-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Κατάλαβα τι ήθελες να πεις κορίτσι μου δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε καν το άγχος είναι μέσα στη ζωή μας, εννοείται δεν τα προκαλεί όλα αυτό αλλά επηρεάζει σε πολλά πράγματα
Επίσης ανέφερα και στον γιατρό που κάνει εξωσωματικές τις τιμές. Μου είπε ότι με την εικόνα που είδε από εμένα και με τέτοιες ωοθήκες δεν το συζητάμε καν. Μου είπε μπορεί να μαζέψει αρκετό απόθεμα για να φτιάξει έμβρυα. Εν ολίγοις δυο γιατροί με καθησύχασαν και τώρα με αυτά που ακούω δεν ξέρω με τρώει να το ψάξω και άλλο.
Εγώ θα σου έλεγα να το ψάξεις καλά τα λες . Γιατί αν κάτι δημιουργεί πρόβλημα στα ωάρια σου όπως πχ αντίσταση στην ινσουλίνη εμποδίζει Κ την εξωσωματική Κ όταν θα βρεις κάποιο καλό έμβρυο το πιθανότερο δεν θα μπορείς να μείνεις έγκυος. Όπως Κ αν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο .
Εγώ στην θέση σου από την στιγμή που έχεις πάρει ήδη δύο γνώμες θ ηρεμουσα και θα χαιρόμουνα το σεξ με τον άνθρωπο μου και αν έρθει το μπαμπάκι καλώς. Με το ν αρχίσεις και να τρέχεις από γιατρό σε γιατρό το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιβαρύνεις την ψυχολογία σου .μίλα με τον συζηγο σου και πάρτε απόφαση απο κοινού το πως θα προχωρήσετε πάντα με βάση τα λεγόμενα των γιατρών σου .
Καλέ προσπαθούν 1,5 χρόνο τι διαφορά θα γίνει τώρα? Μέχρι Κ παρακολούθηση ωορηξιας έχει κάνει. Άμα η fsh σου φτάνει τα 25 κάτι γίνετε κάτι φταιει που εμποδίζει. Ο εξωσωματικος Κ ο γυναικολόγος ξέρουν πως θα γυρίσεις πάλι σε αυτούς σε 1 χρόνο δεν τους απασχολεί αν εσύ στεναχωριέσαι 1 χρόνο ακόμα χωρίς αποτέλεσμα .
-
ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)
-
Θέματα
-
- 11.266 απαντήσεις
- 2.224.493 εμφανίσεις
-
- 11.508 απαντήσεις
- 1.165.484 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.501 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 500.996 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 145.253 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.266 απαντήσεις
- 2.224.493 εμφανίσεις
-
- 11.508 απαντήσεις
- 1.165.484 εμφανίσεις
-
- 2.213 απαντήσεις
- 115.237 εμφανίσεις
-
- 28.363 απαντήσεις
- 3.607.627 εμφανίσεις
-
- 1.164 απαντήσεις
- 131.735 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 29
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 427 απαντήσεις
- 100.829 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 1.080 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 2.886 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 322 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.501 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα