Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

χαχαχαχα!!!! Γεια σου ρε Σέβο!!!

Δεν το ήξερα ότι γιόρταζε μόνο το αρσενικό!!!:lol::lol:

χαχαχααα...ακου σεβο!!!:lol::lol::lol:

γελάτε κιουρίες μου;:lol:

ακόμα κ στον ύπνο σου το παιδί μου χοροπηδάει σαν το κατσίκι...:rolleyes::tongue:

έχουμε τηλεπάθεια ντάρληνγκ...για το μαγιώ!

η Σκιάθος είναι όνειρο! έχω πάει μια φορά όλο κ όλο, με τον φέφο αρραβωνιασμένοι! περάσαμε τέλεια. κ τί δεν έφαγα!!!;)

υπέροχες παραλίες, όμορφα σοκάκια, πράσινο, θεσπέσια θαλασσινά, αξέχαστα πιάτα στον ανεμόμυλο, στο εστιατόριο, ψηλά!

αξίζει να πάτε με οικογένεια ή ζευγαράκια!

φέτος θα έχουμε την επέμβαση του φεφόπαιδου, θα αφαιρέσουμε τη φραουλίτσα μας κ δεν μας βλέπω για πολλά πολλά κ λόγω χρόνου κ λόγω χρημάτων.

αλλά κάποια στιγμή θέλω να πάμε οικογενειακώς Σκιάθο να περάσουμε τέλεια!

ο αδερφός μου γιαγκος περιστέρης που είναι;

να ρωτησω και κατι αλλο:σχετικα με τα μελομακαρονα, λενε ολες σχεδον οι συνταγες οτι αφου τα πλασεις και πριν τα βαλεις στο ταψι, κανεις κατι σχεδιακια/τρυπηματα απο πανω????καταλαβα καλα???:confused::confused::confused:

ναι, μπορείς να κάνεις με το πηρούνι ανάποδα σχεδιάκια, αφού το κάνεις μπαλίτσες.

ή

να το πλάσεις στο χέρι σου, να πατήσεις τη ζύμη με πλάστη χοντρό κ πάνω να κάνεις σχεδιάκια με κουπ ατ!

μετά τα ψήνεις!

Διαφημίσεις

η Σκιάθος είναι όνειρο! έχω πάει μια φορά όλο κ όλο, με τον φέφο αρραβωνιασμένοι! περάσαμε τέλεια.

Θα συμφωνήσω! Εχω πάει 3 φορές και άνετα ξαναπάω!

αξέχαστα πιάτα στον ανεμόμυλο

Αααααααχ...... Τι μου θύμισες τώρα!

Εκεί μου έκανε πρόταση γάμου ο χάμπυ!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αααααααχ...... Τι μου θύμισες τώρα!

Εκεί μου έκανε πρόταση γάμου ο χάμπυ!!!

αχ έλεν, τί καλά!

εμένα η πρόταση γάμου δεν έγινε ρομαντικά ούτε με σκηνικό όμορφο.

έγινε στο γραφείο μου, λίγες μέρες μετά το πρώτο μας φιλί!

θα ήταν το κάτι άλλο να κανονίζαμε διακοπές οι μαγειροφιλενάδες με τις φαμίλιες μας στην Σκιάθο! το έλα να δεις κ σώσε!

άλλωστε το έχω πει, δεν ξαναπάω διακοπές σε μερος που δεν ξέρω τί φαγητό υπάρχει. την πάτησα το περασμένο καλοκαίρι με το ολ ινκλούζιβ στην Χαλκιδική. απαράδεκτο! με τα πόδια να το μαγείρευαν τόσο χάλια δεν θα ήταν!

κ εκεί κοντά λαλακίες. μόνο οι φούρνοι είχαν πράγματα που τρώγονταν!

ενώ στην Σκιάθο, ξέρω πού θα πάω να φάμε!

θα πλατσούριζαν κ τα πιτσιρίκια μας σε καθαρές θάλασσες, θα τα ταίζαμε αξιοπρεπέστατα!

τί λέω η τρελή μέσα στο καταχείμωνο........:rolleyes::lol:

ρομαντικός ο ελενίτσος! πάντα τέτοια!:wink:

ααα, για σχεδιο το παταμε με το πιρουνι???εγω νομιζα οτι χρειαζεται για το μελωμα. θα τα κανω ιδια πιστευω, γιατι θα χρησιμοποιησω κουπατ. και μενα μαρεσει η σκιαθος, εχω παει πολυ παλια με φιλες και περασαμε τελεια.αχ τι καλη ιδεα!!! να το κανονισουμε???το καλοκαιρι σκιαθο????

Εγω πήγα χθες κομμωτήριο! Κουρεψα και έβαψα το μαλλί και είμαι οκ!

Με 'γειές με 'γειές ααααα είναι πολύ ωραία.

δεν μου τα λες καλά. εσύ μας έχεις δει, ενώ εμείς όχι. δεν είναι δίκαιο αυτό κιουρία μου!

Καλά θα βάλω όταν γίνω όμορφη.

να ρωτησω και κατι αλλο:σχετικα με τα μελομακαρονα, λενε ολες σχεδον οι συνταγες οτι αφου τα πλασεις και πριν τα βαλεις στο ταψι, κανεις κατι σχεδιακια/τρυπηματα απο πανω????καταλαβα καλα???:confused::confused::confused:

Ναι Αφροδίτη, τα τρυπήματα είναι για να ρουφήξουν σιρόπι. Τα υπόλοιπα σχεδιάκια είναι για να είναι πιο όμορφα στο μάτι. Μπορείς να κάνεις όπως ακριβώς σου είπε και η Φέφη. Εγώ τα κυλάω στον τρίφτη στην πλευρά που τρίβουμε μυζήθρα, εκεί που είναι αγκαθωτός ο τρίφτης δηλαδή. Όπως έκανε και η γιαγιά μου και η μαμά μου.

Διαφημίσεις

Ναι Αφροδίτη, τα τρυπήματα είναι για να ρουφήξουν σιρόπι. Τα υπόλοιπα σχεδιάκια είναι για να είναι πιο όμορφα στο μάτι. Μπορείς να κάνεις όπως ακριβώς σου είπε και η Φέφη. Εγώ τα κυλάω στον τρίφτη στην πλευρά που τρίβουμε μυζήθρα, εκεί που είναι αγκαθωτός ο τρίφτης δηλαδή. Όπως έκανε και η γιαγιά μου και η μαμά μου.

τα κυλας εννοεις γυρω γυρω???να γινουν τρυπουλες και απο κατω???

Ναι, τόσο ρομαντικός που δεν μπορούσε να περιμένει να καταπιώ τον κεφτέ που έτρωγα!!!!:tongue::tongue::lol:

έλα ρε! γλυκούλης!

τί άλλο είχατε φάει εκεί; το χαβά μου εγώ!

εγώ μοσχάρι με γαρίδες κ μια σάλτσα από ροκφόρ. ακόμα τρέχουν τα σάλια μου 4 χρόνια μετά...;)

ο ιδιοκτήτης ήταν έλληνας κ η γυναίκα του σεφ αγγλίδα, αν θυμάμαι καλά. τα γκαρσόνια αγγλικά μιλούσαν κ έτσι τα σούξου μούξου τα έλεγε ο φέφος, καθότι το προφίσιενσυ μας χρησίμευσε κ σε κάτι πρακτικό!:rolleyes:

ααα, για σχεδιο το παταμε με το πιρουνι???

το τσιμπάς με το πηρουνι ανάποδα, αν θέλεις σχέδια. δεν το πατάς, το τσιμπάς.

εγω νομιζα οτι χρειαζεται για το μελωμα.

όχι, πριν τα βάλεις για ψήσιμο.

θα τα κανω ιδια πιστευω, γιατι θα χρησιμοποιησω κουπατ. και μενα μαρεσει η σκιαθος, εχω παει πολυ παλια με φιλες και περασαμε τελεια.αχ τι καλη ιδεα!!! να το κανονισουμε???το καλοκαιρι σκιαθο????

τρίκαλα θα ήταν, όχι απλά καλά!

κάντυ μου, Δώρα ακούτε; κάγκλυ; αγγελική, κουφέτο...όλες!

εβίρι για μας είσαι η ομορφότερη, γιατί είσαι η δημαρχέσα μας.

απλά όταν είδαμε η μία με την άλλη τα μουτράκια μας ήταν σαν να πήρε διάσταση αυτή η φιλία, σαν να ολοκληρώθηκε το φαγητό!

ελπίζω να καταλαβαίνετε με ποιά έννοια το λέω κ το επιθυμώ.

εβίρι για μας είσαι η ομορφότερη, γιατί είσαι η δημαρχέσα μας.

απλά όταν είδαμε η μία με την άλλη τα μουτράκια μας ήταν σαν να πήρε διάσταση αυτή η φιλία, σαν να ολοκληρώθηκε το φαγητό!

ελπίζω να καταλαβαίνετε με ποιά έννοια το λέω κ το επιθυμώ.[/quote

συμφωνω και επαυξανω σε οοολλααα:)

Γιάγκος Δράκος,παρών!!

Εφτιαχνα φεφο-μακάρονα!!!!!

Πολύ εύκολα και γρήγορη συνταγή αδερφή Βίρνα!!!Σου πάει και λόγω επαγγέλματος...Το "Βίρνα"εννοώ...

Δεν τα μέλωσα και ΔΕΝ τα δοκίμασα

Δοκιμη κατόπιν συστασης διαιτολόγου!!!

Δωράκι μακάρι να είναι όλα καλά με τις εξετάσεις σας και περαστικά σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...