Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα καλημερα μαγειροκοριτσα, τι κανετε???εγω καλα, μπηκα λιγο στα γρηγορα γιατι εχω δουλιτσα. σημερα εχουμε μια ομορφη λιακαδα. γα σημερα θα φτιαξω μακαρονια με κιμα για τον χασμι και εγω σαλατα και βραστο αυγο. θα του τα φτιαξω το βραδυ , μιας και θα λειπει σημερα εκτος για δουλειες και θα αργησει...πηγα χθες στη διαιτολογο-εχασα 1 κιλο αλλα νιωθω πρησμενη:rolleyes:.θα μου αλλαξει το προγραμμα και θα το κανω ακριβως αυτη τη βδομαδα. μου ειπε να κανω και εξετασεις για θυροειδη. θα κλεισω ραντεβου σημερα. περαστικα στα αρρωστουλικα τηα παρεας. περιστερακι να χαιρεσαι αυτη την ομορφη οικογενεια!!!το μικρο περιστερακι ειναι τελειο. δωρακι και ο δικος σου ο μικρος απιστευτος!!!τι ναζι, τι σκερτσο!!!:D:Dκατι ξερει η φεφουλα που τον θελει για γαμπρο;)!!! φουμπι καλως ηρθες και καλα μαγειρεματα.εβιρυ και εγω ψαχνω συνταγη για σοκολατακια αλλα καπως διαφορετικα. επισης για καριοκες. μαρια-ελπιδα, πετυχαν τα μελομακαρονα???εσυ τι συνταγη φτιαχνεις?? φιλακια σε ολα τα ομορφοκοριτσααα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην παρεούλα !

foubi,

Καλώς όρισες κι από εδώ ! Άντε να τα λέμε (και να τα γράφουμε) πιο συχνά...

Λοιπόν, εχθές πήγα σπίτι με τα τέκνα και το μόνο που έκανα ήταν πως έριξα ένα ξεσκόνισμα και έφτιαξα ένα συμπαθητικό φαγάκι (ανάμικτα λαχανικά που τα κοίταζα και τα κοίταζα και δεν ήξερω τί να τα κάνω... εκείνα δεν μίλαγαν τα άτιμα :rolleyes: , ώσπου αποφάσισα να τα κάνω με ρυζάκι στην χύτρα έτσι όπως κάνουμε το σπανακόρυζο αλλά με ντοματούλα)...

να σας πω την αλήθεια, καλό βγήκε δλδ δεν είναι και για τραπέζι αλλά πρέπει να φάμε και κάτι σε λαχανικό... ο αντρούλης πάντως το τίμησε -τι καλός !- και ο Νικόλας έτρωγε επιλεκτικά τα καρότα τις πατάτες και το ρύζι...

Για σήμερα, ξεπάγωσα μπριζόλες μοσχαρίσιες και τις έχω βάλει να μαριναριστούν με λαδάκι μυρωδικά λίγο μέλι που το ανακάτεψα με 2 κουταλίτσες worcestershire sauce και λέω να τις ψήσω στη γάστρα με πατατούλες ολόκληρες (με την φλούδα τους) κομμένες σε τέταρτα...

λέτε να βγει κάτι που θα τρώγεται ????

Περιστέρω μου,

Δεν πρόκαμα εχθές να μπω να σε κάνω φίλη... ευελπιστώ απόψε... σιδέρωσες μάνα μου ???? γιατί εμένα έξω όλα τα σχοινιά έχουν ρούχα που δεν στεγνώνουν όμως και πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να στρωθώ να τα πατήσω να φύγουν... :cool:

Καλημέεεεεερα !

Καλημερούδια κορίτσια!!

Μπαίνω να σας κάνω κου-κου τσα και βγαίνω αμέσως γιατί έχω να πάω για ρίζα-κούρεμα

Εφτιαξα χθες σπανακόρυζο

Υπάρχει και αρκετό κοτόπουλο.Μια χαρά

καλημερα καλημερα μαγειροκοριτσα, τι κανετε???εγω καλα, μπηκα λιγο στα γρηγορα γιατι εχω δουλιτσα. σημερα εχουμε μια ομορφη λιακαδα.

Κι εμείς!Μετά τον χθεσινό κατακλυσμό...

γα σημερα θα φτιαξω μακαρονια με κιμα για τον χασμι και εγω σαλατα και βραστο αυγο. θα του τα φτιαξω το βραδυ , μιας και θα λειπει σημερα εκτος για δουλειες και θα αργησει...πηγα χθες στη διαιτολογο-εχασα 1 κιλο αλλα νιωθω πρησμενη:rolleyes:.θα μου αλλαξει το προγραμμα και θα το κανω ακριβως αυτη τη βδομαδα. μου ειπε να κανω και εξετασεις για θυροειδη. θα κλεισω ραντεβου σημερα.

Ψάξε το.Εχω κι εγώ κι όντως προκαλεί πρήξιμο, νεύρα, κόπωση, διαταραχές ύπνου, άμα δεν έχει ρυθμιστεί

περαστικα στα αρρωστουλικα τηα παρεας. περιστερακι να χαιρεσαι αυτη την ομορφη οικογενεια!!!το μικρο περιστερακι ειναι τελειο.

Είναι μωρέ, το μικράκι μου...Μάνα κουκουβάγια:tongue:

δωρακι και ο δικος σου ο μικρος απιστευτος!!!τι ναζι, τι σκερτσο!!!:D:Dκατι ξερει η φεφουλα που τον θελει για γαμπρο;)!!! φουμπι καλως ηρθες και καλα μαγειρεματα.εβιρυ και εγω ψαχνω συνταγη για σοκολατακια αλλα καπως διαφορετικα. επισης για καριοκες.

Πες μας,πες μας...

φιλακια σε ολα τα ομορφοκοριτσααα....

Περιστέρω μου,

Δεν πρόκαμα εχθές να μπω να σε κάνω φίλη... ευελπιστώ απόψε... σιδέρωσες μάνα μου ???? γιατί εμένα έξω όλα τα σχοινιά έχουν ρούχα που δεν στεγνώνουν όμως και πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να στρωθώ να τα πατήσω να φύγουν... :cool:

Καλημέεεεεερα !

Καλήμερα!!

Τα μισά

Τα άλλα μισά εννοούν να μένουν...απάτητα τα σκασμένα

Κι εχουν μαζευτεί κι άλλα για πλύσιμο:confused:

Καλημέρα!!!

Άρχισαν οι Χριστουγεννιάτικες μοσχοβολιές.....μμμμμ!!!!!

Χθες έκανα παστίτσιο της τεμπέλας:tongue::tongue: και για σήμερα φασολάδα τρομερή!!!

μελομακαρονα συνταγη της μαμας, ψηνονται τωρα, θα δουμε!!:tongue:

Μαράκι τι έγιναν τα μελομακαρόνα; Σου πέτυχαν; Πάντως μύρισαν ως εδώ!!!!;)

Μήπως θα μπορούσες να βάλεις την συνταγή;

να το γλυκοφιλήσεις από τις παλαβιάρες ιντερνετικές φιλενάδες σου! να της πεις ότι την καμαρώνουμε κ εμείς!

Την έφαγα χθες!!!!

Καλά, περιττό να σας πω ότι όλος ο κόσμος έμαθε ότι γιορτάζει!!

Όπου και να πήγαμε το πρώτο πράγμα που έλεγε ήταν "εγώ γιορτάζω"!

Όπως καταλαβαίνετε, το παιδί μου δεν είναι για να ακούσει μυστικό..:tongue:

eleni να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και πάντα να το καμαρώνεις.

Ολες όσες φουσκώνεται απο χαρά για τα καμάρια σας να μην ξεφουσκώσετε ποτέ.

Ευχαριστώ! Σύντομα κι εσύ με ένα μπεμπόνι!

Ελπίζω να δέχεστε και ανεπίδεκτες μαγείρισσες στην παρέα...

Καλωσήρθες!

Καλέ τι νομίζεις, όλες είμαστε μαμαλάκηδες;;)

εμείς σήμερα φάγαμε απ'έξω αλλά το βραδάκι αν έχει πέσει ο πυρετός του μικρού λέω να δοκιμάσω να φτιάξω κουραμπιέδες...θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα!

Καλή επιτυχία!

Αγγελική πολύ μουρίτσα ο μικρός σου!!!!

Το κοριτσάκι σου βέβαια έχει ξεφύγει από το πολύ παιδικό και μεταμορφώνεται σε μια χαριτωμένη έφηβη!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

φεφακι μου δεν κανω διαιτα απλα δεν θελω τις πατατες τηγανητες καθε μερα!!

τις τηγανητές πατάτες τις τρώω σπάνια, γι' αυτό όταν τις τρώω ξεχνάω να σταματήσω! καλή επιτυχία!

Γεια σας κοπέλες!!

Εχω να δηλώσω ότι η fefi και η del είναι δύο γλύκες και τα παιδάκια τους το ίδιο!!!

μερσί!:oops:

Το βράδυ θα μελετήσω καλύτερα τη νέα μου ανακάλυψη(fb)

Κατάλαβα πώς φτιάχνεις και άλμπουμ και σουλούπωσα το αρχικό χάλι

Εχω όμως πολλήηηηη δουλειά ακόμα για να το μάθω

maria καλή επιτυχία στα μελομακάρονα.Το αποφάσισα να φτιάξω την συνταγή της φέφης φέτος.Αμα δεν βγει καλή,άμα δεν βγει καλή χμμμμ.......

θα βγει μαρή. κάθε χρόνο κάνω κ στέλνω σε 3 σπίτια! φέτος άργησα!;)

Πως τα καταφέρνω και μπαίνω πάντα απόγευμα;

Ολο το πρωι πάντα κάτι κάνω να πω ότι είχα και τη μεγάλη φαμίλια, 2 άτομα είμαστε.

έτσι είναι. κ εγώ όταν ήμασταν με τον φέφο μόνο, δεν μου εφτανε ο χρόνος για τίποτα!

μετά το φεφόπαιδο, τα προλαβαίνω όλα, γιατί όλα είναι το φεφόπαιδο!

θα το δεις σύντομα. είπαμε, έχω σήμα!;)

Το μένου σήμερα είχε χοιρινό κατσαρόλας με λαχανικά και συνοδεία ρυζιού. Εγώ έφαγα ψωμί και τυρί.

Eviri συμφωνώ με όλα τα κορίτσια σε ότι σου λένε. Οταν γράφεις μου θυμίζεις "μαμά". Επίσης μπορείς να γράψεις εγχειρίο της καλής νοικοκυράς. Σκέψου τι πωλήσεις θα έκανες πρώτα από εμάς.

σωστή η τοποθέτηση!

Ολες όσες φουσκώνεται απο χαρά για τα καμάρια σας να μην ξεφουσκώσετε ποτέ.

Νομίζω οτι εδω μέσα είμαι η μοναδική που δεν μου αρέσουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα ούτε να τα δω.

Φέτος θέλω να κάνω σοκολατάκια καμια καλή συνταγούλα;

Σας αφήνω

Καλό απόγευμα

σοκολατάκια δεν έχω κάνει, αλλά μου άρεσαν οι συνταγές της εβίρι. φαίνονται εύκολες κ μου αρέσουν με αμύγδαλο.

κ εσύ καρδιά μου να φουσκώσεις με το σποράκι γρήγορα κ αφού γεννήσεις με το καλό, να φουσκώσεις περισσότερο από καμάρι για το τέκνο σου!

Γεια σας!

να σε ενημερώσω ότι ως επί των πλείστων το σπίτι μου λειτουργεί με τάπερ από μανούλα, πεθερικά, οπότε ξεκόλλα! παρεούλα θέλουμε!:)

έμαθα ότι το fefaki τριγυρίζει από δω και είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας μήπως και βελτιωθώ λιγάκι γιατί ο γιος μου καθόλου δεν εκτιμάει τις μαγειρικές μου επιδόσεις...

καλώς την! μείνε μαζί μας κ θα μάθεις! θα καταπλήξεις τον γιόκα σου!

κυρίως διάβαζε τα σος, δηλαδή εβίρι!

εμείς σήμερα φάγαμε απ'έξω αλλά το βραδάκι αν έχει πέσει ο πυρετός του μικρού λέω να δοκιμάσω να φτιάξω κουραμπιέδες...θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα!

περαστικά σας φούμπι μου.

αμέσως στα δύσκολα;

κουραμπιέδες δεν έκανα ποτέ! αν πετύχουν γράψε μας συνταγή.

Μου την είπε κι ο περιστέρης χοντρα για τις φωτο που ανέβασα!!Αφού αυτές βρήκα στον Η/Υ εύκαιρες,αυτές έβαλα:PΜάλλον ντροπολογιέται που τον εβαλα σε αυτην την...κατάσταση, μετά την εκτέλεση:lol:

γιατί ντροπολογιέται; ψηλός, ωραίο σώμα, μάτια!

Τις άλλες,από γιορτές, διακοπές κτλ τις εχει βάλει σε κάτι cd χωρίς να γράφει τι είναι το καθένα κι ούτε ξέρω πού τις εχει βάλει

Θα αδειάσω και τη μηχανούλα να δείτε πώς είναι το περιστερόπαιδο σήμερα

να δω εμείς πότε θα αξιωθούμε να μάθουμε τη νέα μηχανή! κ κυρίως πώς συνδέεται με τον η/υ.

έχω να βγάλω φωτό το φεφόπαιδο από αρχές Σεπτεμβρίου.:(:mad:

κοριτσια ασχετο, αλλα σας ηρθε το χαρατσι της δεη???το πληρωσατε???για ενα δικαστηριο που ακουσα οτι θα γινει σχετικα με αυτο, ισχυει???γνωριζετε κατι???φεφη λογω επαγγελματος, μηπως μπορεις να μας διαφωτισεις???:confused:

βγαίνουν αποφάσεις, περιστασιακές, αλλά η γνώμη μου είναι ότι πληρώνουμε, για να είμαστε καλά!

κ εγώ το πλήρωσα!

η αντισυνταγματικότητα-παρανομία αργεί να κριθεί οριστικά κ γενικά, αν κριθεί ποτέ!

Καλοί είμαστε, βλεπόμαστε

Αλλά ο πιο ωραίος απ' όλους μας είναι μακράν το περιστερόπουλο

πράγματι! είχατε έμπνευση!

πραγματικά ό,τι εκπέμπετε εδώ στο φόρουμ μέσα από τα μηνύματα, φαίνεται και στα προσωπάκια σας, που πρωτοείδα σήμερα κι έχω ειλικρινά μεγάλη χαρά γι'αυτό

κ εγώ χάρηκα πολύ! κ συμφωνώ με αυτό που έγραψες, ότι η ομορφιά των γραπτών-ο εσωτερικός μας κόσμος φαίνεται στα μάτια, στο πρόσωπό μας!

Κι αν δεν ήμασταν ωραία παρεούλα εδώ κι είχα αμφιβολίες, να ξέρεις κι εσύ κι οι υπόλοιπες ότι δεν θα άνοιγα την σελίδα

φιλάκια

μάκια!

Γεια σας κορίτσια.

http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com/2010/08/blog-post_23.html

http://koiliodoylos.blogspot.com/2011/08/y-250.html

κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω αυτά τα σοκολατάκια με αμύγδαλο!

καλημερα καλημερα μαγειροκοριτσα, τι κανετε???εγω καλα, μπηκα λιγο στα γρηγορα γιατι εχω δουλιτσα. σημερα εχουμε μια ομορφη λιακαδα. γα σημερα θα φτιαξω μακαρονια με κιμα για τον χασμι και εγω σαλατα και βραστο αυγο. θα του τα φτιαξω το βραδυ , μιας και θα λειπει σημερα εκτος για δουλειες και θα αργησει...πηγα χθες στη διαιτολογο-εχασα 1 κιλο αλλα νιωθω πρησμενη:rolleyes:.

μπράβο. μήπως περιμένεις να αδιαθετήσεις; ή είσαι στις μέρες ωορηξίας; γιατί τότε πρηζόμαστε!

θα μου αλλαξει το προγραμμα και θα το κανω ακριβως αυτη τη βδομαδα. μου ειπε να κανω και εξετασεις για θυροειδη. θα κλεισω ραντεβου σημερα.

καλά αποτελέσματα!

κατι ξερει η φεφουλα που τον θελει για γαμπρο;)!!!

είδες είδες; αλλά να μου τα μασάει η συμπεθέρα μου;;;

φιλακια σε ολα τα ομορφοκοριτσααα....

γειά σου αφροδίτη, όνομα κ πράγμα!

χθες μου έφερε η μανούλα μου πίτσα, λαλάντζα (ζυμάρι τηγανητό με τυρί μέσα), κουνουπίδι σαλάτα, ο μπαμπάς κουβάλησε πορτοκάλια, μανταρίνια, κιμά για να κάνω σήμερα μπιφτέκια με πουρέ!

έφερε για τη μικρή παντοφλάκια.

κ εκ μέρους του νονού της πολλά πολλά κοκαλάκια!

χαρά το φεφόπαιδο! δεν ξεκόλαγε από τη μάνα μου! αφού όταν έφυγε σπάραξε στο κλάμα κ επί μισή ώρα δεν σταμάταγε! μέχρι που ήρθε ο μπούλης της κ επιτέλους ασχολήθηκε μαζί του!

σήμερα λοιπόν θα μαγειρέψω, γιατί χθες έβαλα σκούπα!

πολύ θα ήθελα αν δεν έχει ψοφόκρυο να πάμε στην πλατεία το βράδυ που θα φωταγωγήσουν το δέντρο. θα είναι η πρώτη φορά για την Χ!

αλλά αν έχει ψοφόκρυο μας βλέπω μέσα!

καλημερα, αγαπουλες σημερα εχει φακιτσες.

βαζω και την συνταγη για μελομακαρονα

Μελομακαρονα

Υλικα:

3 φλυτζανια λαδι

1/2 φλυτζ. κονιακ

1 φλυτζ. ζαχαρη αχνη

1/2 φλυτζ. χυμο πορτοκαλι

ξυσμα απο 2 πορτοκαλια

2 κ.γ μπεικιν

1 κ.γ σοδα (την διαλυουμε μεσα στο χυμο παρτοκαλι)

1 κ.γ γαρυφαλλο (το βαζουμε απο την αρχη στο λαδι)

αλευρ οσο παρει για να γινει μαλακη η ζυμη

Σιροπι

3 ποτηρια ζαχαρη

3 ποτηρια νερο

1 κουταλα μελι

Εκτελεση:

ανακατεουμε λαδι, ζαχαρη αχνη καλα και μετα προσθετουμε ολα τα υγρα.

Μετα ριχνουμε τα στερεα κοκκινισμενα, λιγο λιγο για να δουμε ποσο θα παρει, θελουμε ζυμη μαλακη και ευπλαστη.

Πλαθουμε μικρα μελομακαρονακια, φουσκωνουν αρκετα, και ψηνουμε στους 180 για περιπου 30 λεπτα.

αν τα θελουμε πιο τραγανα ψηνουμε περισσοτερο.

Τα βουταμε ζεστα σε ζεστο σιροπι, οσο πιο σιροπιαστα τα θελετε τα αφηνετε και περισσοτερη ωρα.

πασπαλιζουμε με τριμενο καρυδι.

καλη επιτυχια!!!!

Φεφακι, τις πατατες εχτες τις εκανα τηγανιτες κομμενες αλλα ψητες στο φουρνο, εγιναν πολυ ωραιες!

φιλακια παω να ξυνησω αντρουλη να παμε βολτα..

καλημερααααααααα!!!!αχ παλι για συνταγες λεμε εεεε????λοιπον εγω χρονια τωρα κανω συνταγη παρλιαρου κ για μελομακαρονα κ για κουραμπιεδες!φυσικα γινονται τελειααααααα!!!!!θα σας βαλω καποια στιγμη τις συνταγες!!!

λοιπν εχθες φαγαμε πατσιτσιο το οποιο εκανα εγω με την βοηθεια της μανουλας,επιτελους εφαγα φαγητο δικο μου χιχιχιχιχι!!!!!

σημερα θα κανω ρεβυθια με την βοηθεια του αντρουλη!

φιλακια σε ολες!!!

υσ.οι αναγουλες ξαναηρθαν και αυτος ειναι κ ο λογος δεν καθομαι ωρα στην παρεα....

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!σημερα κανω κοτουσουπιτσα κ φασολακια με πατατες παραγγελια του χαμπι!!!ειδα στην μενεγακη σημερα μια συνταγη για καρυδοκουραμπιεδες με σιμυγδαλι,μου φανηκε πολυ καλη,αν κ ο κουραμπιες ειναι κουραμπιες οπως κ να τον κανεις ειναι φανταστικος!!!εχω πιαστει με το σπιτι αυτες τις μερες αλλα μετα τα 35 δυσκολευει η κατασταση,κ οοοσοοο πλησιαζω τα 40 σκεφτομαι πολυ να περνω καμια γυναικα για τις γενικες του σπιτιου.στα 25 μου εκανα ολο το σπιτι γενικη μεσα σε μια μερα ψωφουσα ομως τελιωνα κ ελεγα οκ θα κοιμηθω το βραδυ κ την επομενη ημουν παλι μια χαρα,τωρα κανω ενα δωματιο κ την επομενη ειμαι σακατεμενη,μην σας πω κ την επομενη βδομαδα βογκαω κ παω!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα φιλενάδες!

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ.

Μμμμμμ! Ως εδώ μοσχοβολάνε!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ κάνε με και μένα φίλη αν θες.

Καλό απόγευμα

Έχεις ήδη friend request!

Γεια σας!

έμαθα ότι το fefaki τριγυρίζει από δω και είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας μήπως και βελτιωθώ λιγάκι γιατί ο γιος μου καθόλου δεν εκτιμάει τις μαγειρικές μου επιδόσεις...!

Καλώς ήρθες κα μην ανησυχείς καθόλου, εδώ θα γίνεις σούπερ μαγείρισσα!!

κοριτσια ασχετο, αλλα σας ηρθε το χαρατσι της δεη???το πληρωσατε???για ενα δικαστηριο που ακουσα οτι θα γινει σχετικα με αυτο, ισχυει???γνωριζετε κατι???φεφη λογω επαγγελματος, μηπως μπορεις να μας διαφωτισεις???:confused:

Έμας δεν μας ήρθε ακόμη αλλά μάλλον και να έρθει δεν θα το πληρώσουμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

σιδέρωσες μάνα μου ???? γιατί εμένα έξω όλα τα σχοινιά έχουν ρούχα που δεν στεγνώνουν όμως και πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να στρωθώ να τα πατήσω να φύγουν... :cool:

Καλημέεεεεερα !

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχει τόοοοση υγρασία που δεν στεγνώνουν με τίποτα. Τα βάζω λίγα λίγα στα καλοριφέρ κι έτσι ψιλοβολεύεται η κατάσταση.

Καλημέρα!!!

Άρχισαν οι Χριστουγεννιάτικες μοσχοβολιές.....μμμμμ!!!!!

Αγγελική πολύ μουρίτσα ο μικρός σου!!!!

Το κοριτσάκι σου βέβαια έχει ξεφύγει από το πολύ παιδικό και μεταμορφώνεται σε μια χαριτωμένη έφηβη!

Να είσαι καλά Ελενίτσα! Κι εσύ να χαίρεσαι την ζουζούνα σου!

καλημερα κοριτσια!!!εχω πιαστει με το σπιτι αυτες τις μερες αλλα μετα τα 35 δυσκολευει η κατασταση,κ οοοσοοο πλησιαζω τα 40 σκεφτομαι πολυ να περνω καμια γυναικα για τις γενικες του σπιτιου.στα 25 μου εκανα ολο το σπιτι γενικη μεσα σε μια μερα ψωφουσα ομως τελιωνα κ ελεγα οκ θα κοιμηθω το βραδυ κ την επομενη ημουν παλι μια χαρα,τωρα κανω ενα δωματιο κ την επομενη ειμαι σακατεμενη,μην σας πω κ την επομενη βδομαδα βογκαω κ παω!!!!

Κι εγώ τα ίδια με σένα παθαίνω. Ένα δωμάτιο την ημέρα και μετά είμαι σαν ανάπηρο!!!!! Ένα βήμα πριν τα 40 είμαι και νιώθω ότι οι αντοχές μου έχουν λιγοστέψει αισθητά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

αμαν αγγελικη με εσωσες για το αυριανο φαγητο,θα το κανω κι εγω απλα θα κανω κ πατατοσαλατα γτ πουρε τρωω μονο εγω κ η κορη μου.φχαριστω βρε!!!

Τίποτα παιδί μου, να είσαι καλά. Την επόμενη φορά θα μου δώσεις εσύ ιδέα για το τι να μαγειρέψω.......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...