Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

επίσης χαίρομαι πολύ για την διαιτα που ξεκινησες...καιρός να πάρουμε τα πάνω μας!!

εγώ καταφερα και έφτασα 67 κιλά και χωράω πάλι στα στενά μου ρούχα,αν και είναι έτοιμα να εκραγούν!!!!που θα πάει θα φτάσω τα 65!!

και το δευτερο καλό νέο είναι ότι βρηκατε χρόνο να αποδράσετε με τον αντρούλη σου...σουπερ!!!!

να το επαναλαβετε σύντομα!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κορίτσαι δεν σας έχω διαβάσει

είμαι στεναχωρημένη

η μαρία σήμερα έβγαλε εξάνθημα στην κοιλίτσα και στο μέτωπο

το απόγευμα θα μιλήσω με τον γιατρό

αλλά είχαμε περάσει παρόμοια ίωση , τι να πω δεν ξέρω@@@@

Διαφημίσεις

Ελένη μου τι κάνει ο Γιωργάκης;Ηρέμησε καθόλου;Τι γιορτή είναι την Τετάρτη;

Καλα ειναι κοιμαται τωρα ναι σημερα ειναι πιο ηρεμος,πηγαμε και βολτα και το καταχαρηκε το πουλακι μου

Νικολ δεν ειναι τπτ τα εξανθηματα ειναι απο τον πυρετο αν και η Παιδιατρος μας εμενα μου ειπε οτι αφου καναμε το mmr Να περιμενω και πυρετο αλλα και εξανθηματα...μπορει να ειναι απο αυτο..Εχει ακομα πυρετο

Αχ Βουλα μου τουλαχιστον δεν εχει πολυ...

Εγω φτυνω τον κορφο μου φτου φτου φτου μας Φετος Πυρετο δεν εχει κανει εκτος απο 2 φορες που ειχε συναχακι και τωρα λιγο βηχα (που μπορει να ειναι και απο τα δοντια) τπτ αλλο

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Ελένη μου τι κάνει ο Γιωργάκης;Ηρέμησε καθόλου;Τι γιορτή είναι την Τετάρτη;

Την Τεταρτη ειναι Του Αγιου Μαρινου ειναι καθολικος ο αντρας μου και Γιορταζει τωρα δεν ειναι οπως εμας που Γιορταζουν 17 Ιουλιου

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...