Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

επ εδω ειμαι και εγω!!!

μακαρι κοριστακια μου να ναι κοριτσακι!θα με βολεψει πολυ!!

σας βαζω και μερικες φωτο απο εχθες!!!να αναπολησετε τα παλια!!!

εδω ειναι 4D και μας χαιρεταει!!!

DSC02526.jpg

εδω κανονικη ολοκληρη

DSC02528.jpg

και εδω το κεφαλακι

DSC02529.jpg

αυτο θα ναι το νεο μου ζουζουνι!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

είναι σίγουρα κορίτσι

το είδα

φαίνεται

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχ

πωπωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι θαύμα παναγία μου

μπράβο νένα, προσοχή στον νέο μας άν8ρωπο

Διαφημίσεις

geia sas emeis synexizoyme na eimaste empuretoi !!!

oyffff

ελπίζω να κοιμηθούμε ήρεμα

το απόγευμα φτάσαμε το 38,7

μίλησα με το γιατρό και μου είπε οτι παίζει να είναι ίωση

ο γιατρός μας παραδέχεται οτι τα εμβόλια φέρνουν αντίδραση μέσα σε 3 μέρες απο την μέρα που το κάνεις

τι να πώ?

ουφ

Νικόλ μου, η μικρή μας έκανε το Priorix Tetra (για Ιλαρά, Παρωτίτιδα, Ερυθρά και Ανεμοβλογιά). Η παιδίατρος μας είπε ότι το πολύ να κάνει μέχρι 38,3 περίπου στη βδομάδα, το οποίο κ έγινε! Το ίδιο κ η μικρή της κολλητής μου που έκανε το ίδιο εμβόλιο...

Απλά εμάς συνέπεσε κ ίωση που ¨ξεκίνησε¨ κανα - δυο μέρες αργότερα... Είχε πολύ ερεθισμένο λαιμό κ χτύπησε κόκκινο το θερμόμετρο! Έφτανε μέχρι 39,9 στο τρίωρο... Αυτό κράτησε από Παρασκευή ξημερώματα μέχρι Κυριακή ξημερώματα...

Διαφημίσεις

Θερμόμετρο χρησιμοποιούμε με υδράργυρο του λεπτού, αλλά το αφήνουμε 3λεπτό (νομίζω μας είχε πει ότι έτσι είναι πιο ακριβές το αποτέλεσμα...). Για να βάλουμε θερμόμετρο πρέπει οπωσδήποτε να βλέπουμε Mazoo ή ζουζούνια... Της βάζω το θερμόμετρο, κρατάω το χεράκι στη θέση του κ αν δω τα σκούρα την παίρνω αγκαλιά κ κόβουμε βόλτες μέσα στο σπίτι...

Κ επανέρχομαι στο μικρό μπεμπέ! Νένα, πολύ γλυκό το μωράκι σου! Συγχαρητήρια, κοριτσάκι μου! Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα είναι καλά!

Καλά σκέφτεσαι να τα κάνεις κ τα δύο κοντά! Πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο η διαφορά τους να είναι στα δύο χρόνια, κ για τους γονείς κ για τα ίδια τα παιδιά!

ευχαριστω κοριτσια παρα πολυ!!!

ναι νατασσα ετσι σκεφτηκα και εγω για την διαφορα.Να ξεμπερδευω κιολας.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι και για τριτο αλλα μετα απο 6-7 χρονια.Να το πεθυμησω αρκετα.χαχαχα

κοριτσακια καλο ξημερωμα και ησυχο..φιλιακια

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

χαχαχα! Εσύ πήρες πολλή φόρα!

Σε πειράζω... Εγώ πάλι ήθελα τρία με δύο χρόνια διαφοράς το ένα με το άλλο... Αλλά μετά από αυτά που πέρασα... ούτε με είκοσι δύο χρόνια διαφοράς δεν το κόβω... Κρίμα... Δεν κάνει να μείνει μόνη της η Ραφαέλλα...

ναι αυτο ειναι το παν ,το κοριτσακι σου να εχει αδερφακι.για το παιδι θα το κανεις οσες δυσκολιες κ αν περνας.βεβαια οι δυσκολιες οταν ειναι παρουσες δεν σε αφηνουν να ανασανεις.ευχομαι ολα να σας πηγαινουν καλα.παντως εγω με τον μικρο μου αδερφο εχω 18 χρονια διαφορα!Οποτε μη το αποκλειεις και τοτε.χαχχααχα

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...