Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα

Σήμερα έκανα κεφτεδάκια με σάλτσα και μακαρόνια.

Βαριέμαι σήμερα.

del μύρισε το σπίτι σου Χριστούγεννα!!!

fefi ωραίο δεντρο. Καλές γιορτές να έχετε με υγεία.Τι νέα να σου πω με τη νέα χρονιά δεν κατάλαβα;

peristeraki μια χαρά πας, εσυ πως νιώθεις;

Καμιά καλή Χριστουγεννιάτικη ρομαντική και ήρεμη ταινία έχετε να προτείνετε;

Φιλάκια

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κορίτσια!

Το μόνο που εκανα σήμερα ήταν να μελώσω τα φεφομακάρονα!

Αύριο την βλέπω την καθαριότητα

Τώρα θα πάρω την τσαντούλα μου και θα εξέλθω για περπάτημα

Είναι κι η αγορά ανοικτή

Εχει παλιόκαιρο βέβαια,αλλά τι να κάνω;

kagly μια ωραία ταινία που είδαμε πρόσφατα με χριστουγεννιάτικο θεμα είναι το Noel,μελαγχολικό κάπως,αλλά με ωραία ατμόσφαιρα και καλούς ηθοποιούς(Σούζαν Σάραντον,Πενέλοπε Κρουζ,Ρόμπιν Γουίλιαμς)

Επίσης ωραία ταινία είναι ο Εγγαμος Βίος(και κοινωνική και λίγο μυστηριο με τον Πιρς Μπρόσναν), θριλεράκι και κοινωνική το mr.Brooks(με Κεβιν Κόστνερ)

Αυτά είδα τώρα τελευταία και μου άρεσαν πολύ

Α, και το a good woman πολύ καλό

Το one day του Γούντι Αλεν

Η τελευταία του Αλμοδοβάρ δυστυχώς δεν διαβαζόταν από το εργαλείο μας

Επειδή βλέπω κάθε βδομάδα ταινιούλες, το μόνο χόμπι που εχω πλέον,αν βρίσκω κάτι καλό θα σε ενημερώνω

Καλησπερα.

Τι κανετε κορτσουδια.

Εγω σα να ειμαι λιιιιγο καλυτερα απο χθες.

Για σημερα εφτιαξα σουπα κριθαρακι,χωρις κρεας...(ειπαμε...νηστευουμε!!!!)

Ο Θησαυρος εφαγε ψαροσουπα .

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλησπέρα κοριτσούδια μου.

Πήγαμε τελικά στο Έσσλινγκεν. Οι ανοιχτές πλατείες και οι πεζόδρομοι του χωριού είχαν σπιτάκια ξύλινα χριστουγεννιάτικα, στολισμένα με διάφορα θέματα στις οροφές τους. Πουλούσαν αντικείμενα χρηστικά όπως ρούχα, οικιακά σκεύη κλπ, διάφορα διακοσμητικά όπως κεριά, ξύλινα αντικείμενα, πορσελάνινα, κεραμικά, χριστουγεννιάτικα είδη, φαγώσιμα όπως λουκάνικα μέσα σε σαντουιτσάκια, πατάτες τηγανητές με πάπρικα, ζεστό αχνιστό κρασί (το ζεσταίνουν μέσα σε βαρέλια και την ώρα που το σερβίρουν σε φλιτζάνια αυτό καίει), γλυκά, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Δε διέφερε σε τίποτα από το αντίστοιχο χριστουγεννιάτικο χωριό της Στουτγκάρδης.

Η μόνη διαφορά ήταν ότι στο Έσσλινγκεν είχαν βάλει κάποιους πάγκους με μεσαιωνικά θέματα. Για την ακρίβεια σε έναν κυλινδρικό πάγκο δύο κοπέλες είχαν ντυθεί με μεσαιωνικά ρούχα (μακριά φουστάνια, κάπες, καπέλα και είχαν στολίσει το μέτωπό τους με κάτι σαν κόσμημα με σχέδια σαν καρδούλες) και παρότρυναν τον κόσμο να παίξει ένα παιχνίδι της παλιάς εποχής με πετρούλες. Είχε πολύ κόσμο και δυστυχώς δε μπορούσα να δω πώς παίζεται. Σε άλλη πλευρά υπήρχε ένας ξύλινος μύλος περίπου 2μ. ύψος με θέσεις-καθίσματα για παιδάκια, που το γυρνούσαν δύο άντρες χειροκίνητα. Δηλαδή, αντίστοιχο της ρόδας του λούνα παρκ.

Σε άλλους πάγκους πουλούσαν ξύλινα σπαθιά, μαχαίρια και ψεύτικα μεταλλικά κράνη εποχής, ως αναμνηστικά. Αλλού είχαν προς πώληση δέρματα, φλοκάτες και πετσιά πάλι για να υπενθυμίσουν το μεσαίωνα. Επίσης, είδα πάγκους με μικρές γούνες από αλεπού (και την ίδια βαλσαμωμένη) και άλλα μικρά ζωάκια.

Το πρώτο μισάωρο της βόλτας μας, άρχισε να ρίχνει λίγο χιόνι, μετά το γύρισε σε ελαφριά βροχή και στο τέλος βγήκε και ο ήλιος. Ο κύκλος ολοκληρώθηκε. Έβγαλα αρκετές φωτογραφίες, τις οποίες ευελπιστώ να αναρτήσω μόλις έρθει η κόρη μου και μου δείξει τον τρόπο.

Σημασία έχει ότι, περάσαμε όμορφα ένα Κυριακάτικο μεσημέρι και είδαμε πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί.

Καλησπέρα κοριτσούδια μου.

Πήγαμε τελικά στο Έσσλινγκεν. Οι ανοιχτές πλατείες και οι πεζόδρομοι του χωριού είχαν σπιτάκια ξύλινα χριστουγεννιάτικα, στολισμένα με διάφορα θέματα στις οροφές τους. Πουλούσαν αντικείμενα χρηστικά όπως ρούχα, οικιακά σκεύη κλπ, διάφορα διακοσμητικά όπως κεριά, ξύλινα αντικείμενα, πορσελάνινα, κεραμικά, χριστουγεννιάτικα είδη, φαγώσιμα όπως λουκάνικα μέσα σε σαντουιτσάκια, πατάτες τηγανητές με πάπρικα, ζεστό αχνιστό κρασί (το ζεσταίνουν μέσα σε βαρέλια και την ώρα που το σερβίρουν σε φλιτζάνια αυτό καίει), γλυκά, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Δε διέφερε σε τίποτα από το αντίστοιχο χριστουγεννιάτικο χωριό της Στουτγκάρδης.

Η μόνη διαφορά ήταν ότι στο Έσσλινγκεν είχαν βάλει κάποιους πάγκους με μεσαιωνικά θέματα. Για την ακρίβεια σε έναν κυλινδρικό πάγκο δύο κοπέλες είχαν ντυθεί με μεσαιωνικά ρούχα (μακριά φουστάνια, κάπες, καπέλα και είχαν στολίσει το μέτωπό τους με κάτι σαν κόσμημα με σχέδια σαν καρδούλες) και παρότρυναν τον κόσμο να παίξει ένα παιχνίδι της παλιάς εποχής με πετρούλες. Είχε πολύ κόσμο και δυστυχώς δε μπορούσα να δω πώς παίζεται. Σε άλλη πλευρά υπήρχε ένας ξύλινος μύλος περίπου 2μ. ύψος με θέσεις-καθίσματα για παιδάκια, που το γυρνούσαν δύο άντρες χειροκίνητα. Δηλαδή, αντίστοιχο της ρόδας του λούνα παρκ.

Σε άλλους πάγκους πουλούσαν ξύλινα σπαθιά, μαχαίρια και ψεύτικα μεταλλικά κράνη εποχής, ως αναμνηστικά. Αλλού είχαν προς πώληση δέρματα, φλοκάτες και πετσιά πάλι για να υπενθυμίσουν το μεσαίωνα. Επίσης, είδα πάγκους με μικρές γούνες από αλεπού (και την ίδια βαλσαμωμένη) και άλλα μικρά ζωάκια.

Το πρώτο μισάωρο της βόλτας μας, άρχισε να ρίχνει λίγο χιόνι, μετά το γύρισε σε ελαφριά βροχή και στο τέλος βγήκε και ο ήλιος. Ο κύκλος ολοκληρώθηκε. Έβγαλα αρκετές φωτογραφίες, τις οποίες ευελπιστώ να αναρτήσω μόλις έρθει η κόρη μου και μου δείξει τον τρόπο.

Σημασία έχει ότι, περάσαμε όμορφα ένα Κυριακάτικο μεσημέρι και είδαμε πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί.

ζηλεψα τοοοοοοοοοσο πολύ....

πειράζει?

να περνάτε πάντα όμορφα και ναι πολύ θα ήθελα να δω αυτά που περιγράφεις...

p.sσήμερα στην βόλτα μας κάποιος φωναζε την γυναίκα του Εβιρη και σε σκέφτηκα.....

Διαφημίσεις

σήμερα έκανα κοτόπουλάκι με χυλοπίτες στη γάστρα..... ο θυσαυρούλης έσκασε στο φαγητό:rolleyes:

επίσης την χορτόσουπα της νεραιδούλας που δεν την τίμησε και ιδιεταίρως:rolleyes:

και επίσης έφτιαξα και τα ροξάκια και έστειλα και λίγα στην ξαδερφη μου που μου παράγγειλε ακόμα μια δόση......;)

μελομακάρονα ακόμα....θα τα φάω όλα και δεν πρέπει.:cool:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??Εμεις καλα εδω δεν εχουμε μεινει καθολου σπιτι την τελευταια βδομαδα...Εχω να σας κανω μια ερωτηση που με καιει,χτες το βραδυ ειχαμε βγει ηπιαμε τα ποτακια μας ειχαμε την ζαλαδα μας και τεσπα ηρθαμε σε επαφη και στο τελος μετα απο 2-3λεπτα χασαμε το προφυλακτικο(ειχε μεινει μεσα)Δεν ξερω κοριτσια ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν θελω να μεινω εγκυος οχι τωρα ετσι οπως εχει η κατασταση τι να ακνω???Η χοριακη θα δειξει??Σκεφτομαι να παρω το χαπι της επομενης μερα,ειμαι σκατα εχουν πεσει ολα μαζι!

:-D

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??Εμεις καλα εδω δεν εχουμε μεινει καθολου σπιτι την τελευταια βδομαδα...Εχω να σας κανω μια ερωτηση που με καιει,χτες το βραδυ ειχαμε βγει ηπιαμε τα ποτακια μας ειχαμε την ζαλαδα μας και τεσπα ηρθαμε σε επαφη και στο τελος μετα απο 2-3λεπτα χασαμε το προφυλακτικο(ειχε μεινει μεσα)Δεν ξερω κοριτσια ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν θελω να μεινω εγκυος οχι τωρα ετσι οπως εχει η κατασταση τι να ακνω???Η χοριακη θα δειξει??Σκεφτομαι να παρω το χαπι της επομενης μερα,ειμαι σκατα εχουν πεσει ολα μαζι!

μην ντρέπεσαι δεν είναι κακό.οι περισσότερες έχουμε τέτοιες άτυχες στιγμές(και τα δυό παιδιά μου μεθυσμένη τα έκανα αλλιώς δεν θα τα έκανα ποτε)....αν είναι να το πάρεις καντο άμεσα δλδ στο 24ωρο.....μην περιμένεις.....τα καλύτερα σου εύχομαι....

Εβιρι,τι ωραιες εικονες που μας περιγραφεις......

Μακαρι να μπορεσεις να τις ανεβασεις .....θελω πολυ να τις δω.

Αννια,

Εγω,δεν ειμαι σε θεση να δωσω συμβουλη,οσο αφορα θεμα εγκυμοσυνης..καθως ειμαι στην προσπαθεια για 2ο μωρακι...και ειμαι υπερ ευαισθητη με αυτο το θεμα....

Ευχομαι ομως ολα να πανε καλα!

Φεφη....λιωνω για Συσσα!!!!!!

Καλο βραδυ κουκλες....

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερουδια!!!!!σημερα εχω φαγητο απο εχθες,λαχανο με κρεας για μενα(γιουπιιιιιιι) κ κρεας με πατατουλες κοκκινιστο για τον αντρουλη!!!

Δωρακι πως εισαι?αμαν με αυτες τις ιωσεις,σας τσακισαν φετος!να φυγουν κ να μην ξαναγυρισουν!!παντως μικρη μου κ ομορφη πρεπει λιγο να κοιταξεις κ την Δωριτσα,βλεπεις οτι ο οργανισμος σου φωναζει,μηπως να εκανες καμμια εξεταση,να επερνες βιταμινες καπως να δυναμωσεις.κ στην τελικη θα το κανεις κυριως για το αγορακι σου!!!φιλακια πολλα!!

Αννια μου συγνωμη αλλα θα συμφωνησω με την Δωρα,ελπιζω ολα να ειναι καλα...

Εβιρι τι ωραιες εικονες που μας περιεγραψες,τετοια εποχη θελαμε να ρθουμε κ εμεις,βεβαια μας προλαβε το στρουμφακι χιχιχιχι,ξερω οοτι τα χριστουγεννιατικα παζαρια ειναι φοβερα!!!

φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Χθες έκανα καρμπονάρα με 6500 θερμίδες η κάθε μερίδα!:tongue:

Για σήμερα έκανα κεφτέδες με πατάτες κοκκινιστές!

Επιτέλους χθες έφτιαξα μελομακάρονα, για πρώτη φορά και από τυχαία συνταγη και έγιναν πεντανόστιμοι!!!!

Φυσικά τέλειοι γίνανε επειδη τους ζύμωσε η Λουκία!!!:P:p

έλα ρε! γλυκούλης!

τί άλλο είχατε φάει εκεί; το χαβά μου εγώ!

Τώρα άμα σε πω ότι δεν θυμάμαι....

Νομίζω όμως φιλέτο με σάλτσα ροκφορ...

Αν δεν τύχει καμία στραβή φεύγω το απόγευμα μαζί με τον αντρούλη μου για ένα Σαββατοκύριακο τα δυό μας στα Γιάννενα.

Αν και πολύ αργοπορημένα, ελπίζω να περάσατε τέλεια Αγγελικούλα!!!

Τι ωραία.... Κι εμείς το σκεφτόμαστε αλλά για μετά τις γιορτές!

Αχ κοριτσακια....με κατα συγκινησατε!Ευχαριστω πολυ για την θετικη σας ενεργεια.....επιασε!!!!!

Ολα καλα με την εξεταση.

Δοξα Τον Κυριο.

Μπράβο Δωράκι!!!! Πολύ ωραία νέα!

Είδες που οι ευχές μας πιάνουν;;)

Εγω ειμαι χαλια,ο λαιμος,ποναει παααρα πολυ και σχεδων βραχνιασα.

Αλλα ολα οκ!!!!

Μήπως πρέπει να πάρεις αντιβίωση;

εγω οχι και τοσο καλα, μαλλον εχω ιγμοριτιδα, με ποναει πολυ το κεφαλι μου..

αλλα εκανα ενα μανικιουρ και νιωθω καλυτερα!!:lol:

Ωχχχχ.... Μαράκι έχω κι εγώ και ξέρω τι μανίκι είναι...

Εγώ φέτος πήρα φαρμακευτικη πρόπολη και με βοήθησε παρα πάρα πολύ!!!!

Και με καθαρισε και δεν με επιασε καθόλου η ιγμορίτιδα μέχρι στιγμής!

α για δειτε μας πως γιναμε

tt11bbc2.aspx

Αννούλα μου μεγαλώνετε!!!! Σε λίγες μέρες πας και για αυχενική;

στόλισα επιτέλους.

στην Χ άρεσε πολύ το δέντρο, σε σημείο παρεξηγήσεως με το δέντρο.

τις μπάλες τις έλεγε μήλο, το ντέντο μετά που τραγουδήσαμε το έλατο το έλεγε έλαντο!

χαχαχα!!!! Τέλεια η Σίσα!!!!:lol::lol::lol:

Και του χρόνου!!!

Εβιρι τι ωραιες εικονες που μας περιεγραψες,τετοια εποχη θελαμε να ρθουμε κ εμεις,βεβαια μας προλαβε το στρουμφακι χιχιχιχι,ξερω οοτι τα χριστουγεννιατικα παζαρια ειναι φοβερα!!!

φιλακια σε ολες!!!

Δεν πειράζει.... Θα το αναβάλετε για ένα χρόνο και θα πάτε τα επόμενα Χριστούγεννα κρατώντας αγκαλίτσα το στρουμφάκι σας!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα κοριτσια!!!

ειμαι καλυτερα δεν με ποναει το κεφαλι μου μονο ντεπον πηρα αλλα με ποναει ο λαιμος μου πολυ... θα πιω κανα τσαγακι και βλεπουμε..

κλαει το περδικακι, φευγω..

πιπιλα ηθελε...

λοιπον Ιωαννακι μου, εισαι σε γονιμες μερες? διαφωνω με το χαπι αλλα καλυτερα να το παρεις αν πιστευεις οτι εγινε κατι...:wink:;-)

Εβιρακι μας αρεσε πολυ η περιγραφη σου... θελουμε να ερθουμε οοολες, στην γερμανια του χρονου τα χριστουγεννα! να ερθουμε???

για σημερα θα κανω καμια σουπα, μαλλον ψαροσουπα..

Καλημέρα στο μαγειροκόριτσα !!!

Τί ωραίος καιρός για .... ξάπλες !!!!

Λοιπόν, τα νέα μας : ο γάμος την Παρασκευή ήταν έτσι όπως θα έπρεπε να είναι όλοι οι γάμοι... με κέφι, χαρά, χορό και ζωντάνια ! Άντε να ζήσουν τα παιδιά να ευτυχήσουν !

Εγώ πάλι δεν ξεκουράστηκα τόσο όσο πίστευα ... έκανα πολλές πολλές δουλειές που έλειπαν τα παιδιά, ξεσκαρτάρησα και παρα πολλά παιχνίδια με τα οποία δεν έπαιζαν πλέον και τα χάρισα... πήγαμε όμως και ψωνίσαμε για τα βαφτηστήρια μας ρούχα και παιχνίδια (!!! τί καλά βρε κόρες, καθόμουν και χάζευα σαν μικρό παιδί μέσα στο παιχνιδάδικο....)... το απόγευμα του Σαββάτου πήγαμε στον βαφτηστήρι, είναι γλύκας είναι τρέλας κι έχει μεγαλώσει ο σπόρος μας !!!!

Εχθές πήγα να παραλάβω τα τέκνα μας που, φυσικά, δεν ήθελαν να φύγουν από τον παππού και την γιαγιά... και τί ωραία : η Σεμίνα ξύπνησε με πυρετό και συνεχίζει... και σήμερα το πρωί... ανά εβδομάδα -από ότι έχετε καταλάβει- κάποιος θα είναι αδιάθετος μέσα σε αυτό το σπίτι... είμαι κι εγώ μπουκωμένη (μόνο μύτη)...

για σήμερα/αύριο θα κάνω φακές ενώ έφτιαξα για τα παιδιά κεφτεδάκια (τα τρώνε και κρύα από το ψυγείο) αν πεινάσουν...

Άννια μου,

Εάν νομίζεις ότι κάτι μπορεί να έχει συμβεί το χάπι της επόμενης ημέρας πάρε αλλά μέσα στο πρώτο 24ωρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά !

Δώρα,

Περαστικά σου !

eviri,

Τί ωραίες περιγραφές που γράφεις πάντα !

Επανέρχομαι σε λίγο !

Καλημέρα κορίτσια!

Έχω αρκετή δουλειά κι έτσι μπήκα να σας καλημερίσω, να σας πω ότι πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο με τον αντρούλη μου και ότι θα διαβάσω σε λίγο τα νέα σας και ελπίζω να επανέλθω.

Α! Σήμερα τρώμε γιουβαρλάκια...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...