Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εμείς σήμερα ομελέτα και λουκάνικα

λουκάνικα, αβγά, πατάτες για αύριο!!!!!!!!!! κόλαση!!!!!

σου την είχα κρατημένη Ελενίτσα! δεν μπορούσε να βγει από τον εγκέφαλό μου.;):lol:

ντοράκι, ακολούθα κι εσύ! εύκολο, νόστιμο! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

λουκάνικα, αβγά, πατάτες για αύριο!!!!!!!!!! κόλαση!!!!!

σου την είχα κρατημένη Ελενίτσα! δεν μπορούσε να βγει από τον εγκέφαλό μου.;):lol:

ντοράκι, ακολούθα κι εσύ! εύκολο, νόστιμο! :)

ακολουθω,ακολουθω..........

μια χαρα θα φαμε !!!!!!!!!!!!!!:P

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα!!!

Ζήλεψα από εσάς και σήμερα λέω να κάνω μια ομελέτα φούρνου.

φούρνου πώς γίνεται;:confused:

μου άρεσε η ιδέα!:!:

ήδη έψησα τα λουκάνικα. οι πατάτες ακυρώνονται, δεν θέλει ο αγαπούλης!:(

η Χρύσπα κοιμάται, έφαγε το αβγουλάκι της.

το φαγητό της, κολοκυθάκια, πατατούλες, κρεμμυδάκι, ντοματούλα είναι έτοιμο.

μας είπαν και τα κάλαντα, χορέψαμε και την μπεμπέ λιλή!

ο μπαμπάς μας πήγε για τα ψώνια!

τί ωραία που είναι το πρωί στο σπίτι!!!!!!!:D

Σέβη μόλις την έβαλα στο φούρνο. Λοιπόν, τηγανίζω 3-4 πατάτες (όχι πολύ, όπως όταν φτιάχνεις μουσακά), τηγανίζω 1 πιπεριά σε φετούλες και 1 κρεμμύδι ροδέλες. Με το που βγαίνουν αυτά από το τηγάνι, κετευθείαν σε πυρέξ όπως να'ναι. Προσθέτω και μανιτάρια και ντομάτα και τυρί γκούντα σε κύβους. Σε ένα μπωλ χτυπάω καμια 10αριά αυγά και περιχύνω το πυρέξ. Έπειτα φούρνο για 20 λεπτά και είναι έτοιμη. Είναι νοστιμότατη, σαν εναλλακτική πίτσα ένα πράγμα. Όποτε έχεις όρεξη, κάντην και θα με θυμηθείς.;)

Διαφημίσεις

Αχ καλέ ξέχασα! Βάζω και μπέικον κομμένο σε κυβάκια. Αλλά αν έχεις ψητά χωριάτικα λουκάνικα είναι σούπερ, κόψτα ρε μικρές ροδέλες και πέτα τα μέσα.:P:p:p

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

έχω πάθει σοκ! τί ντελίσιους είναι αυτό!!!!!!!!!!

σήμεραα δεν προλαβαίνω. έκανα απλή ομελέτα. τρώμε σε λίγο.

αλλά με την πρώτη ευκαιρία.... θα το χτυπήσω!:D:D:D:D

είσαι το κάτι άλλο!!!!!!!!!!!!!

τυχερός ο αγαπούλης σου! και η κορούλα σου!

πολλά φιλιά!:D

Χαλοου!

Σήμερις πατατούλες αλα κρεμ φούρνου...νομίζω και ογκρατεν τις λέν!

Καλή χρονιάάάάάάάάάά!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλησπερα κοριτσιααααα!!!σημερα ειπαμε μιας κ ειναι το τελευταιο μεσημεριανο τραπεζι του 2010 να το κανουμε πιο λαμπερο!!!οποτε εκανα καραβιδες με πιπεριτσες κ φρεσκα ντοματα μαζι με ταλιατελες,για σαλατα ροκα-μαρουλι-λιαστες ντοματ κ παρμεζανα κ φυσικα τσουγκρισαμε με λευκο κρασακι!goodbye λοιπον μεσημερακι του 2010!!!!

σας ευχομαι ολες ενα υπεροχο νεο ετος,με υγεια,αγαπη,εργασια(μια ευχη που θα φορεθει τα επομενα χρονια) κ πολλα πολλα χαμογελααααααααααα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Άννα αφιέρωσες!!!

Κοριτσάκια μου μπήκα να σας δω για τελευταία φορά για φέτος! Τα φιλάκια μου και τις θερμότερες ευχές μου για όλες σας και στις οικογένειές σας. Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει λιγότερο πόνο στον κόσμο από ό,τι ο παλιός!

Μουυυυυυυυυυυυτς!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά! Εμείς φρικασέ σήμερα...αλλά μόνο χορταρικά θα φάω, δεν αντέχω άλλο κρέας βρε παιδιά!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα! Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά! Εμείς φρικασέ σήμερα...αλλά μόνο χορταρικά θα φάω, δεν αντέχω άλλο κρέας βρε παιδιά!

να χαίρεσαι τον Βασίλη σου!

γεροί κι αγαπημένοι!:D:D

πώς περάσατε;

Ευχαριστώ πολύ! Καλά, δεν μπορώ να πω, το ταξίδι ήταν λίγο δύσκολο γιατί τα μικρά γκρίνιαζαν, αλλά κατά τ'άλλα ξεκουραστήκαμε, με βοήθησε πολύ η μαμά μου, χάρηκαν γιατί είχαν καιρό να δουν τα εγγόνια, γελάσαμε, φάγαμε... όλα καλά!Εσείς πώς περάσατε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλά, ακόμα και στα πεθερικά το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς (τα έχω γράψει τα σχετικά στις πεθερόπληκτες νυφούλες).

ξεκουράστηκα, κοιμήθηκα, χόρτασα το μικρό μου, το έντυνα, το φωτογράφιζα, το ξαναέντυνα, το είχα ώρες αγκαλιά, ...ήταν όμορφα! για λίγο, αλλά πολύ γλυκά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...