Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

αχ έλεν, τί καλά!

εμένα η πρόταση γάμου δεν έγινε ρομαντικά ούτε με σκηνικό όμορφο.

έγινε στο γραφείο μου, λίγες μέρες μετά το πρώτο μας φιλί!

Εμένα δεν μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου!!!

Λέτε να ελπίζω σε ενα θαύμα;

Πολύ αργά πια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Να σας πω ότι το λουλουδάκι μου ήταν κυριούλης όση ώρα εφτιαχνα τα μελομακάρονα...Με τον τρόπο του...

Τον είχα στο καρεκλάκι φαγητού

Αρχικά τραγουδήσαμε παλαμάκια-παλαμάκια και πλάθω κουλουράκια και συμμετείχε με χαρά

Μετά άρχισε να σφίγγεται, να σφίγγεται, να σφίγγεται...Τελος το σφίξιμο!!

Κι έριξε εναν υπνο βασιλικό στο καρεκλάκι!

Και λυπήθηκα να το ξυπνήσω και τον άφησα έτσι

Η κακούργα μάνα

Και ξύπνησε 5 λεπτά πριν βγει η τελευταία λαμαρίνα

Μετά τα γνωστά....

Μπάνιο από κορυφή μέχρι τα νύχια και τάισμα

Θα με παρετε κι εμενα;Δεν ανεβηκα σε κοτερο......:tongue:

QUOTE]

Άλλος για την βάρκα μας........

Η Περιστεράκι, με κάλυψε με πάρα πολύ ωραίες συνταγές, έχω μόνο να προσθέσω ότι μπορείς να κάνεις και με τα δύο λαχανικά μακαρόνια (μικρά όπως το φιογκάκι, οι βίδες κλπ) στο φούρνο και να προσθέσεις αν θες καρότο και στο τέλος τυριά. Αν δε θυμάσαι πώς το φτιάχνουμε πες μου να γράψω.

Κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι αυγολέμονο,

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά,

Γεμιστά στο φούρνο και τα δύο λαχανικά με πατατούλες στο ταψί,

Μελιτζάνες ιμαμ μπαϊλντί,

Μουσακά και με τα δύο είδη.

Διαπιστώνω ότι αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι νερό και με εμποδίζει ακόμη και να σκεφτώ. Αν θυμηθώ κάτι άλλο αύριο θα γράψω.

φαντάσου δηλαδή να μην ήσουν κουρασμένη τι θα έγραφες. Έχεις κατακτήσει επάξια τον τίτλο της αργηγού της παρέας μας!!!

καλησπέρα και από μένα κορίτσια! Σήμερα είχα πολύ δουλειά και τωρα κατάφερα να μπω και να αρχίσω να διαβάζω νέα σας.

Αν δεν τύχει καμία στραβή φεύγω το απόγευμα μαζί με τον αντρούλη μου για ένα Σαββατοκύριακο τα δυό μας στα Γιάννενα.

Σήμερα τα παιδάκια μου τρώνε μακαρόνια με μοσχαράκι κοκκινιστό που είχε μείνει από προχθές.

Συνεχίζω να διαβάζω νεά σας.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αν δεν τύχει καμία στραβή φεύγω το απόγευμα μαζί με τον αντρούλη μου για ένα Σαββατοκύριακο τα δυό μας στα Γιάννενα.

...

Να μην γίνει καμία στραβή και να πάτε και να περάσετε τέλεια!!!

Αχ,αγαπημένα μου Γιάννενα...

Εκεί σπούδαζα και δεν θέλω να ξαναπάω...

Θα με πιάσει η νοσταλγία...

σήμερα δεν έχω μαγείρεμα. έχω δουλίτσες, σκούπα, σφουγγάρισμα, μπάνια, σεντόνια, πετσέτες, έτσι ώστε αύριο αφού αφήσω την Χ στην πεθερά να πάω επιτέλους (αλληλούια) στο κομμωτήριο να κουρευτώ-χτενιστώ, να πάω για καφέ με τον φέφο, να στολίσω δέντρο, σπίτι, βεράντα, αφού την καθαρίσω. το απόγευμα θα πάμε να πάρουμε την μπουμπού κ θα μαγειρέψω, δεν ξέρω ακόμα τί.

.

Όοοοοολα αυτά σε ένα πρωινό????? Τι να πω σούπερ girl!!!!!

καλημερα, καλημερα, τι κανετε???εγω ετσι και ετσι. εχω τρομερο μπουκωμα και το πρωι με πονουσε το κεφαλι μου και δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι. πηγα σε γιατρο προχθες αλλα η αντιβιωση που μου εδωσε ακομη δεν εκανε ιδιαιτερη δραση. ??

Συνήθως η αντιβίωση κάνει δουλειά μετά από 48 ώρες. Οπότε κάνε λίγη υπομονή.......

καλημερα!

ευτυχως που εδω γραφουμε μονο και δεν μιλαμε...

εκλεισε η φωνη μου χτες, ετσι ξαφνικα...

Περαστικα!

Τελικα ωραια περασαμε χτες, το γαλακτομπουρεκο εγινε θαυμα, η μαμα μου ειπε καλυτερο και απο το δικο της!!!:D:D

ειμασταν καμια 10αρια ατομα, παραγγειλαμε πιτσες και ειχα κανει και σαλατες, μια σεφ και μια ροκα-μαρουλι με διαφοτερικες σως..

Ωραια περασαμε και κυριως χωρις κουραση...

αντε και του χρονου!

Μπράβο και πάλι μπράβο και για το γαλακτομπούρεκο αλλά και που περάσατε καλά! Να είστε καλά να γιορτάσετε και του χρόνου!!

Κι εγω μια απο τα ιδια,Αφροδιτακι....,πονολαιμο-μπουκωμα-κομμαρες και πονοκεφαλο!!!!!Ο μικρος καλα ειναι τωρα.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!

Περαστικά!

Σημερα εχουμε εξετασεις στο θησαυρακι μας,σε λιγο του δινω φρουτοκρεμα και φευγουμε.

Στειλτε μας την θετικη σας ενεργεια!

Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου! Μία μεγάλη αγκαλίτσα σου στέλνω....

Φιλια.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

ααα, για σχεδιο το παταμε με το πιρουνι???εγω νομιζα οτι χρειαζεται για το μελωμα. θα τα κανω ιδια πιστευω, γιατι θα χρησιμοποιησω κουπατ. και μενα μαρεσει η σκιαθος, εχω παει πολυ παλια με φιλες και περασαμε τελεια.αχ τι καλη ιδεα!!! να το κανονισουμε???το καλοκαιρι σκιαθο????

Θα πεταχτώ κι εγω με το καραβάκι από την βόρεια Εύβοια που θα βρίσκομαι.....

Να σας πω ότι το λουλουδάκι μου ήταν κυριούλης όση ώρα εφτιαχνα τα μελομακάρονα...Με τον τρόπο του...

Αρχικά τραγουδήσαμε παλαμάκια-παλαμάκια και πλάθω κουλουράκια και συμμετείχε με χαρά

Η κακούργα μάνα

Μετά τα γνωστά....

Μπράβο στο αγοράκι σου! Κύριος, άφησε την μανούλα του να κάνει τα γλυκάκια της και μετά ξύπνησε!!! Μάκια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τα φεφο-μακάρονα δεν τα τρυπησα, γιατί δεν προλάβαινα.Φοβόμουν μην ξυπνήσει ομικρός και το τρεξα λίγο το θεμα

Ελπιζω να μελώσουν κι έτσι

Εφτιαξα μια λαμαρίνα στο κλασικό σχεδιο και δυο με κουπ-πατ αστέρι, καρδούλα και λουλουδάκι

Τωρα που κρύωσαν θα τα βάλω σε μεγάλο τάπερ και θα τα μελώσω άλλη μερα

Γιάγκος Δράκος,παρών!!

:lol:

Εφτιαχνα φεφο-μακάρονα!!!!!:tongue:

Πολύ εύκολα και γρήγορη συνταγή αδερφή Βίρνα!!!Σου πάει και λόγω επαγγέλματος...Το "Βίρνα"εννοώ...

Δεν τα μέλωσα και ΔΕΝ τα δοκίμασα

Δοκιμη κατόπιν συστασης διαιτολόγου!!!

κ σκέτα τρώγονται τα άτιμα!

Βίρνα καλέι Γιάγκο!όβερ!

μαρή από αδέρφια στο τέλος θα γίνουμε αιμομίχτρες...:lol:

Εμένα δεν μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου!!!

Λέτε να ελπίζω σε ενα θαύμα;

Πολύ αργά πια...

εγώ του το πετάω πάντως "πότε θα μου κάνεις πρόταση γάμου κ του προτάσσω το χεράκι μου...":p το ξέρει το παράπονό μου.

έκανε κακά κ τελείωσε ή απλά έσβησε τη μηχανή;:tongue:

Η κακούργα μάνα

Μετά τα γνωστά....

μπανάκι τον έκανες γιατί είχε λερωθεί ή συνηθίζεις να τον μπανιάρεις μεσημέρι;

καλησπέρα και από μένα κορίτσια! Σήμερα είχα πολύ δουλειά και τωρα κατάφερα να μπω και να αρχίσω να διαβάζω νέα σας.

Σήμερα τα παιδάκια μου τρώνε μακαρόνια με μοσχαράκι κοκκινιστό που είχε μείνει από προχθές.

Συνεχίζω να διαβάζω νεά σας.....

να περάσετε τέλεια σαν πιτσουνάκια!

Όοοοοολα αυτά σε ένα πρωινό????? Τι να πω σούπερ girl!!!!!

αν δεν έχω στην έγνοια μου το φεφόπαιδο κάνω παπάδες!

αλλιώς τα ζώα μου αργά!;)

Θα πεταχτώ κι εγω με το καραβάκι από την βόρεια Εύβοια που θα βρίσκομαι.....

έτσι να γινόμαστε πολλές! στο τέλος θα κάνουμε κατάληψη σε ξενοδοχείο κ θα μας βάλουν υπεύθυνες της κουζίνας!

Μπράβο στο αγοράκι σου! Κύριος, άφησε την μανούλα του να κάνει τα γλυκάκια της και μετά ξύπνησε!!! Μάκια!!!

με τέτοια μάνα...

Τα φεφο-μακάρονα δεν τα τρυπησα, γιατί δεν προλάβαινα.Φοβόμουν μην ξυπνήσει ομικρός και το τρεξα λίγο το θεμα

Ελπιζω να μελώσουν κι έτσι

Εφτιαξα μια λαμαρίνα στο κλασικό σχεδιο και δυο με κουπ-πατ αστέρι, καρδούλα και λουλουδάκι

Τωρα που κρύωσαν θα τα βάλω σε μεγάλο τάπερ και θα τα μελώσω άλλη μερα

θα μελώσουν. τα έχω κάνει κ εγώ έτσι απλά.

μόνο να κρυώσουν καλά κ μετά στο τάπερ, αρχικά ανοιχτά μη νωτιστούν.

φυσικά δουλεύω. 4.30 σήμερα σχολάω τρέχοντας. ούτε λεπτό δεν περιμένω.

Διαφημίσεις

φεφη,αν δεν το κατάλαβες ο μικρός εχέ...

Αλλά είπα να μην το γράψω μεσημεριάτικα και τρώει καμιά σας..

Το είπα όσο πιο κομψά μπορούσα

μέχρι τη μέση το πουλάκι μου

και το άφησα να κοιμάται η σκύλα

πάντως το συνηθίζω το μπανάκι-λουσιματάκι το μεσημεριανό μερα παρα μέρα

φεφη,αν δεν το κατάλαβες ο μικρός εχέ...

Αλλά είπα να μην το γράψω μεσημεριάτικα και τρώει καμιά σας..

Το είπα όσο πιο κομψά μπορούσα

μέχρι τη μέση το πουλάκι μου

και το άφησα να κοιμάται η σκύλα

πάντως το συνηθίζω το μπανάκι-λουσιματάκι το μεσημεριανό μερα παρα μέρα

σαν την Χ. κ αυτή έτσι!

τί να έκανες;

κ εμείς μέρα παρά μέρα.

και πότε θα τα προλάβεις όλα αυτά;

όχι πότε, πώς!

τραγουδώντας τον ρούντολφ, χορεύοντας τα κάνταντα! για σήμερα. αύριο πιο άνετα κ μεθαύριο πιο χαλαρά!

Αχ πάω το μπούλη στη γιαγιά του, μήπως προλάβω και περπατησω λίγο πριν πάω για δουλειά

να πας. σκέψου το ως το καλύτερο δώρο για την υγεία σου!

μάκια κ καλό ΣΚ αν δεν μιλήσουμε. δύσκολο το βλεπω να ξαναμπαίνω με τόσα που έχω να κάνω.

Γιάγκο, εύχομαι να σας αρέσουν όσο σε μας τα φεφομακάρονα!

αφροδίτη καλή επιτυχία!

Ααααχ δεν ξέρω τί διάβασα !!!!

ΓΕΛΑΩ ακόμα με "τον πάτο του Τρύφωνα" !!!!! eviri, πού τα βρίσκεις όλα αυτά τα νόστιμα μου λες ???? Να 'σαι καλά και, πού ξέρεις, εμείς (εγώ εσύ και η Del) κοντο-γειτόνισσες είμαστε... ίσως κάποια στιγμή να συναντηθούμε να τα φέρει έτσι η μοίρα (βλ Βασιλάκης Καΐλας !!!!)....

Φέφη μου,

Ναι ωραία θα ήταν να πηγαίναμε Σκιάθο (δεν είναι και μακριά) όλοι μαζί.... ναι, και μετά ξύπνησες ... άμα βρούμε ποτε θα πάρουμε άδεια όλοι μαζί λεει ή θα έχουμε κερδίσε (εννοείται) το λαχείο ????

Δώρα μου,

Καλά αποτελέσματα ! Περιμένουμε νέα -τον χειρότερο φόβο τον προσπέρασα, δεν βγήκε κάτι κακό πάει αυτό ήταν χθες...-

Εγώ σήμερα ΠΑΛΙ θα κάνω την όμορφη ! Έχουμε γάμο το απόγευμα -καλεσμένοι έτσι ????- πεντρεύουν ο αδερφός μου με έναν ξάδερφο λέμε ένα ζευγάρι (είδατε είμαστε καλοί άνθρωποι και μας προτιμούν οικογενειακώς!)- .

Πάω να φτιάξω μαλλί να με βάψουν κοκ.... τα παιδιά απόψε η πεθερούλα θα τα κρατήσει και ... ήρθαν " επισκέψεις " !!!! χα χα άμα δεν σε θέλει, δεν σε θέλει τέλος !

Αγγελική,

Να περάσεις ΤΡΙ-καλα μετά του συζύγου στα Γιάννενα !!!

Φιλιά σε όλες ματς-μουτς !

Καλό Σ/Κ !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...