Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά είναι να σε θέλει και η τύχη για να πάνε όλα καλά …τουλάχιστον η τέταρτη ήταν η τυχερή σου αυτό έχει σημασία !!! 

εγω το εχω πει πολλες φορες . δυο πραγματα θελει η εξωσωματικη . ενα γερο εμβρυο και ποοολλη τυχη! μη σου πω 40-60% τους δινω αντιστοιχα! αλλα αν εχεις αυτα τα δυο ακομα κι αρυθμιστα να ειναι καποια αλλα δευτερευοντα, θα σου κατσει. ενω αν δεν εχεις ενα εκ των δυο, δεν πα να χεις ψαξει τα παντα ολα και να παιρνεις οτι φαρμακο υπαρχει, δεεεν… γι αυτο για καποιες απο μας θελει πολλη υπομονη κι επιμονη. και για το πρωτο παιδι και τωρα, εγω αυτο βιωνω.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σώπα καλέ, γιατί να νιώθεις τύψεις; Για ένα έργο κινουμένων σχεδίων; Σιγά μη σκάσουμε επειδή το κογιότ έφαγε το μπιπ μπιπ.

Αυτή η ριμάδα η όρεξη και κυρίως η λαιμαργία (για μένα μιλάω).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Κορίτσια πάω να βάλω πάλι θερμόμετρο στη μικρή και θα την πέσω δίπλα της, να την παρακολουθώ τη νύχτα.

Καλή σας νύχτα.

Kαληνυχτα Εβιρι, περαστικα στη μικρη..Καλο Σαββατοκυριακο να χουμε!

Eleni

bd5c7983f7.png

καλημερουδιαααααααα!!!σημερα τρωμε ψαρακιααααααααααα!!!Εβιρι περασρικα στην μικρη σου,αμαν με τις ιωσεις,να φυγουν δεν θελουμε αλλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα ομορφες κ να εχετε ενα υπεροχο 3μερο!

σημερα γιναμε μπανανα

tt11a5f9.aspx

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημεριζω ολη την παρεα και ιδιαιτερως την γλυκια μπανανιτσα μας!!!!

για σημερα το μενου εχει βολτα με την πασχαλιτσα μου και για γαι δεν ξερω ακομα...

Τωρα θα παμε να παρουμε κατσικακι να δοκιμασουμε πρωτη φορα και μετα βλεπουμε..

Ο μπαμπας μας δυστηχως δουλευει..

Φιλια παμε να ετοιμαστουμε!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πάλι ιώσεις στα πιτσιρίκια?Αμάν!!!Περαστικά!

Σήμερα η μέρα είναι για βόλτες έτσι έβαλα μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες να ψήνονται και αργότερα θα βγούμε έξω να μαζέψουμε λίγο ήλιο.Φιλιά και καλές βόλτες...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δεν έχεις παρά να το πιστέψεις και τότε όλο το σύμπαν θα συνομωτήσει για να γίνει πραγματικότητα.;)Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματά σου μας συγκίνησαν. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι και θα το έκανα. Το μόνο που μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα σε σένα και στη Χρυσοβαλάντω είναι να τάξετε κάτι στον αγαπημένο σας άγιο -α. Ίσως έτσι βοηθηθείτε πιο γρήγορα. Να κάνω και μια μεγάλη ευχή να αποκτήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται μωράκια και να μεγαλώσει η οικογένειά σας.

Καταρχήν, τα κορίτσια πρότειναν ωραίες ιδέες.

Εγώ έχω να σου προτείνω την κατάψυξη, η οποία θα σε σώσει πολλές φορές τις ώρες που θα θες κάτι γρήγορο. Αν κάτσεις ένα Σαββατοκύριακο ή κάποιο απόγευμα που θα έχεις ελεύθερο χρόνο, φτιάξε κάποια πράγματα και βάλτα στην κατάψυξη. Έτσι θα σωθείς.

Συγκεκριμένα, φτιάξε μια μέρα κρέπες αρκετές, θα τις αποθηκεύσεις σε μεμβράνες- ένα κομμάτι ανάμεσα σε κάθε κρέπα -και μέσα σε ένα πλαστικό στην κατάψυξη. Θα κατεβάσεις όσες θες εσύ κάθε φορά και θα τις γεμίζεις με κάτι διαφορετικό. Δηλαδή, κιμά για να κάνεις κανελόνια, κοτόπουλο βρασμένο με μπεσαμέλ, με τυριά και ζαμπόν, με σπανάκι και κρέμα γάλακτος κλπ.

Άλλο που μπορείς να φτιάξεις είναι πουρές, ακόμη και σκέτος με ένα αυγό τηγανητό και σαλάτα. Οι πατάτες στη δυνατή φωτιά, αν τις κόψεις σε πολύ μικρά κομματάκια, βράζουν γρήγορα ακόμη και 20' -30'. Έτσι έχεις γρήγορο φαγητό που δεν είναι πάντα ίδιο.

Αν δεν έχεις πίεση χρόνου, τις πατάτες αντί για τηγανητές και πρόχειρες μπορείς να τις κάνεις στο φούρνο ροδέλες με ροδέλες καρότου, μανιταριών, κρεμμυδιού, αν θες και κάποιου αλλαντικού ή σκέτες με κανένα από τα παραπάνω υλικά.

Μια στραπατσάδα με ντομάτα και αυγά στο τηγάνι. Τηγανίζεις και ένα κολοκυθάκι ή μια μελιτζάνα και είστε πλήρεις. Φώναξε κι εμένα να βουτάω το ψωμάκι.

Εσύ που δεν έχεις πολύ χρόνο για το σπίτι, να παραγγείλεις μια μέρα στο φούρνο της γειτονιάς σου ζυμάρι 1κ. και να το βάλεις στο ψυγείο. Έτσι θα έχεις αρκετό για πολλές χρήσεις. Ρώτα πόσες μέρες διατηρείται για να ξέρεις πότε θα το χρησιμοποιήσεις. Τη μέρα που θα το χρειαστείς άπλωσέ το (όχι όλο) στο λαδωμένο ταψί, ανακάτεψε σε ένα μπολάκι λίγο πουμαρό ή πελτέ με λίγη ζάχαρη, ελάχιστο λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγες τηγανητές πατάτες σε ροδέλες και αν το ψυγείο έχει και κάτι ακόμη όπως τυριά και αλλαντικά βάλε. Αν τυχαίνει να μην έχεις, εγώ έτσι σκέτη την έχω φτιάξει και μας έχει αρέσει και μάλιστα την έκανα ως νηστίσιμη.

Άλλη φορά με το ζυμάρι θα κάνεις λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια (αλλά αυτά απαιτούν χρόνο για το πλάσιμο και το τηγάνισμα). Φυσικά, ό,τι άλλο έρθει στη φαντασία σου.

Μια πολυσαλάτα γίνεται και τέλειο γεύμα. Σε κατσαρόλα θα βράσεις μια χούφτα αρακά, μια πατάτα, ένα καρότο, (και τα δύο αρκετά ψιλοκομμένα) προς το τέλος θα ρίξεις χωρίς να τα βγάλεις μια χούφτα μακαρόνια μικρού μεγέθους. Βράσε χωριστά και 1 αυγό. Σε σαλατιέρα θα ρίξεις σουρωμένα τα βρασμένα υλκά, θα προσθέσεις ψιλοκομμένα κομματάκια κίτρινου τυριού της αρεσκείας σου, κρεμμύδι ξερό όσο θες, μαϊντανό ψιλοκομμένο, και μία μεγάλη κονσέρβα τόνο. Ανακατεύεις, προσθέτεις λάδι, αλάτι, πιπέρι, ξίδι ή λεμόνι και αν θες μαγιονέζα ανακατεμένη με λίγη μουστάρδα και κέτσαπ ή μόνο το ένα από τα δύο τελευταία. Σαλάτα τέλειο γεύμα. Σ' αυτή κάνεις δεκάδες παραλλαγές προσθέτοντας ή αφαιρώντας κάθε φορά άλλα υλικά.

Εγώ για τη μικρή μου κάνω αρκετά συχνά ρύζι βρασμένο σε γάλα. Δηλαδή, βάζω κανονικά ρύζι γλασέ να βράσει με νερό και όταν κοντεύει να γίνει και το νερό κοντεύει να το πιει, τότε ρίχνω γάλα με το μάτι (τόσο όσο να σκεπαστεί το ρύζι και μέχρι να το ξαναπιεί) και ένα κύβο κότας μέσα. Κάποτε έριχνα και ζωικό βούτυρο και κάναμε δέκα στόματα όταν το τρώγαμε, αλλά επειδή παρουσίασε χοληστερίνη το κόψαμε και τώρα δε βάζω τίποτα άλλο μέσα. Εσύ μπορείς να βάλεις ή λίγο βούτυρο ή τίποτα. Το έχω δοκιμάσει με ελαιόλαδο αλλά δεν είναι ωραίο.

Επίσης όταν έχεις στην κατάψυξη στήθος κοτόπουλου, ή φιλέτα ψαριού τα κάνεις τηγανητά πανέ, μόλις ξεπαγώσουν κι έχεις μαζί με σαλάτα ή πουρέ, ή ρύζι, ή πατάτες ένα γρήγορο και πλήρες φαγητό.

Όταν θα φτιάξεις ξανά μπιφτέκια κάνε τις διπλάσιες μερίδες βάλε το περίσσιο στην κατάψυξη και θα έχεις μια ξεκούραστη μέρα όταν τα χρειαστείς. Το ίδιο και με άλλα φαγητά. Ειδικά αν συνδυάσεις τα μπιφτεκάκια τη δεύτερη φορά με πίτα για σουβλάκι, φέτες ντομάτας και κρεμμυδιού και τζατζίκι θα φάτε καλάαααααααα.

Βγάλ' τη και κρέμασέ τη, ξεκίνα από 'κει.

Eviri, καταρχήν περαστικά στην κορούλα σου! Ποσο χρονών είναι η μικρή σου; Καπου διάβασα ότι έχεις και μια μεγαλύτερη που σπουδάζει, σωστά;Πώς να σε ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ωραίες ιδέες που μου έδωσες; Τα έγραψα όλα και θα αρχίσω σιγά- σιγά να τα φτιάχνω. Το θέμα της κατάψυξης όντως με έχει σώσει τον τελευταίο καιρό. Ο,τι περισσεύει σε ταπεράκι και καθιερωνουμε μία μέρα ως μέρα "μαζεμάτων". Βγάζουμε από την κατάξυξη τα φαγητά, τα οποία είναι φρεσκότατα και πεντανόστιμα. Σκέφτομαι και ατομικά πιτσάκια να φτιάξω και να τα έχω στην κατάψυξη για ώρα ανάγκης. ΄

Σε ευχαριστώ επίσης και σένα αλλα και όλα τα κορίτσια για το κουράγιο που μου δίνετε. Χρειάζομαι συμπαράσταση, γιατί δεν έχω και με ποιον να το συζητήσω. Βλέπετε είπαμε με τον άντρα μου να μην το πούμε στους δικούς μας, για να μην αγχωνόμαστε παραπάνω με ερωτήσεις. Να τελειώσουμε την διαδικασία και μετά το λέμε. Ειδικά στην μαμά μου δεν θέλω να πω τίποτα γιατί σε περίπτωση αποτυχίας θα στενοχωρηθεί και αντί να με παρηγορήσει θα την παρηγορήσω εγώ!Δεν το έχει πολύ στα λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης. Η αδελφή μου περνάει και αυτή δύσκολες στιγμές γιατί παλινδρόμησε το μωρό της και είναι χάλια. Δεν θέλω λοιπόν να την φορτώνω με δικές μου ανησυχίες. Ο άντρας μου γενικώς δεν θέλει να το πολυσυζητάμε...οπότε...:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

σε οσα κοριτσακια ειναι στην φαση της προσπαθειας για εγκυμοσυνη θελω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου να ευχθω καλη επιτυχια!!!μην το βαζετε ποτε κατω,πιστεψτε το κ με την βοηθεια της Παναγιας μας ολα θα γινουν!

για μενα το δυσκολο δεν ηταν να μεινω αλλα το μετα,μιας κ ειχα μια ατυχη εγκυμοσυνη..ακομα κ οταν φοβαμαι μηπως κατι συμβει,η προσευχη κ η πιστη με βοηθουν ωστε να κερδιζω την καθε μερα,την καθε βδομαδα,κ σιγα σιγα το καθε 3μηνο!!!

ολα αυτα ειναι πραγματα που οσες εχουμε δυσκολευτει τα εχουμε περασει κ τα ξερουμε,οποτε να μας μιλατε κ να γραφετε εδω τους καημου σας...κ να ξερετε ο καημος,ο πονος κ η αγωνια οταν τα μοιραζομαστε γινονται ευκολοτερα....

ειμαι σιγουρη πως σε λιγο καιρο νεα σπορακια θα ειναι αναμεσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας γραφω την προσευχη που λεω παντα κ πραγματικα με εχει βοηθησει:

''Τὴν πᾶσαν ἐλπίδα μου εἰς σὲ ἀνατίθημι, Μήτηρ τοῦ Θεοῦ, φύλαξόν με ὑπὸ τὴν σκέπην σου.''

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσοπουλα...τι κανετε?με ενημερωσε το αντρακι μου για τα χθεσινα!συνηθως δεν μπαινω το βραδυ...εχουμε κανει διακανονισμο εγω τον εχω το πρωι και ο Σ το βραδυ!:lol:οταν με το καλο κανουμε το αμαξι λεμε να παρουμε ενα μικρουλι λαπτοπακι με δωσεισ.θα δουμε!σημερα εκανα μπιφτεκια με πατατεσ και σαλατα ντοματα!σημερα πηγα και πηρα βολβουσ απο λουλουδια και εβαλα στις γλαστρουλες μου!σας ζαλισα με τα παλιολουλουδα αλλα μαρεσουν πολυ!ελπιζω να περασετε ολεσ καλα με τισ οικογενειες σας το τριημερο....φιλακια σε ολες!!!!!!!!

Καλησπέρα κ απο εμάς σας γράφω απο το Κινητο καθόμαστε οικογενειακως στην βεράντα και λιαζομαστε,σήμερα τρώμε μπροζολες με πατατουλες

ρε αννια πως γραφεισ απο το κινητο?εγω μονο να διαβαζω μπορω .....εχεισ μηπως απο τα καινουρια κινητα?

Καλημέρα κοριτσάκια! Εμείς σήμερα θα φάμε μοσχάρι με πατάτες. Έχουμε πήξει στο μοσχάρι και το κοτόπουλο, αλλά ας όψεται ο μπέμπης που δεν τρώει ακόμα τα άλλα κρέατα :P

Τώρα είμαι μόνη μου στο σπίτι, έχω στείλει τον μικρό με τον μπαμπά του για ψώνια (λαϊκή και σούπερ μάρκετ) κι εγώ απολαμβάνω ησυχία. Αααααχ πολύ μου έχει λείψει η ησυχία!

Το βράδυ θα πάω σε πάρτυ μασκέ.

ρε αννια πως γραφεισ απο το κινητο?εγω μονο να διαβαζω μπορω .....εχεισ μηπως απο τα καινουρια κινητα?

Κι εγώ γράφω από το κινητό. Έχω ένα Nokia 5800, καινούριο δεν το λες. Το μόνο που χρειάζεσαι για να γράψεις είναι ένα πληκτρολόγιο και καλή σύνδεση. Τα κινητά αφής είναι τα πιο βολικά για σερφάρισμα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

γειά σου μπίγκι μου.

διαφωνώ οριζοντίως κ καθέτως με όσα έγραψες.

τα καλύτερα απορρυπαντικά από άποψη υγείας είναι το νεράκι κ το πράσινο σαπούνι. δεν το χρησιμοποιούμε, γιατί χαλάει το πλυντήριο.

για τα μικρόβια όταν λέμε, εννοούμε ότι το άπλωμα έξω στα ρούχα τα φερνει σε επαφή με το περιβάλλον της πόλης, που όσο να πεις γνωρίζεις τί φορτίο έχεις. δεν θα σου παραθέσω μελέτη.

αρκεί να σου πω ότι το μπαλκόνι μου μαυρίζει από τη σκόνη, κάνει λεκέδες κ δεν μυρίζει λουλούδια κ αγρούς! μυρίζει καυσαέριο!!!!

δεν μένω σε μεγαλούπολη, είμαι τυχερή. μένω σε πόλη της επαρχίας!

τα εσώρουχα τα γυναικεία πρέπει να σιδερώνονται από μέσα! το λένε γυναικολόγοι!

δεν έχω επιστημονική έρευνα, δεν μου χρειάστηκε. είναι αυτονόητο για μένα!

εσώρουχο καλό είναι μια γυναίκα να αλλάζει συχνά, αλλά ταυτόχρονα να πλένεται κιόλας συχνά!

υπάρχουν κάποιοι κανόνες στην καθαριότητα της γυναίκας που σε προφυλάσσουν από δυσάρεστα!

ε, αυτά τα έμαθα από τη μάνα μου, αργότερα από το γυναικολόγο, κ αργότερα κάποια από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

θα γεννούσα το παιδί μου κ θα του φορουσα ρουχαλάκια που δεν έχουν πλυθεί; γιατί; τί κερδίζω έτσι; χρόνο;

αλλεργία δεν παθαίνεις κάθε φορά που θα έρθεις σε επαφή με αλλεργιογόνα.

όταν όμως αντιδράσει το σώμα σου, δεν έχει γυρισμό! αυτό μου το είπε γυναικολόγος! επ'ευκαιρία μιας ενόχλησης που είχα από όλγουεηζ σερβιέτες!

φιλικά. μην είσαι απόλυτη. θα σε διευκολύνει στη ζωή σου!

σου μιλάω έτσι γιατί σε νιώθω!

συγνωμη που επαναφερω το θεμα και εισβαλω σε αυτο που συζητατε αλλα εγω οσες φορεσ επαθα κολπιτιδα η συμβουλη της γυναικολογου ηταν να σιδερωνω τα εσωρουχα και τις φορμες η τα παντελονια!!!!!και σε φιλη μου που παθαινει συχνα τετοια η δικη της γυναικολογος της ειπε να τα σιδερωνει γιατι πολλες φορες ακομη και η σκονη πλθντηριου δεν φευγει καλα απο τα ρουχα!!!!επισης γιατι προσφατα ημουν αρρωστη και εψαξα σχετικα με αυτο στο ιντερνετ βρηκα ενα αρθρο το οποιο θα το ψαξω και θα το ανεβασω στο φορουμ που λεει οτι πλυντηριο δεν σκοτωνει ολους τουσ μικροοργανισμους!και κατι τελευταιο!!!!!!επειδη το εχω ψαξει παρα πολυ με τα ρουχα τα καινουρια εξαιτιας μιας διαφωνας που ειχα με την αδερφη μου η οποια επεμενε οτι πρεπει να τα πλενουμε τα ρουχα ενω εγω οτι δεν υπαρχει προβλημα ρωτησα δερματολογο και ειπε οτι επιβαλεται γιατι ολα αυτα περνανε απο μηχανες και παγκους εργοστασιων που σιγουρα δεν απολυμενονται και δεν καθαριζονται συχνα:lol:!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...