Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας ,μπαινω στα παιταχτα,δεν εχω διαβασει κατι.εδω και 3 μερες η χριστιαννα ειναι χαλια με βηχα μυξες και δε τρωει δε κοιμαται,μονο κλαιει και τα εχω δει πραγματικα ολα,ειμαι αυπνη 3 μερες και κοντευω να καταρευσω.το μονο κακο (εκτος απο ολα αυτα) ειναι οτι ταλαιπωρω και το νινακι στην κοιλια και αυτο ανταποδιδει με καφε υγρα.δε μπορω αλλο κοριτσια,δε μπορω.

ελπιζω να μη σας χαλασα την διαθεση.καλη συνεχεια.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γεια σας ,μπαινω στα παιταχτα,δεν εχω διαβασει κατι.εδω και 3 μερες η χριστιαννα ειναι χαλια με βηχα μυξες και δε τρωει δε κοιμαται,μονο κλαιει και τα εχω δει πραγματικα ολα,ειμαι αυπνη 3 μερες και κοντευω να καταρευσω.το μονο κακο (εκτος απο ολα αυτα) ειναι οτι ταλαιπωρω και το νινακι στην κοιλια και αυτο ανταποδιδει με καφε υγρα.δε μπορω αλλο κοριτσια,δε μπορω.

Ωχ Γμτ Βρε Νενα.....Δεν υπαρχει καποιος να σε βοηθησει:(:(???

Η μαμα σου??? εστω η Πεθερα σου να σου εχουν την Μικρουλα να κοιμηθεις και εσυ λιγο....Περαστικα σας κουκλιτσα....Προσπαθησε να ξεκουραστεις για το σπορακι σου....Υπομονη..

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

geia sas κορίτσια μου

σήμερα πήγα το μαράκι στην πεθερά κι εγώ έκανα δουλίτσεςστο σπίτι

φάγαμε κι εκεί και ήρ8αμε

το εξάνθημα σαν να έφυγε λίγο, έχει όμως λίγο και στο πρόσωπο:(

πάω να σας διαβάσω.......

Διαφημίσεις

Όταν πάω σε δικό μου σπίτι όταν θα πάω ένα από τα πρώτα πράγματα που θα βάλω θα είναι και το σιδηρόδρομο για τις κουρτίνες που κατεβαίνει.

χαχα ήθελα να κάνω 2 σχόλια αλλα θα κάνω 1, το άλλο θα στο πώ προσωπικά χαχαχαχαχα

εγώ έχω σωθεί, απίστευτη ευκολία ο σιδηρόδρομος που κατεβαίνει

όσο για τις κουρτίνες της κουζίνας, γρήγορα πέρασε (τες) αλήθεια αυτό τώρα δεν είναι σωστό ?κι όμως το λέμε)( που είσαι φαφέλα να μας πείς ?)

,γ ρήγορρα χαχαχαχχα , δεν άντεξα:tongue:

αχ,εμένα το ονειρο μου είναι να φτιάξω το σπίτι στο χωριό,να εχω τον κηπο μου και τότε να κάνω 2ο παιδάκι.....να πάρω και την φένια και για ενα χρόνο να αποσυρθούμε στο χωριό....είναι αλλιώς εκεί τα πράγματα....

και να ερθετε οι νονές απο την θεσ/κη και να κάνουμε την βάφτιση στο χωριό!!!!

ωωωω΄άντε εσύ βάλε μπρος

χαχα

αμάν βρε κορίτσι , αμάν

κάνε κάτι , βάλε πρόγραμμα να σου την κρατάνε τη χριστιάνα,δεν είναι παίξε γέλασε αυτά τα πράγματα!!!!!!!

να ξέρεις όμως , λένε ότι όταν έχεις λίγο αίμα στην εγκυμοσύνη, κάνεις κόρη:-D

΄τι έγινε καλέ ???

το πρωί έλειπα εγώ και τώρα φύγατε εσείς?

βέβαια έλειπα κι εγώ το απόγευμα

πήγαμε στα κουκου αλλά δε μ αρεσαν καθόλου και φύγαμε

θέλαμε να παρουμε ένα συντριβάνι αυτό με τις μπαλίτσες

και δεν είχε:(

είδα λαμπάδες για τα βαφτισίμια

ένα χάλι

ειδικά αυτά τα κουτιά που έχουν ένα απλό κερί με ένα παιχνίδι δίπλα δε μ αρεσει καθόλου

εγώ θέλω η λαμπάδα να είνια φορτωμένη:P:D

Γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε;

Εμείς λύπαμαι όλη μέρα στη μαμά.Αλλωστε δεν μπορούμε να πάμε κάπου αλλού.

Νενάκι μου περαστικά σας.Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας με τη Χριστιάννα;Να ξεκουραστείς και εσύ λίγο.

Ευάκι βάλε μπροστά εσύ και μην στεναχωριέσαι.

526437xvildghyb3.gif

καλημέρα,καλημέρα!!

χτες γυρισα κατα τις 8 ενα πτωμα..

κορίτσια 9 παρα 10 ξαπλωσα και μεχρι τις 9 πρεπει να ειχα ξεραθει...

ξυπνησα ανανεωμενη!!!!!!!!

χτες με πηρε τηλ. η βαφτιστηρα μου..

""νονα να σου πω....τί δωρο θα μου φερεις?????""

τρέλα ειναι...μιλάει σαν μεγαλη κοπέλα..

μου φαινεται απιστευτο πως θα μιλαει και η φενια έτσι..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Ελενάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου πολύχρονος να είναι.Να χαίρεστε το Γιωργάκη σας και με το καλό και ένα δεύτερο μωράκι.

Ειρήνη μου εκτός από την λαμπάδα και το πασχαλινό αυγό παίρνω και ένα δωράκι ή παπούτσια ή ρουχαλάκι ανάλογα τι χρειάζεται περισσότερο το παιδί.

Νενάκι μου πώς είσαι σήμερα;Μίλησες με τον παιδίατρο;Εχετε και εσείς την καινούρια ίωση με τον πολύ βήχα;Εσύ πώς είσαι;Συμφωνώ με την Εύη ζήτα να σε βοηθήσουν.Τώρα είναι που τη χρειάζεσαι περισσότερο.

526437xvildghyb3.gif

καλημέρα κορίτσια! εμένα ο βαφτισιμιός μου , 7 χρονών πια, όλα κάτι λαμπάδες με τέρατα μου ζητάει...μπλιαχ

παπουτσάκια τους παίρνετε??

φέτος θα τους πάρω παπουτσάκια, πρώτη φορά

είναι 5 χρονών ,θα τους πάρω λαμπάδα, αυγό πασχαλινό και κανένα παιχνιδάκι για να χαρούν;)

ευαγγελία σήμερα καθισιό ??? τι ε΄χει το πρόγραμμα ??? έλα να πιούμε καφέ:tongue:

βούλα καλημέρα χθες ήρθαμε στα κούκου δίπλα σας αλλα δε μ αρεσαν σήμερα μπορεί να παω τζάμπο;)

εσείς είστε καλύτερα?

γεια σας και παλι!!!

καλε που ειστε ολες?

λοιπον αυτος ο υπολογιστης ειναι 20χρονων και κολλαει συνεχεια μου εχει σπασει τα νευρα.

πρωι πρωι ακουσα τα νεα μετρα και εφτιαξε το κεφι μου.δεν ξερω ποιες οι ποιοι συζυγοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι αλλα ενα εχω να πω με γεια μας και μαλλον ετσι οπως θα παμε να ζουμε να τον θυμομαστε και τον 13ο και τον 14ο μισθο.τα πηρα ομως ρε γμτ γιατι να πληρωνουμε εμεις τις δικες τους απατεωνιες.και τα παιρνω περισσοτερο γιατι εμεις ενα μισθο εχουμε τι να πρωτοκανουμε και μας τον κουτσουρευουν και αυτον.

αφηστε κοριτσια πολυ δυσκολα τα πραγματα.δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...