Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου,πολύ χαίρομαι που σας έλειψα!!Κι εμένα μου λείψατε.Μ'είχαν πιάσει τα νεύρα μου χωρίς ίντερνετ!

culte,ευχαριστώ πολύ για το τραγούδι!!Πάντως άσχετα με το ψευδώνυμο που το πήρα απο ένα παιδικό τραγουδάκι,Μάρία με λένε.Όταν είπα στον άντρα μου το ψευδώνυμό μου, με κορόιδευε.

nicol μου,καλώς σας βρήκα και πάλι.Σίγουρα θα βάλω ίντερνετ και στο νησί και ελπίζω να μη μου το αργήσουν γιατί μια "ψιλοεξάρτηση" την έχω πάθει!!Εσυ που μένεις?Νόμιζα οτι ήσουν Θεσσαλονικιά,αλλά είδα σήμερα που έγραψες για Μεθώνη κάτι.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Όσο για τη Νάξο πάμε να μείνουμε μόνιμα.Δεν είμαστε από κει,απλά πήγαμε πρώτη φορά πριν 3 χρόνια και την ερωτευτήκαμε!!!Εδώ και ένα χρόνο πήραμε την απόφαση,να τα "παρατήσουμε" όλα και να φύγουμε για εκεί που μας αρέσει.Πουλήσαμε το σπίτι μας και θα πάμε να αρχίσουμε μια νέα ζωή για μας και τα παιδιά μας!Εγώ θα παραιτηθώ απ'τη δουλειά μου μετά το Πάσχα κι εκεί δε θα δουλέψω στην αρχή.Θα δουλεύει μόνο ο άντρας μου και ευελπιστούμε σε ένα χρόνο να ανοίξουμε μια δική μας επιχείρηση.Μπορεί να σας φαίνεται λίγο τρελό όλο αυτό, αλλά για μας είναι ένα όνειρο που θα γίνερι πραγματικότητα.

Πάντως σίγουρα θα εχω πολύ χρόνο να σας γράφω...όταν με αφήνει το ζουζούνι μου!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ευχαριστώ πολύ,Ειρήνη μου!!Μου ανεβάζεις το ηθικό!!Οι περισσότεροι μας λένε οτι είναι ρίσκο και το αποδοκιμάζουν!!Λίγοι είναι αυτοί που χαίρονται για μας και μας λένε οτι κάνουμε πολύ καλά!!

Εξάλλου είμαστε αποφασισμένοι.Άν δεν το κάνουμε αυτό θα κάτσουμε εδώ και θα λέμε σε όλη μας τη ζωή γιατί δεν πήγαμε..!

Θα το δοκιμάσουμε κι οτι γίνει!!Το μόνο μου άγχος είναι να μας δεχτούν καλά!!Και να είναι τα παιδάκια μας ΄χαρούμενα εκεί,να κάνουν φίλους!!Ο γιος μου δεν καταλαβαίνει ακόμα.Η κόρη μου είναι πολύ κοινωνική και προσαρμοστική και θα ενσωματωθεί αμέσως πιστεύω.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

nicol μου,καλώς σας βρήκα και πάλι.Σίγουρα θα βάλω ίντερνετ και στο νησί και ελπίζω να μη μου το αργήσουν γιατί μια "ψιλοεξάρτηση" την έχω πάθει!!Εσυ που μένεις?Νόμιζα οτι ήσουν Θεσσαλονικιά,αλλά είδα σήμερα που έγραψες για Μεθώνη κάτι.

απο Θεσσαλονίκη είμαι , η Μεθώνη είναι μισή ώρα απο εδώ που είμαι εγώ και πηγαίνουμε τακτικά γιατί έχει καταπληκτικές ψαροταβερνες, είναι κάτι διαφορετικό , μας αρέσει

;)

Όσο για τη Νάξο πάμε να μείνουμε μόνιμα.Δεν είμαστε από κει,απλά πήγαμε πρώτη φορά πριν 3 χρόνια και την ερωτευτήκαμε!!!Εδώ και ένα χρόνο πήραμε την απόφαση,να τα "παρατήσουμε" όλα και να φύγουμε για εκεί που μας αρέσει.Πουλήσαμε το σπίτι μας και θα πάμε να αρχίσουμε μια νέα ζωή για μας και τα παιδιά μας!Εγώ θα παραιτηθώ απ'τη δουλειά μου μετά το Πάσχα κι εκεί δε θα δουλέψω στην αρχή.Θα δουλεύει μόνο ο άντρας μου και ευελπιστούμε σε ένα χρόνο να ανοίξουμε μια δική μας επιχείρηση.Μπορεί να σας φαίνεται λίγο τρελό όλο αυτό, αλλά για μας είναι ένα όνειρο που θα γίνερι πραγματικότητα.

Πάντως σίγουρα θα εχω πολύ χρόνο να σας γράφω...όταν με αφήνει το ζουζούνι μου!!

Μπράβο σας που πήρατε τέτοια απόφαση,

ειλικρινά μπράβο που έχετε το θάρρος να πραγματοποιήσετε τέτοιο όνειρο και εύχομαι να είναι ένα ολοκληρωμένο όνειρο ζωής και να έχει επιτυχία για να δικαιωθείτε(σε εκείνους που αποδοκιμάζουν την απόφαση αυτη)

επίσης μη μας ξεχάσεις , είναι ευκαιρία να έρ8ουμε στη Νάξο:D

Διαφημίσεις

ευαγγελία ον τι κάνεις ????

το κοριτσάκι σου πως είναι

πήγατε πουθενά εσείς?

σήμερα πήραμε το πρώτο πασχάλιάτικο δώρο

ο θείος τησ μαρίασ τησ έφερε σπορτέξ disney princess απο την αθήνα και είναι πολύ όμορφα:D

απο Θεσσαλονίκη είμαι , η Μεθώνη είναι μισή ώρα απο εδώ που είμαι εγώ και πηγαίνουμε τακτικά γιατί έχει καταπληκτικές ψαροταβερνες, είναι κάτι διαφορετικό , μας αρέσει

μμμμ ψαροταβερνα κυρία μου!!!!!

σούπερ!!!από καιρό πως ήταν??

το μαρακι τελικά καθησε με υην γιαγια??

το εφτιαξες το μαλλί??????

για πες γιατι εχει αρχισει το κρασί και με βαραει:-D:-D:-D:-D

FAcZp3.png

gimFp3.png

ευαγγελία ον τι κάνεις ????

το κοριτσάκι σου πως είναι

πήγατε πουθενά εσείς?

σήμερα πήραμε το πρώτο πασχάλιάτικο δώρο

ο θείος τησ μαρίασ τησ έφερε σπορτέξ disney princess απο την αθήνα και είναι πολύ όμορφα:D

ωωωωωωω τί ωραία που θα είναι!!!

ορίστε ο ανθρωπος εφερε σπορτεξ,εσεις δεν θα ερθετε επίσκεψη:D:D:D

FAcZp3.png

gimFp3.png

νικολ εμεις χτες μεσα,κοιμηθηκα στις 9!!!!!!

σημερα ο γιωργος ειναι απο το πρωι στον κουμπαρο μας και εγ πηγα την φενια στην γιαγια και μετα για καφεδακι με τις φιλες μου!!!

και τωρα γραφω με τις αλλες φιλες μου!!!

μια χαρα..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...