Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

μπζζζζζζζζζζζ

έχετε μεγάλο σπίτι ?

μου φαίνετα υπερβολικό ποσό!!!

μήπως να ζητούσες κι απο αλλού προσφορά?

QUOTE]

σχετικά ναι..είναι μονοκατοικία τριών επιπέδων και γωνιακή πανταχού ελεύθερη...+ μάντρες + κάγκελα ....

άστα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κοριτσάρες μου τελικά δεν τη γλίτωσα ούτε εγώ απ΄το ματι..!!!Είμαι χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο εδώ και μέρες και η εταιρεία που έχω βάλει αργει πολύ να το φτιάξει.Ούτε ξέρω πότε θα έχω ξανά!ουτε να σας διαβάσω δεν προλαβαινω.Τώρα σας γράφω στα γρήγορα απ του κουμπάρου μου.Ελπίζω να τα πούμε σύντομα.Πάω να σας διαβάσω οτι προλάβω..γιατι τα μικρα ωυστάζουν και ο συζηγος με πιεζει να φυγουμε!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια! Η Ραφαέλλα βλέπει ζουζούνια (ρεμπέτικα...) κ είπα να μπω κ εγώ να πω το γεια μου! Έχω ένα κάρο δουλειές που με περιμένουν... Πότε θα γίνουν όλα αυτά, άραγε;;;

Ευαγγελία, το thermomix τα έκανε... Πανεύκολο ήταν... Βάζεις τα υλικά κ τα ζυμώνει! Εγώ απλά τα έπλασα κ περίμενα να φουσκώσουν! Κ δε χρειάζεται καν να τα βγάζεις από το ψυγείο νωρίτερα! Τα ζεσταίνει εκείνο! Η βλακεία είναι ότι δεν είχα σκεφτεί να τα γεμίσω με μερέντα που έφτιαξα σήμερα...

Βάζω λινκ, αλλα μην τη δοκιμάσετε!http://www.sintagespareas.gr/sintages/merenta.html

Νένα, στέλνω βάζο!!!

Μαριγώ, ό,τι θέλουν κάνουν αυτές οι εταιρείες... Η κολλητή μου κ εγώ βάλαμε την ίδια... Σε εκείνη έφτιαξαν το τηλέφωνο σε 2 μέρες κ το ίντερνετ 15 μέρες μετά... Σε εμάς έκαναν μια βδομάδα, αλλά μόλις σταθεροποιήθηκε η γραμμή, ήταν οκ κ το ίντερνετ! Ό,τι να ΄ναι!!!

κορίτσια εμείς φρουτόκρεμα τρώμε ακόμη! τρέμω να της τα δώσω στο χέρι.....

Εμάς έχει μερικούς μήνες που τα τρώει έτσι... Κ δεν ξέρω τι να κάνω... Θέλω πάρα πολύ να αρχίσω να της τα λιώνω πάλι με το πιρουνάκι, αλλά φοβάμαι πως δεν είναι καλό για το παιδί το πισωγύρισμα... :confused:

μπζζζζζζζζζζζ

έχετε μεγάλο σπίτι ?

μου φαίνετα υπερβολικό ποσό!!!

μήπως να ζητούσες κι απο αλλού προσφορά?

σχετικά ναι..είναι μονοκατοικία τριών επιπέδων και γωνιακή πανταχού ελεύθερη...+ μάντρες + κάγκελα ....

άστα!!

της μαμας μου το σπιτι είναι έτσι όπως το περιγράφεις

και της πήρανε 1500 αλλά χωρίς τις μπογιές

δεν ξέρω πόσο πιάσανε οι μπογιές:rolleyes:

Εμάς έχει μερικούς μήνες που τα τρώει έτσι... Κ δεν ξέρω τι να κάνω... Θέλω πάρα πολύ να αρχίσω να της τα λιώνω πάλι με το πιρουνάκι, αλλά φοβάμαι πως δεν είναι καλό για το παιδί το πισωγύρισμα... :confused:

εγώ πάντως καμμιά φορά που τησ κάνω φρουτόκρεμα

δεν τα λιώνω εντελώς, μια δυο φορές το μούλτι και είναι κομματάκια, μια χαρά

πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν κορίτσια , μεγαλώσαν τα παιδάκια μας

Διαφημίσεις

ευαγγελία που είσαι καλέ/?

εμείς ,ω ναι, φτου φτου, είμαστε καλά, πήγαμε και για καφέ γιατί έσκασε μέσα στο σπίτι το μικράκι μου:D

φαντάζομαι οτι έφυγε το κακό

αύριο 8α το πώ με σιγουριά !!!

Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε βήχα φυσικά ο Θοδωράκης έχει λιγότερο.Ο Γιωργάκης ανέβασε ένα 38 το απόγευμα.Αντε να δούμε.

Μίλησα και με την παιδιατρο και τον Θοδωράκη δεν τον στέλνω ακόμα σχολείο.Ασε μη μου ξαναφέρει και τίποτα άλλο.Γιατί υπάρχουν μαμάδες που από την τέταρτη μέρα τα στέλνουν σχολείο.Τα υπόλοιπα παιδάκια τι φταίνε;Εγώ από την Κυριακή την Παρασκευή βγήκαμε έξω και αυτό για να πάμε στη μαμά μου.

526437xvildghyb3.gif

Νικολ το εμβόλιο το τριπλό για μετά το πάσχα θα το κάνουμε.Να γίνουν καλά τώρα και έχουμε άλλο εμβόλιο πιο μπροστά.Ασε που ανεβάζει συνήθως και υψηλό πυρετό αυτό το εμβόλιο.

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...