Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα κορτσούδια!

εβίρι, αν δεν βάλεις φέης, θα βάλεις φωτό εδώ.- αλλιώς μουτλάκια!

Δώρα, πολύ θά με βόλευε ένα στεγνωτήριο, αλλά δεν έχω χώρο μέσα στο σπίτι.

το ίδιο πρόβλημα που έχω κ για καταψύκτη.

Μαρία, κάνεις παραδοσιακούς χορούς;

όταν ήμουν μικρή πήγαινα κ μάθαινα, κυρίως τους δικούς μας!

είναι όμορφα!

θα ήθελα κ η Χ να μάθει!

σήμερα δεν έχω μαγείρεμα. έχω δουλίτσες, σκούπα, σφουγγάρισμα, μπάνια, σεντόνια, πετσέτες, έτσι ώστε αύριο αφού αφήσω την Χ στην πεθερά να πάω επιτέλους (αλληλούια) στο κομμωτήριο να κουρευτώ-χτενιστώ, να πάω για καφέ με τον φέφο, να στολίσω δέντρο, σπίτι, βεράντα, αφού την καθαρίσω. το απόγευμα θα πάμε να πάρουμε την μπουμπού κ θα μαγειρέψω, δεν ξέρω ακόμα τί.

κ την Κυριακή θα πάμε σε γιορτούλα. το απόγευμα της Κυριακής αν όλα είναι καλά ίσως προλάβω να κάνω τα μελομακάρονά μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα, καλημερα, τι κανετε???εγω ετσι και ετσι. εχω τρομερο μπουκωμα και το πρωι με πονουσε το κεφαλι μου και δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι. πηγα σε γιατρο προχθες αλλα η αντιβιωση που μου εδωσε ακομη δεν εκανε ιδιαιτερη δραση. μονο να μην ξανακολλησω την μπουμπου μου. και χθες ολο το απογ μου ελεγε μαμαμουυυυ λια (αγκαλια)....δωρακι ευχαριστω....τι κανετε αλλο εσεις??? θελω σημερα το απογευμα να αφησω τη μικρη και να καθαρισω το σπιτι , ωστε αυριο να εχω μονο σιδερωμα. το απογευμα θα παμε σε παρτυ και την κυριακη απογ εχουμε την γιορτη σχολειου. επισης θελω και εγω φεφουλα να παω αυριο για βαψιμο-κουρεμα, να βγω για κατι μικροδωρακια και να φτιαξω μελομακαρονα και κουλουρακια.αυτα τα ολιγα!!! μαρακι χρονια πολλα για τον αντρουλη σου.εβιρυ ωραιες συνταγες για τραπεζι. φεφη απαιχτη η συσα με τα μαγιωω!!!!:D:Dελενη πως ειναι η μικρη σημερα?? περιστερακι ειστε καθολου καλυτερα με τα δοντακια σας???

καλημερα!

ευτυχως που εδω γραφουμε μονο και δεν μιλαμε...

εκλεισε η φωνη μου χτες, ετσι ξαφνικα...

Καταρχην να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας, σιγουρα θα πιασουν τοπο απο τις στελνετε με τοση αγαπη..

Εβιρακι εγραψες τοοοσες ιδεες για την φουμπι μας, και εισουν και κουρασμενη? φαντασουν να μην εισουν!! κοριτσι μου εισαι θησαυρος!!

Τελικα ωραια περασαμε χτες, το γαλακτομπουρεκο εγινε θαυμα, η μαμα μου ειπε καλυτερο και απο το δικο της!!!:D:D

ειμασταν καμια 10αρια ατομα, παραγγειλαμε πιτσες και ειχα κανει και σαλατες, μια σεφ και μια ροκα-μαρουλι με διαφοτερικες σως..

Ωραια περασαμε και κυριως χωρις κουραση...

αντε και του χρονου!

Φεφακι μου κανω χωρους, ναι μου αρεσουν πολυ, αν βρω χρονο να ξανακανω και παραστασεις..

για σημερα εχουμε καποιες εξωτερικες δουλιτσες και θα φαμε κατι προχειρο, μαλλον καμια σουπιτσα.

φιλακια σε ολες και καλη μερα να εχουμε!

Καλημερα φιλενάδες!!

Τι νεα;

Εμείς ετσι κι ετσι...

Το περιστερόπαιδο από τις 2 χθες το μεσημερι που ξυπνησε έφτασε 12 το βράδυ για να κοιμηθεί με πολλά πολλά κλάματα και από το πρωί μία από τα ίδια

Πιστεύω ότι δεν είναι δόντι αλλά εθισμός στην τηλεόραση στην οποία το εχει εκτεθειμενο η μανα μου όταν τον κρατάει.Απόδειξη ότι όταν άναψα χθες βράδυ τηλεόραση σταμάτησε το κλάμα

Της τα είπα ενα χεράκι πάλι

Αλλά η γυναίκα δεν καταλαβαίνει

Και να πω ότι είναι καμιά γριά κι αγράμματη

Αχ τι να κάνω δεν ξερω

Φεφη το facebook που μας μπριζωσες να ανοίξουμε σελίδα το επισκέπτεσαι καθόλου;Σε περιμενει κάτι εκεί μέσα από χθες το μεσημερι!!

Εβιρι όπως πάντα είσαι καταπληκτική!!Προσκυνώ!!

Περαστικά στο Αφροδιτάκι και το Μαράκι μας που είναι αρρωστούλικα και σε όλα τα συναχωμένα μουτράκια εδώ μέσα

Αφροδίτη εχουμε καμιά εξέλιξη;Με τη δίαιτα και τα συναφή;

Σήμερα θα φάω σαλατούλα

Το μπεμπέ μου κοτόσουπα

Ο περιστερης είναι στο έλεος της πείνας από χθες!!Πρεπει να σκεφτώ κάτι να του φτιάξω για το βράδυ,αλλιώς θα μου ανακατεψει την κουζίνα με τα τηγάνια του και τα ψωμιά που σαβουρώνει και θα εχω πάλι σφουγγαρισματα

Διαφημίσεις

καλημέρα κορτσούδια!

Δώρα, πολύ θά με βόλευε ένα στεγνωτήριο, αλλά δεν έχω χώρο μέσα στο σπίτι.

το ίδιο πρόβλημα που έχω κ για καταψύκτη.

Εγω το στεγνωτηριο το εχω επανω στο πλυντηριο,στο μπανιο

και τον καταψυκτη στην αποθηκη κι οτι χρειαζομαι το ανεβαζω στην καταψυξη του ψυγειου μου.

Να περασεις ενα τελειο σκ Φεφακι μου...το χρειαζεσαι!!!!!!

καλημερα, καλημερα, τι κανετε???εγω ετσι και ετσι. εχω τρομερο μπουκωμα και το πρωι με πονουσε το κεφαλι μου και δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι. πηγα σε γιατρο προχθες αλλα η αντιβιωση που μου εδωσε ακομη δεν εκανε ιδιαιτερη δραση.Χρειαζεται λιγο χρονο για να δρασει το φαρμακο.....πιες και κανενα ζεστο με μελι. μονο να μην ξανακολλησω την μπουμπου μου. και χθες ολο το απογ μου ελεγε μαμαμουυυυ λια (αγκαλια)....δωρακι ευχαριστω....τι κανετε αλλο εσεις??? ??

Κι εγω μια απο τα ιδια,Αφροδιτακι....,πονολαιμο-μπουκωμα-κομμαρες και πονοκεφαλο!!!!!Ο μικρος καλα ειναι τωρα.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!

Μαρακι,μπραβο για την επιτυχια του γαλακτομπουρεκου...αντε και εις ανωτερα!!!!!;)

Καλημερα ειπα;

Καλημερα σας!

Οπως ειπα και πιο πανω,στην Αφροδιτη,ειμαι χαλιααααααα.

Αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα αυτο.....

Σημερα εχουμε εξετασεις στο θησαυρακι μας,σε λιγο του δινω φρουτοκρεμα και φευγουμε.

Στειλτε μας την θετικη σας ενεργεια!

Μαγειρεψα κοτοσουπα με ντοπιο κοτοπουλακι,για τον θησαυρουλη μου και εμεις θα φαμε φακες απο χθες.

Φιλια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερουδιααααααααα!!!!Μαρακι χρονια πολλα για τον αντρουλη σου κ περαστικουλια σας,περαστικα κ στην Αφροδιτη μας!Ελενη η μικρουλα πως ειναι?διαβασα για στεγνωτηριο?θελω κ εγω!!!!το χουμε δρομολογησ,κ μεχρι να ρθει το μπεμπε θα ρθει κ αυτο!πρεπει να κανουμε καποιες αλλαγες για να χωρεσει κ ολα καλαααααααα!!!!!!

εχθες φαγαμε καλαμαρια τηγανιτα κ επιτελους εφαγα κ λιγες πατατουλες,γιαμιιιιιιιιι!!!!σημερα το μενου εχει φακες λαχταριστες!!!!!!!φιλακια σε ολες!!

υσ.Εβιρη εισαι θεααααααα!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα, καλημερα, τι κανετε???εγω ετσι και ετσι. εχω τρομερο μπουκωμα και το πρωι με πονουσε το κεφαλι μου και δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι. πηγα σε γιατρο προχθες αλλα η αντιβιωση που μου εδωσε ακομη δεν εκανε ιδιαιτερη δραση.

περίμενε 2 24άωρα. τελικα τί έχεις; περαστικά!

μονο να μην ξανακολλησω την μπουμπου μου. και χθες ολο το απογ μου ελεγε μαμαμουυυυ λια (αγκαλια)

καλήηηηηηηη μου!

θελω σημερα το απογευμα να αφησω τη μικρη και να καθαρισω το σπιτι , ωστε αυριο να εχω μονο σιδερωμα. το απογευμα θα παμε σε παρτυ και την κυριακη απογ εχουμε την γιορτη σχολειου. επισης θελω και εγω φεφουλα να παω αυριο για βαψιμο-κουρεμα,

με γειές!λέτε να τα βάψω κ εγώ; μπα! με τόση τριχόπτωση, αν βάψω μαλλί θα μου πέσει κ ό,τι έχει απομείνει!

να βγω για κατι μικροδωρακια και να φτιαξω μελομακαρονα και κουλουρακια.αυτα τα ολιγα!!! φεφη απαιχτη η συσα με τα μαγιωω!!!!:D:D

μάκια κ μην πολυκουράζεσαι. πολλά έβαλες για ΣΚ!

καλημερα!

ευτυχως που εδω γραφουμε μονο και δεν μιλαμε...

περαστικά μαράκι!

Καταρχην να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας, σιγουρα θα πιασουν τοπο απο τις στελνετε με τοση αγαπη..

ναι, θα πιάσουν, είμαι σίγουρη!

Τελικα ωραια περασαμε χτες, το γαλακτομπουρεκο εγινε θαυμα, η μαμα μου ειπε καλυτερο και απο το δικο της!!!:D:D

εύγε!

ειμασταν καμια 10αρια ατομα, παραγγειλαμε πιτσες και ειχα κανει και σαλατες, μια σεφ και μια ροκα-μαρουλι με διαφοτερικες σως..

Ωραια περασαμε και κυριως χωρις κουραση...

αντε και του χρονου!

Φεφακι μου κανω χωρους, ναι μου αρεσουν πολυ, αν βρω χρονο να ξανακανω και παραστασεις..

για σημερα εχουμε καποιες εξωτερικες δουλιτσες και θα φαμε κατι προχειρο, μαλλον καμια σουπιτσα.

φιλακια σε ολες και καλη μερα να εχουμε!

κ του χρόνου μαράκι μου!

Καλημερα φιλενάδες!!

Τι νεα;

Εμείς ετσι κι ετσι...

Το περιστερόπαιδο από τις 2 χθες το μεσημερι που ξυπνησε έφτασε 12 το βράδυ για να κοιμηθεί με πολλά πολλά κλάματα και από το πρωί μία από τα ίδια

Πιστεύω ότι δεν είναι δόντι αλλά εθισμός στην τηλεόραση στην οποία το εχει εκτεθειμενο η μανα μου όταν τον κρατάει.Απόδειξη ότι όταν άναψα χθες βράδυ τηλεόραση σταμάτησε το κλάμα

Και να πω ότι είναι καμιά γριά κι αγράμματη

Αχ τι να κάνω δεν ξερω

τί 'χες γιάννη, τί 'χα πάντα. το ίδιο κ η μάνα μου κ η πεθερά μου κ ο φέφος.

Φεφη το facebook που μας μπριζωσες να ανοίξουμε σελίδα το επισκέπτεσαι καθόλου;Σε περιμενει κάτι εκεί μέσα από χθες το μεσημερι!!

:oops:

χαμπάρια...τρέχω να δω!

Να περασεις ενα τελειο σκ Φεφακι μου...το χρειαζεσαι!!!!!!

όπως το είπες!

Κι εγω μια απο τα ιδια,Αφροδιτακι....,πονολαιμο-μπουκωμα-κομμαρες και πονοκεφαλο!!!!!Ο μικρος καλα ειναι τωρα.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!

περαστικά Δώρα μου.

Καλημερα σας!

Αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα αυτο.....

Σημερα εχουμε εξετασεις στο θησαυρακι μας,σε λιγο του δινω φρουτοκρεμα και φευγουμε.

Μαγειρεψα κοτοσουπα με ντοπιο κοτοπουλακι,για τον θησαυρουλη μου και εμεις θα φαμε φακες απο χθες.

Φιλια.

όλα θα πάνε τέλεια! φιλιά στον θησαυρό μας!:)

καλημερουδιααααααααα!!!!διαβασα για στεγνωτηριο?θελω κ εγω!!!!το χουμε δρομολογησ,κ μεχρι να ρθει το μπεμπε θα ρθει κ αυτο!πρεπει να κανουμε καποιες αλλαγες για να χωρεσει κ ολα καλαααααααα!!!!!!

εχθες φαγαμε καλαμαρια τηγανιτα κ επιτελους εφαγα κ λιγες πατατουλες,γιαμιιιιιιιιι!!!!σημερα το μενου εχει φακες λαχταριστες!!!!!!!φιλακια σε ολες!!

φιλιά Αννούλα κ στο στρουμφάκι!

Καλημέρα κορίτσια μου

Έβαλα κιμά σόγιας με μακαρόνια για σήμερα.

Τελικά δε συμφωνούμε μόνο στο μαγείρεμα, αλλά και στις καθημερινές μας συνήθειες πλέον. Νωρίς το απόγευμα θα έρθει κομμώτρια και στο δικό μου σπίτι για να μας σουλουπώσει οικογενειακώς. Αύριο είναι η γιορτή του σχολείου στο χώρο της εκκλησίας και η ειδοποίηση γράφει, ότι θα είναι ευπρόσδεκτα τα γλυκά που θα φέρουν οι γονείς. Μου μπήκε ντε και καλά να φτιάξω ραβανί. Τη συνταγή την έχω στην Ελλάδα στον Τσελεμεντέ και στο σπίτι εδώ, δεν είμαι σίγουρη ότι έχω όλα τα υλικά. Στο σούπερ δε ξέρω αν θα προλάβουμε να πάμε σήμερα, γιατί είπα στην κομμώτρια να φέρει τα παιδιά της να παίξουν με τη δική μου και να κάτσει για καφέ. Άρα μπλέχτηκα λίγο. Θα δω τι θα κάνω.

Να σου βάλω μία του Μαμαλάκη, αλλά εμένα θα με φανταστείς χωρίς μουστάκι.

Και πώς θα μιλάμε τώρα με νοήματα;

Εβιρακι...... Ευχαριστώ Μαρία μου.

Εγώ ήμουν σίγουρη για την επιτυχία σου.

Έτσι είναι και η δική μου μάνα, ισχυρογνώμων και αγύριστο κεφάλι.

Εβιρι όπως πάντα.......Σ' ευχαριστώ πολύ.

Περαστικά σου Δωράκι μας.

Ολόψυχα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και τα νέα από τις εξετάσεις να είναι ενθαρρυντικά.

υσ.Εβιρη.......

Αννούλα μου σ' ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

πηγα σε γιατρο προχθες αλλα η αντιβιωση που μου εδωσε ακομη δεν εκανε ιδιαιτερη δραση.

Θέλει 1-2 24ωρα για να δράσει η αντιβίωση οπότε υπομονή..

ελενη πως ειναι η μικρη σημερα??

Καλύτερα Αφροδίτη μου!

Εχει υποχωρήσει πολύ ο βήχας..

αύριο αφού αφήσω την Χ στην πεθερά να πάω επιτέλους (αλληλούια) στο κομμωτήριο να κουρευτώ-χτενιστώ, να πάω για καφέ με τον φέφο, να στολίσω δέντρο, σπίτι, βεράντα, αφού την καθαρίσω.

κ την Κυριακή θα πάμε σε γιορτούλα. το απόγευμα της Κυριακής αν όλα είναι καλά ίσως προλάβω να κάνω τα μελομακάρονά μου.

Εγω πήγα χθες κομμωτήριο! Κουρεψα και έβαψα το μαλλί και είμαι οκ!

Να περάσετε τέλεια το Σάββατο με τον Φέφο!

Καλή επιτυχία με τα μελομακάρονα(στείλε και τίποτα προς τα εδώ!!!);)

Σε είπα ότι σε είδα στον ύπνο μου;

Δε με λες πουλάκι μου, την Κυριακή γιορτάζεις;

Αυτήν την έχεις όλη μέρα, κάθε μέρα!!!

Καλά αποτελέσματα Δωράκι μου!

εχθες φαγαμε καλαμαρια τηγανιτα κ επιτελους εφαγα κ λιγες πατατουλες,γιαμιιιιιιιιι!!!!

Αννούλα στην κρεπαλη χθες,ε;:lol::lol::lol:

Η μικρή είναι πολύ καλύτερα, σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Μαρία να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να είστε πάντα χαρούμενοι!

Λίγο γαλοκτομπούρεκο δεν θα κεράσεις και σ'εμας κακούργα;:tongue::tongue:

Όλο μόνη σου το έφαγες;;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αχχχ περιστερακι και γω φωναζω και μαλωνω για την τβ και τα dvd!!!κολλανε πολυ τα μικρα. οσο για τη διαιτα, προχωραμε και θα δειξει...τελικα γριπη εχω.φεφη οντως ειναι πολλα αλλα αν δεν τα κανω το σκ , τις καθημερινες δυσκολευομαι πολυ και δεν εχω κουραγιο. Δωρα μου γλυκια, καλη επιτυχια στο θυσαυρουλη μας και μια ζεστη αγκαλια και για τους δυο σας.φεφη ...ευχαριστω...για ολα..

Καλημέρα κορίτσια μου

Έβαλα κιμά σόγιας με μακαρόνια για σήμερα.

Τελικά δε συμφωνούμε μόνο στο μαγείρεμα, αλλά και στις καθημερινές μας συνήθειες πλέον. Νωρίς το απόγευμα θα έρθει κομμώτρια και στο δικό μου σπίτι για να μας σουλουπώσει οικογενειακώς. Αύριο είναι η γιορτή του σχολείου στο χώρο της εκκλησίας και η ειδοποίηση γράφει, ότι θα είναι ευπρόσδεκτα τα γλυκά που θα φέρουν οι γονείς. Μου μπήκε ντε και καλά να φτιάξω ραβανί. Τη συνταγή την έχω στην Ελλάδα στον Τσελεμεντέ και στο σπίτι εδώ, δεν είμαι σίγουρη ότι έχω όλα τα υλικά. Στο σούπερ δε ξέρω αν θα προλάβουμε να πάμε σήμερα, γιατί είπα στην κομμώτρια να φέρει τα παιδιά της να παίξουν με τη δική μου και να κάτσει για καφέ. Άρα μπλέχτηκα λίγο. Θα δω τι θα κάνω.

θα τα προλάβεις όλα. το' χεις!

Να σου βάλω μία του Μαμαλάκη, αλλά εμένα θα με φανταστείς χωρίς μουστάκι.

δεν μου τα λες καλά. εσύ μας έχεις δει, ενώ εμείς όχι. δεν είναι δίκαιο αυτό κιουρία μου!

ακόμα κ η Αγγελική μας έβαλε φωτό με τα όμορφα παιδάκια της.:(

Καλύτερα Αφροδίτη μου!

Εχει υποχωρήσει πολύ ο βήχας..

μπράβο!

Εγω πήγα χθες κομμωτήριο! Κουρεψα και έβαψα το μαλλί και είμαι οκ!

Να περάσετε τέλεια το Σάββατο με τον Φέφο!

Καλή επιτυχία με τα μελομακάρονα(στείλε και τίποτα προς τα εδώ!!!);)

Σε είπα ότι σε είδα στον ύπνο μου;

Δε με λες πουλάκι μου, την Κυριακή γιορτάζεις;

ευχαριστώ. θα τον περιποιηθώ τον φέφο!

ευχαριστώ για τα μελομακάρονα! αν δω ότι δεν αγχώνομαι χρονικά θα τα κάνω κ φυσικά θα στείλω πιατέλα γιορτινή!

πώς ήμουν στον υπνο σου; τί φορούσα;:o

οι Σεβαστιανοί γιορτάζουν. οι άντρες. αν με λέγανε Σέβο (βλέπε Δράκος-Λάμψη) θα γιόρταζα!

περιστεράκι μου σου απάντησα. αυτή είναι η γνώμη μου.

γενικά υπάρχουν δίπλα μας, γύρω μας, στο περιβάλλον μας άνθρωποι που είναι τοξικοί. τους βλέπουμε κ μας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα.

όσο μπορούμε αποφεύγουμε τα πολλά πάρε δώσε.

αν δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε, τοτε τους φέρνουμε στα μέτρα μας, πρόγραμμά μας, συμφέρον μας, επιθυμίες μας!:wink:

πώς ήμουν στον υπνο σου; τί φορούσα;:o

Λοιπόν.... Είμασταν και καλά στην Σκιάθο με τις τσούπρες μας και η Χ πηδούσε από κάτι βράχια κάνοντας τσουλήθρα και στο τέλος βουτιά στη θάλασσα! Φυσικά φορούσες μαγιο!!!! Μια κούκλα ήσουν!;)

Σημειωτέων το όνειρο το είδα προχθες, πριν αναφέρεις για μαγιο και κουβαδάκια!:tongue:

οι Σεβαστιανοί γιορτάζουν. οι άντρες. αν με λέγανε Σέβο (βλέπε Δράκος-Λάμψη) θα γιόρταζα!

χαχαχαχα!!!! Γεια σου ρε Σέβο!!!

Δεν το ήξερα ότι γιόρταζε μόνο το αρσενικό!!!:lol::lol:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...