Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια εμεις σημερα πηγαμε σ.μαρκετ ωραια βολτα ε??εδω εχει αρκετη συννεφια και πολυ μου αρεσει...ο μπεπμπης εχει εδω και 4μερες που κοιματε σερι την νυχτα 6-7ωριτσες..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γεια σας και απο μενα..

εγω σημερα ολη μερα αραχτη στο κρεβατι,εχω απιστευτη βαρεμαρα.εστειλα την μικρη στο χωριο μπας κ εφτιαχνα καμια δουλεια αλλα ρε γμτ τιποτα.μηπως αραγε για τις δουλειες δεν εχω ορεξη?τι να πω δε ξερω.

νικολ ελπιζω ρε συ να μη κανει το μαρακι πυρετο αλλο.και εμεις εχουμε και του λεπτου το θερμομετρο αλλα μεχρι να περασουν αυτα τα τρια λεπτα που το κραταω ε νομιζω αιωνας.βεβαια οποιο βρισκω βαζω καθε φορα.δεν ξερω για εσας αλλα εγω συνεχεια χανω τις θεσεις που τα βαζω και συνεχεια ψαχνω.αμαν.

νατασσα ναι εχουμε 18 χρονια διαφορα,αλλα δεν ενιωθα μονη γιατι εχω κ με 3 χρονια διαφορα αδερφο κ ειχα να μαλωνω.χαχα.οταν γεννηθηκε ο τελευταιος μου αδερφος που εχουμε την μεγαλη διαφορα εγω εφευγα για σπουδες,κ ετσι δεν τον εζησα πολυ αλλα τον βλεπω κ σαν βενιαμιν (αφου ειναι αλλωστε!).βεβαια με τιποτα δε θα αφηνα τοσα χρονια διαφορα εαν δεν ειχα ηδη δυο παιδια ηλικιακα κοντα.αντε λοιπον βαλτε μπρος κοριτσια!!!!!!!!!!!

γεια και στις υπολοιπες!βουλα-ευαγγελια-ειρηνη-ιωαννα-ελενη!!!!

αααα μπραβο ιωαννα που κοιμαται ο μικρουλης,να ξεκουραστεις κ λιγακι!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

είμαι κομμάτια

πάω για νάνι ,δε την παλεύω

το απόγευμα φτάσαμε το 39 και τα είδα όλα

με πολύ πολύ γκρίνια

τελικά μάλλον είναι ίωση

τόσο υψηλός πυρετός απο εμβόλιο δε νομίζω, όπως μου το είπε και ο γιατρός

τώρα κοιμηθήκαμε απύρετοι

τι καλά να μην ανεβάσει και να κοιμηθούμε:(

νικολ μου περαστικα..

πάλι ιωση??αμαν!!!!

το απογευμα ανεβαινει ο πυρετός,οπότε φτου,φτου απόψε θα ειστε απύρετοι..

ευχομαι το πρωί να μας πεις ευχάριστα νεάκια!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

νένα,νομιζω πως μόλις πιάσεις να φτιάξεις κατι,θα έρθει η όρεξη!!συνηθως ετσι γινεται!!στην πεθερα την στελνεις την μικρη ή στη μαμά σου???

αννία σε μας έβρεξε το απόγευμα..ήταν μια καλή μπόρα!!

άντε σιγά,σιγά θα κοιμάται ο μικρόυλης όλο το βράδυ!!!!

βουλίτσα μου ελπίζω να είστε καλά σήμερα!!

ελένη μου και εσείς να μην έχετε πονάκια!!

φαφελίτσα μου σε διαβάζω οπότε το νετ παει καλά!!

ειρήνη μου γεια!!!!!είχες γυναίκα σήμερα???????

FAcZp3.png

gimFp3.png

Γεια σας κορίτσια εγώ εδώ.νικολ μου περαστικά.

ωραιο σαββατοβραδο περνάμε!!!!!

εγώ μόνη με το πισι,η φενια κοιμάται και ο άντρας μου πήγε σε έναν φίλο του..να βγει λιγάκι γιατι δεν πηγαινει πουθενα:(:(εχει πηξει και αυτός:(:(

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλά νικολ μην φανταστεις οτι κανει πολλα πραγματα..

απλα επειδη δεν θελει γυναικα,κανει τα βαριά..τα υπολοιπα εγω,το μαυράκι!!!

εγω πηρα ενα μαυρο πουκαμισακι στενό..εψαχνα κατι σε φουστιτσα κατι σε φορεματακι...τίποτα!!

ο γιωργος πηρε 2 τζιν,ενα μπουφανακι,2 μπλουζίτσες.

στην φενια δεν πηραμε τίποτα γιατι μενουν τα ρουχα αφορετα,με τα ταμπελακια και πολύ στεναχωριεμαι..

δυστυχως την πεμπτη ηπια γαλα γιατι δεν ηξερα απο τι ειναι ο πονικεφαλος και φοβηθηκα μηπως ηταν απο πεσμενο αιματο κριτη..σημερα εφαγα ενα μπιφτακακι αλλα τελικά δεν μου κάνει καθόλου αισθηση..οποτε θα ξαναρχισω την νηστεια και όποτε βλέπω τα δυσκολα,θα πινω ενα ποτηρακι γαλατακι..

FAcZp3.png

gimFp3.png

σας εχω σαλατα σουπερ!!!

λοιπόν κοβουμε μαρουλάκι,ντοματουλα σε μικρα κυβακια,μαιντανό,κρεμμυδακι χλωρό και πληγούρι....σερβιρουμε με λαδάκι!!!!!

πεντανοστιμη και πολύ θρεπτική!!

Πλιγούρι, πουργκούρι, μπλουγούρι, χόντρος ή πιο απλά αλεσμένο σιτάρι. Mπορεί η ονομασία να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που βρισκόμαστε, όμως η διατροφική του αξία μένει ίδια - και είναι υψηλή. Tο περίεργο ωστόσο είναι ότι, αν και μας παρέχει πληθώρα θρεπτικών συστατικών, το χρησιμοποιούμε όλο και πιο σπάνια στην κουζίνα μας. Tα επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως το ψωμί, τα διάφορα αρτοσκευάσματα, το ρύζι και τα μακαρόνια, έχουν πάρει τις τελευταίες δεκαετίες τη θέση τους στο τραπέζι μας. Έτσι, μπορεί παλιότερα να το χρησιμοποιούσαν για να φτιάξουν πιλάφι και ντολμάδες, σήμερα όμως μόνο μερικές παραδοσιακές συνταγές μάς θυμίζουν ότι υπάρχει.

Επεξεργάστηκαν by evangelia

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ βλέπω Λαζόπουλο ταιζω τον νπεμπη μπαίνω κ στο Ίντερνετ από το κινητό ταυτόχρονα πσυζυγος είναι στον υπολογιστή.τώρα θα πιει κ η Μαρία το γάλα κ θα κάτσω ελπίζω να χαλάρωσω έκανα κ ένα γενικό ρεκτιφιε σε πρωσοπω κ σώμα κ είμαι έτοιμη για ··πρωταθλήματα··

:-D

Να ΄μαι κ εγώ! Αλλά πάλι δεν πρόλαβα καμία... :-(:sad::-(

Σήμερα ήθελα να κάνω γενική, αλλά με την επιθυμία έμεινα... Ελπίζω αύριο, αν έχει πάλι καλό καιρό!

Το απόγευμα το έπαιξα μαγείρισσα... Ο άντρας μου πρόσεχε τη Ραφαέλλα κ εγώ έφτιαξα κέικ, τσουρεκάκια, τυρόπιττα (με έτοιμο φύλλο) κ ψωμάκι, το οποίο μόλις βγήκε από το φούρνο! Κορίτσια, κερνάω!!!

Πάω να σας διαβάσω κ επανέρχομαι με σχόλια! :wink:

Νικόλ, πολύ στεναχωριέμαι για το Μαράκι που έχει πυρετό... Παιδεύται το κακομοιρούλι... Κάνε λίγο υπομονή! Μάλλον είναι η ίδια ίωση που είχε κ η Ραφαέλλα... Από αύριο πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερα η μικρούλα... Εμάς εκεί που κάθε τρίωρο ανέβαζε σχεδόν 39, ξαφνικά της έπεσε τελείως κ δεν ξανανέβηκε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...