Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αυτό ξαναπέστο...

Βεβαια την ζωούλα μας την καλοζήσαμε!;)

Το μόνο κακό είναι ότι πέφτουν οι αντοχες ρε γμτ...

Αντε και καλά στερνά!!!

Μαρή τι λέτε όλες εδώ μέσα σήμερα;

Είμαστε 35-40,ε και;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

μα ποια αλλη εχει fACE και δεν την εχω φιλη εεεεεεε????Αγγελικη εισαι μια,ελα να δω ποια αλλη μου εχει ξεφυγει χιχιχιχι!!

Δεν έχω φεις καρντιά μου, που λέει και η διαφήμιση!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Σήμερα ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα της δίαιτας

Εχουμε μέλλον,βέβαια...

Αλλά καλά τα πάω

Εχω φάει τόσα φρούτα, όσα δεν τρώω μέσα στο δίμηνο σε μια εβδομάδα και παρατηρώ μια ενυδάτωση στη μούρη εκ των έσω

Μπορεί να είναι και ιδέα μου

Εφαγα το σπανακορυζάκι μου

Το βράδυ έχει πίτσα το μενού!!

Πήγα και παρήγγειλα και την τούρτα του μπούλη νωρίτερα

Οχι ότι είχα κάτι κατά νου,αλλά χαζεύοντας τα σχέδια, διάλεξα τελικά το νούμερο 1 και θα εχει γεύση μπισκότο και χριστουγεννιάτικη διακόσμιση

Πώς σας φαίνεται;

Ετσι κι αλλιώς δεν θα είμαστε πολλοί και τα μεγάλα σχέδια θέλουν πολλά κιλά

Το 1 μια χαρά θα βγει στα 2 κιλά που θέλω

Μωρε έτσι είναι αλλά λέμε τι θα θέλαμε εμείς...

Λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο Φεφάκι, το κατάλαβες;:rolleyes::rolleyes:

ελήφθη!;)

Κι εσύ γκαστρούτσω, μη γελάς, γιατί σε κανα δυο χρονάκια τα ίδια που λέμε θα λες!!!!:tongue::tongue::lol::lol::lol:

μου άρεσε η τρίπλα!

Κι εγώ ραμολί θα είμαι στον γάμο του γιου μου

Μακάρι να ζω,δηλαδή...

εσύ είσαι όντως για Επίδαυρο!!!!!!:rolleyes::lol:

Καλά... τότενες λες λίγα, πες στα 65 ότι το παιδί θα είναι στα 32 και κάτι γίνεται... εκτός, λέω εκτός, και αν αλλάξουν τόσο πολύ μυαλά τα παιδιά μας με τα χρόνια και παντρεύονται στα μικράτα τους, σαν τις μανάδες μας !

αστο. η μάνα μου με έκανε στα 27, παντρεύτηκε στα 25! άλλη αναποφάσιστη!:P

Γιατί ΕΜΕΙΣ προκόψαμε !!! :rolleyes:

Κατόπιν πρόχειρου υπολογισμού όταν ο Νικόλας και η Σεμίνα θα είναι 30 εγώ θα είμαι εκεί γύρω στα 63 με 64 (σας το λέω έτσι γιατί έχουν και μια διαφορά)... και θα δουλεύω ακόμη γιατί μας βλέπω να βγαίνουμε στη σύνταξη εκεί, γύρω στα 70+

τουτέστιν... ψιλο-πουρό ! :tongue:

πουρό σκέτο, χωρίς ψιλά!:cool::lol:

Αγγελική, αν υποψιαστώ ότι έχεις φέης κ δεν το λες....αλοίμονό σου! χάνεις λέμε!

Διαφημίσεις

Σήμερα ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα της δίαιτας

Εχουμε μέλλον,βέβαια...

Γερά γερά με τσαμπουκά!!!

Πήγα και παρήγγειλα και την τούρτα του μπούλη νωρίτερα

Οχι ότι είχα κάτι κατά νου,αλλά χαζεύοντας τα σχέδια, διάλεξα τελικά το νούμερο 1 και θα εχει γεύση μπισκότο και χριστουγεννιάτικη διακόσμιση

Πώς σας φαίνεται;

Σούπερ γεύση, από τις αγαπημενές μου!

Αγγελική, αν υποψιαστώ ότι έχεις φέης κ δεν το λες....αλοίμονό σου! χάνεις λέμε!

Όπως απάντησα και πιο πριν στην Άννα, δεν έχω φέις καρντιά μου!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

όχι αδερφούλα μου δεν είναι καλή ιδέα.

έπρεπε να έχεις περισσότερα κιλά τούρτα. να δώσεις κ για τα σπίτια τους-ιατρικό συνέδριο, αλλά όλοι οι παππουδογιαγιάδες θέλουν το πιατάκι-ταπεράκι με την τούρτα για το σπίτι.

έπρεπε να έχεις σχέδια στην τούρτα κ κυρίως έπρεπε να την κάνεις με τα χερακια σου την πρώτη χρονιά!

υ.γ. ελπίζω να κατάλαβες ότι αστειεύομαι!

την 21η γεννεθλιάζετε, σωστά; άντε κοντοζυγώνετε!

όχι αδερφούλα μου δεν είναι καλή ιδέα.

έπρεπε να έχεις περισσότερα κιλά τούρτα. να δώσεις κ για τα σπίτια τους-ιατρικό συνέδριο, αλλά όλοι οι παππουδογιαγιάδες θέλουν το πιατάκι-ταπεράκι με την τούρτα για το σπίτι.

έπρεπε να έχεις σχέδια στην τούρτα κ κυρίως έπρεπε να την κάνεις με τα χερακια σου την πρώτη χρονιά!

υ.γ. ελπίζω να κατάλαβες ότι αστειεύομαι!

την 21η γεννεθλιάζετε, σωστά; άντε κοντοζυγώνετε!

Ενα κομμάτι θα φάνε στο τραπέζι και θα είναι υπό ιατρική παρακολούθηση:lol:

Θα ήθελα να την φτιάξω εγώ,αλλά δεν τα καταφέρνω μωρέ

Του χρόνου όμως ίσως κάνω μια προσπάθεια

η σμαρτάκι έχει πάρα πολύ καιρό να μπει,

όπως κ η φαίη. τουλάχιστον η φαίη ξέρουμε ότι είναι καλά, απλά δεν έχει ίντερνετ.

Αγγελική, να φτιάξεις καρντούλα μου! να τα λέμε το ΣΚ που δεν θα νυστάζεις!!!!!

υπάρχουν εύκολες συνταγές για τούρτα.

του χρόνου να είσαι γερή να του κάνεις μια με τα χεράκια σου!

ρώτα την εβίρι. (στο τέλος θα γίνει σλόγκαν)

μέχρι κ εγώ η βαριοπούλα είχα κάνει τούρτα την πρώτη χρονιά. οπτικά όχι σπουδαία πράγματα, απλή, αλλά γευστικά αξέχαστη!

την 2η χρονιά όμως δεν προλάβαινα ούτε με σφαίρες κ έτσι αγοράσαμε μια με μπισκότο κ γεύση κρέμας πορτοκάλι!!!!!!!!!!θεϊκό. απαλήηηηηηηηηηηη!!!

πάω για τσιγάρο γιατί πάλι πείνασα κ πλέον τα έφαγα όλα. δεν έχουν μείνει παρά μόνο μανταρίνια!

Διαφημίσεις

υπάρχουν εύκολες συνταγές για τούρτα.

του χρόνου να είσαι γερή να του κάνεις μια με τα χεράκια σου!

ρώτα την εβίρι. (στο τέλος θα γίνει σλόγκαν)

μέχρι κ εγώ η βαριοπούλα είχα κάνει τούρτα την πρώτη χρονιά. οπτικά όχι σπουδαία πράγματα, απλή, αλλά γευστικά αξέχαστη!

την 2η χρονιά όμως δεν προλάβαινα ούτε με σφαίρες κ έτσι αγοράσαμε μια με μπισκότο κ γεύση κρέμας πορτοκάλι!!!!!!!!!!θεϊκό. απαλήηηηηηηηηηηη!!!

πάω για τσιγάρο γιατί πάλι πείνασα κ πλέον τα έφαγα όλα. δεν έχουν μείνει παρά μόνο μανταρίνια!

Για το οπτικά φοβάμαι κι εγώ ρε παιδί

Μια απλή τούρτα ξέρω να φτιάχνω

Του χρόνου ίσως φτιαξω κάποια απλή και προμηθευτώ ζαχαρωτά ζωάκια ή παιχνιδάκι από ζαχαροπλαστείο

Μια φίλη μου εκανε τα τρια πρώτα χρόνια της κόρης της παραγγελία τούρτα με διάφορα θέματα

Εχει μαζέψει ένα σωρό παιχνίδια και τώρα φτιάχνει μόνη της τούρτες με θέματα στην δεύτερη κόρη

χρόνος κ διάθεση χρειάζεται. άλλες κοπέλες δίπλα κάνουν παπάδες.

μια χαρά είναι το 1!

Αγγελκή με άκουσες τσόνι μ' ή να το ξαναγράψω; θα κάνεις λογαριασμό στο φ.μπ. κ θα τα λέμε, έστω ΣΚ! ντάξ;

Έλεν, κ εσύ το ίδιο!

οι υπόλοιπες που βρίσκονται;

Καλησπέρα μαγειροκόρες!!

Τα νέα μας :

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΠΕΣΕ. Μετά από 5 μήνες σχεδόν αρρώστησε ο γιος μου.:cool: Δεν έχει πυρετό, έχει όμως την απόλυτα βουλωμένη μύτη και πολύ βήχα. Το απόγευμα θα πάμε στην γιατρό.

Χθες και σήμερα, δεν τον έστειλα σχολείο και καταλαβαίνετε τι ωραία ατμόσφαιρα έχουμε στο σπίτι:rolleyes: : είναι σούπερ ζωηρός (μα δεν κουράζεται με τόσο βήχα?) και από την άλλη πρέπει να κάνουμε τα μαθήματα (όσα έκαναν στο σχολείο - τα οποία πάω και παίρνω καθημερινά και τις αντίστοιχες εργασίες για το σπίτι) (εντωμεταξύ, έχω πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με την δασκάλα του).

Φαντάζεστε βέβαια την χαρά μου:-D όταν μου είπε η γυναίκα : "Μα απορούσα, όλη η τάξη είχε αρρωστήσει, είσασταν οι τελευταίοι που πέσατε!":grin: Άντε να της εξηγήσεις τι τραβήξαμε τα προηγούμενα χρόνια κι ότι αυτό που συμβαίνει είναι κατόρθωμα για μας!:mrgreen:

Εντωμεταξύ, ελπίζω ν' αναρρώσει γρήγορα γιατί - εκτός των άλλων - έρχονται διάφορα : εκδρομή με το σχολείο, παραστάσεις από τις δραστηριότητες, κανονισμένες έξοδοι, κ.λ.π. και δεν τον κρατάει τίποτα μέσα!:?

Για σήμερα έφτιαξα μια εύκολη και γρήγορη ντοματόσουπα. Δεν έχω συγκρατήσει και πολλά απ' όσα γράψατε : Μόνο για το φατσοβιβλίο που δεν έχω και μια ωραία ατάκα κάποιου για τους μεγάλους ποπούς...:oops::rolleyes::cool:

Φιλιά σε όλες σας!!

αέριους ίσως για να ανοίξει η μυτούλα! έχει φλέγματα; κ ένα μουκοσολβάν για να τα βγάζει!

είμαι κ παιδίατρος!

περαστικούλια του. μακαρι να το περάσει στο πόδι, χωρίς πυρετό κ σύντομα!

ντοματόσουπα πώς κάνετε; δεν έχω ιδέα; δεν έχω φάει ποτέ! ούτε είδα ποτέ!

κ μου αρέσει πολύ η ντομάτα!

χρόνος κ διάθεση χρειάζεται. άλλες κοπέλες δίπλα κάνουν παπάδες.

μια χαρά είναι το 1!

Αγγελκή με άκουσες τσόνι μ' ή να το ξαναγράψω; θα κάνεις λογαριασμό στο φ.μπ. κ θα τα λέμε, έστω ΣΚ! ντάξ;

Έλεν, κ εσύ το ίδιο!

οι υπόλοιπες που βρίσκονται;[/QUOTE]

Τι γκεστάπο είσαι εσύ ρε μάνα μου!

Οι υπόλοιπες εχουν πάει να αγοράσουν μαγκούρες, για να είναι έτοιμες για τα γεραμάτα που πλησιάζουν απειλητικά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...