Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

νατασσααααααααααααααααααααααααααααααα τι μου κανεις τωρα????????????????γρηγορα ταπερακι στειλτααααααααααααααααααααααααααα.

ευαγγελια στην πεθερα την πηγα.στην μαμα μου πλεον πηγαινουμε οι δυο μας,δηλ ειμαι κ εγω μαζι!

Παντως ρε κοριτσια πρωτα την εστελνα πιο συχνα στην πεθερα ειτε στην μαμα μου,οταν εμεινα εγκυος ελαττωσα να την στελνω.τι αναποδο κ αυτο?

γεια σου ιωαννα!εγω δε θα σου πω να παρεις το χρυσο αλλα να εχεις ενα ωραιοοοοοοοο αγωνα!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

μπραβο φαφελιτσα στειλε και απο εδω κανενα κομματι..και εγω θελω να φτιαξω πιτα αλλα που με τα μικρα ουτε να κλ@σω δεν προλαβαινω.:lol:

χαχαχα! Έχεις απόλυτο δίκιο! Κ εγώ λίγους μήνες έχω που άρχισα πάλι να ασχολούμαι με την κουζίνα... Θες λίγο η μικρή, λίγο η δουλειά, λίγο η κακή διάθεση... Μου αρέσει πολύ όμως! Μόνο που έχω αφήσει έναν νεροχύτη χάλια! :rolleyes:

νατασσααααααααααααααααααααααααααααααα τι μου κανεις τωρα????????????????γρηγορα ταπερακι στειλτααααααααααααααααααααααααααα.

ευαγγελια στην πεθερα την πηγα.στην μαμα μου πλεον πηγαινουμε οι δυο μας,δηλ ειμαι κ εγω μαζι!

Παντως ρε κοριτσια πρωτα την εστελνα πιο συχνα στην πεθερα ειτε στην μαμα μου,οταν εμεινα εγκυος ελαττωσα να την στελνω.τι αναποδο κ αυτο?

γεια σου ιωαννα!εγω δε θα σου πω να παρεις το χρυσο αλλα να εχεις ενα ωραιοοοοοοοο αγωνα!!!

Ουπς... Τι κάνεις εσύ τέτοια ώρα εδώ πέρα;;; Νόμιζα ότι κοιμόσουν... Συγγνώμη... Αισθάνομαι τύψεις... Κανονικά όχι ταπεράκι, ταψί πρέπει να στείλω για να εξιλεωθώ!

Μη σου κάνει εντύπωση! Κ εγώ είχα πολύ ¨κουφές¨ αντιδράσεις στην εγκυμοσύνη (άτιμες ορμόνες...). Από την 16η βδομάδα κ μετά άρχισε να φτιάχνει λίγο η ψυχολογία μου...

Επεξεργάστηκαν by fafela

απο την 26??????????????δε θα αντεξω μεχρι τοτε!!!!!!

ωραια ταψι περιμενω τοτε!!!!!!

κ εγω δε θελω στην πεθερα αλλα τι να κανω που μονο εκει εχω τωρα,γιαυτο βεβαια το ελαττωσα κιολας.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Ευαγγελία, το ίντερνετ είναι πλέον οκ, μην το ματιάσω... Αν κ έχω την εντύπωαη ότι από τότε που αλλάξαμε εταιρεία, πάει λίγο πιο αργά... Απλά, μπαίνω πιο σπάνια... Έχουμε αποσυντονιστεί όλοι μας από τότε που έφυγε η γυναίκα που πρόσεχε τη μικρή... Τρέχουμε κ δε φτάνουμε...

Κ όσον αφορά το γάλα, νομίζω πως δε βοηθάει σε τπτ τον αιματοκρίτη... Το μοσχαράκι κάνει πολύ καλό, αρκεί να έχει ίνες (δλδ όχι ο κιμάς), το συκώτι (αλλά δεν κάνει να τρώμε μεγάλες ποσότητες...)

Από κει κ πέρα σίδηρο βρίσκουμε σε σπανάκι, μαρούλι, φακές, αλλά όχι σε πολύ μεγάλη ποσότητα...

Σε αναστάτωσα, Νένα... Το διόρθωσα το λάθος... Ο δαίμων του τυπογραφείου, βλέπεις...

Εγώ πάντως αν ήθελα να κρύψω ακόμα κ την κοιλιά από την πεθερά θα το έκανα...

Διαφημίσεις

Ιστορία σε αεροδρόμιο: Εγώ έγκυος στον 5ο μήνα, πεθερά κ πεθερός βγαίνουν από την πύλη... Εγώ: ¨Καλώς ορίσατε! Είχατε καλό ταξίδι;¨

Πεθερά: ¨Ναι! Είσαι σίγουρη ότι έχεις πάρει μόνο 4 κιλά; Η κοιλιά σου φαίνεται για πολύ περισσότερα...¨

Για αυτό σου λέω, ακόμα κ την κοιλιά αν μπορούσα να κρύψω από την πεθερά θα το έκανα... Πόσο μάλλον το παιδί!

Νένα, μόλις βρεις τον τρόπο, πες μου κ μένα! Θέλω κ εγώ! χαχα

Πάντως κ εγώ όταν ήταν τόσο μικρή η Ραφαέλλα, έπεφτα για ύπνο όταν κοιμόταν, ό,τι ώρα κ αν ήταν... Δεν άντεχα με τπτ... Έτρωγε κάθε 2,5 ώρες το πολύ, ακόμα κ το βράδυ!

Αλήθεια, Ιωάννα, τι παίζετε; Να παίρνω ιδέες! χαχα

χαχαχαχαχαχ βρε νατασσα με εκανες κ γελασα...ευτυχως εμενα παιζει την μουγκη μπροστα μου.

Α, η δική σου είναι καλό μοντέλο! Τυχερούλα!!! Η δική μου μόνο όταν κοιμηθεί σταματάει να με σχολιάζει... Δεν υπάρχει περίπτωση κάτι να το κάνω σωστό...

Όταν είχαμε πάει πάνω το περασμένο Πάσχα...

- Τα μπιμπερό να τα πλένεις με ζεστό νεράκι,

- Να της πάρεις της μικρής ζακετούλα τώρα που θα βγείτε

- Το φαγητό του παιδιού μην ξεχάσεις να ετοιμάσεις

και άλλα πάρα πολλά...

Λες κ το παιδί το έβλεπα 1η φορά μπροστά μου κ δεν ήξερα τι έπρεπε να προσέξω κ τι όχι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...