Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλημέρα κι απο μένα!!

voulam,έχουμε το ίδιο φαγητό σήμερα!

nenaki,χαίρομαι που εισαι καλύτερα!Πάντως ο πονοκέφαλος δηλώνει και την αρχη κρυολογήματος, οποτε πρόσεχε λίγο.

Τις μελιτζάνες μπορείς να τις κάνεις(αφου τις τηγανισεις ελαφρά) στο φούρνο με σάλτσασ απο φρεσκια ντομάτα που θα εχεις φτιάξει σε ενα κατσαρολάκι,μαιντανο και απο πανω φετα και ψήσιμο μεχρι να μαλακώσει το τυρί!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ευαγγελια τα εχεις δοκιμασει με μπεσαμελ?

νομιζω θα ειναι πολύ ωραία..

δεν τα εχω δοκιμασει αλλα θα ειναι μουσακας χωρίς κιμά..πιο ελεφρυ αλλα το ιδιο νοστιμο:D

επίσης μου αρεσει πολύ μελιτζανες λιγο τηγανισμενες,στο πυρεξ και απο πανω ντοματες φετα,σε στρωσεις δλδ και από πάνω φρυγανίτσα τριμμενη και τυρακια!!κανουν απιστευτη κρουστα και ειναι πολύ ωραία!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

kristianna,σίγουρα θα σε δω κι απο κοντα καποια στιγμη εφόσον θα ειμαστε τοσο κοντα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Κι εγω δε συμφωνω με τη γιορτη αυτη ως προς την εκμετάλλευσή της,ομως δε μπορώ να μην πω χρονια πολλά σε ολες μας και κυριως στις γυναίκες που είναι καταπιεσμένες ή που κακοποιούνται.Στις γυναίκες που ζουν σε χώρες εμπόλεμες!Σε όλες αυτες ευχομαι ενα καλύτερο μέλον!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας χαιρετώ τώρα.Πάω στη δουλειά...ουφ!πως βαριέμαι!Άλλος ενας λόγος που φεύγουμε.Κάνω 1,5 ώρα να φτάσω στη δουλειά.Δηλαδή χανω καθε μέρα 3 ώρες στο δρόμο!!

Καλή σας μέρα και αν κάποιες βγουν σήμερα καλά να περάσετε!!!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Κορίτσια μου μιας που λέμε για φαγητά ρίξτε καμιά ιδέα τι να φτιάξω για το πάρτυ του Θοδωράκη.Σίγουρα θα κάνω πατατοσαλάτα και μακαρονοσαλάτα.Κλαμπ σαντουιτς,πίτα(δεν ξέρω τι ακόμα).Λέω να πάρω κρουασανάκια και να τα γεμίσω.Θα φτιάξω σουδάκια και θα τα γεμίσω.Τι άλλο;

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας!!:D

Πως ειστε??

Νενα μου και παλι περαστικα σας μπραβο που ειστε καλυτερα!!:tongue::tongue:

ΑΑ μην ξεχασω το δεματακι το εστειλα σημερα πρωι πρωι,ελπιζω αυτη τη φορα να ερθει συντομα:?:|:-|

Χρονια πολλα σε ολες μας να χαιρομαστε τις οικογενειες μας

Ευακι σουπερ η πεθερα Απο την Συρο αλλα δεν εχει καμοια σχεση με την πραγματικοτητα:tongue::tongue:

Μαριγω εννοειται οτι θα βρεθουμε!!:mrgreen::mrgreen:

Βουλιτσα μας Σε χασαμε!!! Τι εγινε ο βηχας σας?? ελπιζω να ειστε καλυτερα να κανετε και το παρτυ σας:-D:-D

Κοριτσια εσας τα μικρα σας ζητανε βολτα?? εμενα ολη μερα το μονο που λεει ειναι "παμε" και "ατα"......Θελει συνεχεια να ειναι εξω εστω και στην βεραντα.....

Γμτ δεν με αφηνει να γραψω εχει κρεμαστει πανω μου,Επιστρεφω

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Τι κάνεις Ελενάκι μου;Ελειπε ο αντρούλης μου στην έκθεση και για να μην είμαστε μόνοι μας πήγαμε στη γιαγιά.

Ο βήχας μας ευτυχώωωωως μας έφυγε.Ελπίζω να είμαστε καλά και να κάνουμε το πάρτυ μας γιατί ο Θοδωράκης το περιμένει πώς και πώς.

Εννοείται πώς είστε όλες καλεσμένες!!!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας και απο εμας!!:D

Πως ειστε??

Νενα μου και παλι περαστικα σας μπραβο που ειστε καλυτερα!!:tongue::tongue:

ΑΑ μην ξεχασω το δεματακι το εστειλα σημερα πρωι πρωι,ελπιζω αυτη τη φορα να ερθει συντομα:?:|:-|

Χρονια πολλα σε ολες μας να χαιρομαστε τις οικογενειες μας

Ευακι σουπερ η πεθερα Απο την Συρο αλλα δεν εχει καμοια σχεση με την πραγματικοτητα:tongue::tongue:

Μαριγω εννοειται οτι θα βρεθουμε!!:mrgreen::mrgreen:

Βουλιτσα μας Σε χασαμε!!! Τι εγινε ο βηχας σας?? ελπιζω να ειστε καλυτερα να κανετε και το παρτυ σας:-D:-D

Κοριτσια εσας τα μικρα σας ζητανε βολτα?? εμενα ολη μερα το μονο που λεει ειναι "παμε" και "ατα"......Θελει συνεχεια να ειναι εξω εστω και στην βεραντα.....

Γμτ δεν με αφηνει να γραψω εχει κρεμαστει πανω μου,Επιστρεφω

A NAI!!!!

ειναι καινουριο αυτό!!!!!

με παίρνει από το χέρι και μοε παέι στην πόρτα!!!

νομιζω βρηκαμε τον μπελά μας:rolleyes::rolleyes:

είχε απίστευτα τοπία αυτή η πεθερά!!

ειδικά το σπίτι της 'ηταν τέλειο!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...