Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Χα, απ' ότι βλέπω το περιστερόπουλο με την μικρούλα της Μαρίας έχουν βαλθεί να μην σας αφήσουν να κοιμάστε σερί ε?

υ π ο μ ο ν ή μανούλες ... ίσως να τα ενοχλούν τα δοντάκια τους !

Είναι ταιριαστό ζευγάρι τα πουλάκια μου,γι' αυτό εχω στειλει τα προξενιά στην Καραμελόπολη!!!

....Αμάν βρε Περιστέρω... τί είσαι 'συ μάνα μου ????

Σου 'χω πει να μην τα φωνάζεις αυτά :oops:... ναι, ενώ εσύ μανδάμ πας πίσω ! Κορμοστασιά, γλύκα, αρχοντιά όλα μαζί σου τα 'δωσε τα χαρίσματα ο Θεός... φτου φτου !

Κι αν σου πω ότι έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ σε είχα στο νου μου ???

Πώς να το πω καλύτερα ?

"Πληθωρική" γυναίκα, αρχοντική, "χορταίνει το μάτι" βρε παιδί μου (με την καλή έννοια τα γράφω ε???? μην ακούσω κιχ για κιλά και λοιπές αηδίες)... και η καλοσύνη που πηγάζει από μέσα σου (και στα γραπτά σου) φαίνεται στο πρόσωπό σου !!!

Τώρα πείτε μου,τι να απαντήσω!!

Η αλήθεια είναι ότι όσα κορίτσια έχω δει μέχρι τώρα, τα είχα στο νου μου περίπου όπως ακριβώς είναι

Μόνο που νόμιζα ότι η Κάντυ μας είναι ξανθιά, γιατί κάπου το είχε γράψει

Ευχαριστώ Κάντυ μου!!

Το ποσό που συμφωνήσαμε το θες σε επιταγή ή σε μετρητά;

Η αλήθεια είναι ότι όσα κορίτσια έχω δει μέχρι τώρα, τα είχα στο νου μου περίπου όπως ακριβώς είναι

Μόνο που νόμιζα ότι η Κάντυ μας είναι ξανθιά, γιατί κάπου το είχε γράψει

Ευχαριστώ Κάντυ μου!!

Ξανθιά είμαι βρε _ τώρα δλδ και με κοντό μαλλί... στην φωτο του προφίλ ήμανε έγκυος στο κοριτσάκι μας και είχα το φυσικό !!!

θέλω να δείχνω "αλαφριά" να μην περιμένουν και πολλά πολλά από εμένα -εις τον εργασιακό χώρο εννοώ- !!!

Και που 'σαι ???? Δεν θέλω λεφτά πφφφφφ τί να τα κάμω ??? αφού εξανεμιζόνται εις τους 5 ανέμους ... καμιά σπεσιαλιτέ μπορείς να μου στείλεις με το ΚΤΕΛ ???? καμία τυροπιτούλα σπιτική, κανένα παστιτσάκι, λίγη τουρτίτσα ότι τραβάει η ψυχή σου τέλος πάντων. ΌΛΑ τα φαγώσιμα -αλμυρα/γλυκα- ευπρόσδεκτα !:lol:

Διαφημίσεις

ποσα εχετε γραψει βρε? τι μεγαλη παρεα ειμαστε εμεις!!!

λοιπον σημερα γιορταζει το συζηγακι, δεν θα κανω γιορτη, μεταξυ μας, οι γονεις και τα αδελφια μου.

Εκανα γαλακτομπουρεκο γαι πρωτη φορα στην ζωη μου, και το βραδυ θα παραγγειλουμε πιτσες, θα κανω και κανα δυο σαλατες και οκ!

το περδικακι εχτες ειχε ξενυχτια χωρις λογο, να κανω και γιορτη, μου ειναι πολυ βαρυ... αφηστε και τα εξοδα..

λοιπον θα τα πουμε αυριο, φιλακια πολλα σε ολες, συγνωμη:-( που δεν σας εχω διαβασει, ειλικρινα μου λειπετε..

Αλλα σημερα δεν θα προλαβω..

λοιπον σημερα γιορταζει το συζηγακι, δεν θα κανω γιορτη, μεταξυ μας, οι γονεις και τα αδελφια μου.

Εκανα γαλακτομπουρεκο γαι πρωτη φορα στην ζωη μου, και το βραδυ θα παραγγειλουμε πιτσες, θα κανω και κανα δυο σαλατες και οκ!

το περδικακι εχτες ειχε ξενυχτια χωρις λογο, να κανω και γιορτη, μου ειναι πολυ βαρυ... αφηστε και τα εξοδα..

λοιπον θα τα πουμε αυριο, φιλακια πολλα σε ολες, συγνωμη:-( που δεν σας εχω διαβασει, ειλικρινα μου λειπετε..

Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου Μαράκι και να περάσετε όμορφα απόψε!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Άντε Μαράκι μας,

Να χαίρεσαι τον συζυγίτο σου ! Γερός και χιλιόχρονος να είναι και να γεράσετε μαζί εύχομαι !

Μια χαρά μου ακούγεται εμένα το γαλακτομπούρεκο !

Περιμένουμε εντυπώσεις αύριο με το καλό !!!

Μην ξεχάσεις την μάσκα και τον αναπνευστήρα!!!

:lol:

σε μετρητά τα θέλει. θα τα εισπράξει μέσω της δικηγόρου της. ευχαριστώ!

να μη βγάλω το κατιτίς μου κ εγώ;:tongue:

Αχ πρεπει να φύγω

Σε καμιά ώρα όμως θα είμαι πίσω

Εχω σκοπό να ζαλίσω την φεφη

φέφη τα ακούς;

πάρε και ψαροντούφεκο μαζί!!

νταξ!

περιμένω!

θέλω να δείχνω "αλαφριά" να μην περιμένουν και πολλά πολλά από εμένα -εις τον εργασιακό χώρο εννοώ- !!!

καλόοοοοοο!

Και που 'σαι ???? Δεν θέλω λεφτά πφφφφφ τί να τα κάμω ??? αφού εξανεμιζόνται εις τους 5 ανέμους ... καμιά σπεσιαλιτέ μπορείς να μου στείλεις με το ΚΤΕΛ ???? καμία τυροπιτούλα σπιτική, κανένα παστιτσάκι, λίγη τουρτίτσα ότι τραβάει η ψυχή σου τέλος πάντων. ΌΛΑ τα φαγώσιμα -αλμυρα/γλυκα- ευπρόσδεκτα !:lol:

:lol:

να τον χαίρεσαι να σε χαίρεται, δεν θα ευχηθώ για τον ίδιο, αλλά για όλη την καραμελοοικογένεια να είστε γεροί, να είστε αγαπημένοι κ να μεγαλώσετε την οικογένειά σας κ άλλο!

ό,τι επιθυμείτε! μάκια Μαρία! χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα μαζί!

Διαφημίσεις

καλημερα, καλημερα...πολυ κρυο σημερα. τι κανετε???εγω απο λαιμο, χαλια!!!θα παρω αντιβιωση σημερα, δεν παει αλλο.θα μπω αργοτερα να σχολιασω,μακια. περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα...
Περαστικα σου κοριτσακι.Να πας σε γιατρο να σε δει.
καλημερα και απο μενα!!

Μετα απο ενα βραδυ ξενυχτιου.. στις 2 κοιμηθηκε η περδικα, σημερα ειναι μια αλλη μερα!!Τι επαθε η καραμελιτσα Μαρακι;

χτες το βραδυ γυρισα απο τον χορο και καναμε με τις γειτονισσες πενες αλα κρεμ και σαλατα λαχανο με μια σος με μουσταρδα, για σημερα θα δουμε..

Πως περασες;

την αγαπη μου σε ολες!!

Φιλια καλη μου.

Καλημέρα !

Ναι. Εγώ συνηθίζω να αφήνω ρούχα απλωμένα.Ευτυχως ο καλος μου μου εκανε δωρο στεγνωτηριο και εχω παντα στεγνα τα ρουχα στο πι και φι...και τα περισσοτερα δεν θελουν καν σιδερωμα..Αφήστε δε που αυτή η ρημάδα η κουρτίνα μου 'βγαλε τα συκώτια για να την καταφέρω αλλά ευτυχώς βοήθησε ο αντρούλης μου.... Τι καλος!!!!!!!

"αν δεν είχα κι εσένανε τίιιι θα ήηηημουν στην Γήηηη"

αφιερωμένο !!!!

Το φαί μας έγινε τρίκαλο (στην μαρινάδα είχα βάλει ξύδι, λάδι, μέλι και αυτή τη σος και μετά έριξα λίγο χυμό λεμόνι και περισσότερο πορτοκάλι), οι πατατούλες ιδίως ήταν λουκούμ' !Μμμμμμμ,στειλε κι απο δω μια μεριδουλα....

Βλακείες, σας λέω: είδα τον χειρότερό μου φόβο απόψε στον ύπνο μου... καλό κι ευλογημένο να είναι !Ποιος ειν αι ο μεγαλυτερος φοβος σου;

Καλημέρα!!!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα γιατί η κορούλα μου ήτανε μέσα στην γκρίνια χθες επειδή δεν κοιμήθηκε όλη μέρα, οπότε σήμερα θα φάμε κοτοσουπα που έχω στο ψυγειο και το υπολοιπο ογκρατέν!Ωχ το πουλακι μου....

Αι μαρή.... όταν λέω καλοζήσαμε την ζωούλα μας εννοώ σαν εργένισσες!

Είμαστε πλήρεις σε θέματα διασκέδασης, ξενυχτιού και τα σχετικά!!!:tongue:

Ετσιιιιιιι

;

τελικά δεν πήγαμε πουθενά, όχι λόγω κρύου, αλλά επειδή ήθελα να κάνω τα μπιφτεκάκια μου, τον πουυρέ μου, να ταϊσω το παιδί, που επειδή αργούσα να τελειώσω με τα πλυσίματα-νεροχύτη πήρε μόνη της μανταρίνια κ πορτοκάλι με τη φλούδα κ τα έτρωγε...μέχρι που την είδα κ την τάισα σαν άνθρωπο κ όχι σαν μαϊμού!Αρε συμπεθερα πως τα λες ......

ήπιε κ το χυμό από τα πορτοκάλια που στήψαμε1

παίξαμε παζλ, μαθαίνοντας τα σχήματα...:rolleyes:

φτάνουμε στο αγαπημένο της τίνινο-τρίγωνο.

αυτό της λεώ είναι τρίγωνο.

κάνταντα, μου απαντάει!

τρίγωνο εγώ,

τίνινο, κάνταντα ντλ ντλ ντλ!!!!!!!!!:cool:

αργότερα...

-αυτό είναι καρδιά, της λέω

-καντιά, τί καλά, αγκαγιά!!!!!! κ το κάνει μάκια κ με παίρνει αγκαλιά με την καρδιά!:tongue:

Τι καλο παιδι.........τυχερος ο θησαυρος μου!!!!!

χθες το πρωί, αλλά κ σήμερα που φοράω τα ίδια ρούχα. με βλέπει γυμνή να ντύνομαι, να φοράω φανελάκι μαύρο μέσα από το φόρεμα.

κ αρχίζει να φωνάζει χαρούμενη

σάλασσα, τί καλά! μαγιώ! να πάμε σάλασσα!:confused:

της θύμισε το μαγιώ μου!.....:lol::lol::lol::lol::lol:..........

εντάξει το έπιασα το υπονοούμενο, είναι λιγάκι πιο εμφανές το στήθος μου με το φόρεμα χθες κ σήμερα κ μπέρδεψα το τέκνο μου!!!!!!:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τρέχω και δεν φτάνω!

Χθες βράδυ είχαμε γλέντια με τα δόντια του μικρού, δάγκωσε πάλι τα μαγουλά του, έτρεχαν αίματα, δεν κοιμόταν με τίποτα, τα γνωστά δηλαδή...Ελα ρε.....,ψυχουλα μου......!Πως το εκανε;το εχει ξανα κανει δλδ;

είναι είναι!είναι κ λιγάκι πώς να το πω κομψά η μάνα; καραγκούνα!:P

χθες κοιμήθηκε αγκαλιά με τις τσίχλες του μπαμπά! εννοώ το κουτάκι με τις τσίχλες! τις κουδούνισε λιγάκι κ μετά ξεράθηκε. μέχρι εδώ καλά. κατά τις 5.30 σηκώθηκε στον .ώλο της κ αφού βρήκε το κουτί με τις τσίχλες το ξανακουδούνισε μέχρι να ξανακοιμηθεί!!!!Εμενα ο θησαυρος μου κοιμαται αγκαλια με το μαξιλαρι του,παντα.......χωρις αυτο δεν κοιμαται.Οταν πλενουμε τα δοντια του παιρνει μαζι την οδοντοβουρστα,κυριως τα μεσημερια και κοιμουνται αγκαλια, θησαυρος-μαξιλαρι-οδοντοβουρτσα!!!!!!:lol:

σκέψου τί χαρά που έκανα στον ύπνο μου να ακούω τσικι τσίκι!!!!

πάντως αν δεν πάρει κάτι αγκαλιά για ύπνο δεν γίνεται. κ μάλιστα φωνάζει τον υπερασπιστή της, τον μπούλη της που τρέχει ο καημένος πανικόβλητος να της κάνει τα χατήρια!!! να της φέρει κοκκαλάκια, στέκες, τουβλάκια, παιδικό φαράσι, ό,τι ζητήσει ο κλώνος του, αρκεί να μην κλαίει. κ όλα αυτά στα σκοτάδια!!!!!!!για να κοιμηθεί!!!!!!!!!:rolleyes:

Αν δεν ταιριαζανε...........................

!

ο δικός μου ξύνει ό,τι βρει!!για να κοιμηθεί

τα σεντόνια , τις κουβερτες, εμενα...

όποιος έχει φαγούρα,εδώ ο καλός ο ξύστης!!

Κι ο θησαυρος το κανει,χρατς χρουτς....με το ενα χερι ξυνει,με το αλλο αγκαλια το μαξιλαρακι του.....

Αγγελική, έχω και κότερο!!Πάμε μια βόλτα;

Θα με παρετε κι εμενα;Δεν ανεβηκα σε κοτερο......:tongue:

μελιτζανοκροκετες

μια φορά εχω φτιάξει αλλά έχουν φασαρία

ψήνεις τις μελιτζάνες ολόκληρες στο φούρνο

τις ξεφλουδίζεις

κρατάς την ψίχα και την λιώνεις και προσθέτεις τυράκι και διάφορα μυρωδικά και λίγο σιμιγδάλι ή φρυγανιά τριμμένη

και μετά κάνεις το μείγμα μπαλάκια, το βουτάς σε χτυπημένο αυγό και μετά σε τριμμένη φρυγανιά και τα αφήνεις λίγο στο ψυγείο να σφίξουν

και μετά τηγάνι

Αχ τι ωραια ιδεα...μου αρεσε πολυ...θα αγορασω μελιτζανες να κανω!!!!!!

η μελιτζάνα και το κολοκύθι είναι η αδυναμία μου

ωραίο είναι και σουφλέ κολοκύθι

μιαμ μιαμ

δηλαδή με απλά υλικά και πράγματα που συνήθως εχουμε στα σπίτια γίνονται θαύματα

Ριξε συνταγη.

... καμιά σπεσιαλιτέ μπορείς να μου στείλεις με το ΚΤΕΛ ???? καμία τυροπιτούλα σπιτική, κανένα παστιτσάκι, λίγη τουρτίτσα ότι τραβάει η ψυχή σου τέλος πάντων. ΌΛΑ τα φαγώσιμα -αλμυρα/γλυκα- ευπρόσδεκτα !:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Να χαιρεσαι το αντρακι σου Μαρακι μου.Να περασετε πολυ ομορφα.

Καλησπερα κοριτσια.

Σημερα εφτιαξα ψαροσουπα για τον θησαυρο μου και εκανα και φακες.

εμειναν και καλαμαρακια απο χθες,λιγο τυρακι και φαγαμε μια χαρα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,

καλα εκανα ενα γαλακτομπουρεκο απο εμφανιση αλλο πραγμα! για να δουμε και απο γευση....

Δωρακι μου ο χορος ειναι πολυ ωραιος, παραδοσιακους κανω και μου αρεσει πολυ, εκανα και παλια...

η καραμελιτσα απλα χτες δεν νυσταζε... εμεις ομως κουτουλαγαμε..

Μαράκι μου, χρόνια πολλά, πολλά κι ευτυχισμένα στο πλάι σου να έχει ο αντρούλης σου. Να τον χαίρεσαι.

Κορίτσια τι να σας λέω, μου 'χει φύγει ο πάτος του Τρύφωνα. Αφού έφτιαξα για φαγητό αυτά που σας έλεγα το πρωί, ζύμωσα και ψωμί, πήρα τη μικρή απ' το σχολείο, τηγάνισα τα ψάρια, φάγαμε και μετά....μετάαααα σκούπισα το πεζοδρόμιοοοοο......μου 'φυγε η ούγια πάλι. Τι είναι αυτό το πράγμα βρε κορίτισια; Αυτές τις μέρες έβρεχε. Η βροχή δεν ήταν δυνατή, ένα ψιλόβροχο ήταν, πότε σταμάταγε, πότε ξεκίναγε. Όμως τα φύλλα που πέφτουν μυριάδες στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο, σχηματίζουν χαλί και μάλιστα χαλί που κολλάει. Για να ξεκολλήσουν λοιπόν, ήθελε δύναμη η σκούπα. Αυτό με τσάκισε. Και να είναι και ατελείωτο αυτό το πεζοδρόμιο.

Μετά έπρεπε να διαβάσουμε με το παιδί, μαύρο διάβασμα κάναμε, τέλος πάντων, τα μισά από τα προγραμματισμένα μαθήματα, κι αυτά με το μυαλό το δικό μου ζαλισμένο. Στη συνέχεια, να φτιάξω ένα χαλβά για αύριο, να κάνω και σιδέρωμα, να απλώσω και τα ρούχα του πλυντηρίου στην απλώστρα. Πού να γείρω το κουρασμένο και γερασμένο μου κορμί;

καμιά συνταγή για κουραμπιέδες ρε κορίτσια?

Πολύ καλή συνταγή έχει η Βέφα. Τη φτιάχνω τη τελευταία χρόνια και έχει μεγάλη επιτυχία.

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ (ΒΕΦΑΣ)

Υλικά: 5-6φλ αλεύρι, άχνη για τύλιγμα, 2φλ βούτυρο καθαρό, 1/2φλ άχνη, βανίλια, φουντούκια ή αμύγδαλα καβουρδισμένα. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε το βούτυρο. Το ρίχνουμε σε μπολ και προσθέτουμε την άχνη και τη βανίλια, όσο αλεύρι χρειάζεται να ξεκολλάει από τα τοιχώματα αλλά να είναι μαλακιά ζύμη. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα.

θα τα κάνουμε σπίτι και όλα πρέπει να τα φτιάξουμε εμείς...

Τα πιο οικονομικά υλικά στο μαγείρεμα, είναι τα ζυμαρικά, το ρύζι, τα λαχανικά, και τα όσπρια. Από κρεατικά είναι το κοτόπουλο, μετά το χοιρινό, μετά ο κιμάς (το πιο φθηνό είναι από λάπα με αρκετό λίπος κι αμέσως καλύτερο από ελιά) και τέλος το μοσχάρι. Τα αρνο-κάτσικα είναι τα πιο ακριβά απ' τα συνηθισμένα κρέατα. Δεν πάω καθόλου σε κυνήγι (αγριογούρουνο, φασιανούς και δε συμμαζεύεται). Αν χρησιμοποίησεις αυτά τα υλικά με κάποιο συνδυασμό που να περιέχει περισσότερα φθηνά και λιγότερα ακριβά, κάνεις στόλισμα φαντασμαγορικό και χρησιμοποιήσεις όμορφα σερβίτσια, τραπεζομάντηλα, κεριά και στολισμό τραπεζιού, θα βγεις σίγουρα ασπροπρόσωπη και κερδισμένη. Θέλω να σου προτείνω κάποιες ιδέες και να διαλέξεις όποιες θεωρείς εσύ κατάλληλες.

Πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις με πατάτες:

Πατατοσαλάτα με πολλές παραλλαγές στην οποία αν βάλεις μια χούφτα όσπρια και ένα καρότο, ένα αυγό, μισό κρεμμύδι σε φετούλες, ελιές και κάπαρη, έχεις μια πεντανόστιμη σαλάτα, που δε δείχνει καθόλου φτωχή, ενώ είναι φτιαγμένη με απλά και οικονομικά υλικά.

Σαλάτα με ζυμαρικά και λαχανικά,

Πατζαροσαλάτα,

Πατζάρια που θα τα κόψεις σαν να καθαρίζεις μήλο, δηλαδή θα κόψεις κάπως λεπτή τη σάρκα τους μετά το βράσιμο, κυκλικά όπως καθαρίζουμε το μήλο και μετά θα τη στρίψεις, έτσι ώστε να θυμίζει τριαντάφυλλο. Θα βάλεις σε πιατέλα τα χόρτα των πατζαριών σε σχήμα σαν φωλιά ή βουναλάκι κι από πάνω αυτά τα τριαντάφυλλα.

Πιατέλα με φέτες τυριού και ζαμπόν του τοστ σε χωνάκια πιασμένα με οδοντογλυφίδα που μέσα θα έχουν είτε λίγο τυρί κρέμα ή γιαούρτι με άνηθο ή τζατζίκι,

Τυροκαυτερή που γίνεται μόνο από φέτα και καυτερή πιπεριά ή μπούκοβο και πιπέρι μαζί. Προσθέτεις και λίγο λάδι στο μπλέντερ και έτοιμη. Φυσικά, η φέτα δε χρειάζεται να είναι κομμάτι και μάλιστα μάρκα. Θα ζητήσεις από το σούπερ μάρκετ τρίμμα φέτας, που το ζητάνε όλοι για πίτες. Ασύγκριτα χαμηλότερη τιμή (γύρω στα 5 ευρώ το κιλό)

Τρίχρωμο ή δίχρωμο ρύζι,

Γεμιστό κοτόπουλο (μεγάλο σε μέγεθος) είναι κατά πολύ οικονομικότερο από τη γαλοπούλα, η οποία να πούμε και του στραβού το δίκιο, δεν αρέσει σε όλους.

Γαλοπούλα σούπα (η μαμά μου φτιάχνει σούπα αντί για γεμιστή για ελαφρύτερο στομάχι). Σε περιοδικά μαγειρικής έχω δει φωτογραφία με κολοκύθα όχι πολύ μεγάλη σε μέγεθος, τόσο που να μοιάζει με πολύ μικρή κατσαρόλα, που την έχουν αδειάσει από την ψίχα και την έχουν γεμίσει με σούπα κι από πάνω το έκλεισαν με το καπάκι, όπως τα γεμιστά φούρνου. Σαν ιδέα που περιέχει φαγητό και διακόσμηση μαζί, είναι πολύ ωραία. Μη με ρωτήσεις τι γεύση παίρνει η σούπα γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ. Αυτό που είχα κάνει σε κάποια από τις γιορτές μας, είναι ένα σπιτικό καρβέλι, που το άδειασα από την ψίχα και το γέμισα με κεφτεδάκια.

Χοιρινό με σέλινο-αυγολέμονο (είναι ελληνικό παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό, ενώ η γαλοπούλα ξενόφερτη) καμμία σχέση το κόστος των δύο φαγητών.

Κόκκορας (όχι κοτόπουλο) μακαρονάδα (επίσης ελληνικό πρωτοχρονιάτικο φαγητό)

Ρολό κιμά με αυγό στη μέση,

Αυτή τη στιγμή η κούρασή μου δε με αφήνει να σκεφτώ κι άλλα. Επίσης, σου τα γράφω χωρίς εξήγηση. Θα σου γράψω με πιο καθαρό μυαλό ιδέες που έχω κάνει κι εγώ κατά καιρούς και ιδέες που έχω διαβάσει από 'δω κι από 'κει. Να μου πεις αν θα έχεις πολλά άτομα. Στην πραγματικότητα σου έχω γράψει χριστουγεννιάτκο τραπέζι κι όχι γενεθλίων, αλλά θα κάνεις κάποιο συνδυασμό λόγω της ημερομηνίας.

σκέψου τί χαρά που έκανα στον ύπνο μου να ακούω τσικι τσίκι!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

ο δικός μου ξύνει ό,τι βρει!!για να κοιμηθεί

τα σεντόνια , τις κουβερτες, εμενα...

όποιος έχει φαγούρα,εδώ ο καλός ο ξύστης!!

Να μωρέ, που με τρώει η πλάτη μου τα βράδια και δε ξέρω πού να πάω. Στο περιστερόπουλο θα έρθω. Αυτό είναι παιδί.

Θα πάρω και το πι μαζί για να βγαίνουμε από το σκάφος και να κόβουμε βόλτες!!!

χαχαχαχαχαχα

έχουμε πολύ γέλιο σε αυτό το μαγερειό!

Συμφωνώ απόλυτα, κάθε μέρα γελάμε.

εβίρι, είσαι η αιτία.

εσένα κυρία μου γιατί δεν σε μαλωσα ακόμα να κάνεις φέης; γρήγορα σε παρακαλώ. άντε κ δεν σε έχουμε δει ούτε εσένα ούτε τα κορίτσια σου!

Να σου πω την αλήθεια, δεν το συμπαθώ το φέις. Έχω βρει τη βόλεψή μου εδώ στο πάρεντς, που το έχω μάθει τώρα, ενώ το φέις θα μου τρώεει πολύ χρόνο και να το μάθω και να γράφω και σ' αυτό και στο πάρεντς. Αν κάνω εγώ φέις, η επόμενη αρρώστια που θα πάθω θα είναι βραχυκύκλωμα. Όσο για τη φάτσα μου, δε χάνεις και τίποτα. Πού ξέρεις όμως, μπορεί να τύχει απρόσμενα να συναντηθούμε, όπως συναντήθηκα με τη Μαρία. Επίσης, έχω συναντηθεί και με άλλα κορίτσια από το πάρεντς που γράφουν σε άλλες ενότητες. Μήπως το περίμενα ότι θα τις συναντήσω;

Βρε κορίτσια για δώστα καμιά ιδέα. Έχω στο ψυγείο κολοκυθάκια και μελιτζάνες.

Η Περιστεράκι, με κάλυψε με πάρα πολύ ωραίες συνταγές, έχω μόνο να προσθέσω ότι μπορείς να κάνεις και με τα δύο λαχανικά μακαρόνια (μικρά όπως το φιογκάκι, οι βίδες κλπ) στο φούρνο και να προσθέσεις αν θες καρότο και στο τέλος τυριά. Αν δε θυμάσαι πώς το φτιάχνουμε πες μου να γράψω.

Κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι αυγολέμονο,

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά,

Γεμιστά στο φούρνο και τα δύο λαχανικά με πατατούλες στο ταψί,

Μελιτζάνες ιμαμ μπαϊλντί,

Μουσακά και με τα δύο είδη.

Διαπιστώνω ότι αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι νερό και με εμποδίζει ακόμη και να σκεφτώ. Αν θυμηθώ κάτι άλλο αύριο θα γράψω.

Μια χαρά είναι και αυτά που έφτιαξες και μάλιστα με μωρό παιδί.

Δωρακι μου ο χορος ειναι πολυ ωραιος, παραδοσιακους κανω και μου αρεσει πολυ, εκανα και παλια...

Αααα εγώ δεν κατάλαβα, νόμιζα ότι πήγες σε κάποια εκδήλωση. Μπράβο Μαράκι που ασχολείσαι με κάτι τόσο ωραίο. Το είχα σκεφτεί και για μένα, αλλά δεν το ρισκάρω γιατί φοβάμαι το πρόβλημα της μέσης μου.

Κορίτσια μου κουτουλάω από την κούραση. Αύριο θα είμαι πιασμένη. Σας καληνυχτίζω για σήμερα, θα τα πούμε αύριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...