Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Άστα, έχω τραβήξει μεγάλη φρίκη... Τέλος Φεβρουαρίου έληγαν οι συμβάσεις... Κάποιες μάλλον ανανεώνονται... (Κ η δική μου μέσα σε αυτές). Τπτ δεν είναι σίγουρο ακόμα, λόγω των νέων μέτρων, αλλά έχει γίνει της τρελής εκεί μέσα... Το κουφό είναι ότι όλες δουλεύουμε ακόμα κ οι μισές δε μιλούν στις υπόλοιπες μισές... Αχ, αν δεν ήταν όλα αυτά τα δάνεια κ τα ενοίκια, θα καθόμουν σπιτάκι μου!

Νένα, τι με πέρασες;;; Εγώ είμαι καλό κορίτσι! χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!Καλημέρα!!!Επέστρεψα κι εγώ!!Μας χάλασε το τηλέφωνο κι ήρθε ο τεχνικός της εταιρείας να το φτιάξει και απο τοτε χάλασε και το ίντενετ!!Τελικά είχε βάλει λάθος τα καλώδια,το έφτιαξα μόνη μου,αλλά δεν το είχα παρει χαμπάρι τοσο καιρό!Τηλέφωνο βέβαια δεν έχουμε ακόμα!

Εσεις τι κάνετε?Μου πήρε 2 ώρες προχτες νασας διαβάσω....

Καλημέρα culte,τι κανεις?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις λέγαμε για Αττικό σήμερα αλλά είχα ακούσει για καιρό προχτες οτι θα χαλάσει.Τώρα σκέφτομαι για θέατρο.Δεν ξέρω αν θυμάστε που σας ειχα πει οτι θα φύγουμε με την οικογενειά μου για τη Νάξο.Ε,λοιπόν έφτασε ο καιρος,σε ένα ενάμιση μήνα φεύγουμε κι είμαι πολύ χαρούμενη! Γι'άυτο θέλω να πάμε τώρα όπου προλαβαίνουμε,γιατί μετα ποιός ξέρει κα΄θε πότε θα μπορούμε να ερχόμαστε μετά.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!Καλημέρα!!!Επέστρεψα κι εγώ!!Μας χάλασε το τηλέφωνο κι ήρθε ο τεχνικός της εταιρείας να το φτιάξει και απο τοτε χάλασε και το ίντενετ!!Τελικά είχε βάλει λάθος τα καλώδια,το έφτιαξα μόνη μου,αλλά δεν το είχα παρει χαμπάρι τοσο καιρό!Τηλέφωνο βέβαια δεν έχουμε ακόμα!

Εσεις τι κάνετε?Μου πήρε 2 ώρες προχτες νασας διαβάσω....

Καλημέρα culte,τι κανεις?

καλημέρα μαριγώμας έλειψες

άντε τώρα να μπαίνεις συχνά να μας διαβάζες και να λες τα νεάκια σου

τα παιδάκια σου είναι καλά???

μόνιμα θα πατε νάξο ???

κανόνισε μη σε χάσουμε

και στη νάξο ίντερνετ:tongue::D

είχαμε κανονίσει βόλτα για πορτο ράφτη σήμερα....αλλά νομίζω ότι θα βρέξει και θα το ακυρώσουμε....κλαψ κλαψ :(

καλημέρα ειρήνη

θα έπαιρνες και τη μικρούλα μαζί ???

ΝΑΤασσα εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά σου, όπως τα θέλεις;)

κι εγώ αυτό το σκ το ριξα έξω

χθες πήγαμε με τους κουμπάρους μας και τα βαφτισίμια σε μια πιτσαρία , περάσαμε πολύ καλά, η μαρία αλώνισε όλο το μαγαζί με τα πιτσιρίκια, το ευχαριστήθηκε κι άλλο τόσο κι εγώ που την έβλεπα να χαίρεται, και κάθε τόσο ερχόταν μου έδινε κι ένα φιλί, αχ θα με τρελάνει αυτό το μωρό , θα σκάσω απο χαρά:D:D:D:D:Dσ

σήμερα πάλι θα πάμε για ψαράκι στη Μεθώνη, αλλά χωρίς το μαράκι το οποίο θα πάει στη γιαγιά;)

κατα τ άλλα καλά

έχει κρύο αρκετό

ελπίζω να μην την αρπάξουμε:rolleyes:

γεια σου Νικόλ!

ναι εμείς πάντα παίρνουμε τη Ζωίτσα μαζί...δεν έχουμε και πουθενά να την αφήσουμε...

τελικά αποφασίσαμε να πάμε....γιούπι!!!

πάω να ετοιμαστώ....

άντε ωραίαααααα

ντυθείτε καλά πάρτε και ομπρελίτσα και καλά να περάσετε :-D:-D:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...