Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

τσ τσ τσ τσ τσ τσ το μυαλο σου μονο στο κοκο!!!!θα περνουσαμε την ωρα μας πιο ουσιαστικα.....αχ αχ αχ αχ χαθηκε η τρυφεροτητα...

α να σου πώ ,τρυφερά περνάω και με τον άντρα μου

τον λουκά σιγά μην καθόμουν να τον κοιτάω

μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

άρααααα , μαζί μου θα ήθελε να ρ8ει

άντε καληνύχτα

χαχαχχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλησπέρα,καλησπέρα!!!!!

ξυπνησαμε οικογενειακως στις 9 και μισή!!!!!

σούπερ!!!κάναμε όλες μας τις δουλίτσες και τρα χαλαρωνουμε!!

η φενού κοιμαται,ο αντρας του σπιτιου ασχολειται με τα μπαλκόνια και εγω ετοιμαζομαι να δω κανενα εργακι,δλδ.να λιωσω στην τιβι!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιες εγώ μπήκα από το κιν.μιας κ ο υπολογιστής είναι κατειλλημενος.νενακι περαστικά σας..πως παει η εγκυμοσύνη;;το έχεις νιώσει καθόλου το φασολακι;;εγώ στο μπεμπη κάπου εκεί το κατάλαβα σαν γουργουρητα...Ευαγγελία μπράβο που μπορείς κ κοιμασε τόσο νωρίς..εγώ πριν της 1-2δεν μπορώ να κοιμηθώ..

:-D

ΛΟιπόν για να μην τσακωνεστε θα κρατησω εγώ τον λουκακο που τον ερωτεύτηκε από το 1επεισοδιο..επίσης τρελενομαι για ανθιμο ανανιαδη κορίτσια..είμαι σοβαρά γιατρε μου;;

:-D

Διαφημίσεις

ευχαριστω ιωαννα...κατι νιωθω ειναι η αληθεια,απαλα απαλα!!!!αντε θελω να φουσκωσει η κοιλιτσα να πεταει καρουμπαλακια απο το νινι!!!

οσον αφορα τον λουκακο σας τον χαριζω μωρε!!!!!αντε παρε και εσυ και τον Ανθιμο.εγω θα παρω τον παπαγιαννη και τον μεταξα και θα φυγω...και μη μου λετε μετα θελω κ εγω ετσι????

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλησπέρα, κορίτσια! Εϊστε όλες καλά;;;

Εγώ πέρασα μια χάλια εβδομάδα στη δουλειά, όπως σχολίασε κ ένας σύμβουλος εκεί ¨βδομάδα των παθών¨... Τι θέλω κ τα θυμάμαι;;; Όλη τη βδομάδα δεν είχα καθόλου όρεξη για τπτ... Όλο έκλαιγα κ έλεγα ότι δε θέλω να ξαναπάω στη δουλειά...

Σήμερα όμως βρήκαμε ωραία μέρα κ πήραμε τη Ραφαέλλα για βόλτα! Πήγαμε factory... Όχι ότι βρήκαμε τπτ... Ποτέ δεν έχω βρει άλλωστε... Αλλά να, ξέφυγα λίγο!

Μέχρι κ η μικρή μου με λυπήθηκε κ κάθησε σε όλη τη διαδρομή (σκάρτο μισάωρο...) ακούνητη στο καθισματάκι της! Αυτή που ούτε χλμ δεν αντέχει!

Τα είπα όλα... Πάω να σας διαβάσω...

Ιωάννα, Νένα, γεια σας κορίτσια! Τι είναι αυτά που λέτε βραδιάτικα;;; Όχι τπτ άλλο, ο άντρας μου έχει πέσει για ύπνο... Α, μη μου βάζετε ιδέες...

αντε πες και εσυ εναν και ελα να φυγουμε ολες μαζι!!!!που θα παμε δε ξερω χαχαχαχαχ

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...