Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Σε αναστάτωσα, Νένα... Το διόρθωσα το λάθος... Ο δαίμων του τυπογραφείου, βλέπεις...

Εγώ πάντως αν ήθελα να κρύψω ακόμα κ την κοιλιά από την πεθερά θα το έκανα...

xaxaxxaxa να σαι καλά μ γέλασα πρωί πρωί :D

αααα οκ τωρα!!!!!!!

εγω παλι θελω να κρυψω την πεθερα ολοκληρη!χαχαχχα

άντε βρε μιλάς κιόλας

μια χαρά είναι η πεθερά αφού σου κοιτάει τη μικρή μη μιλάς καθόλου;)

αλήθεια η μαμα σου γιατί δεν την κρατάει ? δουλεύει?

καλημέρα κοπελούδες

είχατε κέφια ομαδικώς χθες ,βλέπω και χαίρομαι

εμείς να δείτε κέφια

ανέβασε πάλι στισ 12 ένα 38αρι και μετά δεν κοιμόταν

κοιμηθηκαμε κατα τις 4

ωραία ήταν,τέλειαααααααααα

σας αφήνω για την ώρα

φιλιά κούκλες

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,Πως τα πατε???

Νικολ μου περαστικα σας Τωρα ειναι Απυρετη????

Εμεις φευγουμε παμε στην μαμα μου και μπηκα για ενα γρηγορο γεια

Αχ τα βραδυα ειναι δυσκολα κοριτσια πολυ γρινια.....Νομιζω ειναι τα πιο δυσκολα δοντια που εχει βγαλει μεχρι τωρα:|:(

ΘΑ ξαναμπω το βραδυ να σας διαβασω κιολας,δεν εχω διαβασει τπτ

Φιλακια σε ολες:mrgreen:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

μόλις ήρθε ο μπογιατζής , και μας είπε τη λυπητερή... 4000 για να βάψουμε εξωτερικά το σπίτι... πάνε οι διακοπές που υπολογίζαμε για το πάσχα....γκρρρρρρρρρ

μπζζζζζζζζζζζ

έχετε μεγάλο σπίτι ?

μου φαίνετα υπερβολικό ποσό!!!

μήπως να ζητούσες κι απο αλλού προσφορά?

Καλημερα κοριτσια,Πως τα πατε???

Νικολ μου περαστικα σας Τωρα ειναι Απυρετη????

Εμεις φευγουμε παμε στην μαμα μου και μπηκα για ενα γρηγορο γεια

Αχ τα βραδυα ειναι δυσκολα κοριτσια πολυ γρινια.....Νομιζω ειναι τα πιο δυσκολα δοντια που εχει βγαλει μεχρι τωρα:|:(

ΘΑ ξαναμπω το βραδυ να σας διαβασω κιολας,δεν εχω διαβασει τπτ

Φιλακια σε ολες:mrgreen:

αχ ελένη του δίνεις ντεπόν τα βραδάκια?

δώστου γι λίγες μέρες έως να σκάσουν τα άτιμα

εμείς φτου φτου,δεν έκανε πυρετό εδώ και 14 ώρες, ελπίζω να τελείωσε αυτό το μαρτύριο ,τι να πω?

Καλησπέρα κ από μένα!

Νικόλ, χαίρομαι που είναι καλύτερα το Μαράκι! Πιστεύω ότι τώρα πλέον δε θα ξανανεβάσει πυρετό!

Ελένη, κ εγώ συμφωνώ με το ντεπόν! Κάνει θαύματα! Δίνε του κανένα μισάωρο πριν κοιμηθεί για να προλαβαίνει να τον ¨πιάσει¨ γτ έτσι κ του φύγει ο ύπνος... πάει το βράδυ σας...

Επεξεργάστηκαν by fafela

Να σας ρωτήσω κ κάτι... Τα δικά σας παιδάκια τρώνε μόνα τους φρούτα, έτσι δεν είναι;;; Σήμερα η Ραφαέλλα καθώς έτρωγε το αχλάδι της (καθαρισμένο κ κομμένο σε 4 μεγάλα κομμάτια) έμεινε με το στόμα ανοιχτό, δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή, ούτε καν να βήξει, έγινε κατακόκκινη κ το σώμα της τεντώθηκε σαν το τόξο... Με τα χίλια ζόρια την έβγαλα από το καρεκλάκι της κ τη γύρισα ανάποδα... Ευτυχώς το κομματάκι που της είχε καθήσει έπεσε στο πάτωμα... Ακόμα τρέμω...

Κ αναρωτιέμαι... Μήπως είναι πολύ μικρή ακόμα για να τρώει μόνη της;;; Ή μήπως είναι πολύ σκληρό το αχλάδι σαν φρούτο για να το τρώει ολόκληρο;;; Ή μήπως ήταν εντελώς τυχαίο;;;

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι εγώ πανικοβλήθηκα κ έβαλα τα κλάματα (ήμουν κ μόνη μου στο σπίτι...), η Ραφαέλλα ήρθε κ με έκανε ¨καλό - καλό¨ κ μετά συνέχιζε να τρώει το υπόλοιπο κομμάτι που κρατούσε στο χέρι, σαν να μην είχε συμβεί τπτ!

Διαφημίσεις

α νατάσσα μην αγχώνεσαι καλέ

κι εγώ πλέον τησ κόβω τα φρουτάκια και τα τρώει, πολλέ φορές μπουκώνει το στόμα της αλλά της λέω να κάνει φτου΄και έμαθε και κάνει

απλά εγώ τησ το κόβω σε μικρά κομμάτια

πχ το αχλάδι το κόβω για να καταλάβεις σαν στικ φετούλες

Μπήκα εγώ μεσημέρι κ έδιωξα τους πάντες! χαχα

Βασικά τυχαία μπήκα κ εγώ... Κοιμάται η Ραφαέλλα κ περιμένω να ξυπνήσει, να την ταϊσω κ να κοιμηθώ κ εγώ! Ο άντρας μου φοβάται τώρα να της δώσει φαγητό...

Θα το δοκιμάσω αυτό με τα μικρότερα κομμάτια, αν κ έχω την εντύπωση ότι θα προσπαθήσει να βάλει ταυτόχρονα πολλά κομμάτια στο στόμα της... Είναι πολύ λαίμαργη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...