Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

κορίτσια δεν εχω κανενα προβλημα με τον υπνο!!!

όπου με αφήσεις θα κοιμηθώ!!!!

ο αντρας μου λεει ότι ειμαι ευλογημένη!!!

εγώ πάλι λεω πως αν για καποιο λόγο κάποτε χάσω τον ύπνο μου θα αρρωστήσω!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

μμμμ ψαροταβερνα κυρία μου!!!!!

σούπερ!!!από καιρό πως ήταν??

το μαρακι τελικά καθησε με υην γιαγια??

το εφτιαξες το μαλλί??????

για πες γιατι εχει αρχισει το κρασί και με βαραει:-D:-D:-D:-D

το μαλλί δε το έφτιαξα γιατί χθες τα πήρα λίγο με την πεθερά η οποία δεν ήθελε να έρ8ει να κρατήσει τη μαρία αλλά να της την πήγαινα εκεί και χιόνιζε , είχε και ψόφο , κι εκεί που θα πάγωνε το μικρό ,ακύρωσα το κομμωτήριο, τα ίσιωσα μόνη μου

ο καιρός ήταν χάλια αλλά δε με πειράζει καθόλου ο καιρός όταν είναι να βγώ:D

η μαρία με τη μαμα μου δεν έχει πρόβληαμ , κάθεται, β'εβαια με έψαχνε αλλά οκ

ωωωωωωω τί ωραία που θα είναι!!!

ορίστε ο ανθρωπος εφερε σπορτεξ,εσεις δεν θα ερθετε επίσκεψη:D:D:D

κάτι άκουσα ότι σε 2 εβδομάδες είναι να ξανακατέβουν αθήνα, αν τον ψήσω το θανάση να έρθω κι εγώ καλά θα είναι ,θα δούμε;)

nicol μου,σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου!!Εννοείται πως θα σας περιμένω στη Νάξο!Είναι πανέμορφο μέρος,ιδανικό για οικογενειακές διακοπές και με πολύ καλές τιμές!Οταν πρωτοπήγαμε η μικρή μου ήταν2,5 χρονών και περάσαμε καταπληκτικά!!

Νόμιζα οτι έλεγες για τη Μεθώνη της Πελοποννήσου και μπερδεύτηκα.Οπότε Θεσσαλονίκη!!Δεν έχω έρθει ποτέ μου.Ο άντρας μου μου λέει πώς είναι πανέμορφα!

Τι κάνει το Μαράκι σου?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

νικολ εμεις χτες μεσα,κοιμηθηκα στις 9!!!!!!

σημερα ο γιωργος ειναι απο το πρωι στον κουμπαρο μας και εγ πηγα την φενια στην γιαγια και μετα για καφεδακι με τις φιλες μου!!!

και τωρα γραφω με τις αλλες φιλες μου!!!

μια χαρα..

μια χαρά σε βρίσκω:D

σαν να είδα ονλινε τη μαρία μαρι(γώ)

που είσαι κορίτσι ?

Διαφημίσεις

χάσαμε την βουλίτσα!!!

λέτε να εχει πάλι πρόβλημα με το νετ???

μαριγω τελεια η αποφαση σας!!!όλα θα πάνε σούπερ και όντως θα ερθουμε για διακοπές!!ναι μεν ειναι ρίσκο αλλά θα σας βγει σε καλό!τα παιδια σας θα μεγαλώσουν ανθρώπινα!!

φαφελίτσα μην στεναχωριεσαι για την δουλειά..δουλειά=λεφτά και τίποτα άλλο..ούτε σχέσεις,ούτε τπτ!!!!ψυχρό και απάνθρωπο αλλά από το να χαλιέσαι...άστο!!ο καθενας κοιταει την πάρτη του δυστυχώς!!!!!!!!

είδες η ραφαέλα??!!!!σε εβγαλε ασπροπροσωπη!!εγω στο φακτορυ μονο τσαντες παιρνω!!

νενα ΄περαστικά!!!!ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!!!!!

ειρηνη πως πήγε η βόλτα???εδω εβρεχε συνέχεια!!!

αννία τελεια που πήγες για καφεδάκι!!!!!!πρέπει να βγαίνεις!!καιρός να επανέλθεις στους ρυθμούς σου!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

κάτι άκουσα ότι σε 2 εβδομάδες είναι να ξανακατέβουν αθήνα, αν τον ψήσω το θανάση να έρθω κι εγώ καλά θα είναι ,θα δούμε;)

να τον ψήσω εγώ!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να κατέβεις,μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Αχ!Σας ζηλεύω!!Με την καλή έννοια βέβαια!Εχω να πιω καφέ με φίλη μου απ' όταν ήμουν έγκυος στο μπεμπάρα μου(ντεκαφεινέ).Α!Όχι,ψέμματα,πριν κάτι μήνες είχε έρθει 2 φορές η κολλητή μου και προσπαθησαμε να πιούμε καθεδάκι και να τα πούμε στα διαλείμματα που κυνηγούσαμε το μικρό!!Πάντως όλοι οι γνωστοι μου έχουν κλειστεί στα καβούκια τους!Ούτε βόλτες ούτε τίποτα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

;)

nicol μου,σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου!!Εννοείται πως θα σας περιμένω στη Νάξο!Είναι πανέμορφο μέρος,ιδανικό για οικογενειακές διακοπές και με πολύ καλές τιμές!Οταν πρωτοπήγαμε η μικρή μου ήταν2,5 χρονών και περάσαμε καταπληκτικά!!

Νόμιζα οτι έλεγες για τη Μεθώνη της Πελοποννήσου και μπερδεύτηκα.Οπότε Θεσσαλονίκη!!Δεν έχω έρθει ποτέ μου.Ο άντρας μου μου λέει πώς είναι πανέμορφα!

Τι κάνει το Μαράκι σου?

ευκαιρία πριν πάτε ν΄΄αξο να έρ8ετε θεσσαλονίκη καμμια βόλτα να τη δείς κι εσύ :D

το μαράκι καλά είναι, θεριεύει

προσπαθώ κορίτσια αυτές τις μέρες να κοιμάται χωρίς να την κουνάω στα χέρια , στα πόδια ,στην κούνια

την ΄βαζω λοιπόν στο κρεβάτι της και δίπλα εγώ, της δίνω το γάλα της αλλά αφού το πιεί , κάνει καμμια 30σβούρες στο κρεβάτι μιλάει με τον αγκαλίτσα της

και μετά θέλει να μου τραβάει τα μαλλιά , αφού περάσει κανένα μισάωρο αναγκάζομαι να την πάρω αγκαλιά και κοιμάται αμέσως αλλά αν δεν την πάρω αγκαλιά είναι ικανή να μείνει ξύπνια όλη νύχτα:(

ευαγγελία μακάρι δεν λες τίποτα ,απο αύριο αρχίζω να ψέλνω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να έρ8ω για τη γιορτή σου να κάνουμε και τα γενεθλια μου εκεί ,σούπερ:-D:-D:-D

και η ελένη χάθηκε

είναι σκ και ίσως έχουν βγεί ή λείπουν κάπου τα κορίτσια , αύριο 8α δείξει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...