Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημέρα φαφελίτσα,καλημέρα βουλίτσα!!

έυτυχως ο θοδωρακης ειναι καλυτερα!!πάει και αυτό!!

φαφελίτσα εγω πλεον δεν ασχολουμαι με την πεθερά..την εχω βάλει στον αυτόματο..

μου κραταει το παιδί αλλα μεχρι εκει..

εγω τις τα ετοιμαζω ολα,δεν την αφηνω να κανει τίποτα,για να μην εχει να λέει..

ουστ,ουτσ,βαρεθηκα πια..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Βρε, Ευαγγελία, στεναχωριέμαι.... Βλέπω τη μαμά μου που σχολάει στις 3 από τη δουλειά της κ μετά μας προσέχει τη Ραφαέλλα μέχρι το βράδυ που σχολάμε από τα ιδιαίτερα... Την έχουμε κάνει κουρέλι κ δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο... Κ σπάνια παραπονιέται...

Ενώ η πεθερά, η οποία δεν εργάζεται... Μια φορά ζητήσαμε τη βοήθειά της κ εκείνη τπτ... Λες κ έχει πολλά εγγόνια... Για μια βδομάδα δεν αξίζει καν να κάνει το ταξίδι...

Γεια σας κοριτσακια μου πως ειστε???

Εμεις δοξα το θεο καλα

Νενα το δεματακι αυριο, χθες ειχαν απεργια.....Περιμενουμε νεα απο την Αυχενικη κοριτσακι!!

Κοριτσια οποια θελει την πεθερα για σιδερο να της την στειλω:lol::lol::lol:

Ενταξει μωρε καλη ειναι απλα το κακο ειναι οτι ειναι του στιλ των μαμαδων που σε απολαω και κανε οτι θελεις.....Εχεις πολυ διαφορετικη γνωμη γα το πως μεγαλωνουν τα παιδια γιαυτο δεν θελω να ειναι πολυ μες στο σπιτι μου γιατι μου τον κακομαθαινει πολυ.....ερχεται οσο χρειαζεται:D:D

Μπραβο Βρε Βουλα Μπραβο Στο παλικαρι μας που ειναι καλυτερα:D

Εμεις σημερα εχουμε παιδιατρο ,θα κανουμε το εμβολιο της Ανεμοβλογιας αχ αντε παλι κλαμματα.....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου καλα!!

πριν καμια ωρα γυρισα σπιτι!!!Δυο ωρες βλεπαμε το πιθηκακι μας,δηλ εγω το εβλεπα και ο γιατρος!ο αντρας μου πηγαινε την μικρη στο χωριο!Ολα πηγαν τελεια,δοξα τον θεο.εμεινα και πολυ ευχαριστημενη απο τον γιατρο.Δυστηχως δεν καταφεραμε να δουμε κατι με βεβαιοτητα,ελπιζω σε 2 εβδομαδες που θα παω στον γιατρο να εχει μεγαλωσει το νινακι μου και να φαινεται ξεκαθαρα.παντως ηταν πολυ ησυχο στην κοιλια,μας χαιρετουσε κιολας,ανοιγε το στομα του!!χαχαχ πολυ φαση.Πηραμε και dvd,το ειδαμε και 4D.ιδιο η μαμα του!!χαχα!

αυτα τα δικα μου,σαν να ειπα πολλα!!!

οσο αφορα τους παιδοτοπους εχω παει πολλες φορες με την χριστιαννα και παντα ειμαι μεσα που παιζει και αυτη,δεν πηγαινω εκει για να πιω καφε αλλα για να παιξει η χριστιαννα.και εγω αλλιως το φανταζομουν αλλα αν δε προσεξουμε εμεις τα παιδια μας,δε θα μας τα προσεξει κανεις.και ναι υπαρχουν πολλα παιδακια κακομαθημενα,αλλα ο καθενας ειναι υπευθυνος για το δικο του,ετσι πιστευω εγω κοριτσια.Βεβαια και εγω σε αναλογη περιπτωση θα φωναζα.Εδω σε σπιτι πηγαμε να παιξουν και το αλλο κοριτσακι τραβουσε τα μαλλια της χριστιαννας,την πηρα και γιναμε αφαντοι που λενε.ειχα υψωσει και την φωνη μου αλλα θεωρω τοσο μικρα που ειναι δεν καταλαβαινουν και πολλα,οσο και να το μαλωνεις.

χαιρετω και τις υπολοιπες τσουπρες!!!!φιλακια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

χαιρετω τις κουτσομπολιτσες,ποσα γραψατε παλι βρε??κοριτσια χτες δεν αντεξα και ξαπλωσα νωρις με ετριψε και ο συζυγος και ηρθα στα ισα μου γιατι με το που εσκυβα εμενα και εκει απο τον πονο..σημερα ειμαι καλυτερα παντως..λεω να πεσω να κοιμηθω γιατι χτες ο μπεμπης ειχε γκρινια απο τις 12,30μεχρι της2,30..

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου καλα!!

πριν καμια ωρα γυρισα σπιτι!!!Δυο ωρες βλεπαμε το πιθηκακι μας,δηλ εγω το εβλεπα και ο γιατρος!ο αντρας μου πηγαινε την μικρη στο χωριο!Ολα πηγαν τελεια,δοξα τον θεο.εμεινα και πολυ ευχαριστημενη απο τον γιατρο.Δυστηχως δεν καταφεραμε να δουμε κατι με βεβαιοτητα,ελπιζω σε 2 εβδομαδες που θα παω στον γιατρο να εχει μεγαλωσει το νινακι μου και να φαινεται ξεκαθαρα.παντως ηταν πολυ ησυχο στην κοιλια,μας χαιρετουσε κιολας,ανοιγε το στομα του!!χαχαχ πολυ φαση.Πηραμε και dvd,το ειδαμε και 4D.ιδιο η μαμα του!!χαχα!

αυτα τα δικα μου,σαν να ειπα πολλα!!!

οσο αφορα τους παιδοτοπους εχω παει πολλες φορες με την χριστιαννα και παντα ειμαι μεσα που παιζει και αυτη,δεν πηγαινω εκει για να πιω καφε αλλα για να παιξει η χριστιαννα.και εγω αλλιως το φανταζομουν αλλα αν δε προσεξουμε εμεις τα παιδια μας,δε θα μας τα προσεξει κανεις.και ναι υπαρχουν πολλα παιδακια κακομαθημενα,αλλα ο καθενας ειναι υπευθυνος για το δικο του,ετσι πιστευω εγω κοριτσια.Βεβαια και εγω σε αναλογη περιπτωση θα φωναζα.Εδω σε σπιτι πηγαμε να παιξουν και το αλλο κοριτσακι τραβουσε τα μαλλια της χριστιαννας,την πηρα και γιναμε αφαντοι που λενε.ειχα υψωσει και την φωνη μου αλλα θεωρω τοσο μικρα που ειναι δεν καταλαβαινουν και πολλα,οσο και να το μαλωνεις.

Μπραβο Νενα μου που το σπορακι σου ειναι μια χαρα:D:D

Κοιλιτσα φανηκε καθολου η ακομα???

Μπραβο βρε Νενα που το κανεις Τοσο Γρηγορα εγω δεν νομιζω οτι μπορω...:cool::rolleyes:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

κοριτσια ευχαριστω!

ελενη ειπα να τα κανω κοντα κοντα για να μην ξεμαθω και μετα ζητα που καηκαμε,πιστευω θα μου φαινονταν πιο δυσκολα.θα δειξει βεβαια στην πραξη!Η κοιλιτσα ελαφρως φαινεται (δηλ εγω την βλεπω).αχ αντε ποτε θα φουσκωσω να με βλεπουν κ στο δρομο!να μου δινουν προτεραιοτητα!αλλα μεγαλεια και αυτα!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Κ συνεχίζω κακίες με πεθερά... Της ζητήσαμε να έρθει να προσέχει για λίγο τη Ραφαέλλα γτ δεν μπορούμε να βρούμε γυναίκα... Απάντησε ότι θα έρθει πολύ ευχαρίστως, αλλά δεν μπορεί να μείνει πάνω από βδομάδα... Δεν μπορεί να μην κοιμάται στο κρεβάτι της... Τι να πω;;; Μεγάλη βοήθεια... Πριν γεννηθεί η μικρή, άλλα έλεγε...

λύση

μήπως να μεταφέρετε και το κρεβάτι ως μόνιμη κατοικία, για να τησ αρέσει κιόλας?

αχχαχααχχαχαχα

ωραίες οι πεθερές που είναι καλές στα λόγια μόνο!!!!! έχω κι εγώ μία:lol:

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου τι κάνετε;

Εμείς είμαστε απύρετοι από χθες:D:D:D:D:DΟ βήχας υπάρχει θα φύγει και αυτός σιγά σιγά.

ουφ

έχουμε εμείς πυρετό, ναι

μπορείται να μου πείτε μάρκα απο θερμόμετρο που έχετε?

είχα πάρει απο την αρχή απο λητώ το οποίο είναι κινέζικο(πρόσφατα το ανακάλυψα)

πήραμε έχει και κανένα μήνα απο φαρμακείο το microlife

αυτό απο τα λητώ λέει 38,3

το microlife δείχνει 37,5

ποιο να πιστέψω????????????

μαι χαρά το μπέμπακι σου

άντε αγωνιούμε να μάθουμε το φύλλο

όσο για τους παιδότοπουσ ,δεν ξέρω εσάς εκεί πως το έχουν αλλά εδώ δεν αφήνουν να μπαίνουν γονείς στον χώρο που είναι τα παιδιά:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...