Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Αρχίζω να συνέρχομαι... σιγά - σιγά... Ευτυχώς γτ με είχε πάρει πολύ από κάτω! Πανικός γίνεται στη δουλειά! Πήραμε ειδική άδεια από την περιφέρεια να έρθει τεχνικός Η/Υ γτ κάποιες από τις κοπέλες που έφυγαν έχουν βάλει κωδικούς στα πσ τους κ οι καινούριες δεν μπορούσαν να δουλέψουν! Ρεζίλι πανελληνίως... Δε γίνονται αυτά...

Τώρα που το θυμήθηκα... Κάτι πήρε το μάτι μου για ΧΗΜΑ. Μη με ξεχάσετε! Είμαι φαν!

Διαφημίσεις

ωχ περαστικα..

εγω ειχα καψει το χερι μου στο σιδερο μικρή..

ακόμα κουβαλαω το σημάδι..

Σ ευχαριστώ Ευάκι μου.Με κρατούσε συνέχεια αγκαλιά και έκλαιγε.Δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω.

526437xvildghyb3.gif

Σοβαρά μιλάς, Βούλα; Ωχ, θα πονάει πολύ το παιδάκι! Κάποια στιγμή που είχε καεί η Ραφαέλλα με το σίδερο, μας είχε πει η παιδίατρος να της βάλουμε fucicort κρεμούλα (ή ίσως fucidin, τις μπερδεύω...). Επανήλθε σε δευτερόλεπτα το παιδί! Κ μας είπε επίσης ότι αν κλαίει για κανένα 5λεπτο να δώσουμε κ ντεπονάκι, για να μην υποφέρει...

Δεν το ήξερα αυτό για τη Μαστροκώστα... Κρίμα... Πόσο δυνατός να μπορεί να είναι κάποιος!

Διαφημίσεις

κοιτάω τα μεσημεριαννα τωρα....

εχω παθει πλακα με την μαστροκωστα...

ποσο τραγικο παιχνιδι της επαιξε η μοιρα..

η χατζηβασιλειου κουκλα,φοβερη γυναικα και μαμα και συζηγος..

με το γάντι!!ειπε "ευχαριστω οσους μου εβαλαν συναδελφικη τρικλοποδια,μου εφτιαξαν αναχωματα και εμποδια που επρεπε να περασω γιατι χωρις αυτους δεν θα ειχε τοσο μεγαλη σημασια το βραβείο!!!!"

η βαρδινογιαννη δεν μπορει να μιλησει απο τα λιφτινγκ..

πωπωωωωω, δελτίο ειδήσεωσ είσαι

δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση

η μικρη κοιμαται αλλαοπου ναναι θα σηκωθει για φαγητο..

4 εκ.ευρω το δβδ της τζουλιας...

ωρε που παμε,που παμε????!!!!!!

αυτό όμως το άκουσα

πήρε 150 χιλιάδες ε και απο εκεί και πέραι θα πείρνει ποσοστά επι των πωλήσεων

εχω σοκαριστεί με την γωγω..

οταν ηταν στο μαιευτηριο,3 ημερων το κοριτσακι της,της ανακοινωσαν πως εχει καρκινο..

εκανε αξονικες μια ολοκληρη μερα και δεν ειδε το μωρο.

τελικα ο καρκινος ηταν στο στηθος μονο και εκανε χειρουργεό και χημειοθεραπείες,της επεσαν τα μαλλια αλλα τωρα ειναι καλα..εγραψε μονη της την ιστορια της στο life and style.

και κανεις δεν ειχε μαθει τιποτα..

πολλές γυναίκες μετά τη γέννα εμφανίζουν καρκίνο

είδες βλέπεις τον άλλον και δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει και πως περνάει

ουφ , να περνάνε μόνο, αυτό

Εκαψε το χεράκι του ο Θοδωράκης μου στο μάτι της κουζίνας και ωσπού να ηρεμήσουμε είδαμε και πάθαμε.

ωχ το καημενο

8ελει πολύ προσοχή, τι του έβαλες?

Μυρτούλα, καλή όρεξη!

Βούλα, σε καταλαβαίνω... Η δική μου ίσα - ίσα που ακούμπησε το σίδερο, το οποίο δεν ήταν κ τελείως καυτό... Κ τρελάθηκα... Εϊχα φοβερές τύψεις μετά, πολλές μέρες...

Του έβαλες τπτ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...