένας πολύ έντονος πόνος μπροστά χαμηλά, με το ζόρι μπορούσα να κουνηθώ... Τώρα είμαι καλύτερα, αλλά με ενοχλεί ακόμα... Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι; Δεν περιμένω περίοδο...

Εγώ πάντως, κορίτσια, από άγχος άλλο τπτ. Παρόλο που ο γυναικολόγος με είχε προειδοποιήσει πως μετά τον ένα χρόνο ελεύθερων επαφών χωρίς σύλληψη αρχίζουμε κ προβληματιζόμαστε, εγώ το είχα δέσει ότι θα μείνω έγκυος τον πρώτο μήνα... Κλάαααααμα κ κακό όταν μου ήρθε περίοδος... Μίσησα κ τα clearblue, γτ είχα κάνει μερικά πριν την αναμενόμενη περίοδο κ έβγαιναν αρνητικά! χαχα :evil::evil::evil:

Πάντως όταν είχα καθυστέρηση, δοκίμασα άλλη μάρκα τεστ για γούρι! χαχα :tongue:

Σας καληνυχτώ, κοριτσάκια! Με περιμένει ο αντρούλης μου! Κρίμα δεν είναι να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη;;; ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...