Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σου ολινα,να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!!

εμενα ο προβληματισμος μου δεν ειναι στα παιδια αλλα στους γονείς,που δεν ενδιαφερονται αν το παιδακι τους χτυπαει τα αλλα!!

Δύστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι γονεις το ξέρω. Θα σου πω ένα περιστατικό με την μεγάλη μου κόρη όταν ήταν 3,5. Ημασταν σε έναν παιδότοπο και έπαιζε η μικρή μου ποτέ δεν σήκωνε χέρι όμως...... εκείνη την ημέρα ένα πιτσιρίκι 18 μηνών την είχε βάλει κάτω και την δάγκωνε δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ήταν μέσα στην κατασκευή του παι΄δότοπου. Αλλά μόλις βγήκε και πήγαμε σπίτι της είπα: πως εάν σε ξαναδώ να σε βάζει παιδάκι κάτω ή να σου κάνει ότιδήποτε και δέν αντιδρας θατις φάς και απο μένα, αλλά μήν σε δώ ποτέ κακομοίρα να χτυπάς παιδάκι πρώτη. Απο τότε η μεγάλη μου 5,5 τώρα έχει μάθει να αμύνεται και να παίρνει θέση σε κάποια πράγματα για τον εαυτό της. Δεν είναι κακό να μάθει να αμύνεται και να μην τις τρώει τώρα βέβαια ο δικός σου δεν καταλαβαίνει ακομη ειναι μικρουλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα είδα ξενύχτι! Κρίμα που δε σας πρόλαβα...

Είχα πολύ γεμάτη μέρα σήμερα, καλύτερα να πηγαίνω στη δουλειά! Όσο για σιδέρωμα, δεν το συζητάω... Αφήστε που δε μου αρέσει κ καθόλου! Το μισώ! Ποιος θα εφεύρει μια συσκευή, όπως το πλυντήριο, όπου θα βάζεις τα ασιδέρωτα ρούχα κ θα τα βγάζει σιδερωμένα;;; Πληρώνω όσο - όσο! Πρέπει να σιδέρωσα σήμερα πάνω από 8 πλυντήρια...

Εμείς έχουμε πάει δύο φορές σε παιδότοπο, σε γενέθλια συγκεκριμένα! Η μικρή ξετρελάθηκε, ίσως επειδή είχε κ πάρα πολλά παιδάκια που την έπαιζαν, της τραγουδούσαν κτλ. Είχε κ κάποια γυναίκα μέσα που κ καλά τα πρόσεχε... Εννοείται όμως ότι μπήκα κ εγώ μέσα κ ας τολμούσαν να πουν το παραμικρό!

Νικόλ, η γυναίκα που συνήθως υπάρχει στους παιδότοπους δεν έχει κάποια σχετική εκπαίδευση κ δε βγάζεις τπτ να στραφείς εναντίον της, νομικά τουλάχιστον! Αν θέλεις να ¨προχωρήσεις¨ το θέμα, μόνο με καταγγελία στη διεύθυνση υγείας θα βγάλεις άκρη... Όλο κ κάποια παράβαση θα υπάρχει! :wink:

Να βάλεις λίγο μπεντατίν στην πλατούλα της Μαρίας, για να κλείσει γρήγορα η πληγή!

Κ κάτι άλλο... Το Μαράκι είναι πολύ μικρούλι ακόμα για να μάθει τη διαφορά άμυνας κ επίθεσης! Μην δηλητηριάσεις από τώρα την ψυχούλα του! (Ταπεινή μου γνώμη...)

γεια σου ολινα,να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!!

εμενα ο προβληματισμος μου δεν ειναι στα παιδια αλλα στους γονείς,που δεν ενδιαφερονται αν το παιδακι τους χτυπαει τα αλλα!!

αχ, οι γονείς η ανατροφή που τα δίνουν.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Δύστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι γονεις το ξέρω. Θα σου πω ένα περιστατικό με την μεγάλη μου κόρη όταν ήταν 3,5. Ημασταν σε έναν παιδότοπο και έπαιζε η μικρή μου ποτέ δεν σήκωνε χέρι όμως...... εκείνη την ημέρα ένα πιτσιρίκι 18 μηνών την είχε βάλει κάτω και την δάγκωνε δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ήταν μέσα στην κατασκευή του παι΄δότοπου. Αλλά μόλις βγήκε και πήγαμε σπίτι της είπα: πως εάν σε ξαναδώ να σε βάζει παιδάκι κάτω ή να σου κάνει ότιδήποτε και δέν αντιδρας θατις φάς και απο μένα, αλλά μήν σε δώ ποτέ κακομοίρα να χτυπάς παιδάκι πρώτη. Απο τότε η μεγάλη μου 5,5 τώρα έχει μάθει να αμύνεται και να παίρνει θέση σε κάποια πράγματα για τον εαυτό της. Δεν είναι κακό να μάθει να αμύνεται και να μην τις τρώει τώρα βέβαια ο δικός σου δεν καταλαβαίνει ακομη ειναι μικρουλα.

ΑΧ δε το πιστεύω ακριβώς το ίδιο !!!!!

και αυτό έχω ως σκοπό να κάνω με τη μικρή μου

θα τησ βάλω μυαλό,ΆΜΥΝΑ

Νικόλ, η γυναίκα που συνήθως υπάρχει στους παιδότοπους δεν έχει κάποια σχετική εκπαίδευση κ δε βγάζεις τπτ να στραφείς εναντίον της, νομικά τουλάχιστον! Αν θέλεις να ¨προχωρήσεις¨ το θέμα, μόνο με καταγγελία στη διεύθυνση υγείας θα βγάλεις άκρη... Όλο κ κάποια παράβαση θα υπάρχει! :wink:

Να βάλεις λίγο μπεντατίν στην πλατούλα της Μαρίας, για να κλείσει γρήγορα η πληγή!

Κ κάτι άλλο... Το Μαράκι είναι πολύ μικρούλι ακόμα για να μάθει τη διαφορά άμυνας κ επίθεσης! Μην δηλητηριάσεις από τώρα την ψυχούλα του! (Ταπεινή μου γνώμη...)

Προς το παρόν δεν θα κάνω κάτι, αλλά τν επόμενη φορά θέλω να είμαι ενημερωμένη και δεν θα μείνω με το στόμα κλειστό!!!!!

όσο για το μαράκι μου, το σκέφτομαι κι εγώ αυτό που λές, πολύ, είνια μικρούλα για να πονηρεύει και να έχει κακιούλες αλλά οι καιρόί είναι δύσκολοι όταν υπάρχουν γονείς ανεύθυνοι και ατάλαντοι για να είναι γονείς

το κοριτσάκι μου είναι ΖΩΗΡΟ αλλά όχι κακό

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

είναι καλύτερα το σημαδάκι μας, βέβαια όταν θυμάται πιάνει την πλατούλα και λέει γκανκ(ότι την δάγκωσαν)τεσπά

θα το προσπεράσω να ξεχαστεί

σήμερα λέω να φύγω στη μαμα μου

δουλίτσες τις έκανα οπότε ας λείψουμε μιαμέρα απο το σπιτι;):D

βούλα πως είστε σημερα, ελπίζω καλύτερα και εσύ και ο θοδωρής;)

ελένη τη νοικιάζεις την πε8ερά ????

μια χαρά ,μη μιλάς αφού γλιτώνεις σίδερο

η δικιά μου έχει να έρθει στο σπίτι μας απο την πρςτοχρονιά νομίζω

θέλει μόνο να πηγαίνουμε εμείς

λες και είναι μακρυά :rolleyes:τεσπα;)

ευαγγελία η φένια τι κάνει που ήταν ανήσυχη προχθές στον ύπνο?

νένα που είσαι ? παραπονιάρα

καλημέρα φαφέλα , ειρήνη ,αννια ,ολίνα καλως ήρθες

ξ'έχασα καμμία ?:P

Διαφημίσεις

καλημέρα, καλημέρα!!!!!

τί κάνετε κοριτσάκια μου???

ελπίζω όοοοοολες καλα΄!!!!

πω,πω κοιμηθηκα πολύ βαριά απόψε!!!'ημουν πτώμα!!

και χτες κοιμηθηκα ενα 2ωρο το μεσημερι,μια χαρά!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

φαφελίτσα όντως δεν μας προλαβες!!!!

είσαι μεταμεσονύχτια, τί να κάνουμε??!!!!!!!!!

εγω χτες 5 σιδερωσα και τα επαιξα,,καιε χω αλλα 3 σημαρα και σεντόνια!!

αλλά όταν γυρίσω!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Αχ, δεν μπορώ να ακούω άλλο για σίδερο... Τρελαίνομαι...

Χαχα... Η δική μου πεθερά είναι φρικτή στο σίδερο! Καλύτερα βγαίνουν τα ρπύχα απευθείας από το πλυντήριο! χαχα! Το ωραίο είναι πως νομίζει ότι σιδερώνει τέλεια! Κούνια που την κούναγε...

Αχ το Μαράκι μας πονάει... Υπομονή, θα περάσει σε μερικές μερούλες...

Κ συνεχίζω κακίες με πεθερά... Της ζητήσαμε να έρθει να προσέχει για λίγο τη Ραφαέλλα γτ δεν μπορούμε να βρούμε γυναίκα... Απάντησε ότι θα έρθει πολύ ευχαρίστως, αλλά δεν μπορεί να μείνει πάνω από βδομάδα... Δεν μπορεί να μην κοιμάται στο κρεβάτι της... Τι να πω;;; Μεγάλη βοήθεια... Πριν γεννηθεί η μικρή, άλλα έλεγε...

Αχ,κορίτσια μην μιλάτε για σίδερο.Εχω ένα βουνό για σιδέρωμα Ετσι πώς ήμουνα χθες δεν έκανα τίποτα.Σήμερα όμως πρέπει ν'αρχίσω για να τελειώνουν σιγά σιγά.

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...