Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αν συνδυάζεται λέει! Στην κατσαρόλα, με κρεμμυδάκι, αρακά, πατάτες, άνηθο και κόκκινη σάλτσα βγαίνει τέλειο!;)

Ναι ναί! Τέλειο είναι και με φασολάκια, χωρίς άνηθο βέβαια...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σεβουλα εγώ στη θέση σου, με χωριάτικα αυγα και λουκάνικα μαμας, δεν θα το σκεφτόμανε καθόλου!!!!!

Και να σου πω την αλήθεια, θα προτιμούσα τηγανητές πατάτες ανακατεμένες με αυγά!!!! Καλά, τέλειο!!!

Γιαμ γιαμ!!!:tongue:

πίσω μου σ' έχω!!!!!!!!!!:tongue:

μαρή θέλω να χάσω αυτά που φορτώθηκα τα Χριστούγεννα, αλλιώς τις ξέρω τις τηγανητές πατάτες με τα αβγά και τα λουκάνικα!:shock::shock::shock: κόλαση!!:cool:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς θα φάμε φακές με πατάτες τηγανιτές, πέστροφα καπνιστή και καροτοσαλάτα.

συγνώμη, αλλά έχεις μαγειρέψει 3 φαγητά κι ετοίμασες και μια σαλάτα;

για ποιόν; για πότε;:o:roll::confused:

έχω ερωτήσεις, ελπίζω να μη σε πειράζει. δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά έχεις σκεφτεί να δουλεύεις κατάψυξη;:P

π.χ. να βάλεις φακές στην κατάψυξη, να φας το ψάρι και τις πατάτες με τη σαλάτα και αύριο τρώς το όσπριο.:)

μιλάω πολύ, ε:roll:;):rolleyes:

φιλιά. το νικ σου τί εννοεί;:confused:

συγνώμη, αλλά έχεις μαγειρέψει 3 φαγητά κι ετοίμασες και μια σαλάτα;

για ποιόν; για πότε;:o:roll::confused:

έχω ερωτήσεις, ελπίζω να μη σε πειράζει. δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά έχεις σκεφτεί να δουλεύεις κατάψυξη;:P

π.χ. να βάλεις φακές στην κατάψυξη, να φας το ψάρι και τις πατάτες με τη σαλάτα και αύριο τρώς το όσπριο.:)

μιλάω πολύ, ε:roll:;):rolleyes:

φιλιά. το νικ σου τί εννοεί;:confused:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πίσω μου σ' έχω!!!!!!!!!!:tongue:

μαρή θέλω να χάσω αυτά που φορτώθηκα τα Χριστούγεννα, αλλιώς τις ξέρω τις τηγανητές πατάτες με τα αβγά και τα λουκάνικα!:shock::shock::shock: κόλαση!!:cool:

Τώρα μαρή θα κάνεις διαιτα;:tongue:

Τώρα τρώμε και ευχαριστιόμαστε όσο μπορούμε, και μετά τις γιορτές βλέπουμε!!!:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς θα φάμε φακές με πατάτες τηγανιτές, πέστροφα καπνιστή και καροτοσαλάτα.

Συγνώμη, αλλά πως συνδυάζονται όλα αυτά;;;;:confused::confused:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τώρα μαρή θα κάνεις διαιτα;:tongue:

Τώρα τρώμε και ευχαριστιόμαστε όσο μπορούμε, και μετά τις γιορτές βλέπουμε!!!:rolleyes:

δεν γίνεται. είχα φτάσει τα 65.2. πριν τα Χριστούγεννα ήμουν 63,5.

σήμερα, μετά παό αποτοξίνωση έφτασα 64.2. θα πάω και στην πεθερά την Πρωτοχρονιά... εγγυημένη δίαιτα. ούτε νερό δεν κατεβαίνει στη θέα της.:tongue:

Συγνώμη, αλλά πως συνδυάζονται όλα αυτά;;;;:confused::confused:

κι άλλη περίεργη! :o

είμαστε πολλές, αλλά ...σκόρπιες!;):D:lol:

Διαφημίσεις

κι άλλη περίεργη! :o

είμαστε πολλές, αλλά ...σκόρπιες!;):D:lol:

Αχ, εγώ στις διακοπές θα φάω!!!!

Στα μέσα του γενάρη θα μου 'ρθουν τα πεθερίδια, οπότε και θα ξεκινήσει η αναγούλα!!! χαχαχα!!!:tongue:

Περιεργη εγώ;;;; Αποκλείεται σε λέω!!!:tongue::tongue::tongue:

(μου θύμισες τη μανούλα μου που με λέει έτσι)!!!

4Suap3.png

Αχ, εγώ στις διακοπές θα φάω!!!!

Στα μέσα του γενάρη θα μου 'ρθουν τα πεθερίδια, οπότε και θα ξεκινήσει η αναγούλα!!! χαχαχα!!!:tongue:

έχουμε ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ!!!!!!:o;):D

Περιεργη εγώ;;;; Αποκλείεται σε λέω!!!:tongue::tongue::tongue:

(μου θύμισες τη μανούλα μου που με λέει έτσι)!!!

να μου την γλυκοφιλήσεις τότε.

φάε κατι πριν δεχτείς πεθερίδια σπίτι, να σε κρατήσει.

μη λιποθυμήσεις από πείνα και χαρεί η κάργια!:rolleyes::cool:

να μου την γλυκοφιλήσεις τότε.

φάε κατι πριν δεχτείς πεθερίδια σπίτι, να σε κρατήσει.

μη λιποθυμήσεις από πείνα και χαρεί η κάργια!:rolleyes::cool:

χαχαχα!!! Θα φάω, θα φάω!!

Επρεπε να ήσουν πιο κοντά να λέγαμε τον πόνο μας!!!:tongue:

4Suap3.png

χαχαχα!!! Θα φάω, θα φάω!!

Επρεπε να ήσουν πιο κοντά να λέγαμε τον πόνο μας!!!:tongue:

πεθερόπληκτες ενωμένες, ποτέ πονεμένες!:rolleyes:

μήπως να ανοίξουμε θέμα;

μπα. συγχύζομαι και μόνο που την σκέφτομαι. φτάνει. ανατρίχιασα.:cool::lol:

πεθερόπληκτες ενωμένες, ποτέ πονεμένες!:rolleyes:

μήπως να ανοίξουμε θέμα;

μπα. συγχύζομαι και μόνο που την σκέφτομαι. φτάνει. ανατρίχιασα.:cool::lol:

Κοιταξε!! Αυτες οι μέρες είναι μέρες αγάπης και γιορτής!

Ασε να περάσουμε καλά, και το θεματάκι το ανοίγουμε μέτα τα φώτα που θα έχουμε και πιο φρέσκα νέα!!:tongue:

Συμφωνείς;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...