Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ευάκι μου για πες πώς γίνεται η πίτσα με ψωμάκι του τοστ;Να σου πω θα με διευκολύνει από το να ζυμώσω.

α πανευκολα!!!!

μου την ειπε η νικόλ την συνταγή!!!!

όπως ειναι το ταψί στρωνουμε τις φετες του τοστ!!

ρίχνουμε από πάνω λίγη κρεμα γάλακτος..

και μετά κανονικά!!

βάζουμε κέτσαπ,ζαμπόν,τυρί και ότι άλλο θα έβαζες στην πίτσα!!

δλδ αντικαθιστάς την ζύμη και το βουτυρωμα του ταψιού με τις φετες τοστ και λιιιγη κρέμα γάλακτος!!

δοκιμασε το πριν την γιορτή να το δεις,είναι πολύ πιο γρηγορο και πολύ,πολύ νόστιμο:D

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Τι κάνεις Ελενάκι μου;Ελειπε ο αντρούλης μου στην έκθεση και για να μην είμαστε μόνοι μας πήγαμε στη γιαγιά.

Ο βήχας μας ευτυχώωωωως μας έφυγε.Ελπίζω να είμαστε καλά και να κάνουμε το πάρτυ μας γιατί ο Θοδωράκης το περιμένει πώς και πώς.

Εννοείται πώς είστε όλες καλεσμένες!!!!!!!!!!!!

ευχαριστούμε βουλίτσα μου, μακαρι να ήμασταν κοντά!!:cry::cry:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα στο σχοελιο πήγε ένα συγκρότημα και τραγουδούσε στα παιδάκια και συμμετείχαν και αυτά στην παράσταση.Του Θοδωράκη μου του άρεσε πολύ η κιθάρα;);););)Θέλει να του πάρουμε μία:D:D:D:D:D

526437xvildghyb3.gif

εγω εβαλα να γινονται φασολακια με πατατες...

κοριτσια εχω στο ψυγειο μελιτζανες κ κολοκυθακια,τι μπορω να τα κανω εκτος απο τηγανιτα?για ριξτε καμια ιδεα που τα κανετε.

τουρλού στην κατσαρόλα με πατάτα ,κρεμμύδι και ντοματούλα ;)

επίσης η μαμα μου κάνει με μελιτζάνες το εξής ¨¨τις τηγανίζει λίγο μετά τις αλευρώνει τις βάζει μια στρώση σε ένα ταψί και απο πάνω βάζει ψιλοκομμένο καρύδι μπόλικο και το ψήνει

είναι τέλειοοοοοοοοοοο

Γεια σας και απο εμας!!:D

Πως ειστε??

Νενα μου και παλι περαστικα σας μπραβο που ειστε καλυτερα!!:tongue::tongue:

ΑΑ μην ξεχασω το δεματακι το εστειλα σημερα πρωι πρωι,ελπιζω αυτη τη φορα να ερθει συντομα:?:|:-|

Χρονια πολλα σε ολες μας να χαιρομαστε τις οικογενειες μας

Ευακι σουπερ η πεθερα Απο την Συρο αλλα δεν εχει καμοια σχεση με την πραγματικοτητα:tongue::tongue:

Μαριγω εννοειται οτι θα βρεθουμε!!:mrgreen::mrgreen:

Βουλιτσα μας Σε χασαμε!!! Τι εγινε ο βηχας σας?? ελπιζω να ειστε καλυτερα να κανετε και το παρτυ σας:-D:-D

Κοριτσια εσας τα μικρα σας ζητανε βολτα?? εμενα ολη μερα το μονο που λεει ειναι "παμε" και "ατα"......Θελει συνεχεια να ειναι εξω εστω και στην βεραντα.....

Γμτ δεν με αφηνει να γραψω εχει κρεμαστει πανω μου,Επιστρεφω

η δικιά μου ξυπνάει κατεβαίνει απο το κρεβάτι και πηγαίνει βάζει το σκούφο της και πηγαίνει στην πόρτα και φωνάζει γιαγια, για να την πάω στη γιαγιά

κάθε πρωί το ίδιο σκηνικό:D:tongue:

βούλα μεγειά το αβαταρ

κοίταξε εδώ

τα ρολάκια τα έχω κάνει κι είναι τέλειααααα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3342&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3310&Itemid=49

Διαφημίσεις

κορίτσια να κάνω μια ερώτηση? πώς κάνετε μπάνιο τα παιδάκια σας?

εμείς, την κρατάει ο ένας ορθια, γιατί κάτω δεν κάθεται, και ο άλλος την πλένει...

τωρα που ο άντρας μου ξεκινάει και απογευματινά μαθήματα και θα είμαι μόνη μου πώς θα την πλένω με το ένα χέρι??

κορίτσια να κάνω μια ερώτηση? πώς κάνετε μπάνιο τα παιδάκια σας?

εμείς, την κρατάει ο ένας ορθια, γιατί κάτω δεν κάθεται, και ο άλλος την πλένει...

τωρα που ο άντρας μου ξεκινάει και απογευματινά μαθήματα και θα είμαι μόνη μου πώς θα την πλένω με το ένα χέρι??

κάτω δεν κάθεται ε?

να μπαίνεισ κι εσύ μαζί της στη μπανιέρα και να την έχεις αγκαλιά;)

διαφορετικά να τη βάζεισ κάτω με παιχνιδάκια

είναι επικύνδυνο όρθια μόνη τησ μη γλιστρήσει, εκτός κι αν βάλεις αυτά τα πλαστικά στην μπανιέρα ή λεκάνη που την λούζεις:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...