Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα, κοριτσάκια! Ελπίζω όλα καλά! Αποφάσισα να γίνω λίγο αναίσθητη! Δεν ξέρω βέβαια πόσο θα αντέξω, αλλά... ας κάνω μια προσπάθεια!

Ευαγγελία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πααααααααααρα πολύ!

Ειρήνη, κ η κολλητή μου στην ίδια κατάσταση με σένα... Σταμάτησε τη δουλειά μία βδομάδα πριν γεννήσει (κ πήρε όλο της το μήνα...). Κ από χρήματα, απολύτως τπτ...

Νικόλ, φέτος θα στολίσω κ εγώ για το Πάσχα! Μου το υποσχέθηκα πέρσυ που είχαμε φύγει κ άφησα το σπίτι άδειο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Νικολ ξυπνάει τόσο νωρίς η Μαρία;Δοκίμασες να την κοιμήσεις λίγο πιο αργά το βράδυ;

αχ , βούλα μου η μαρία και στις 4 να κοιμη8εί ,στις 6.30 θα είναι ξύπνια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τουλάχιστο να αλλάξει η ώρα να λεω οτι ξυπνάει στισ 7,30 :confused:

χάθηκα γιατι ηρθε ο πατερας και ηθελε να του φτιαξω γεμιστά!!!!

τα εβαλα στο φούρνο και ψηνονται!!!!

στον γιωργο θα φτιαξω πατατες ψητες με φετα και λουκάνικο..

γίνεται πολύ ωραίο!!τελικά δεν θα βγούμε,εχει ψωφο εξω!!!!!!!!!

ευκαιρία να καν δουλειες!!!

δώσε λεπτομερή στοιχεία;)

σήμερα η νένα θα πάει στο γιατρο κι ίσως κάτι φανεί ,πολύ χαίρομαι:-D

αλήθεια είναι καμμία που σκέφτεται σοβαρά και προσπαθεί για 2ο τώρα ???

Καλημέρα, κοριτσάκια! Ελπίζω όλα καλά! Αποφάσισα να γίνω λίγο αναίσθητη! Δεν ξέρω βέβαια πόσο θα αντέξω, αλλά... ας κάνω μια προσπάθεια!Ευαγγελία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πααααααααααρα πολύ!

Ειρήνη, κ η κολλητή μου στην ίδια κατάσταση με σένα... Σταμάτησε τη δουλειά μία βδομάδα πριν γεννήσει (κ πήρε όλο της το μήνα...). Κ από χρήματα, απολύτως τπτ...

Νικόλ, φέτος θα στολίσω κ εγώ για το Πάσχα! Μου το υποσχέθηκα πέρσυ που είχαμε φύγει κ άφησα το σπίτι άδειο...

να είσαι δυνατή για να έχει αποτέλεσμα η απόφαση σου !!!!!

ειλικρινά η αναισθησία χρειάζεται στον άνθρωπο σε συγκεκριμένες φάσεις ;)

ναι να στολίσεις

κι εγώ πρώτη φορά στολίζω ,ένα παιδί σου αλλάζει τη ζωή(συνηθισμένη έκραση όμως τόσο αληθινή)

Να 'μαι πάλι!

Νικόλ, πολύ βάρβαρο ωράριο... Η Ραφαέλλα ξύπνησε στις 5 σήμερα κ μας τραβούσε στο σαλόνι για να παίξει... Ξανακοιμήθηκε στις 8 παρά που φύγαμε από το σπίτι... Είμαστε ρετάλια κ εγώ κ ο άντρας μου...

Για 2ο παιδάκι εμείς όχι, αν κ ο άντρας μου το θέλει! Ίσως από Σεπτέμβριο... Προς το παρόν προσέχουμε πάρα πολύ!

Παρόμοιο φαγητάκι φτιάχνω κ εγώ! Μόνο που βάζω ταλιατέλες, 4 τυράκια (2 γραβιέρες, ρεγκάτο κ κεφαλοτύρι), μερικές φετούλες γαλοπούλα κομμένες σε κυβάκια και ένα κουτί κρέμα γάλακτος! Γίνεται υπέροχο! Όταν έχω βάζω κ πιπεριά από πάνω! Μυρίζει σαν πίτσα!

Διαφημίσεις

σήμερα η νένα θα πάει στο γιατρο κι ίσως κάτι φανεί ,πολύ χαίρομαι:-D

αλήθεια είναι καμμία που σκέφτεται σοβαρά και προσπαθεί για 2ο τώρα ???

Εγώ το έκανα ήδη το δεύτερο.

Να πάνε όλα καλά σήμερα στη Νένα που θα πάει στο γιατρό.

Να μπει να μας πει τα ευχάριστα.

526437xvildghyb3.gif

Η δασκάλα σήμερα μας είπε από βδομάδα να δώσουμε στα παιδάκια μας από ένα αυγό βρασμένο.Θα τα βάψουνε στο σχολείο.Φέτος το αγοράκι μου θα έχει αυγουλάκι στην ανάσταση που το έχει φτιάξει ο ίδιος.:):):):):)

526437xvildghyb3.gif

Καλησπερα σε όλες τις μανούλες!!!Μπηκα να σας γραψω στα γρηγορα και μετα να φυγω για τη δουλειά.

fafela,εύχομαι συντομα να αποκατασταθουν οι ισορροπίες και οι σχέσεισ στη δουλειά σου.Κι εγω επηρεαζόμουν πολυ και στεναχωριόμουν με τη δουλεια και τις συναδέλφους μου.Δεν αξίζει ομως να χαλιέσαι για τετοια πραγματα,μόνο η υγεια μετραει πιστεψε με.Και οταν λέω υγεία,περιλαμβάνω μεσα και την ψυχική!Δε γίνεται να ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους ,ούτε μπορούν όλοι να μας καταλάβουν!Διώξε απ΄τη ζωη σου τους μίζερους ανθρώπους και προσπάθησε να χαλαρώσεις και να τα δεις ολα πιο θετικά!

nicol,κι ο δικος μου μπουρδάκος λες κι εχει ξυπνητηρι στις 6 κάθε μερα,χωρις εξαίρεση φυσικα και τα σαββατοκυριακα και τα ρεπό!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σπυ μαριγώ!!!!!

επιτελους σε πετυχαινω ον!!

ποσο δικιο εχεις..υπαρχει πολύ μιζερια και γκρινια τριγυρω!!

εγω τετοιους ανθρωπους δεν τους μπορω καθόλου..

με κουραζουν αφανταστα!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Να 'μαι πάλι!

Νικόλ, πολύ βάρβαρο ωράριο... Η Ραφαέλλα ξύπνησε στις 5 σήμερα κ μας τραβούσε στο σαλόνι για να παίξει... Ξανακοιμήθηκε στις 8 παρά που φύγαμε από το σπίτι... Είμαστε ρετάλια κ εγώ κ ο άντρας μου...

Για 2ο παιδάκι εμείς όχι, αν κ ο άντρας μου το θέλει! Ίσως από Σεπτέμβριο... Προς το παρόν προσέχουμε πάρα πολύ!

Παρόμοιο φαγητάκι φτιάχνω κ εγώ! Μόνο που βάζω ταλιατέλες, 4 τυράκια (2 γραβιέρες, ρεγκάτο κ κεφαλοτύρι), μερικές φετούλες γαλοπούλα κομμένες σε κυβάκια και ένα κουτί κρέμα γάλακτος! Γίνεται υπέροχο! Όταν έχω βάζω κ πιπεριά από πάνω! Μυρίζει σαν πίτσα!

πολύ καλό ακούγεται κι αυτό

μιαμ μιαμ , θα το δοκιμάσω;)

nicol,κι ο δικος μου μπουρδάκος λες κι εχει ξυπνητηρι στις 6 κάθε μερα,χωρις εξαίρεση φυσικα και τα σαββατοκυριακα και τα ρεπό!!!

χαχαχα κάποια όταν τησ ειπα οτι η μαρια ξυπνάει τετοια ώρα με ρώτησε με απορία ¨" και την κυριακή στισ 6 ξυπνάει ??? """"

τι γέλιοοοοοο, " όχι της απάντησα ,την κυριακή μέχρι τησ 11 γιατί δεν έχει σχολείο " θεέ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τσα,να μαι και εγω!!!

ήρθε και η νονα μας και ειπιαμε καφέ...

μια χαρα ειναι..και η μυρτουλα μου επαιζε παρα πολύ με την νονα της!

πρώτη φορά την ονομάζεις έτσι???

την φωνάζεις στο σπίτι και έτσι ?

voulam, ο μεγάλος σου πάει νηπιο ή προνήπιό;οι πονοι στην πλατη ευχομαι να μην ειναι ιωση,γιατι ακουγεται κατι τετοιο.

evangelia,κι εγω δε θέλω να χαθούμε.Εκει θα εχω και πιο πολυ χρονο να σας γράφω και να σας μαθω καλυτερα.Κι εγω ειμαι επιφυλακτικη με τις γνωριμίες μεσω νετ και επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικη και φοβαμαι ακομα,γι αυτο δεν εχω βαλει και καμια φωτο.Χαιρομαι που οι πιο πολλεςε εχετε συναντηθει και καποια στιγμη πιστευω και θελω να γινει και με μας αυτο!Δυσκολευει βέβαι που φευγω αλλα η Ναξος ειναι φοβερο μερος για διακοπες και πιστε΄θω να ερθετε καποια στιγμη.

culte,σε αφησα τελευταία και δεν προλαβαίνω τώρα να γράψω και πολλά.Η κορη σου μου θυμιζει στη ζωηραδα τον δικο μου.Κι εκεινος δεν καθεται στιγμη και το μπανιο γίνεται μαρτυριο.εγω του βαζω παιχνιδακια κι εκεινος θελει να πιανει τα σαμπουάν.τον αφηνω λιγο.το μεγαλυτερο μαρτυριο ειναι οταν τον βγάζω απ το νερο!!Ουρλιάζει και χτυπιέται!!μονο με τον αντρα μου μαζι τον βγάζουμε απ το μπανακι.ορθιος δε θελει με τιποτα!!

Αυτα απο μενα.θα προσπαθησω να μπω το βραδυ.

αργησα και θα με παει ο συζηγος στη δουλεια!!!Αντε,μερες μετράω τώρα σαν τους φαντάρους!!!

Νάξος σου΄ρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Φιλάκια σε όλες και στα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

η μαρία ανάμεσα σε καναπέ και μπαλκονόπορτα

όπου βρεί χώνετε

σήμερα μπήκε σε ένα ντουλάπι της κουζίνας και την έψαχνα

[url=http://www.

Επεξεργάστηκαν by nikol28

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...