Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Pavlinaki είπε:

Κατάλαβα τι ήθελες να πεις κορίτσι μου δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε καν το άγχος είναι μέσα στη ζωή μας, εννοείται δεν τα προκαλεί όλα αυτό αλλά επηρεάζει σε πολλά πράγματα 

Επίσης ανέφερα και στον γιατρό που κάνει εξωσωματικές τις τιμές. Μου είπε ότι με την εικόνα που είδε από εμένα και με τέτοιες ωοθήκες δεν το συζητάμε καν. Μου είπε μπορεί να μαζέψει αρκετό απόθεμα για να φτιάξει έμβρυα. Εν ολίγοις δυο γιατροί με καθησύχασαν και τώρα με αυτά που ακούω δεν ξέρω με τρώει να το ψάξω και άλλο. 

Expand  

Εγώ θα σου έλεγα να το ψάξεις καλά τα λες . Γιατί αν κάτι δημιουργεί πρόβλημα στα ωάρια σου όπως πχ αντίσταση στην ινσουλίνη εμποδίζει Κ την εξωσωματική Κ όταν θα βρεις κάποιο καλό έμβρυο το πιθανότερο δεν θα μπορείς να μείνεις έγκυος. Όπως Κ αν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο .

πρίν από 40 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ στην θέση σου από την στιγμή που έχεις πάρει ήδη δύο γνώμες θ ηρεμουσα και θα χαιρόμουνα το σεξ με τον άνθρωπο μου και αν έρθει το μπαμπάκι καλώς. Με το ν αρχίσεις και να τρέχεις από γιατρό σε γιατρό το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιβαρύνεις την ψυχολογία σου .μίλα με τον συζηγο σου και πάρτε απόφαση απο κοινού το πως θα προχωρήσετε πάντα με βάση τα λεγόμενα των γιατρών σου . 

Expand  

Καλέ προσπαθούν 1,5 χρόνο τι διαφορά θα γίνει τώρα? Μέχρι Κ παρακολούθηση ωορηξιας έχει κάνει. Άμα η fsh σου φτάνει τα 25 κάτι γίνετε κάτι φταιει που εμποδίζει. Ο εξωσωματικος Κ ο γυναικολόγος ξέρουν πως θα γυρίσεις πάλι σε αυτούς σε 1 χρόνο δεν τους απασχολεί αν εσύ στεναχωριέσαι 1 χρόνο ακόμα χωρίς αποτέλεσμα .

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

aaaa!!!κλ σημερα απιστευτο με το φαγητο!!!μολις εκλεισα το τηλ. με την μανα μου.τις ειπα να ρθει να φαμε φασολακια γτ της αρεσουν,κ μου λεει κλ θα παω να αγορασω πρωτα μοσχαρακι γτ αυριο θελω να κανω λιγο κοκκινιστο για τον αδερφο σου(η νυφη μας πηγε για 3 χρονια ρουμανια να διδαξει σε ελληνικο σχολειο γτ σπουδαζει το ενα τους παιδι εκει αστα να πανε,κ ειναι εδω ο αδερφος μου με το αλλο τους παιδι,οποτε τους εχει στην εννοια τους η μαμα μας)θα το κανει ομως ειπε με χυλοπιτες χωριατικες τις κανει η μαμα μου.οποτε αυριο κοκκινιστο,χαχαχαχ!!!δηλ. στα 55που θα γινω συμπεθερα πως θα κανω τραπεζια μου λες?!!!!:lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

maria-elpida είπε:
καλημερα, αγαπουλες σημερα εχει φακιτσες.

βαζω και την συνταγη για μελομακαρονα

φιλακια παω να ξυνησω αντρουλη να παμε βολτα..

καλά να περάσετε. μπράβο Μαράκι για όλα!

ΑΝΝΑ4 είπε:
καλημερααααααααα!!!!αχ παλι για συνταγες λεμε εεεε????λοιπον εγω χρονια τωρα κανω συνταγη παρλιαρου κ για μελομακαρονα κ για κουραμπιεδες!φυσικα γινονται τελειααααααα!!!!!θα σας βαλω καποια στιγμη τις συνταγες!!!

λοιπν εχθες φαγαμε πατσιτσιο το οποιο εκανα εγω με την βοηθεια της μανουλας,επιτελους εφαγα φαγητο δικο μου χιχιχιχιχι!!!!!

σημερα θα κανω ρεβυθια με την βοηθεια του αντρουλη!

φιλακια σε ολες!!!

υσ.οι αναγουλες ξαναηρθαν και αυτος ειναι κ ο λογος δεν καθομαι ωρα στην παρεα....

παρλιαρος, ε;

εσείς ναείστε καλά κ δεν πειράζει που δεν σε βλέπουμε συχνά!

koufetaki είπε:
καλημερα κοριτσια!!!σημερα κανω κοτουσουπιτσα κ φασολακια με πατατες παραγγελια του χαμπι!!!ειδα στην μενεγακη σημερα μια συνταγη για καρυδοκουραμπιεδες με σιμυγδαλι,μου φανηκε πολυ καλη,αν κ ο κουραμπιες ειναι κουραμπιες οπως κ να τον κανεις ειναι φανταστικος!!!εχω πιαστει με το σπιτι αυτες τις μερες αλλα μετα τα 35 δυσκολευει η κατασταση,κ οοοσοοο πλησιαζω τα 40 σκεφτομαι πολυ να περνω καμια γυναικα για τις γενικες του σπιτιου.στα 25 μου εκανα ολο το σπιτι γενικη μεσα σε μια μερα ψωφουσα ομως τελιωνα κ ελεγα οκ θα κοιμηθω το βραδυ κ την επομενη ημουν παλι μια χαρα,τωρα κανω ενα δωματιο κ την επομενη ειμαι σακατεμενη,μην σας πω κ την επομενη βδομαδα βογκαω κ παω!!!!

πω πω! πείνασα ρε κουφέτο!

εγώ αργώ γενικά, αλλά είμαι ψείρας!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Καλημέρα φιλενάδες!

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ.

μιαμ, μιαμ!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχει τόοοοση υγρασία που δεν στεγνώνουν με τίποτα. Τα βάζω λίγα λίγα στα καλοριφέρ κι έτσι ψιλοβολεύεται η κατάσταση.

κ εμείς στα καλοριφέρ λίγα λίγα. ο φέφος δηλαδή, γιατί ελάχιστες φορές βάζω εγώ πλυντήριο-απλώνω-μαζεύω!

koufetaki είπε:
aaaa!!!κλ σημερα απιστευτο με το φαγητο!!!μολις εκλεισα το τηλ. με την μανα μου.τις ειπα να ρθει να φαμε φασολακια γτ της αρεσουν,κ μου λεει κλ θα παω να αγορασω πρωτα μοσχαρακι γτ αυριο θελω να κανω λιγο κοκκινιστο για τον αδερφο σου(η νυφη μας πηγε για 3 χρονια ρουμανια να διδαξει σε ελληνικο σχολειο γτ σπουδαζει το ενα τους παιδι εκει αστα να πανε,κ ειναι εδω ο αδερφος μου με το αλλο τους παιδι,οποτε τους εχει στην εννοια τους η μαμα μας)θα το κανει ομως ειπε με χυλοπιτες χωριατικες τις κανει η μαμα μου.οποτε αυριο κοκκινιστο,χαχαχαχ!!!δηλ. στα 55που θα γινω συμπεθερα πως θα κανω τραπεζια μου λες?!!!!:lol:

ρε κουφέτο, τί καλή μαμά που έχεις! τυχαίο; δεν νομίζω!

την ίδια απορία έχω κ εγώ!

αλλά βασίζομαι στην Δώρα!:lol: θα δείχνει κατανόηση!

μα ποια αλλη εχει fACE και δεν την εχω φιλη εεεεεεε????Αγγελικη εισαι μια,ελα να δω ποια αλλη μου εχει ξεφυγει χιχιχιχι!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

koufetaki είπε:

αυτό λέτε βρε ???? τα τραπεζώματα είναι το θέμα ή που δεν θα έχουμε τα κουράγια να κρατάμε τα εγγονάκια μας ????:(

μια χαρά θα τα κρατάω τα εγγονάκια μου κ θέλω πολλά!

κ τραπεζώματα κ τάπερ κ χαρτζηλικώματα κ δωράκια κ βολτούλες με τα μπουμπούκια της μπουμπουκίτσας μου...

κ ό,τι μπορώ!

μόνο μη δουλεύω μέχρι τότε!!!!!

θα είμαι ερείπιο!

Διαφημίσεις

fefi είπε:
στα 55 μου η Σύσα θα είναι 22. λέτε να μικροπαντρευτεί;

Κι εμένα το ίδιο!!!

Μακάρι να μικροπαντρευτούνε, να μπορέσουμε να χαρούμε και να βοηθήσουμε γιατί αμα το καθυστερήσουνε μας βλέπω ραμολιμέντα να πηγαίνουμε στο γάμο!!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

fefi είπε:
  eleni2008 είπε:
Κι εμένα το ίδιο!!!

Μακάρι να μικροπαντρευτούνε, να μπορέσουμε να χαρούμε και να βοηθήσουμε γιατί αμα το καθυστερήσουνε μας βλέπω ραμολιμέντα να πηγαίνουμε στο γάμο!!!:tongue::tongue:

καλε ειστε τρελλες,για να χαρειτε εσεις εγγονια θα παντρευτουν τα κοριτσακια σας απο τα 22:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!

χαχαχαχα θεες!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Μωρε έτσι είναι αλλά λέμε τι θα θέλαμε εμείς...

Λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο Φεφάκι, το κατάλαβες;:rolleyes::rolleyes:

Κι εσύ γκαστρούτσω, μη γελάς, γιατί σε κανα δυο χρονάκια τα ίδια που λέμε θα λες!!!!:tongue::tongue::lol::lol::lol:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

eleni2008 είπε:
Κι εμένα το ίδιο!!!

Κι εγώ ραμολί θα είμαι στον γάμο του γιου μου

Μακάρι να ζω,δηλαδή...

Ελένη και περιστέρω σε...κρίση ηλικίας!!

ΑΝΝΑ4 είπε:
μα ποια αλλη εχει fACE και δεν την εχω φιλη εεεεεεε????Αγγελικη εισαι μια,ελα να δω ποια αλλη μου εχει ξεφυγει χιχιχιχι!!

Κυρία, κυρία εγώ!!Εγώ!!!

Είναι δύο ημερών βρέφος!!

Σου στέλνω πμ

fefi είπε:

Καλά... τότενες λες λίγα, πες στα 65 ότι το παιδί θα είναι στα 32 και κάτι γίνεται... εκτός, λέω εκτός, και αν αλλάξουν τόσο πολύ μυαλά τα παιδιά μας με τα χρόνια και παντρεύονται στα μικράτα τους, σαν τις μανάδες μας !

Γιατί ΕΜΕΙΣ προκόψαμε !!! :rolleyes:

Κατόπιν πρόχειρου υπολογισμού όταν ο Νικόλας και η Σεμίνα θα είναι 30 εγώ θα είμαι εκεί γύρω στα 63 με 64 (σας το λέω έτσι γιατί έχουν και μια διαφορά)... και θα δουλεύω ακόμη γιατί μας βλέπω να βγαίνουμε στη σύνταξη εκεί, γύρω στα 70+

τουτέστιν... ψιλο-πουρό ! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...