Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

kristianna,αυτό ειναι καταπληκτικο!Τα αγοράκια μας έχουν την ιδια μερα γενέθλια!Είναι ζωηρός κι ο δικός σου?τι ώρα γέννησες?Εγώ γέννησα 13:25.

Μακάρι να κανουμε τα γενεθλια μαζι!εγω δεν θα εχω πολυ κοσμο.αν και του έχουν τετοια αδυναμια ολοι που μαλον θα κανουν τον κοπο να ταξιδεψουν για τα γενέθλια.Επίσης δεν τον εχουμε βαπτισει ακομα γιατι δεν εχουμε νονο-νονα.ολοι οι φιλοι μας δε μπορουν για οικονομικους λογους.Ετσι πιστευουμε εκει στη Νάξο απ τις φιλίες που θα κανουμε μπορεί καποιος να μας τον βαπτισει.κι ετσι να κανουμε διπλο γλέντι!Βάπτιση και γενέθλια μαζί!!Μονο λυπάμαι τον παπά που δε θα μπορεί να τον βάλει μεσα!!

nenaki,μπράβο για τα ευχάριστα!!αν διάβασες πιο πάνω κι εμεις 2 κορες θέλαμε!!Αλλά έχουν και τα αγόρια άλλη γλύκα!!!Εύχομαι να εχεις μια πολυ καλή εγκυμοσύνη και μια πολύ καλή γέννα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

σας γράφω απο τη μαμα μου:-D

είχαμε παρέα , ήπιαμε το καφεδάκι μας, και είπαμε να μείνουμε εδώ;)

ευαγγελία μου θα γίνω κουραστική και πάλι για να σου απαντήσω για το 2ο παιδί

και θα σου πώ ότι δεν σκεφτόμαστε πλέον τίποτα γιατί με τόσα που περάσαμε έχουμε πτυχίο στο θέμα άγχος !!!!!!!!!!!!!!!

έχουμε πει με τον άντρα μου ότι αν έρθει 2ο ήρθε και δεν το ψάχνω πια

συνεχίζω σε λίγο....

κορίτσια ξεέπηξα λιγάκι και μπήκα να σας πω ένα γεια...

εμείς τη Ζωίτσα την κάναμε με εξωσωματική...οπότε δεν λέει να ξαναπάρω φάρμακα...

τώρα αν κάτσει έτσι φυσιολογικά καλοδεχούμενο!!

γεια σου ειρ'ηνη!!!!!

διάβαζα σημερα τα νεα του τεε και έλεγε ότι το τσμεδε ειναι πολύ δυνατό ταμείο!!!!!!

να την χαίρεσαι την ζωίτσα σου, να την καμαρωσεις όπως επιθυμείς!!

νικόλ απ'όσο θυμάμαι δεν ειχατε πρόβλημα στην σύλληψη..

και μετά ξέρεις τί πήγαινε στραβά!!!!

αρα θα ερθει και 2ο,και 3ο!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σου ειρ'ηνη!!!!!

διάβαζα σημερα τα νεα του τεε και έλεγε ότι το τσμεδε ειναι πολύ δυνατό ταμείο!!!!!!

να την χαίρεσαι την ζωίτσα σου, να την καμαρωσεις όπως επιθυμείς!!

νικόλ απ'όσο θυμάμαι δεν ειχατε πρόβλημα στην σύλληψη..

και μετά ξέρεις τί πήγαινε στραβά!!!!

αρα θα ερθει και 2ο,και 3ο!!!!!!!

καλα θυμάσαι , γι αυτό και δεν σκέφτομαι τίποτα απλά είμαι προετοιμασμένη και για επόμενες αποτυχίες κι αν μας κάτσει επιτυχία καλοδεχούμενη:-D

μπορεί κάποιος που δεν ξέρει να λέει πως μιλαει αυτή , όταν πρόκειται για παιδιά, αλλά έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λέμε;)

ασφαλώς και θα ήθελα να είχα στην κάθε μου εγκυμοσύνη και το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά έχω το μαράκι που γεμίζει το σπίτι μας:D

Διαφημίσεις

πάω τζάμπο με μια φίλη και τον αδερφό μου:-D

τα λέμε το βραδάκι

ειρήνη να τη χαίρεσαι τη ζωούλα σου

όταν πρόκειται για την υγεία δεν είναι να παίζεις πολλές φορές ,αξίζει για ένα παιδί αλλά ως εκεί...μετά το αφήνεις κι ότι γίνει;)

kristianna,να σε ρωτησω και κατι άλλο.Τη Δευτέρα που θελουμε να ταξιδέψουμε ειδα οτι θα εχει 6 μποφόρ.Είναι καλά?Η να τάφήσουμε για Τρίτη που θα εχει 5?

Μαριγω μια χαρα ειναι,6 μποφορ δεν ειναι πολλα αν ειναι και βοριας μην το σκεφτεις καθολου:D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

kristianna,αυτό ειναι καταπληκτικο!Τα αγοράκια μας έχουν την ιδια μερα γενέθλια!Είναι ζωηρός κι ο δικός σου?τι ώρα γέννησες?Εγώ γέννησα 13:25.

Μακάρι να κανουμε τα γενεθλια μαζι!εγω δεν θα εχω πολυ κοσμο.αν και του έχουν τετοια αδυναμια ολοι που μαλον θα κανουν τον κοπο να ταξιδεψουν για τα γενέθλια.Επίσης δεν τον εχουμε βαπτισει ακομα γιατι δεν εχουμε νονο-νονα.ολοι οι φιλοι μας δε μπορουν για οικονομικους λογους.Ετσι πιστευουμε εκει στη Νάξο απ τις φιλίες που θα κανουμε μπορεί καποιος να μας τον βαπτισει.κι ετσι να κανουμε διπλο γλέντι!Βάπτιση και γενέθλια μαζί!!Μονο λυπάμαι τον παπά που δε θα μπορεί να τον βάλει μεσα!!

nenaki,μπράβο για τα ευχάριστα!!αν διάβασες πιο πάνω κι εμεις 2 κορες θέλαμε!!Αλλά έχουν και τα αγόρια άλλη γλύκα!!!Εύχομαι να εχεις μια πολυ καλή εγκυμοσύνη και μια πολύ καλή γέννα!

Μαριγω η αληθεια ειναι οτι εχω γαμο στις 11 Σεμπτεμβρη οποτε τα γενεθλια θα τα κανω 1 βδομαδα πριν η μετα.Οσο για την Βαφτιση εγω ηθελα να βαφτισω ενα ακομα αγορακι οποτε ποτε δεν ξερεις:mrgreen::mrgreen:

Λες να γινουμε κουμπαρες???:tongue::tongue:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...