Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ευάκι!!!!!!!!!!!

Οταν βάπτισα τον Παναγιωτάκη ήμουνα πολύ μικρή.Ετσι θα είναι και ο Γιωργάκης μου με τη νονά του.

εγώ με τη βαφτιστήρα μου έχουμε 7 χρονια διαφορά...την βάφτισα όταν ήμουν 8!!

καλημερα κοριτσια.

ευχαριστω για τα περαστικα σας.σημερα ειναι καλυτερα η μικρη,αλλαξαμε και τις σταγονες χθες για τον βηχα και ισως να την επιασαν δεν ξερω αλλα μπορει και οτι τοσες μερες παιδευομασταν.θα δειξει.βεβαια το βραδυ μας δεν ηταν παλι τοσο καλο αλλα καπως καλυτερο απο τα αλλα.εγω ειμαι καλα,ευτυχως.αντε να στρωσει και το θηριο ανημερο να ησυχασω.αυτες οι μερες ηταν το κατι αλλο.πραγματικα ετσι δε μας ξαναετυχε τοσο πολυ.βεβαια ακομη δεν τρωει κ εχει ρεψει.

εσεις οσο μπορεσα να διαβασω ειστε καλα και καλυτερα!!χαιρομαι!!

παω να βαλω το φαγητο να γινεται γιατι ερεψα και εγω!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

στα γρήγορα να σας γράψω\\

πήγαμε κοινωνήσαμε , μετά πήγαμε για καφέ στη πεθερά κια τώρα ήρ8αμε στη μαμα μου\

για τ μεσημέρι 8α επιστρέψουμε , λέμε.... θα δούμε

ειρήνη μη ζητάς συγνώμη απλά καλό είναι να μη βάζουμε σε παράθεση τισ φοτο για να μη μένουν..πολλά γίνονται;)

νένα περαστικά κι απο εδώ, θα περάσει που θα πάει !!!! και το μπεμπέκι στην κοιλίτσα μια χαρά

κανόνισε καμμια εκδομή προς τα εδώ άντε !!!

επίσης ειρήνη glam κι εσύ που είσαι , άντε ελάτε να ψωνίσετε στο καρφουρ χαχα να σας δούμε πάλι;)

ευαγγελία ήταν να έρθουμε το σκ α8ηνα για μια έκ8εση αλλα τελικά θα κατέβει ο κουνιάδος μου, σήμερ μου το έίπε ο θανάσης ,΄τι καλά να σας ερχόμουνα λίογ α ζουλούσα λίγο τη φενού;):D

ειρήνη culte εσείς πηγαίνετε εκδρομούλες, προς τα εδώ πότε θα ρ8είτε? χιχι

με έπιασε η άνοιξη και καιρό ακόμη ας μην έκανε

θέλω εκδρομούλες

βούλα τι έκανες τελικά αποφάσισες γι το πάρτυ του θοδωρή , πότε θα το κάνεις ? θα έχεις ετοιμασίες ή είναι νωρίς ακόμη και δε σκέφτηκες ?

αύριο έκλεισα κομμωτήριο ,λέω να μου τα κάνουν με τη μασιά σγουρά, πρώτη φορά,θα δείξει και το βραδάκι αύριο θα βγούμε με κάτι φίλους του άντρα μου και τις γυναίκες τους

8α έρ8ει η πε8ερά στο σπίτι να κοιτάει τη μαρία, ελπίζω να μη μασ πάρει πάλι τηλ οτι η μαρία κλαίει, δηλ. ελπίζω να μην κλαίει κι η μαρία και μας ζητάει

ουφφφ πολλά έγραψα μ αρεσει που είπα και γρήγορα

χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by nikol28

ευαγγελία ήταν να έρθουμε το σκ α8ηνα για μια έκ8εση αλλα τελικά θα κατέβει ο κουνιάδος μου, σήμερ μου το έίπε ο θανάσης ,΄τι καλά να σας ερχόμουνα λίογ α ζουλούσα λίγο τη φενού;):D

αχχχχχχχχχ,τέλεια θα ήταν!!!!!!!

δεν υπάρχει περίπτωση να έρθετε εσείς τελικά??:confused::confused:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...