Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

evangelia,η κόρη σου πολύ φάτσα!!Πάντως έχετε μια αδυναμία στα κόκκινα!!Και καλά κάνετε γιατί της πάνε!!

nicol,μακάρι να ερχόμασταν αλλά δεν προλαβαίνουμε.Κάποτε θα έρθουμε όμως!

Αχ!Αυτό το θέμα του ύπνου που έθειξες...!Κι εμένα με κούνημα στα χέρια κοιμάται και στα μέσα της νύχτας ξυπνάει και τον παίρνουμε στο κρεβάτι για να κερδίσουμε λίγο ύπνο.Και πάλι στριφογυρνάει και μας ξυπνάει όλη την ώρα!Δεν ξέρω γιατί είναι πάντα τόσο ανήσυχος!Τώρα του αλλάξαμε το γάλα να δούμε.Έπινε σκόνη και τώρα του δοκίμασα φρέσκο.Θα δούμε!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

δεν ξέρω!!!

αν θέλεις πάντως,να πάμε οι 2 μας:D:D:D

χαχαχχαχα αυτό πήγαινε για τους μαζού ?????

κοίτα καλό το τεκνάκι που λαλάει , δε λέω , αλλά η μαρία θέλει να τους δεί περισσότερο απο εμένα

:P:p:p:p

χαχαχχαχα αυτό πήγαινε για τους μαζού ?????

κοίτα καλό το τεκνάκι που λαλάει , δε λέω , αλλά η μαρία θέλει να τους δεί περισσότερο απο εμένα

:P:p:p:p

αχαχαχαχαχααααα

είμαστε παλιόγριες τελικά:tongue::tongue::tongue:

FAcZp3.png

gimFp3.png

μαριγώ είμαστε μελανούρια-η φενια δλδ και ο μπαμπας της-και με το κόκκινο κανουμε αντίθεση!!!!!!!!!!!

ευτυχως το κοριτσάκι μου κοιμαται ευκολα,μόνη της..

αλλιως θα ημουν για κλαμματα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Δεν ξέρω για τους mazoo,αλλά σήμερα κα΄ποια θεατρικά που έβλεπα ήταν Θεσσαλονίκη.Εχω γραφτει στο infokids και μου στέλνουν συχνά e-mail με διάφορες δραστηριότητες και δρώμενα για παιδιά.Επίσης αν δεν το ξέρετε υπάρχει και το babyradio.gr .Βάλτε να ακούσετε όλο το 24ωρο παιδικά τραγουδάκια.Είναι πολύ καλό!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?? εμεις πολυ καλα,2 μερες Γυριζαμε Συνεχεια:tongue::tongue:

Τον πηγαμε στα περιστερια (εχουμε στην κεντρικη πλατεια του νησιου ελευθερα)

Αγορασαμε σπορακια και τα ταισαμε,εκανε χαρα.....Το πουλακι μου το χαρηκε πολυ!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα

Ευακι παλι δεν ειδα φωτο :(

Μαριγω Ξερεις εε εγω μενω Συρο!!! Συρο-Ναξος = 2 ωριτσες με το καραβι:mrgreen::mrgreen: Ναξος θα συμφωνησω ειναι Μαγευτικο Νησι:-D:-D

Εχω βεβαια να παω 4 χρονια,Μπραβο παντως για την αποφαση σας Εγω δυσκολα θα αφηνα τον τοπο μου..

Κοριτσια Η βουλα που ειναι??? Εχει να μπει 2 Μερες??

Λοιπον ειναι πολυ αργα παω για υπνο

Καλο ξημερωμα σε ολες Φιλια!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...