Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι αλλά αν τα μεγάλα κέντρα βγάζουν της ‘μέτριες ‘ βλαστοκύστες σαν ‘καλές ‘ ….αυτρς που βγάζουν σαν ‘κακές’ βλαστοκύστες τι είναι ;;

θέμα τύχης είναι σίγουρα εφόσον με ‘γυμνό’ μάτι δεν μπορείς να ξέρεις πιο ωάριο και πιο σπερματοζωάριο είναι αυτά που θα δώσουν και υγιή έμβρυο άρα καθαρά είναι θέμα τύχης απλά μερικές μας δεν θέλει η τύχη 🫠

κακιστες;;; 🤣 δεν ξερω πραγματικα. 

εμενα μου λες για τυχη… 3 ετ … 3 παλινδρομες 7η-12η… ολες οι βιοψιες δειξανε καθαρους καρυοτυπους. κι η 4η εδωσε παιδι…

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

[quote name='fefi;146950

:lol:

το μήλο κάτω από τη μηλιά σμαρτάκι μου! Ναι μαμουλα μου της εχω περασει το μικροβιο και μου αρεσει' date='καλε που το καταλαβες? Τι εντυσες την συσα σου?

Καλησπέρα κούκλες!

Σήμερα εχουμε ωραια ημέρα γι'αυτό πήρα το αγορίνι μου και κάναμε καροτσάδα.Ηπια και καφεδάκι με μια φίλη και ανανεωθηκα.Τωρα συνεχίζω το μαγείρεμα της κοτόσουπας του μικρού,μιας και έφαγε αργα ατο δεκατιανό του,και εγω θα φτιάξω ομελέτα και σαλατούλα.ό,τι λέει η δίαιτα.Να σας ενημερώσω ότι υπάρχει σημαντική πρόοδος και το πρωί που ζυγίστηκα σε σούμα βγαίνει -9,6 κιλά!Επαθα μιλάμε!Στο τσακα-τσάκα χάθηκε 1,1 κιλό μέσα σε 10 μέρες

Θα κάνω μια προσπάθεια να σας διαβάσω όλες,που δεν το βλέπω γιατί το μεσημερι γράφουμε τόσα κι άλλα τόσα.

Δεν πιστεύω να χανω κάτι σημαντικό;

Ε;

Τραβήξτε μου το αυτί άμα μου διαφεύγει κάτι

Μάκια

Μπραβο Περιστερακι κοντα 10 κιλα,πρεπει να χασεις και αλλα η τελειωσες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ξέχασα να πω μπράβο στην αδερφούλα περιστερω για τη διατροφή-απώλεια κιλών!

ΝΤΟΥΠΙ! που λέει κ το παιδάκι μου, αντί για γιούπι!

Ελένη, είναι πιο εφικτός στόχος να ανέβω σαλονίκη κάποια στιγμή. το θέλω πολύ. ιδίως όταν ανοίξει ο καιρός!

σμαρτάκι μου μπράβο σου για την θυγατέρα!

τη δική μου την έντυσα ροζ ποντικούλα!

πήρα τελέ στον σταθμό, γιατί η πεθερούλα θα ξέχασε ή δεν προλάβαινε να με πάρει κ μου είπε η κοπέλα ότι ήταν πολύ καλό παιδί, πρώτη στο χορό κ το τραγούδι, χαρούμενο παιδί, έφαγε το φαγητό της ...στο τέλος μου έδωσε συγχαρητήρια!

είμαι περίεργη που είμαι καχύποπτη με τόσα θετικά;

χάρηκα, αλλά έχω δεύτερες σκέψεις...

ίδια η μάνα μου λέμε!!!!!!!!!

α πα πα!!!!!!

έπαιρνε τον έλεγχο, όλα άριστα, όλα τέλεια σχόλια κ ερχόταν σπίτι κ μου έλεγε "έτσι μου τα λένε, για να με καθησυχάσουν..." λες κ δεν είχαν άλλη δουλειά οι καθηγητές...

κακό πράγμα τα τραύματα.

φούμπι αγκαλιά!!!!!!!!!

βαθειά ανάσα! απολαμβάνω χαρά παιδιού κ καλά σχόλια νηπιαγωγού.-

σμαρτάκι έχεις πμ!

κάντυ κουράστηκα και μόνο που τα διάβασα!πως αντέχεις βρε τόσο τρέξιμο?Φτου φτου κοριτσάκι μου για την αντοχή σου!

όσο για τα υπόλοιπα ...καιρός να ξαναφρεσκάρεις τις αναμνήσεις σου !:lol::lol::lol:

Και ποιός σου είπε Φουμπάκι μου πως αντέχω ????? :cool:ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ με αυτούς τους ρυθμούς.... ιδίως σήμερα που έχει σκάσει μύτη ο ήλιος...

σαν εκείνα τα σχολιαρόπαιδα είμαι που τα κρατάνε με το ζόρι μέσα .... θέλω να πάω βολτα με τα ποδια οοοοολη την παραλιακή ή να καβαλήσω το αμάξι και να σταματήσω σε ένα παγκάκι να λιάζομαι με ένα φραπέ κι ένα τσιγάρο ανά χείρας !!!!! Ελλαδάρα οεο !!!

Ελενάκι από Σαλλόνικα καλό καφέ! Ζηλεύωωωωωωωω! Θέλω να σχολάσω τώρα!!!!!

Έβιρι κι εγώ όντας αριστερόχειρη δεν κατόρθωσα να μάθω ούτε να κεντάω ούτε να πλέκω! Μάταια πολεμούσε η μαμά μου να μου δείξει, στο τέλος την μπέρδευα κι αυτήν!!!

Και όπως είπες μια χαρά πλεκτά και κεντητά υπάρχουν στα μαγαζιά, αυτοί κλέφτες θα γίνουν!!!! (κατά την προσφιλή μου ατάκα όπως θα παρατηρήσει η Μεταξία!):tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν υπάρχεις, τέλος !!!

Είσαι μάνα μου αριστερόχειρ κι εσύ ???? Κι εγώ γιατί δεν το παρατήρησα ????...βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι για καφέ πήγαμε, δεν πήγαμε να πλέξουμε χα χα χα χα !!! καλόοο ε ????

Περιστέρω,

Μια χαρούλα είσαι ! Ανταμείβεσαι -αργά και βασανιστικά- !

Μαρτζι μας,

Όλα καλά θα πάνε... ακριβώς ότι είπαμε για την Χρυσοβαλάντω ισχύει και για εσένα αγαπούλα... εύχομαι πολύ σύντομα να καρποφορήσει η κοιλίτσα... και να δεις για πότε θα "γκρινιάζεις" κι εσύ αν είσαι άϋπνη...

Φέφη,

Μια χαρά είναι το παιδί πουλί μου... μην ξεχνάς τα τρομερά 2χρονα... τώρα είνσι στο "πικ" τους... μετά τα 3 και ιδιαίτερα μετά τα 3,5 θα νομίζεις ότι έχεις άλλο παιδί !

Α ! Ξέχασα να σας πω΄2 ατάκες του γιου μου:

1)Είμαστε χθες στο αυτ/το πάμε για μάθημα και του εξηγω ότι αύριο (σήμερα δλδ) ο μπαμπάς θα πάρει το αυτ/το αυτό που οδηγώ εγώ καθημερινά να πάει κάτι να επισκευάσει και πως θα μου δώσει το άλλο ... το μεγάλοοοοο (όντως, είναι λίγο θεριό για τα δικά μου κυβικά).... τον είδες λοιπόν χαζο-γέλαγε, πονηρά...:idea: και τον ρωτάω στα καπάκια "Μα καλά Νικόλα μπορώ να το οδηγήσω εγώ αυτό το αμάξι ???? δεν ξέρω ..." (για να τον ψαρέψω) και τί μου λέει ????

"Φτάνεις ???? " :confused::confused::tongue::tongue::tongue: και γέλαγε !!!! Ψόφησα κι εγώ στα γέλια μαζί του... :lol:

2)Το βράδυ πάλι λίγο πριν κοιμηθεί γύρισε και μου είπε το εξής εκπληκτικό (και ΚΟΥΛΟ)

"Μαμά ξέρεις ότι τα φίβια φοβούνται την φωτιά ???"

Χάρηκα τόσο πολύ ! Ποιός ? Ο Νικόλας μου που μετά βίας έλεγε 15 λέξεις κι αυτές όχι καθαρά... σχηματίζει ολόκληρη πρόταση από το πουθενά τύπου βλέπω και National Geographic !!! Ευτυχισμένη μανούλα ! Και να σας ευχαριστήσω στο άσχετο όλες γιατί με είχατε στηρίξει με το άγχος μου τότε ! (εμότικον που στέλνει καρδούλες)

ξέχασα να πω μπράβο στην αδερφούλα περιστερω για τη διατροφή-απώλεια κιλών!

ΝΤΟΥΠΙ! που λέει κ το παιδάκι μου, αντί για γιούπι!

Ελένη, είναι πιο εφικτός στόχος να ανέβω σαλονίκη κάποια στιγμή. το θέλω πολύ. ιδίως όταν ανοίξει ο καιρός!

πήρα τελέ στον σταθμό, γιατί η πεθερούλα θα ξέχασε ή δεν προλάβαινε να με πάρει κ μου είπε η κοπέλα ότι ήταν πολύ καλό παιδί, πρώτη στο χορό κ το τραγούδι, χαρούμενο παιδί, έφαγε το φαγητό της ...στο τέλος μου έδωσε συγχαρητήρια!

α πα πα!!!!!!

έπαιρνε τον έλεγχο, όλα άριστα, όλα τέλεια σχόλια κ ερχόταν σπίτι κ μου έλεγε "έτσι μου τα λένε, για να με καθησυχάσουν..." λες κ δεν είχαν άλλη δουλειά οι καθηγητές...

κακό πράγμα τα τραύματα.

φούμπι αγκαλιά!!!!!!!!!

Ασε τις καχυποψιες και απολαυσετο μπραβο στην Ροζ ποντικουλα και μπραβο και στην μαμα της.

τη δική μου την έντυσα ροζ ποντικούλα! και τι ποντικούλα!κουκλα!

α πα πα!!!!!!

κακό πράγμα τα τραύματα.

φούμπι αγκαλιά!!!!!!!!! αγκαλιά σφιχτή φεφάκι!δεν χαίρομαι που πέρασες δύσκολα,νιώθω όμως μια παρηγοριά από τότε που τα λέμε.Δεν είμαι μόνη...καταλαβαίνεις?

να χαρείς με αυτά που σου είπαν αλλά τις κεραίες σηκωμένες.Είναι δύσκολη αυτή η ηλικία,φοβούνται να το εκφράσουν ακόμα κι αν δεν περνούν καλά.Τουλάχιστον έτσι έκανε ο δικός μου!

Και ποιός σου είπε Φουμπάκι μου πως αντέχω ????? :cool:ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ με αυτούς τους ρυθμούς.... ιδίως σήμερα που έχει σκάσει μύτη ο ήλιος...

σαν εκείνα τα σχολιαρόπαιδα είμαι που τα κρατάνε με το ζόρι μέσα .... θέλω να πάω βολτα με τα ποδια οοοοολη την παραλιακή ή να καβαλήσω το αμάξι και να σταματήσω σε ένα παγκάκι να λιάζομαι με ένα φραπέ κι ένα τσιγάρο ανά χείρας !!!!! Ελλαδάρα οεο !!!

μα τι περιγραφές κάνεις!εδώ εγώ που πήγα βόλτα και ζήλεψα πάλι!:rolleyes:

δεν υπάρχεις, τέλος !!!

Είσαι μάνα μου αριστερόχειρ κι εσύ ???? Κι εγώ γιατί δεν το παρατήρησα ????...βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι για καφέ πήγαμε, δεν πήγαμε να πλέξουμε χα χα χα χα !!! καλόοο ε ????

χαχαχα!

Περιστέρω,

Μια χαρούλα είσαι ! Ανταμείβεσαι -αργά και βασανιστικά- !

Μαρτζι μας,

Όλα καλά θα πάνε... ακριβώς ότι είπαμε για την Χρυσοβαλάντω ισχύει και για εσένα αγαπούλα... εύχομαι πολύ σύντομα να καρποφορήσει η κοιλίτσα... και να δεις για πότε θα "γκρινιάζεις" κι εσύ αν είσαι άϋπνη...

Φέφη,

Μια χαρά είναι το παιδί πουλί μου... μην ξεχνάς τα τρομερά 2χρονα... τώρα είνσι στο "πικ" τους... μετά τα 3 και ιδιαίτερα μετά τα 3,5 θα νομίζεις ότι έχεις άλλο παιδί !

1)Είμαστε χθες στο αυτ/το πάμε για μάθημα και του εξηγω ότι αύριο (σήμερα δλδ) ο μπαμπάς θα πάρει το αυτ/το αυτό που οδηγώ εγώ καθημερινά να πάει κάτι να επισκευάσει και πως θα μου δώσει το άλλο ... το μεγάλοοοοο (όντως, είναι λίγο θεριό για τα δικά μου κυβικά).... τον είδες λοιπόν χαζο-γέλαγε, πονηρά...:idea: και τον ρωτάω στα καπάκια "Μα καλά Νικόλα μπορώ να το οδηγήσω εγώ αυτό το αμάξι ???? δεν ξέρω ..." (για να τον ψαρέψω) και τί μου λέει ????

"Φτάνεις ???? " :confused::confused::tongue::tongue::tongue: και γέλαγε !!!! Ψόφησα κι εγώ στα γέλια μαζί του... :lol:

Θεός!!!!

2)Το βράδυ πάλι λίγο πριν κοιμηθεί γύρισε και μου είπε το εξής εκπληκτικό (και ΚΟΥΛΟ)

Χάρηκα τόσο πολύ ! Ποιός ? Ο Νικόλας μου που μετά βίας έλεγε 15 λέξεις κι αυτές όχι καθαρά... σχηματίζει ολόκληρη πρόταση από το πουθενά τύπου βλέπω και National Geographic !!! Ευτυχισμένη μανούλα ! Και να σας ευχαριστήσω στο άσχετο όλες γιατί με είχατε στηρίξει με το άγχος μου τότε ! (εμότικον που στέλνει καρδούλες)

Μπράβο στο Νικόλα!Μπράβο και στην περήφανη μαμά!Να δεις που τώρα δεν θα προλαβαίνεις να μας γράφεις ατάκες!Θα με θυμηθείς!;)

Διαφημίσεις

Μπράβο για την συσούλα! Και άσε τις δεύτερες σκέψεις στην άκρη:rolleyes:

α πα πα!!!!!!

Ναι πες, είμαι ο αντιπρόσωπος του Μπιν Λάντεν στην Ελλάδα και μου λένε μόνο καλά πράγματα γιατί με φοβούνται!!!!!!

κακό πράγμα τα τραύματα.

φούμπι αγκαλιά!!!!!!!!!

δεν υπάρχεις, τέλος !!!

Κι αφού δεν υπάρχω πως μιλάμε?????:tongue::tongue::tongue:

Αφου δεν υπάρχω, πως ήπιαμε και καφέ μαζί?????

Καλέ τι την πέρασε την μανούλα του, για την κόρη του Κοντορεβυθούλη???

Τα έχουμε πει αυτά περί στήριξης dear!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

[quote.

"Φτάνεις ???? " :confused::confused::tongue::tongue::tongue: και γέλαγε !!!! Ψόφησα κι εγώ στα γέλια μαζί του... :lol:χα χα χα απαιχτος ο γιο σου.

Χάρηκα τόσο πολύ ! Ποιός ? Ο Νικόλας μου που μετά βίας έλεγε 15 λέξεις κι αυτές όχι καθαρά... σχηματίζει ολόκληρη πρόταση από το πουθενά τύπου βλέπω και National Geographic !!! Ευτυχισμένη μανούλα ! Και να σας ευχαριστήσω στο άσχετο όλες γιατί με είχατε στηρίξει με το άγχος μου τότε ! (εμότικον που στέλνει καρδούλες) Μπραβο του μπραβο του Νικολα και συ να εισαι ετσι παντα ευτυχισμενη.

Κοριτσάκια, ευχαριστώ για τις ευχές! Περιστεράκι, τι αισθάνεσαι τύψεις; Τώρα μπορεί να λέεω ό,τι λέω, αλλά φαντάζομαι πως όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα τα ξεχάσω όλα και θα γκρινιάζω κι εγώ για αυπνίες. Ποια ήταν η κοπέλα που έγραφε πως ο μικρός της την κυνηγάει και δεν την αφήνει να πάει τουαλέτα; Πολύ γέλασα με αυτό! Γενικώς το κάνουν πολλά μικρά αυτό. Μάλλον φοβούνται....τα καημένα ότι θα μείνουν μονα τους.

lovefour, είναι να μην αγχώνεται μία μαμά όταν δεν μιλάει το παιδί; Γενικώς όμως οι γιατροί προτείνουν να περιμένουμε ως τα 3 και αν μέχρι τότε δεν έχει μιλήσει, τότε πρέπει να πάει σε ειδικό. Μια φίλη μου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Το παιδί της μέχρι τα 3 δεν είχε πει ούτε "μαμα". Τον πήγε στο γιατρό και ξέκίνησαν μαθάματα λογοθεραπείας. Τώρα είναι 4,5 χρονών, λέει κάποια πράγματα, αλλά όχι καθαρά. Μιλάμε για πολύ άγχος από την φίλη μου.....γιατι είναι πολύ πίσω ακόμη το παιδί όσον αφορά την ομιλία του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα, καλησπέρα!!

Βιάζομαιιιιιι πολύ αλλά μπήκα για λίγο.

Μάρτζι, Χρυσοβαλάντω, Κάγκλυ - σας εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να μην έχετε ούτε ένα λεπτό καιρό να ποστάρετε γιατί θα γουργουρίζει και θα γκρινιάζει το μωράκι που θα κρατάτε στα χέρια σας!!! Μην απογοητεύεστε κοριτσάκια μου, ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! Από μας εδώ - έχετε πολύ αγάπη και θετική ενέργεια!!! Και την διάθεση να σας ακούσουμε, όποια ώρα θέλετε, για ότι θέλετε. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Love, πρέπει να συναντηθούμε πριν την Μ. Εβδομάδα. Όχι τελευταία στιγμή και υπό πίεση (των ημερών). Ας αναλάβει κάποια να το κανονίσει/οργανώσει και - ει δυνατόν - όχι δημόσια...:cool: Μη μας φάνε και με το μάτι τους...:roll:

Σε όσες λείψουν τριήμερο - να περάσετε υπέροχα!!

Δωράκιιιιιιι, είσαι γλύκααααααααααααα!!!! Πολύ χάρηκα κοριτσάρα μου!!!!!!!! Δώσε πολλά σβουριχτά φιλιά στο θησαυρούλη μας!!!!!!!!!!!!!

Καλό μας απόγευμα!!

υ.γ.1) ΔΕΝ πήγα γυμναστήριο σήμερα, γι' αυτό δεν είχαν έκτακτο δελτίο τα κανάλια!!:mrgreen:

υ.γ.2) Λατρεύω Θεσσαλονίκη...

Καλησπέρα κορίτσια τι ωραίος καιρός σήμερα ζέστη και ήλιος επιτέλους,ανυπομονώ να καλοκαιριάσει...Σήμερα φάγαμε μπακαλιάρο τηγανητό με βραστή πατάτα και χόρτα...Σιγά-σιγά αρχίζουν και υποχωρούν επιτέλους τα συμπτώματα οπότε και θα τα λέμε (αν με αφήνουν οι ταλιμπάν) και πιο συχνά

:-D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι ωραίος καιρός σήμερα ζέστη και ήλιος επιτέλους,ανυπομονώ να καλοκαιριάσει...Σήμερα φάγαμε μπακαλιάρο τηγανητό με βραστή πατάτα και χόρτα...Σιγά-σιγά αρχίζουν και υποχωρούν επιτέλους τα συμπτώματα οπότε και θα τα λέμε (αν με αφήνουν οι ταλιμπάν) και πιο συχνά

Καλώς το το κοριτσι μας!

Ελεγες χθες ότι κάποια σου εκλεψε το αβαταρ

Το εκανε εν γνωσει της λες;

Ή ηταν τυχαίο;

Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι:cool:

Δεν ξέρω κιόλας περιστεράκι μου αλλά το έχω και εδώ και στο δίπλα,εντάξει δεν θα σκάσω αλλά κάποια με αντιγράφει μουχαχαχαχαχα:cool::tongue:

Είσαι είδωλο!!!:lol::lol:

Λέτε να της στείλω πμ και να την ρωτήσω??Κατινααααααααααααααααααα

Και δεν στέλνεις;

Την ξερεις;Ή είναι παντελώς άγνωστη;

Αγκαθα Κρίστι πολύ έχω διαβασει και παθαινω λαλα

Το βλέπω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...