Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Να σας ρωτήσω κ κάτι... Τα δικά σας παιδάκια τρώνε μόνα τους φρούτα, έτσι δεν είναι;;; Σήμερα η Ραφαέλλα καθώς έτρωγε το αχλάδι της (καθαρισμένο κ κομμένο σε 4 μεγάλα κομμάτια) έμεινε με το στόμα ανοιχτό, δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή, ούτε καν να βήξει, έγινε κατακόκκινη κ το σώμα της τεντώθηκε σαν το τόξο... Με τα χίλια ζόρια την έβγαλα από το καρεκλάκι της κ τη γύρισα ανάποδα... Ευτυχώς το κομματάκι που της είχε καθήσει έπεσε στο πάτωμα... Ακόμα τρέμω...

Κ αναρωτιέμαι... Μήπως είναι πολύ μικρή ακόμα για να τρώει μόνη της;;; Ή μήπως είναι πολύ σκληρό το αχλάδι σαν φρούτο για να το τρώει ολόκληρο;;; Ή μήπως ήταν εντελώς τυχαίο;;;

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι εγώ πανικοβλήθηκα κ έβαλα τα κλάματα (ήμουν κ μόνη μου στο σπίτι...), η Ραφαέλλα ήρθε κ με έκανε ¨καλό - καλό¨ κ μετά συνέχιζε να τρώει το υπόλοιπο κομμάτι που κρατούσε στο χέρι, σαν να μην είχε συμβεί τπτ!

Πω πω κοριτσακι μου λαχταρησες εεε???απαπα και εγω τα φοβαμαι πολυ τα φρουτα.....:|:neutral:

μωρε αλεσμενα μια χαρα ειναι...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Γεια σου Ελένη μου.Εκανε το απόγευμα ένα 38 ο Γιωργάκης αλλά μέχρι τώρα δεν ανέβασε.Θα δείξει.Εχει και μια απίστευτη φαγούρα ο καημένος στα δοντάκια.

γμτ σου εχομαι να μην ξανακανει αχ αυτα τα δοντια μας εχουν πεθανει τις τελευταιες μερες....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

νικόλ εδώ ειμαστε!!!!!!!!!!

τι σου λείπει????

κάποιο παιχνιδι ισως για 2 χρονών??

ή κάτι πιο χρησιμο όπως ρουχαλάκια καλοκαιρινά??

ρούχα καλοκαιρινά δε θέλω ακόμη

γιατί έχουμε και τη γιορτή τησ το καλοκαίρι οπότε πάλι θα έχουμε δώρα

σκέφτηκα την καρέκλα τησ fisherprice

αλλά δεν ξέρω ακόμη

ο αδερφός μου θα τησ πάρει αυτοκινητάκι με μπαταρία:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...