Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλές μου όλα τα παιδακια μας περνάνε φάσεις. Εγώ έχω 3 ζουζουνάκια 5,5ετών 4 ετών και 2,5 ετών καταλαβαίνεται τι γίνεται!!!!!!!!!! Βέβαια έχω κάποιες επισημάνσεις να κάνω απο την εμπειρία μου: όταν πάνε παιδικό αλλάζουν κατα πολύ, βέβαια εσένα είναι μικρουλι ακομα. Μετά τα 3,5- 4 αρχίζουν να καλυτερεύουν τα πράγματα απο συνεννόηση και βέβαια ένα αδερφάκι παίζει ρόλο πολύ και στο παιδί αλλά και σε μας. Εκεί βέβαια ερχετε και η ζήλια που είναι ένα μεγάλο Θέμα. Πάντος κουράγιο θα στρώσουν τα πράγματα θέλει γερά νεύρα και υπομονή. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο που είναι αγοράκι γιατί πολλές φίλες μου μεαγοράκια μου το λένε. Και εγώ έχω αγοράκι αλλά είναι ο μικρούλης τα πρώτα είναι κορίτσια.

Καλές μου όλα τα παιδακια μας περνάνε φάσεις. Εγώ έχω 3 ζουζουνάκια 5,5ετών 4 ετών και 2,5 ετών καταλαβαίνεται τι γίνεται!!!!!!!!!! Βέβαια έχω κάποιες επισημάνσεις να κάνω απο την εμπειρία μου: όταν πάνε παιδικό αλλάζουν κατα πολύ, βέβαια εσένα είναι μικρουλι ακομα. Μετά τα 3,5- 4 αρχίζουν να καλυτερεύουν τα πράγματα απο συνεννόηση και βέβαια ένα αδερφάκι παίζει ρόλο πολύ και στο παιδί αλλά και σε μας. Εκεί βέβαια ερχετε και η ζήλια που είναι ένα μεγάλο Θέμα. Πάντος κουράγιο θα στρώσουν τα πράγματα θέλει γερά νεύρα και υπομονή. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο που είναι αγοράκι γιατί πολλές φίλες μου μεαγοράκια μου το λένε. Και εγώ έχω αγοράκι αλλά είναι ο μικρούλης τα πρώτα είναι κορίτσια.

γεια σου ολινα,να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!!

εμενα ο προβληματισμος μου δεν ειναι στα παιδια αλλα στους γονείς,που δεν ενδιαφερονται αν το παιδακι τους χτυπαει τα αλλα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Ξεκούραση και φυσιοθεραπεία θέλει αλλά πότε να πάω;

Να βρεις χρόνο και να πας. Έχεις φυσιοθεραπευτή εγώ πήγαινα σε εναν πολύ καλό για άλλο πρόβλημα βέβαια αλλά έχω ακούσει καλά λόγια εάν θέλεις στοιχεία πές μου.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...